Fotbollsskor test 2018

Her er fodboldstøvlerne, som er bedst i test i 2018

Nu starter udesæsonen, og er det blevet tid til et par nye fodboldstøvler, så læs med her. Her er de bedste fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Hvilken model vælger du?

SHOP HER:

Test af:

Fotbollsskor Puma

Mærke: Puma

Model:

Vejledende pris: 1 515 kroner

Sammenfatning: Nye fodboldstøvler, sidder som smurt 

Testpanelet siger:

Alle i testpanelet er vilde med de spritnye Puma Future. Antoine Griezmann er ansigtet udadtil, og fodboldstøvlerne er især til midtbanespilleren eller angriberen.

–  De er rigtig gode at spille i. Er du offensiv-spiller, passer de særdeles godt, og det er en af grundene til, at jeg synes om dem. De er meget lette, gummifladerne på fodboldstøvlerne gav mig god kontrol over bolden, og det føles helt sikkert som en ekstra støtte, når det handler om boldkontrol, siger en af testpersonerne.

Future er dækket af et let net henover overdelen, så du selv kan bestemme, hvordan du vil snøre dem. Du kan stramme dem for at få ekstra støtte, og løsne dem, der hvor din fod er bredest.

– Disse fodboldstøvler formede sig efter mine fødder, da jeg havde brugt dem et par gange, og det gjorde dem mere behagelige. Designet er meget flot og vækker glæde ved første blik. Kan stærkt anbefales!

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 1245 kroner

Sammenfatning: Passer til målscoreren

Testpanelet siger:

En fodboldstøvle med en strømpelignende pasform, som blev værdsat af de gutter i vores testpanel, der utallige gange har vrikket om på foden og derfor er ekstra kritiske, når de køber fodboldstøvler. De følger anklen godt, men hæmmer dig ikke.

– Min erfaring med disse fodboldstøvler er yderst positiv. De er lette, og du føler dig fleksibel og hurtig på banen.

Jeg er først og fremmest begejstret for, at man kan sætte flotte skud, fordi de sidder så godt på foden, og designet er herefter, siger en testperson.

Designet deler testpanelet, nogle vil gerne ses på banen, mens andre mener, at farvekombinationen ikke er en vinder, men acceptabel. Derimod synes alle i testpanelet godt om fodboldstøvlerne, når de har dem på. De passer til den offensive spiller, fordi de er lette og støtter kraften i dine spark.

– Passer til den offensive spiller, der ser sit snit til at stikke af. Fine og fleksible fodboldstøvler som jeg gerne vil anbefale til andre, siger en testperson.

Test af: 

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Et godt valg til dig med en smal fod

Testpanelet siger:

Denne fodboldstøvle egner sig ikke til alle fodboldspillere, men har du har en fod, der passer til modellen, er de virkelig gode. X er true to size, men har en meget slank pasform, derfor er den for stram, hvis du har brede fødder.

– Jeg har ikke brede fødder, og jeg synes, at støvlerne følger foden meget godt. Blød og behagelig komfort især på hælen. Fodboldstøvlerne giver også et godt greb i hurtige vendinger, siger en testperson.

Du skal naturligvis prøve fodboldstøvlerne først, og føler du dig godt tilpas i dem, så er de et godt valg, og man føler sig hurtig og let på banen. Selvom Adidas siger, at de kun er egnet til naturligt græs, fungerer de også godt på kunstgræs.

– En let støvle til spilleren med meget fart. Tyndt materiale som giver et tæt boldkontakt og en god fornemmelse. Den offensive spiller med meget fart og teknik vil også synes om denne model.

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 845 kroner

Sammenfatning: Let fodboldstøvle der giver fuld kontrol

Fodboldstøvlen er en hyldest til Neymar, men fungerer ligeså godt til "almindelige" fodboldspillere. Mercurial Vapor XI er en tynd og let sko, der giver fuld kontrol.

– Boldkontrollen bliver bedre pga. det tynde materiale, men de føles stadig stabile på kunstgræs takket være den hårde sål. Det forreste parti er ret trangt, og det gør lidt ondt i begyndelsen, men fodboldstøvlerne former sig godt efter din fod, og så bliver de meget mere behaglige at have på, siger en testperson.

Mercurial Damp XI Neymar er ret dyrt, men den føles helt fantastisk, farvene er superflotte, og så bliver de ikke varme, da åndbarheden er helt i top. Desuden er grebet uovertruffen, uanset om du spiller på kunst- eller græsbane.

