Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

Beskyt dig imod blæsten iført en trendy løbejakke. Her er løbejakkerne til herrer som præsterer allerbedst, når det kommer til ventilationsevne, vindtæthed og bevægelse! 

Når du skal ud og løbetræne, så spiller det ikke nogen rolle om det er forår, sommer, efterår eller vinter - det, du behøver for at kunne præstere fuldt ud, er en god løberjakke med lav vægt og høj beskyttelse mod vinden. Vores løbenørdede herrepanel har løbet i løbejakker fra , , og . Her er jakkerne som er bedst i test! 

Test af: ,

2xu löparjacka dk

Vejledende pris: 1 165 kroner.

Vægt: Det her er en superlet jakke som gør sig virkelig godt til løb, hvor du ikke vil føle at den tynger dig og dit løbeskridt ned. 

Vindtæthed: Materialet i løbejakken fra 2XU holder dig beskyttet mod vinden, mens du løber, men den bør måske ikke bruges på dage med meget blæst, da slår de andre giganter i teste 2XU på målstregen. 

Ventilationsevne: Hvis du har tendens til at blive meget varm, når du løber, så er det her ikke en model for dig. Faktum er, at den nærmere retter sig imod de forfrosne sjæle, da ventilationsevnen halter lidt bagefter. Jakken ånder en del, men beholder samtidigt mere af varmen inde i selve jakken, mere end hvad andre af testens modeller gør. 

Komfort: Er det her en løbejakke eller er det egentlig en hoodie? Superhyggeligt materiale at løbe i, hvor der ikke er nogen gnavende søm som forstyrrer. 

Fleksiibilitet: kompenserer for en noget dårligere ventilationsevne ved at tilbyde fuld bevægelsesfrihed. Den her jakke er et superblødt alternativ til din næste løberunde. 

Opsummering: Testdeltagerne reagerer først og fremmest på, at den her løbejakke fra 2XU er ret så lille i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser, bør du derfor gå en anelse op. Ellers vejer den i princippet ingenting, hvilket altid er værdsat når du løbetræner, og da materialet er virkelig fleksibelt, så får jakken solide karakterer for komforten. Jakken er desuden udformet sådan, at den er vindtæt foran og åndbar på bagsiden, selvom det jo netop er ventilationseven som havner på minussiden. Denne bløde løbejakke er derfor absolut bedst til de langsommere runder, hvor du ikke får pulsen helt op at ringe samt på efterårets mange gåture. 

Test af: ,

salomon löparjacka dk

Vejledende pris: 649 kroner.

Vægt: Jakken her er testens letvægter, da den sammen med jakken fra Blacc vejer allermindst. Det er et stort plus! En jakke som du ikke mærker noget til, dét er en god jakke. 

Vindtæthed: Den holder også tæt mod vind og blæst, hvilket man helt klart også forventer af en løberjakke fra Salomon. 

Ventilationsevne: Også ventilationen får høje karakterer af vores testpanel, men den er stadigvæk ikke noget udover det sædvanlige. Andre løbejakker i testen præsterede bedre på den front. 

Komfort: Sikke en superskøn jakke! Den er noget tight over armene og skuldre, så sørg for at du klikker den rette størrelse hjem, så dette ikke kommer i vejen, når du løber. 

Fleksibilitet:  fra Salomon er ikke helt så "agile" som dele af testpanelet havde håbet på. I stedet er den relativ stiv i det for at være en løbejakke. Hav det i baghovedet når du vælger din størrelse, så du ikke får en model som strammer oppe under armhulerne. 

Opsummering: Salomon er et mærke som virkelig kan det her med at holde regnen ude af dit tøj. Mærket er mest kendt for sine ski og friluftstøj, hvor de virkelig ved, hvad de har med at gøre, når det kommer til vindtæthed. Det er en superskøn jakke med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den som en sporty hverdagsjakke, på løbeturen under forår/efteråret, hvor du gerne vil have et ekstra beskyttende lag på, og du kan også kombinere jakken med et varmere lag under hen på vinteren. Win-win! Ekstra plus til denne model gives, da den har refleksdetaljer i sømmene over armene og på ryggen, så du er synlig i efterårsmørket. Testpanelet anbefaler varmt den her model til dig som søger en god, lækker og diskret all-round jakke der fungerer størstedelen af året. Mest fremtrædende egenskab er den superb vindtæthed. 

Test af: ,

adidas löparjacka dk

Vejledende pris: 399 kroner.

Vægt: Heller ikke den her løbejakke fra Adidas vejer særlig meget, men den vejer stadig mere end modellen fra Salomon. 

Vindtæthed: Ligesom med løberjakken fra Salomon er den her model fra adidas helt vindtæt. Hvis du løber i en galonjakke, havde du været mere beskyttet imod blæsten, men det vil du helst undgå!

