Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for deres skiundertøj er ikke noget nyt. I år lancerer de endnu en spand spændende nyheder. Her er alt, hvad du vil vide om efterårets undertøj i uld og syntetisk.

Kari Traa er en skiundertøjsgigant og kan skrive en hel bog om det bløde, varme tøj. De ved alt, hvad der er værd at vide om forskellige materialer, fibre, blandinger, strikketeknikker, kvalitet og anvendelsesområder.

- Vi ved, at alle piger og kvinder er forskellige i alt fra form og størrelse til stil og personlighed. Så selvfølgelig vil vi have forskellige ting ud af vores skiundertøj, siger Linnea Bengtzing, produktekspert hos , og fortsætter:

- Uanset om du skal på arbejde eller i fitnesscentret, hoppe på et fly, vandre ned ad et bjerg eller hygge foran pejsen, så dækker vores kollektion alle dine skiundertøjsbehov (og måske lidt mere).

SHOP HER:

På Kari Traa har man på den anden side bemærket, at det ikke altid har været helt let for kunden at holde de forskellige dele adskilte når det kommer til materialer og hvilke aktiviteter de er bedst egnet til. Derfor er deres skiundertøj nu samlet i fire forskellige kategorier. Hver kategori repræsenterer en materiele sammensætning og aktiviteter, som det specifikke tøj er egnet til. De har valgt at kalde de fire kategorier "Love to stay hot", "Love to feel free", "Love to play" og "Love to go wild". I næsten alle kategorier er der en virkelig spændende nyhed til efteråret. Læs videre for at se, hvilken eller hvilke der er bedst for dig!

LÆS MERE:

Love to play: &

Kari Traa Skiløb, vandreture eller når du bare vil have det sjovt udendørs - vælg en sæt fra serien Love to play!

- Perle er en god nyhed, hvor sporty detaljer som farveblokke blandes med traditionelt jacuquardstrikmønster på brystet. Det er blødt og behageligt og har selvfølgelig flatlock-sømme for at minimere risikoen for at gå hudafskrabninger! I slutningen af ærmerne er der også dobbelt ribbestrikket stof over håndledene for ekstra varme.

Materiale?

- Perle hører til kategorien Love to play og alt skiundertøj i den kategori består af uldblandinger. Det betyder, at vi blandede uld med andre materialer for at give dig det bedste fra begge verdener - en blanding af både naturlige og syntetiske fibre, der føles utroligt imod huden. Blandingen tørrer hurtigt, transporterer fugt væk på en god måde og regulerer temperaturen super godt!

Hvornår skal jeg bruge kollektionen?

- Perle er perfekt til sjove dage udendørs - tag et sæt skiundertøj i denne kategori på og nyd skiløb, vandreture, eller hvorfor ikke, når du sover under stjernerne!

Hvordan er Perle i størrelsen?

- Perle er i den noge mindre ende af størrelsesskalaen, minder meget her om vores skiundertøjskollektion Lökke. Den mønstrede jacquardstrikede del, synes jeg, har lidt mindre stræk i sig end resten af stoffet. Taljen er hø med et bredt, elastikstykke. Ben- og armlængder er normale.

Love to go wild: &

Kari Traa Skiundertøjet i Love to go wild byder på en solid fugttransport, så du kan bevæge dig frit rundt! Foruden Style hører også til her.

- Stil er en cool og sporty nyhed. Den kortlagte konstruktion med forskellige stoffer er udviklet til aktivitet med høj intensitet. Den forreste lynlås giver dig en chance for ventilation, når det er nødvendigt, og øverst på lynlåsen er der også en lynlåseprop, så du ikke kommer til at få hud eller tøj i klemme, når det går hurtigt med at lyne op og ned i temperatursvingningerne. Alle sømme er flatlock-sømme for en slidfri oplevelse, og indersiden er ribbet for både isolering og komfort. Bemærk, at bukserne har en høj talje med en bred elastik i taljen, så pæn og stilfuld!

Materiale?

- Stil hører til kategorien Love to go wild, hvor delene er lavet af tekniske materialer, der er valgt for deres evne til at transportere fugt væk fra kroppen og samtidig tørre hurtigt. Det er nødvendigt under aktiviteter med høj intensitet.

Hvornår skal jeg bruge det?

Kollektionen Stil hører til Love to go wild kategorien og er udviklet til aktiviteter med høj intensitet og hjælper med at holde dig nedkølet, når du kører hårdt på, til f.eks. løb og langrend.

Hvordan er stil i størrelsen?

- Stil er normal i størrelsen, elastisk og figursyet. Stil Pant har en høj talje med et bredt taljestykke, hvilket gør det både pænt og komfortabelt at have på. Normal ben- og armlængde.

Love to feel free:  &  

Kari Traa er en favorit, der blev lanceret sidste år, men som også lever videre i år!

- Knute er et dejligt og varmt sæt skiundertøj i et smuk tjacuards-strikket snefnugmønster. Det er blødt og holdbart, har et tyndere panel bagpå og under armene for god mobilitet og god åndedræt. Flatlock sømme for en blød, slidfri fornemmelse og behagelige håndledvarmere i slutningen af ærmerne. 

Materiale?

- Knute er inkluderet i kategorien Love to feel free, som er en kategori med skiundertøj i den ultimative naturlige materialeblanding, der er perfekt, når temperaturen går ned og intensiteten går op. Vi kombinerer det fantastiske naturmateriale merinould med Lenzing Modal, som er et miljøvenligt tekstilmateriale lavet af birkemasse. Det er et let materiale, men stadig holdbart.

Hvornår skal jeg bruge det?

- Det er udviklet til aktiviteter på de kolde dage, når du hovedsageligt udfører middelintensive aktiviteter. Hop i Knute, og du er klar til skiløb, cykling og sneboldkampe!

Hvordan er Knute i størrelsen?

- Knute er normal, men til den mindre side når det kommer til størrelsen, den samme pasform som med vores klassiske Rose, vil jeg sige. Så hvis du er mellem to, ville jeg gå en størrelse op. Normal taljehøjde med smal taljeelastik. Går til lige over anklen på mig, som er 167 centimeter og har størrelse M på, så bukserne ikke er superlange, de andre bukser til sammenligning er længere.

Love to stay warm: &

Kari Traa Alt skiundertøjet fra Love to stay hot (, og Smekker) har en høj, varmende effekt og er velegnet til den rolige, men koldeste dage.

- Smekker er en stilfuld uldnyhed og er ultimativ til kolde dage udendørs. Flatterende linjer og pænt kortlagt design med for eksempel paneler på underarmene for optimal mobilitet, flatlock sømme for at undgå gnidning og hyggelige stretchy håndledsvarmere ved slutningen af ærmerne. 

Materiale?

- 100% merinould, som er et fantastisk naturligt materiale, fordi det kan absorbere meget fugtighed, men stadig beholder varmen. Det er også en god åndbarhed og har en naturlig resistens mod lugt. 

Hvornår skal jeg bruge det?

- De varme merinobaser i kategorien Love to stay hot er perfekte til eventyr i bjergene og i skoven - og fungerer godt både til alpint skiløb og til en hyggelig aften foran åben ild. Helt klart den optimale kategori for de frosne!

Hvordan er Smekker i størrelsen?

- Smekker er til den større side i størrelsen, blød og elastisk samt giver sig lidt, fordi det er 100% uld. Jeg vil sige, at sættet sidder som vores klassiske Åkle gør. Høj talje og bredere elastik. Relativt lang i ærme og ben.

SHOP HER:

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020