Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

Beskyt dig imod blæsten iført en trendy løbejakke. Her er løbejakkerne til herrer som præsterer allerbedst, når det kommer til ventilationsevne, vindtæthed og bevægelse! 

Når du skal ud og løbetræne, så spiller det ikke nogen rolle om det er forår, sommer, efterår eller vinter - det, du behøver for at kunne præstere fuldt ud, er en god løberjakke med lav vægt og høj beskyttelse mod vinden. Vores løbenørdede herrepanel har løbet i løbejakker fra , , og . Her er jakkerne som er bedst i test! 

Test af: ,

2xu löparjacka dk

Vejledende pris: 1 165 kroner.

Vægt: Det her er en superlet jakke som gør sig virkelig godt til løb, hvor du ikke vil føle at den tynger dig og dit løbeskridt ned. 

Vindtæthed: Materialet i løbejakken fra 2XU holder dig beskyttet mod vinden, mens du løber, men den bør måske ikke bruges på dage med meget blæst, da slår de andre giganter i teste 2XU på målstregen. 

Ventilationsevne: Hvis du har tendens til at blive meget varm, når du løber, så er det her ikke en model for dig. Faktum er, at den nærmere retter sig imod de forfrosne sjæle, da ventilationsevnen halter lidt bagefter. Jakken ånder en del, men beholder samtidigt mere af varmen inde i selve jakken, mere end hvad andre af testens modeller gør. 

Komfort: Er det her en løbejakke eller er det egentlig en hoodie? Superhyggeligt materiale at løbe i, hvor der ikke er nogen gnavende søm som forstyrrer. 

Fleksiibilitet: kompenserer for en noget dårligere ventilationsevne ved at tilbyde fuld bevægelsesfrihed. Den her jakke er et superblødt alternativ til din næste løberunde. 

Opsummering: Testdeltagerne reagerer først og fremmest på, at den her løbejakke fra 2XU er ret så lille i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser, bør du derfor gå en anelse op. Ellers vejer den i princippet ingenting, hvilket altid er værdsat når du løbetræner, og da materialet er virkelig fleksibelt, så får jakken solide karakterer for komforten. Jakken er desuden udformet sådan, at den er vindtæt foran og åndbar på bagsiden, selvom det jo netop er ventilationseven som havner på minussiden. Denne bløde løbejakke er derfor absolut bedst til de langsommere runder, hvor du ikke får pulsen helt op at ringe samt på efterårets mange gåture. 

Test af: ,

salomon löparjacka dk

Vejledende pris: 649 kroner.

Vægt: Jakken her er testens letvægter, da den sammen med jakken fra Blacc vejer allermindst. Det er et stort plus! En jakke som du ikke mærker noget til, dét er en god jakke. 

Vindtæthed: Den holder også tæt mod vind og blæst, hvilket man helt klart også forventer af en løberjakke fra Salomon. 

Ventilationsevne: Også ventilationen får høje karakterer af vores testpanel, men den er stadigvæk ikke noget udover det sædvanlige. Andre løbejakker i testen præsterede bedre på den front. 

Komfort: Sikke en superskøn jakke! Den er noget tight over armene og skuldre, så sørg for at du klikker den rette størrelse hjem, så dette ikke kommer i vejen, når du løber. 

Fleksibilitet:  fra Salomon er ikke helt så "agile" som dele af testpanelet havde håbet på. I stedet er den relativ stiv i det for at være en løbejakke. Hav det i baghovedet når du vælger din størrelse, så du ikke får en model som strammer oppe under armhulerne. 

Opsummering: Salomon er et mærke som virkelig kan det her med at holde regnen ude af dit tøj. Mærket er mest kendt for sine ski og friluftstøj, hvor de virkelig ved, hvad de har med at gøre, når det kommer til vindtæthed. Det er en superskøn jakke med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den som en sporty hverdagsjakke, på løbeturen under forår/efteråret, hvor du gerne vil have et ekstra beskyttende lag på, og du kan også kombinere jakken med et varmere lag under hen på vinteren. Win-win! Ekstra plus til denne model gives, da den har refleksdetaljer i sømmene over armene og på ryggen, så du er synlig i efterårsmørket. Testpanelet anbefaler varmt den her model til dig som søger en god, lækker og diskret all-round jakke der fungerer størstedelen af året. Mest fremtrædende egenskab er den superb vindtæthed. 

Test af: ,

adidas löparjacka dk

Vejledende pris: 399 kroner.

Vægt: Heller ikke den her løbejakke fra Adidas vejer særlig meget, men den vejer stadig mere end modellen fra Salomon. 

Vindtæthed: Ligesom med løberjakken fra Salomon er den her model fra adidas helt vindtæt. Hvis du løber i en galonjakke, havde du været mere beskyttet imod blæsten, men det vil du helst undgå!

