löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

For at præstere på højeste niveau og holde stilen på løbeturen, behøver du en lækker løbejakke! Sportamores kvindelige testpanel har løbet i fem modeller - her er deres mening. 

At have en god løbejakke er altafgørende, når det ikke er helt vindstille og den bagende sol mangler udenfor. En god løbejakke skal beskytte dig mod vinden, men samtidig ventilere godt og ikke være for stiv i stoffet. Det er høje krav, men vi har fundet fem jakker som alle lever op til dem. Her er løbejakkerne fra , , , og som alle er bedst i test!

,

DK_Adidas_Response.png

Vejledende pris: 449 kroner.

Vægt: De allerfleste løbejakker vejer meget lidt, og det gør den her jakke fra Adidas også. Testpanelet imponeres med det samme over den lave vægt som gør, at du slipper for at føle dig indelukket, når du løber med den på. 

Vindtæthed: En af mange udfordringer, når det kommer til løbejakker er, at de både skal være vindtætte og ventilere godt, noget som Adidas virkelig har haft held med. Løbejakken her gør præcis, hvad den skal og lukker det meste af den kolde vind ude. 

Ventilationsevne: Når vindtætheden er i top, så plejer man at sige at ventilationsevnen halter lidt bagefter, men det er ikke tilfældet her. Testpaneler uddeler en 9'er for Response Jackets evne til at holde dig nedkølet, mens du løbetræner - næsten fuldt hus! 

Komfort: Hvis du har løbet i en løbejakke før, så ved du, at de nogen gange kan føles lidt upraktiske og knap så hyggelige, men det er ikke tilfældet med denne model. Adidas' løbejakke er virkelig behagelig, og der findes hverken irriterende vaskevejledningslapper eller gnavende sømme. 

Fleksibilitet: Det her er den jakke i testgruppen, som er mindst fleksibel og føjelig, men lad dig ikke snyde af det. Testpanelet giver høje point for hvordan jakken følger kroppens bevægelser, mens du løbetræner, så du kan tage dit løbeskridt til højeste punkt, uden problemer. 

Opsummering: Adidas løbejakken er udseendesmæssigt en rimelig neutral variant, som du kan matche til nærmest hvad som helst! Den er tynd, superlet og giver tilpas vindbeskyttelse under løbeturen. Hvis du skal løbetræne med den på i de sene efterårsaftner, når temperaturen kryper ned mod frystepunktet, så anbefales det at have en løbetrøje indenunder. Men hen på eftermiddagene er den helt perfekt uden ekstra tøj under. Response Jacket fra Adidas er også forsynet med en hætte, så du kan lukke sidevind ude, mens du træner, så du slipper for at fryse om ørene. Jakkens eneste minus er, at den savner reflekser, hvilket havde været godt til de mørke efterårsaftener.

 

,

DK Reebok OSR Hero Jacket

Vejledende pris: 599 kroner.

Vægt: Det er er testens letvægter, da det er den jakke der vejer mindst. Det sagt, så vejer den lige præcis lidt som en løbejakke skal, og det er ikke nogen skam at veje mindst i denne letvægtsklasse! 

Vindtæthed: Måske det er den ekstra lille vægt som gør den her løbejakke fra Reebok lidt ekstra vindtæt. Det lidt grovere materiale gør, at jakken er perfekt til de køligere dage, hvor du gerne vil have lidt ekstra beskyttelse mod de kølige aftener. 

Ventilationsevne: Ventilationsevnen i OSR Hero Jacket er virkelig imponerende. Den er vindtæt, men ikke på sådan en måde at testpanelet føler sig indelukket, hvilket gør at den scorer toppoint. 

Komfort: Endda også komforten imponerer hos Reeboks bud på en løbejakke, og det eneste forbedrelsespunkt er selve tilpasningen. En lynlås i midten og et hul til tommelfingerne i slutningen af ærmerne havde været prikken over i'et med OSR Hero Jacket. Til trods for dette, så giver testpanelet højst point muligt. 

Fleksibilitet:  Hvis en løbejakke er helt vindtæt, så er kan man som regel forvente at den er lidt stivere i stoffet, men det gør sig ikke gældende her. For jakken er suoerblød og følger alle kroppens bevægelser. 

Opsummering: Løbejakken er perfekt til alle de aftener med blæsevejr, hvor du har lyst til en sen løbetur, men uden at fryse. På bagsiden findes et smart refleksmønster som gør, at du vil være synlig i lyset fra billygterne. Da vindtætheden er så tilpas maxet, kan du have den på dig med bare en top indenunder, uden at fryse. Da den ventilerer godt, er den også perfekt til ture under lidt varmere temperaturer. Det eneste som testpanelet egentlig har af anmærkninger er, at den ikke er helt så justerbar når det kommer til fx lynlåsen i taljen samt at den savner en mindre mobillomme.

 

,

DK_2XU_XVENT.png

Vejledende pris: 579 kroner.

Vægt: Uanset hvilken løbejakke du har testet tidligere, så er du højst sandsynlig ikke stødt på så let en model før. XVENT Jacket vejer i princippet ingenting, så hvis det er dét, du leder efter, så er det her modellen for dig! 