Ventilationsevne: Også selvom den her løberjakke er tynd og kold, kunne den have haft en højere ventilationsevne end den i dag. Testpanelet føler sig en smule indelukket i jakken, når pulsen stiger på løbeturerne. 

Komfort: Pasformen er hverken tight eller slim, men du kan bevæge dig uden problemer i modellen. Den sidder superskønt på kroppen og får høje karakterer for sin awesome komfort. 

Fleksibilitet: Til forskel fra modellen fra Salomon er  fra adidas ikke særlig stiv i det. Her kan du svinge med armene og overtage løbeskridtet uden problemer. 

Opsummering: En utrolig tynd og smidig løberjakke. Den er stilren, står imod vinden og sidder perfekt på kroppen. Er du én af dem som foretrækker en normal pasform, der ikke er superslim, vil du blive glad for at have klikket denne jakke hjem. Da modellen er så tilpas tynd har du selv alle muligheder for at tilpasse varmegraden med flere lag indenunder. At løbe fra minusgrader til plus er derfor fuldt ud muligt med denne jakke. Selve ventilationsevnen halter dog lidt bagud når det kommer til jakkens funktoner. Husk derfor på ikke at klæde dig for varmt, når du har jakken på, så du ikke smelter væk, da jakken ikke slipper overskudsvarme ud løbende. 

Test af: ,

löparjacka nike dk

Vejledende pris: 579 kroner.

Vægt: Noget tyndere løbejakke end de andre modeller i testen, men stadigvæk med i puljen af letvægsjakker. Forklaringen kan ligge i selve designet som arbejder med flere lag stof og detaljer i form af lommer og hue. 

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed, så præsterer den her jakke fra Nike virkelig godt, cirka ligeså godt som Salomons løberjakke. 

Ventilationsevne: Hidtil har den her løberjakke den absolut bedste ventilationsevne, selv vindtætheden er suveræn - næsten lidt for godt til at være sandt! 

Komfort: Selvom materialet ikke er særligt føjeligt, så er det en rigtig skøn løbejakke. Du vil bare have den på dig, så simpelt er det. 

Fleksibilitet:  er noget stiv i materialet, hvilket kan blive et problem hvis du vælger en for lille størrelse. Heldigvis, så er modellen rummelig i selve pasformen, så stivheden er ikke noget som forstyrrer bevægelsesfriheden. 

Opsummering: To ord, hvor lækker? Den her retro-inspireret løbejakke stikker sig designmæssigt ud i mængden og retter sig mod dig som gerne tuller rundt i din løbejakke 24/7. Den er noget stiv i pasformen, hvilket du bør have i baghovedet, når du klikker modellen hjem. Derimod har den en fed ventilationsevne, du kommer på ingen måde til at føle dig indelukket i denne model. Selvfølgelig er vindtætheden så god som du kunne ønske dig, og modellen får desuden et ekstra stort plus for at der findes to lommer foran, hvor du kan placere nøgler og telefon. Nike ligger i front, kan vi forvente os andet end det?

Test af: ,

löparjacka blacc  dk

Vejledende pris: 629 kroner.

Vægt: Ligesom navnet på løbejakken så fint antyder, så vejer Fly Limited Jacket absolut ingenting, så hvis du ikke kigger ned, ja så vil du slet ikke mærke at du har jakken på. 

Vindtæthed: Til forskel fra de andre supervindtætte modeller i testen, så er det her en mildere variant af en vindjakke. Den står imod generel blæst, men du behøver nok ikke at have den på til løbeturn i en reel storm. . 

Ventilationsevne: At den ikke er så vindtæt medfører så på den anden side, at jakken har en supergod ventilationsevne. Den er med andre ord en glimrende ven under intervalpassene, hvor du får pulsen op og sveder meget. 

Komfort:  er en superskøn jakke og derfor får den faktisk fulde point for komforten! Stoffet er blødt, behageligt og sidder som smurt på kroppen. 

Fleksibilitet: Materialet i løbejakken fra Blacc er superblødt og fleksibelt. Uanset hvor meget du svinger med armene, så kommer jakken ikke i vejen. Kun jakken fra 2XU er tanden blødere end denne svend. 

Opsummering: Det er en let, fleksibel og superskøn løbejakke som desuden har et lækkert design med et strejf af neon, som jo er supertrendy lige nu. På hver side af brystkassen findes der en lomme, hvor du kan smide småsager i, hvilket giver et ekstra point. Desuden er lommerne store, så en lidt større pung eller telefon får plads uden problemer. Det eneste minus med Blaccs løbejakke er, at den slipper en del vind ind. Brug den derfor til de vindstille intervalpas, hvor ventilationsevnen desuden kan vise sin styrke frem! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019