Fotbollsskor test 2018

Her er fodboldstøvlerne, som er bedst i test i 2018

Nu starter udesæsonen, og er det blevet tid til et par nye fodboldstøvler, så læs med her. Her er de bedste fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Hvilken model vælger du?

SHOP HER:

Test af:

Fotbollsskor Puma

Mærke: Puma

Model:

Vejledende pris: 1 515 kroner

Sammenfatning: Nye fodboldstøvler, sidder som smurt 

Testpanelet siger:

Alle i testpanelet er vilde med de spritnye Puma Future. Antoine Griezmann er ansigtet udadtil, og fodboldstøvlerne er især til midtbanespilleren eller angriberen.

–  De er rigtig gode at spille i. Er du offensiv-spiller, passer de særdeles godt, og det er en af grundene til, at jeg synes om dem. De er meget lette, gummifladerne på fodboldstøvlerne gav mig god kontrol over bolden, og det føles helt sikkert som en ekstra støtte, når det handler om boldkontrol, siger en af testpersonerne.

Future er dækket af et let net henover overdelen, så du selv kan bestemme, hvordan du vil snøre dem. Du kan stramme dem for at få ekstra støtte, og løsne dem, der hvor din fod er bredest.

– Disse fodboldstøvler formede sig efter mine fødder, da jeg havde brugt dem et par gange, og det gjorde dem mere behagelige. Designet er meget flot og vækker glæde ved første blik. Kan stærkt anbefales!

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 1245 kroner

Sammenfatning: Passer til målscoreren

Testpanelet siger:

En fodboldstøvle med en strømpelignende pasform, som blev værdsat af de gutter i vores testpanel, der utallige gange har vrikket om på foden og derfor er ekstra kritiske, når de køber fodboldstøvler. De følger anklen godt, men hæmmer dig ikke.

– Min erfaring med disse fodboldstøvler er yderst positiv. De er lette, og du føler dig fleksibel og hurtig på banen.

Jeg er først og fremmest begejstret for, at man kan sætte flotte skud, fordi de sidder så godt på foden, og designet er herefter, siger en testperson.

Designet deler testpanelet, nogle vil gerne ses på banen, mens andre mener, at farvekombinationen ikke er en vinder, men acceptabel. Derimod synes alle i testpanelet godt om fodboldstøvlerne, når de har dem på. De passer til den offensive spiller, fordi de er lette og støtter kraften i dine spark.

– Passer til den offensive spiller, der ser sit snit til at stikke af. Fine og fleksible fodboldstøvler som jeg gerne vil anbefale til andre, siger en testperson.

Test af: 

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Et godt valg til dig med en smal fod

Testpanelet siger:

Denne fodboldstøvle egner sig ikke til alle fodboldspillere, men har du har en fod, der passer til modellen, er de virkelig gode. X er true to size, men har en meget slank pasform, derfor er den for stram, hvis du har brede fødder.

– Jeg har ikke brede fødder, og jeg synes, at støvlerne følger foden meget godt. Blød og behagelig komfort især på hælen. Fodboldstøvlerne giver også et godt greb i hurtige vendinger, siger en testperson.

Du skal naturligvis prøve fodboldstøvlerne først, og føler du dig godt tilpas i dem, så er de et godt valg, og man føler sig hurtig og let på banen. Selvom Adidas siger, at de kun er egnet til naturligt græs, fungerer de også godt på kunstgræs.

– En let støvle til spilleren med meget fart. Tyndt materiale som giver et tæt boldkontakt og en god fornemmelse. Den offensive spiller med meget fart og teknik vil også synes om denne model.

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 845 kroner

Sammenfatning: Let fodboldstøvle der giver fuld kontrol

Fodboldstøvlen er en hyldest til Neymar, men fungerer ligeså godt til "almindelige" fodboldspillere. Mercurial Vapor XI er en tynd og let sko, der giver fuld kontrol.

– Boldkontrollen bliver bedre pga. det tynde materiale, men de føles stadig stabile på kunstgræs takket være den hårde sål. Det forreste parti er ret trangt, og det gør lidt ondt i begyndelsen, men fodboldstøvlerne former sig godt efter din fod, og så bliver de meget mere behaglige at have på, siger en testperson.

Mercurial Damp XI Neymar er ret dyrt, men den føles helt fantastisk, farvene er superflotte, og så bliver de ikke varme, da åndbarheden er helt i top. Desuden er grebet uovertruffen, uanset om du spiller på kunst- eller græsbane.