Vindtæthed: Ligesom med løbejakken fra Reebok, så er den her løbejakke fra 2XU meget vindtæt. Hvis du vil iføre dig den under sent efterår eller tidlig forår, så passer den derfor perfekt under en varmere løbetrøje - så bliver du både varm og vindtæt. 

Ventilationsevne: Desværre gør den ekstra vindtæthed at løbejakken ikke ventilerer så godt, men ved armhulerne findes der heldigvis små ventilationshuller, som formår at rette op på helhedsindtrykket med en god marginal. 

Komfort: Selvom at XVENT Jacket ikke ventilerer supergodt, så er den stadig virkelig skøn, og hvis du er klædt ret på indenunder, så vil den blive en ny favorit til løbeturen. 

Fleksibilitet:  En yderst smidig løbejakke, da den vejer så ekstremt lidt, men også på grund af det tynde materiale som føles virkelig smidigt. Med den her løbejakke på, får du ingen problemer med at svinge med armene, hvilket er et stort plus! 

Opsummering: Først og fremmest, så vil testpanelet rose 2XU for reflekstapen ved lynlåsen som gør, at du er synlig i mørket på din løbetur. Til forskel fra Reeboks løbejakke, så har denne model fra 2XU et hul til tommelfingrene som gør, at den får en helt perfekt pasform når du løber, samt giver lidt ekstra varmee. Ellers er pasformen ret løs, hvilket er vigtigt ved alle situationer, da du vil gerne vil have en løbetrøje under, uden at føle dig for pakket ind. Udover det, ja, så findes der ikke noget at klage over, siger testpanelet og giver en thumbs up for det stilrene, tidsløse design.

 

,

DK_Salomon_Agile_Hoodie.png

Vejledende pris: 669 kroner.

Vægt: Ligesom en god løbejakke skal være, så vejer den her model fra Salomon stort set ingenting, men stadig en anelse mere end den fra 2XU. 

Vindtæthed: Det mærkes virkelig, at Salomon er et rigtigt outdoor-mærke. Det er næsten ikke muligt at lave en mere fleksibel løbejakke som modstår vinden bedre end den her! 

Ventilationsevne: Selv når det kommer til ventilationsevnen får Salomon-jakken gode point, selvom løbejakken fra Adidas er en smule skarpere på den front. 

Komfort: Det her er jakken til dig som synes om en nær pasform. Hvis det værste du ved er, når løbejakken flagrer, mens du løber, så er det her helt klart den rette model! Agile Wind Print Hoodie er også en anelse kortere end de andre modeller i testen, hvilket gør, at du slipper for at føle at den glider og ned af din bagdel på løbeturen. 

Fleksibilitet: Eftersom det her er en kropsnær jakke, så findes der ikke meget plads til bevægelse, men materialet er fleksibelt og smidigt. Takket været den nære pasform slipper du for at føle, at løbejakken flagrer i stedet for at følge kroppens bevægelser. 

Opsummering: Allerførst vil testpanelet gerne gøre opmærksom på, at løbejakken fra Salomon har to gode lommer, der har plads til alt fra pengepung til telefon. Faktisk er det her også den smarteste jakke i testen, hvis du synes om at skille dig lidt ud fra mængden. I den her klare hindbærrøde farve vil du blive en farveglad plet i skoven! Udover det, ja så stikker den her jakke også ud ved at have en lidt tigthere pasform og kortere snit end de andre i testen, hvilket er godt, hvis du afskyr for meget stof i din jakke. Trods mange gode egenskaber, så er det allerbedste med Salomonjakken derimod, at den i princippet er helt vindtæt!

 

,

DK_Blacc_Fly_Limited.png

Vejledende pris: 539 kroner.

Vægt: Ligesom med jakkens navn antyder, så er det er en ekstremt let løbejakke som vil få dig til at føle virkelig hurtigt på løbeturen. 

Vindtæthed: Med den her jakke er Blacc lykkedes med at holde ligeså god en klasse når det kommer til vindtætheden som Salomon, ikke skidt! Feather Limited Jacket gør det godt, selv på blæsende dage. 

Ventilationsevne: Det er også værdsat at løbejakken ventilerer så godt, hvilket gør den så mangfoldig, at den også kan bruges på varmere dage. Er det måske den store ventilationslomme bagpå som gør tricket? 

Komfort: Med tanke på hvordna den her løbejakke holder dig nedkølet og samtidig beskytter dig fra vinden, havde det virkelig overrasket, hvis den ikke også var superskøn. Jakken sidder godt på kroppen, hvor der bagpå findes en lynlås som gør, at du kan justere pasform og dermed skabe endnu mere komfort. 

Fleksibilitet: Feather Limited Jacket er lavet i et blød materiale, som er betydeligt mindre plastik agtigt end hvad materialet i de andre jakker er. Derfor er den også virkelig medgørlig, og føler hver eneste armsving med milimeterpræcision. 

Opsummering: Det her er en virkelig superskøn løbejakke hele vejen igenne, især takket været det bløde materiale, men også fordi den ventilerer mindst lige så godt som den beskytter mod vinden. At kombinere ventilationsevne og vindtæthed er virkelig ikke en nem ting, men Blacc har klaret opgaven med bravur. Jakke får også et ekstraplus for at den har to praktiske lommer samt lynlåsen på bagsiden som giver en smigende pasform. Topdollar, Blacc!


LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020