Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

TEST Af TRÆNINGSSKO TIL HENDE 

Test af:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 579 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Størrelse: Vælg en halv eller en hel størrelse større for at få perfekt pasform.

Pasform: Sko med normal bredde og en overdel som former sig efter fødderne. Har du lidt bredere fødder kan du også træne i denne model uden at få ondt. 

Komfort: En meget fleksibel og let træningssko som sidder blødt og behageligt på foden. Du kan stramme snørebåndene så den sidder stramt på foden. Takket være overdelen i mesh slipper skoen overskudsvarmen ud og du føler dig dermed aldrig varm og indelukket.

Design: Et enkelt design. Et plus er, at du kan vælge mellem forskellige farver, afhængigt af om du foretrækker lyse eller mørke sko når du træner.

Passer til: Træning med mange hop og bevægelser til siden. Passer også til indendørs sport som floorball. 

Kommentar: Denne lette, komfortable sko er klassificeret som en X-fitsko hos Nike og fungerer godt på X-fit som øger pulsen, på grund af sin bløde dæmpning og normalstabile grund. Den er også et suverænt valg til indendørssport med mere løb. Du føler dig både hurtig og smidig, hvilket er et stort plus. Stabiliteten er ikke i niveau med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0, men et super valg hvis du undgår tunge løft. En prisværd allroundsko som sidder godt på foden, er meget blød og passer alle. Hvis du kun skal investere i et par sko, så er det Flex trainer 8 du skal vælge!

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMærke 

Model: 

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne og 

Størrelse: Perfekt i størrelsen, vælg den du plejer! 

Pasform: Passer primært dig med normalbrede til lidt bredere fødder.

Komfort: Skoen har en slim pasform rundt om anklen og er bredere ved fremfoden, det giver god plads til tæerne. Visse testpersoner synes, at elastikken under snørebåndene sidder lidt for stramt i starten, men den udvider sig efter ca. to træningspas. 

Design: Den grå nuance ser næsten guldgrå ud og skoen er meget iøjnefaldende med den bastante sål. En cool sko at kigge på. 

Passer til: Alle slags styrketræning og HIIT-pas.  

Kommentar: Denne opsigtsvækkende sko er ikke noget for en minimalist. Skoens look er det første du ser og den vækker opsigt så snart du træder ind i fitnesscenteret. Med en bred sål og en stram, strømpelignende pasform omkring anklen får du masser af støtte når du træner. Perfekt til øvelser som udfordrer balancen, så som lunges og knæbøjning på et ben. Det er en model som virkelig sidder perfekt på foden. Det kan dog være en lille udfordring at få skoen på, på grund af den stramme pasform. Når den vel er på sidder den perfekt. En behagelig og pålidelig model som gør din træning meget lettere! 

Test af:

DAM Puma Mode XT.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 749 kroner. 

Kommer i farven: turkis. 

Størrelse: True to size!

Pasform: En sko som passer bedst til dig med bredere fødder eller en højere læst. Har du smalle fødder skal du snøre skoen så stramt, at skoens pløs ikke længere kan ses.

Komfort: Komfortmæssigt så hyldes sålen. Den bløde dæmpning gør skoen virkelig skøn at gå på, hvert skridt er en fryd for fødderne. Overdelens pasform mindsker desværre komforten lidt, eftersom du ikke får den bløde omsluttende følelse du ønsker!

Design: Et fedt design som får dit træningsoutfit til at lyse op. Turkis og sølv giver herlige forårsfornemmelser.

Passer til: Dans og træning med mange hop hvor dæmpningen kommer til at stå i fokus.  

Kommentar: Er du klar til at tage din træning til næste niveau? Mode XT TZ er skoen du har ventet på. Sålen, som er delt i tre, giver et super greb ved sideledsbevægelser og en blød dæmpning gør skoen egnet til hop, dans og kortere intervaller. Det eneste minus ved skoen er, at den ikke er tilstrækkeligt stabil til at fungere på et X-fit med tunge løft. Hælpartiet er mere blødt end stabilt, så komforten kommer helt enkelt før støtten. Udover at denne sko er en drøm at glide rundt i, så er det bedste dog det smarte look med inspiration fra 90-erne.

Test af:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 1 145 kroner. 

Kommer i farverne: , og  og 

Størrelse: Vælg din normale størrelse, den sidder perfekt på foden.  

Pasform: Til den brede side, men passer både normalbrede til brede fødder.

Komfort: Skoene sidder perfekt på foden. De er lidt hårde i starten, men former sig hurtigt efter fødderne når de tages i brug.

Design: Hvem kan ikke lide metallic-detaljer? Lyse forårsfarver toppet med sølv. Helt rigtigt Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommenter: At Metcon 4 XD er lavet til X-fit er et faktum. Det er model som er stabil når du løfter tungt, takket være den brede sål med forstærkninger på siderne. Sålen er samtidigt meget fleksibel og smidig ved hop og burpees. Ventilationen er i top ligesom designet. Der er ikke meget at klage over. Det eneste minus som vores testpersoner skraber frem er, at skoen ikke er helt optimal til dig med knæproblemer. Hvis du har brug for en sko med ekstra meget dæmpning, så skal du lede videre. I øvrigt en populær sko som opfylder alle dine ønsker. Den største forskel fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdel som er endnu mere slidstærk. Du kan hoppe, gøre wall climb, klatre i reb, ja gøre alt i Metcon 4 XD uden at skoene tager for meget skade. Et hårdt ydre til de hårde atleter!

