New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

Blandt andre giganter i sortiment, så er New Balance lidt af en skjult skattekiste. På den anden side, hvis du har testet deres løbesko før, så er der stor sandsynlig for at du er fan for livet. Deres seneste modeller, såsom f.eks. FreshFoam 1080, er ekstremt populære takket være den behagelige, bløde polstring. Her fortæller New Balance-ekspert, Hanna Löfberg, os mere om deres bedste løbesko.

SHOP HER: Løbesko til  og 

Sådan finder du den rigtige model:

  1. Først og fremmest skal du finde ud af, om du pronerer eller har et neutralt løbetrin. Hvis du pronerer, skal du kigge efter en pronationssko, eller få en neutral sko med en indersål. Imidlertid bør neutrale løbere kun bruge neutrale løbesko for at opretholde et så naturligt løbetrin som muligt.
  2. Vælg en løbesko for den distance, som du foretrækker at løbe. En mængdetræningssko skal bruges til mellemlange til lange distancer, mens en intervalsko er til korte distancer. Hvad, der adskiller de forskellige slags, er ofte stabilitet og dæmpning, som du har brug for mere af, jo længere distancer du løber.
  3. Vil du have en moderne strømpekonstruktion eller en klassisk overdel? Det faktum, at løbesko har en strømpe-lignende overdel, betyder at den sidder strammere og for det meste mangler en pløs. En traditionel overdel har som regel en tendens til at være grovere i det, men samtidig mere behagelig og ofte uden en pløs. 
  4. Sætter du hælen ned først, når din fod rammer underlaget? Test en løbesko med en rullesål, der giver mulighed for en blød landing på hælen, der dernæst hurtigt bevæger tyngdepunktet over til fronten af foden for en hurtig fridrift i løbeskridtet. 
  5. Brug den rigtige sko til den rigtige overflade. Alle løbesko i denne oversigt er skabt til at blive anvendt på til asfalt eller fortovs. Skulle du i stedet løbe trail, skal du tage et kig på en ren trailsko.

Hvordan er New Balance i størrelsen?

Da vores testpanel testede New Balance-løbesko, fandt de ud af at skoene er normale i størrelsen, men at nogle af dem føler, at skoene er lidt små i størrelsen - inklusive FreshFoam 1080 - ifølge vores kvindelige testdeltagere. Hvis du vælger mellem to størrelser, kan det derfor være godt at vælge den større, især hvis den model, du har valgt, har en stram, strømpe-lignende overdel.

Hvilke løbesko er bedst?

new balance löparsko Da vores testpanel løb i FreshFoam 1080, kunne de godt lide den bløde polstring og rullesålen, der gav ekstra energi til næste trin. Du kan finde hele testen fra 2020 .

Passer dig som ... er en neutral løber.

Bedst til: Mellemlange til lange distancer.  

Eksperten fra New Balance siger: Mængdetræningsskoen FreshFoam 1080v10 er fremstillet og designet ud fra indsamlet data fra løbere og deres løbetrin. Løbeskoen står for høj komfort, stilfuldt og elegant design og dejlig polstring takket være FreshFoam-teknologi. Den er også udstyret med en vanvittig behagelig rullesål, som gør det umuligt at sænke farten på løberunden! 

Ligheder og forskelle med andre løbesko: Fresh Foam 1080 og Fresh Foam Vongo V4 er ganske ens, bortset fra at Vongo har pronation support.

Her finder du løbesko til  og 

Passer dig som ... Har et neutralt løbetrin.

Bedst til: Korte distancer på under 10 kilometer samt intervaller.

New Balance-eksperten siger:  890v8 modellen er sko til de korte distancer, og har en responsiv REVlite mellemsål med fleksible pløs, der giver mellemfoden en stram og behagelig pasform. Minimal design gør det perfekt til den daglige træning samt workouts træning i fitnesscentret. 