Ventilationsevne: Også selvom den her løberjakke er tynd og kold, kunne den have haft en højere ventilationsevne end den i dag. Testpanelet føler sig en smule indelukket i jakken, når pulsen stiger på løbeturerne. 

Komfort: Pasformen er hverken tight eller slim, men du kan bevæge dig uden problemer i modellen. Den sidder superskønt på kroppen og får høje karakterer for sin awesome komfort. 

Fleksibilitet: Til forskel fra modellen fra Salomon er  fra adidas ikke særlig stiv i det. Her kan du svinge med armene og overtage løbeskridtet uden problemer. 

Opsummering: En utrolig tynd og smidig løberjakke. Den er stilren, står imod vinden og sidder perfekt på kroppen. Er du én af dem som foretrækker en normal pasform, der ikke er superslim, vil du blive glad for at have klikket denne jakke hjem. Da modellen er så tilpas tynd har du selv alle muligheder for at tilpasse varmegraden med flere lag indenunder. At løbe fra minusgrader til plus er derfor fuldt ud muligt med denne jakke. Selve ventilationsevnen halter dog lidt bagud når det kommer til jakkens funktoner. Husk derfor på ikke at klæde dig for varmt, når du har jakken på, så du ikke smelter væk, da jakken ikke slipper overskudsvarme ud løbende. 

Test af: ,

löparjacka nike dk

Vejledende pris: 579 kroner.

Vægt: Noget tyndere løbejakke end de andre modeller i testen, men stadigvæk med i puljen af letvægsjakker. Forklaringen kan ligge i selve designet som arbejder med flere lag stof og detaljer i form af lommer og hue. 

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed, så præsterer den her jakke fra Nike virkelig godt, cirka ligeså godt som Salomons løberjakke. 

Ventilationsevne: Hidtil har den her løberjakke den absolut bedste ventilationsevne, selv vindtætheden er suveræn - næsten lidt for godt til at være sandt! 

Komfort: Selvom materialet ikke er særligt føjeligt, så er det en rigtig skøn løbejakke. Du vil bare have den på dig, så simpelt er det. 

Fleksibilitet:  er noget stiv i materialet, hvilket kan blive et problem hvis du vælger en for lille størrelse. Heldigvis, så er modellen rummelig i selve pasformen, så stivheden er ikke noget som forstyrrer bevægelsesfriheden. 

Opsummering: To ord, hvor lækker? Den her retro-inspireret løbejakke stikker sig designmæssigt ud i mængden og retter sig mod dig som gerne tuller rundt i din løbejakke 24/7. Den er noget stiv i pasformen, hvilket du bør have i baghovedet, når du klikker modellen hjem. Derimod har den en fed ventilationsevne, du kommer på ingen måde til at føle dig indelukket i denne model. Selvfølgelig er vindtætheden så god som du kunne ønske dig, og modellen får desuden et ekstra stort plus for at der findes to lommer foran, hvor du kan placere nøgler og telefon. Nike ligger i front, kan vi forvente os andet end det?

Test af: ,

löparjacka blacc  dk

Vejledende pris: 629 kroner.

Vægt: Ligesom navnet på løbejakken så fint antyder, så vejer Fly Limited Jacket absolut ingenting, så hvis du ikke kigger ned, ja så vil du slet ikke mærke at du har jakken på. 

Vindtæthed: Til forskel fra de andre supervindtætte modeller i testen, så er det her en mildere variant af en vindjakke. Den står imod generel blæst, men du behøver nok ikke at have den på til løbeturn i en reel storm. . 

Ventilationsevne: At den ikke er så vindtæt medfører så på den anden side, at jakken har en supergod ventilationsevne. Den er med andre ord en glimrende ven under intervalpassene, hvor du får pulsen op og sveder meget. 

Komfort:  er en superskøn jakke og derfor får den faktisk fulde point for komforten! Stoffet er blødt, behageligt og sidder som smurt på kroppen. 

Fleksibilitet: Materialet i løbejakken fra Blacc er superblødt og fleksibelt. Uanset hvor meget du svinger med armene, så kommer jakken ikke i vejen. Kun jakken fra 2XU er tanden blødere end denne svend. 

Opsummering: Det er en let, fleksibel og superskøn løbejakke som desuden har et lækkert design med et strejf af neon, som jo er supertrendy lige nu. På hver side af brystkassen findes der en lomme, hvor du kan smide småsager i, hvilket giver et ekstra point. Desuden er lommerne store, så en lidt større pung eller telefon får plads uden problemer. Det eneste minus med Blaccs løbejakke er, at den slipper en del vind ind. Brug den derfor til de vindstille intervalpas, hvor ventilationsevnen desuden kan vise sin styrke frem! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020