– Fodboldstøvlerne egner sig bedst til spillere, der er meget på bolden. De er lette, og man har en fantastisk boldkontrol. Og gode til skud også, hvilket jo i sig selv er et stort plus!

­­

Test af:

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 955 kroner

Sammenfatning: Luksus-fodboldstøvler med perfekt pasform

Testpanelet siger:

Adidas Nemeziz er en storsælger, og det er let at forstå hvorfor. Det er en meget let, smidig og hurtig sko.

– Pasformen og støtte i hælen er ekstrem god, det betyder god komfort og stabilitet. Knopperne giver et godt greb, når du skifter retning, siger en testperson.

Sammenlignet med Adidas X 17.1 er denne sko væsentligt bredere, og derfor passer den bedre til de flestes fødder. Testpanelet vurderer også, at fodboldstøvlerne både kan bruges på kunst- og naturgræs. Fodboldstøvlerne føles luksus og flotte.

– Jeg synes, at fodboldstøvlerne passer til den offensive spiller med fart og teknik, en spillertype som laver den afgørende pasning, eller selv sætter bolden i nettet. Fordi den er så tynd, får du en meget tæt boldkontakt. Mønstret på fodboldstøvlerne giver et ekstra greb. Lidt svær at få på, men når de først sidder der, vil du ikke have dem af igen.

Test af:

Fotbollsskor Puma

Mærke: Puma

Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Sammenfatning: Gode fodboldstøvler til backs

Testpanelet siger: 

Puma One er endnu en fodboldstøvle i en strømpelignende design, og i dette tilfælde med et godt resultat. Du får en god støtte ved anklen, uden at de generer fodens bevægelser.

– Jeg er back og kan virkelig god lide dem. Du får en god berøring, og de er gode at skyde i, men de føles hurtige på samme tid. Jeg tror også, at en midtbanespiller ville synes om dem eller en forward, der har brug for lidt mere power, siger en testperson. Lette såler og knopperne føles stabile på underlaget. Pasformen er rigtig god, og de former sig efter foden, selvom de er lidt stramme til en start.

– Når jeg spiller i dem, oplever jeg, at de er behagelige, og jeg har en god balance i dem. Størrelsen er perfekt, de går i et med foden. Er også vild med farverne, alt i alt får man kampgejst i dem. 

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Stilren fodboldstøvle til den hurtige spiller 

Testpanelet siger:

Det første der slår testpanelet er udseende, disse fodboldstøvler er flotte!

–  Et par fodboldstøvler til den hurtige spiller. De har lav profil ved tå-partiet, så du lettere kan komme under bolden. De bliver hverken for varme eller kolde, og åndbarheden er på et godt niveau, siger en testperson. Fodboldstøvlerne er komfortable fra første gang, du tager dem på. Og ingen gnavsår. Heller ikke dem i testpanelet, der normalt døjer med problemet.

– Jeg fik et godt touch i støvlerne og følte mig godt tilpas i dem. De giver en høj stabilitet og pasform. Formen gav en god boldkontrol, og så er de meget flotte på foden. Jeg er meget tilfreds med dem!

Test af:   

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Superfede fodboldstøvler til perfekt kontrol

Testpanelet siger:

I år relancerede Adidas fodboldstøvlerne Predator, som bl.a.  Beckham og Zidane spillede i. I dag er Pogbas ansigtet udadtil. Predator imponerer testpanelet, som mener, at det er de flotteste strømpelignende fodboldstøvler på markedet lige nu.

– Hvis det er kontrol. du vil have, er Predator den perfekte fodboldstøvle til dig. De er bløde og former sig efter din fod, samtidigt støtter de dig på banen. En alsidig sko til både natur-og kunstgræs, siger en testperson.

Alle testpersoner mener, at Predator er prisen værd. Det føles, som om du får energi tilbage fra fodboldstøvlerne, når du løber, det er fedt og hjælper dig med at fortsætte i hele 90 minutter.

–  De er ret stramme, men du står stabilt. Jeg anbefaler alle playmakers, der kan lide at fordele bolden og styre spillet, at teste netop denne model. De er verdensklasse!

 LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

5 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

6 dagar sedan
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
more news
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

5 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

6 dagar sedan
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet det første lag i sæsonen, der holder dig varm våd og tør.

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til skaffe vinterstøvler til mit barn? Hvad er det varmeste materiale, og skal skoen være vandtæt? Vikings produktekspert har svar til alt, når det kommer til de små og hvad de skal have på, når temperaturen daler.

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

17 oct 2019