Ligheder og forskelle med andre løbesko: Denne løbesko svarer til FreshFoam Tempo, da begge er lette sko og meget gode til hurtige løbepas samt kortere distancer og intervaltræning. De adskiller sig fra hinanden ved sålen, da FreshFoam er blødere og har mere dæmpning.

Her finder du løbesko til  og 

New balance vong Som med alle FreshFoam-modeller er Vongo forsynet med den bløde polstring skabt med FreshFoam-teknologi. Vongo har på den anden side ikke den samme rullesål som modellen ovenfor, nemlig FreshFoam 1080, byder på.

Passer dig som ... Overpronerer, mens du løber.

Bedst til: Mængdetræning til mellemlange og lange distancer. 

New Balance-eksperten siger: Fresh Foam Vongo V4 leverer et blødt og polstret løb fra start til slut med en såkaldt "overstuffed" mellemsål, der giver stabilitet og pronationsstøtte uden ekstra pronationskiler ved hælen eller andre materialer. En struktureret fodsvank giver god fleksibilitet, og overdelen har sømløse forstærkninger for behagelig komfort og en strikket krave for en tæt pasform.

Ligheder og forskelle med andre løbesko: FreshFoam Vongo ligner mest FreshFoam 1080, men med den forskel, at Vongo har pronationsstøtte, mens 1080 ikke har det. De to deler på den anden side den bløde FreshFoam mellemsål.

Her finder du

Passer dig som ... Er en neutral løber.

Bedst til: Intervaltræning og kortere distancer på under 10 kilometer. 

Eksperten fra New Balance siger: Ligesom FreshFoam 1080, så er FreshFoam Tempo designet efter en stor undersøgelse med indsamlet data fra løbere og deres løbetrin. Takket være FreshFoam-teknologien har du en blød pude, der giver responsiv komfort, når du løber. Derudover er den øverste lavet for at opnå en sikker pasform med behagelig hæl-til-fod-støtte.

Ligheder og forskelle med andre løbesko: FreshFoam Tempo minder meget om 890, da de begge er lette sko, der passer til højhastighedsløb på korte distancer, såsom intervaltræning. FreshFoam er på den anden side blødere og har mere dæmpning.

Her finder du løbesko til  og 

New balance löparrskor herr En løbesko med pronationsstøtte til dem, der ønsker at føle sig hurtige på en næste løberunde. Mange pronationssko er tunge og klodsede, men det gælder ikke New Balance 870 V5 !

Passer dig som ... Pronerer i større eller mindre grad. 

Bedst til: Korte afstande på mindre end 10 kilometer eller til intervaltræning.

New Balance-eksperten siger: New Balance 870 V5 Pro-skoen kombinerer let vægt med en masse dæmpning og en glat, struktureret overdel. Resultatet er en perfekt blanding af responsiv komfort og stabilitet, der fungerer bedst til, når du vil holde trit, men ikke løbe mere end 10 kilometer. Mange pronationssko er af den tungere slags, men det gælder ikke denne model, der er en hurtig letvægtssko.

Ligheder og forskelle med andre løbesko:  New Balance 870 V5 ligner 890, men adskiller sig fra den, idet 870 har pronationsstøtte i sålen.

Her finder du løbesko til 

Passer dig som ... Har et neutralt løbetrin.

Bedst til: Interval træning og kortere afstande.

New Balance-eksperten siger: New Balance Fuelcell Echo er en let og hurtig løbesko, der har en vintageinspireret overdel med ruskindsdetaljer. Den nye Fuelcell Echo leverer en hurtig og avanceret fornemmelse i løbetrinnet, delvis takket være den unikke ydersål, der giver maksimalt greb på asfalt og fortorvs. 

Ligheder og forskelle med andre løbesko: Fuelcell Echo er unik og ligner ikke nogen anden sko i sortimentet.

Her finder du  og 

SHOP HER:

Lær mere om løb

Her finder du alle de mest almindelige spørgsmål og svar om dit køb af sko:

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020