– Fodboldstøvlerne egner sig bedst til spillere, der er meget på bolden. De er lette, og man har en fantastisk boldkontrol. Og gode til skud også, hvilket jo i sig selv er et stort plus!

­­

Test af:

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 955 kroner

Sammenfatning: Luksus-fodboldstøvler med perfekt pasform

Testpanelet siger:

Adidas Nemeziz er en storsælger, og det er let at forstå hvorfor. Det er en meget let, smidig og hurtig sko.

– Pasformen og støtte i hælen er ekstrem god, det betyder god komfort og stabilitet. Knopperne giver et godt greb, når du skifter retning, siger en testperson.

Sammenlignet med Adidas X 17.1 er denne sko væsentligt bredere, og derfor passer den bedre til de flestes fødder. Testpanelet vurderer også, at fodboldstøvlerne både kan bruges på kunst- og naturgræs. Fodboldstøvlerne føles luksus og flotte.

– Jeg synes, at fodboldstøvlerne passer til den offensive spiller med fart og teknik, en spillertype som laver den afgørende pasning, eller selv sætter bolden i nettet. Fordi den er så tynd, får du en meget tæt boldkontakt. Mønstret på fodboldstøvlerne giver et ekstra greb. Lidt svær at få på, men når de først sidder der, vil du ikke have dem af igen.

Test af:

Fotbollsskor Puma

Mærke: Puma

Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Sammenfatning: Gode fodboldstøvler til backs

Testpanelet siger: 

Puma One er endnu en fodboldstøvle i en strømpelignende design, og i dette tilfælde med et godt resultat. Du får en god støtte ved anklen, uden at de generer fodens bevægelser.

– Jeg er back og kan virkelig god lide dem. Du får en god berøring, og de er gode at skyde i, men de føles hurtige på samme tid. Jeg tror også, at en midtbanespiller ville synes om dem eller en forward, der har brug for lidt mere power, siger en testperson. Lette såler og knopperne føles stabile på underlaget. Pasformen er rigtig god, og de former sig efter foden, selvom de er lidt stramme til en start.

– Når jeg spiller i dem, oplever jeg, at de er behagelige, og jeg har en god balance i dem. Størrelsen er perfekt, de går i et med foden. Er også vild med farverne, alt i alt får man kampgejst i dem. 

Test af: 

Fotbollsskor Nike

Mærke: Nike

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Stilren fodboldstøvle til den hurtige spiller 

Testpanelet siger:

Det første der slår testpanelet er udseende, disse fodboldstøvler er flotte!

–  Et par fodboldstøvler til den hurtige spiller. De har lav profil ved tå-partiet, så du lettere kan komme under bolden. De bliver hverken for varme eller kolde, og åndbarheden er på et godt niveau, siger en testperson. Fodboldstøvlerne er komfortable fra første gang, du tager dem på. Og ingen gnavsår. Heller ikke dem i testpanelet, der normalt døjer med problemet.

– Jeg fik et godt touch i støvlerne og følte mig godt tilpas i dem. De giver en høj stabilitet og pasform. Formen gav en god boldkontrol, og så er de meget flotte på foden. Jeg er meget tilfreds med dem!

Test af:   

Fotbollsskor Adidas

Mærke: Adidas

Model:

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Superfede fodboldstøvler til perfekt kontrol

Testpanelet siger:

I år relancerede Adidas fodboldstøvlerne Predator, som bl.a.  Beckham og Zidane spillede i. I dag er Pogbas ansigtet udadtil. Predator imponerer testpanelet, som mener, at det er de flotteste strømpelignende fodboldstøvler på markedet lige nu.

– Hvis det er kontrol. du vil have, er Predator den perfekte fodboldstøvle til dig. De er bløde og former sig efter din fod, samtidigt støtter de dig på banen. En alsidig sko til både natur-og kunstgræs, siger en testperson.

Alle testpersoner mener, at Predator er prisen værd. Det føles, som om du får energi tilbage fra fodboldstøvlerne, når du løber, det er fedt og hjælper dig med at fortsætte i hele 90 minutter.

–  De er ret stramme, men du står stabilt. Jeg anbefaler alle playmakers, der kan lide at fordele bolden og styre spillet, at teste netop denne model. De er verdensklasse!

 LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019