Test af:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Størrelse: Normal i størrelsen.

Pasform: Meget bred sko med en delt pløs, hvilket gør at oversidens pasform kan justeres efter dine fødder. 

Komfort: Vil du træne i det aller mest skønne for dine fødder? Så bør du prøve Athletics 24/7 TR. Ligesom navnet hentyder så er dette en model, du vil have på døgnet rundt. Den er nemlig blød, fleksibel og holder temperaturen for fødderne når du træner.

Design: Tip top! Testpanelet elsker designet.

Passer til: Træning i fitness og X-fit. Blanke gulv i træningssale kan blive ret glatte når du laver armbøjninger på tå.

Kommentar: Fleksibilitetens moder er kommet for at blive. Skoen er ekstremt blød og smidig, noget du virkelig mærker ved øvelser som mountain climbers, burpees og armbøjninger. Trods dette giver den brede sål mere støtte end du tror. Du kan med fordel lave clean and jerk på X-fitpasset uden at fødderne svømmer rundt i skoene. Den bløde dæmpning er yderligere en detalje som testpanelet sætter pris på. På trods af hop og hurtige bevægelser får du hverken ondt i fødderne eller gnavesår når du træner. Det som får mindre ros er fæstet. Testpanelet anbefaler et groft underlag, som du finder i fitness fremfor parketgulv i træningssalen.

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMærke:  

Model:  

Ordinær pris: 699 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du ligger i mellem to størrelser så vælg den mindste.

Pasform: Passer normale til lidt bredere fødder. Overdelen er blød og former sig efter foden uden at klemme for hårdt. 

Komfort: Meget, meget blød og skøn sko. God ventilation og bløde såler.

Design: Designet er helt klart en af fordelene med Flexagon. Seje, røde detaljer som fungerer godt i kombination med overdelen af net.

Passer til: Styrketræning, cirkeltræning, HIIT, spinning og crosstraining.  

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen får du fuld ventilation for svedige fødder, når du træner. Her er skoen som du bør træne i på alle svedige pas til sommer. Flexagon er også, som navnet henviser til, en fleksibel og meget blød sko. Komforten er med andre ord i højsædet og en stor grund til, at du køber denne sko. Hvis du søger efter en behagelig model at glide rundt i på fitness så har du fundet den rette. Eftersom modellen er så blød, så begrænses støtten for fødderne. Hvis du har let ved at vrikke om, så er dette ikke den rette model. Du bør heller ikke løfte tungt i denne sko. Derimod egner den sig bedre til rolig styrketræning, spinning og klasser med mange hop og bevægelser. Stort plus til designet!

Test af:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner.

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, vælg den du plejer. 

Pasform: Pasformen er normal og sidder perfekt på dig med normalbrede fødder.

Komfort: Overdelen omkranser foden på en blød og skøn måde og dæmpningen er i top!

Design: Skoen har et ret specielt design som alle testpersonerne elsker! 

Passer til: Træning med hop og bevægelser. Dog elsker de fleste testpersoner skoens komfort så meget, at de vil anvende den som indesko på arbejdet. 

Kommentar: Er du klar til en ny favorit i træningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra utroligt komfortabel. Denne sko vil du aldrig tage af, så enkelt er det! Noget som derimod trækker komforten ned, er den høje hælkappe som kan mærkes i starten, eftersom den går så højt op på anklen. En anden stor fordel med skoen er dæmpningen i mellemsålen. Specielt når du laver øvelser som hop, da den får dig til at føle dig let som en fjer. Skoens greb fungerer både til styrketræning på fitness og træningsklasser. Du glider måske lidt når du laver hurtige burpees, men ikke noget som forhindrer din træning. Støtten er god nok til knæbøj og lignende øvelser, men giver ikke en WOW-effekt. Skoen er mest en allround-model hvor dæmpning og komfort er i fokus. 

Test af:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMærke: 

Model

Ordinær pris: 999 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Størrelse: Lidt stor, du kan vælge en halv størrelse mindre. 

Pasform: Det her er en af de bredeste modeller vi har testet, som derfor egner sig bedst til brede fødder. Har du smalle fødder eller en for stor størrelse, så får du for meget plads ved fremfoden og kan også føle at skoen slipper når du laver burpees. Vær derfor sikker på, at du vælger den rigtige størrelse.

Komfort: Meget bløde og skønne sko som former sig efter føddernes bevægelser, intet som gnaver. 

Design: Neutral farveskala og et simpelt design. 

Passer til: Både styrketræning i fitness og træningspas som får pulsen op, såsom step up og crosstraining. 

Kommentar: Vil du passe på knæene og samtidig træne box jumps uden at få ondt, så er PureBoost Trainer, med super dæmpning, noget for dig. Som du sikkert har anet så er der Boost i mellemsålen, ligesom Adidas løbesko, hvilket giver skøn dæmpning når du hopper. Den strømpelignende overdel følger fodens bevægelser og giver en blød og fleksibel fornemmelse. I kombination med den brede og stabile sål får du god støtte når du træner. Denne sko er med andre ord perfekt til X-fit hvor du både hopper og løfter tungt. Et minus er fæstet på skoen, som opleves ret glat på blanke gulv i visse træningssale. Skoen kan også blive lidt varm når du sveder ekstra meget.

 Tilbage

News Feed

höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
more news
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

Du er sikkert klar over, at du behøver flere forskellige sko til forskellige typer af træning. Men hvilke sko er egentlig bedst til hvad? Vi opklarer hvilke sko som er de rette til dig.

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019