Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

TEST Af TRÆNINGSSKO TIL HENDE 

Test af:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 579 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Størrelse: Vælg en halv eller en hel størrelse større for at få perfekt pasform.

Pasform: Sko med normal bredde og en overdel som former sig efter fødderne. Har du lidt bredere fødder kan du også træne i denne model uden at få ondt. 

Komfort: En meget fleksibel og let træningssko som sidder blødt og behageligt på foden. Du kan stramme snørebåndene så den sidder stramt på foden. Takket være overdelen i mesh slipper skoen overskudsvarmen ud og du føler dig dermed aldrig varm og indelukket.

Design: Et enkelt design. Et plus er, at du kan vælge mellem forskellige farver, afhængigt af om du foretrækker lyse eller mørke sko når du træner.

Passer til: Træning med mange hop og bevægelser til siden. Passer også til indendørs sport som floorball. 

Kommentar: Denne lette, komfortable sko er klassificeret som en X-fitsko hos Nike og fungerer godt på X-fit som øger pulsen, på grund af sin bløde dæmpning og normalstabile grund. Den er også et suverænt valg til indendørssport med mere løb. Du føler dig både hurtig og smidig, hvilket er et stort plus. Stabiliteten er ikke i niveau med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0, men et super valg hvis du undgår tunge løft. En prisværd allroundsko som sidder godt på foden, er meget blød og passer alle. Hvis du kun skal investere i et par sko, så er det Flex trainer 8 du skal vælge!

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMærke 

Model: 

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne og 

Størrelse: Perfekt i størrelsen, vælg den du plejer! 

Pasform: Passer primært dig med normalbrede til lidt bredere fødder.

Komfort: Skoen har en slim pasform rundt om anklen og er bredere ved fremfoden, det giver god plads til tæerne. Visse testpersoner synes, at elastikken under snørebåndene sidder lidt for stramt i starten, men den udvider sig efter ca. to træningspas. 

Design: Den grå nuance ser næsten guldgrå ud og skoen er meget iøjnefaldende med den bastante sål. En cool sko at kigge på. 

Passer til: Alle slags styrketræning og HIIT-pas.  

Kommentar: Denne opsigtsvækkende sko er ikke noget for en minimalist. Skoens look er det første du ser og den vækker opsigt så snart du træder ind i fitnesscenteret. Med en bred sål og en stram, strømpelignende pasform omkring anklen får du masser af støtte når du træner. Perfekt til øvelser som udfordrer balancen, så som lunges og knæbøjning på et ben. Det er en model som virkelig sidder perfekt på foden. Det kan dog være en lille udfordring at få skoen på, på grund af den stramme pasform. Når den vel er på sidder den perfekt. En behagelig og pålidelig model som gør din træning meget lettere! 

Test af:

DAM Puma Mode XT.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 749 kroner. 

Kommer i farven: turkis. 

Størrelse: True to size!

Pasform: En sko som passer bedst til dig med bredere fødder eller en højere læst. Har du smalle fødder skal du snøre skoen så stramt, at skoens pløs ikke længere kan ses.

Komfort: Komfortmæssigt så hyldes sålen. Den bløde dæmpning gør skoen virkelig skøn at gå på, hvert skridt er en fryd for fødderne. Overdelens pasform mindsker desværre komforten lidt, eftersom du ikke får den bløde omsluttende følelse du ønsker!

Design: Et fedt design som får dit træningsoutfit til at lyse op. Turkis og sølv giver herlige forårsfornemmelser.

Passer til: Dans og træning med mange hop hvor dæmpningen kommer til at stå i fokus.  

Kommentar: Er du klar til at tage din træning til næste niveau? Mode XT TZ er skoen du har ventet på. Sålen, som er delt i tre, giver et super greb ved sideledsbevægelser og en blød dæmpning gør skoen egnet til hop, dans og kortere intervaller. Det eneste minus ved skoen er, at den ikke er tilstrækkeligt stabil til at fungere på et X-fit med tunge løft. Hælpartiet er mere blødt end stabilt, så komforten kommer helt enkelt før støtten. Udover at denne sko er en drøm at glide rundt i, så er det bedste dog det smarte look med inspiration fra 90-erne.

Test af:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 1 145 kroner. 

Kommer i farverne: , og  og 

Størrelse: Vælg din normale størrelse, den sidder perfekt på foden.  

Pasform: Til den brede side, men passer både normalbrede til brede fødder.

Komfort: Skoene sidder perfekt på foden. De er lidt hårde i starten, men former sig hurtigt efter fødderne når de tages i brug.

Design: Hvem kan ikke lide metallic-detaljer? Lyse forårsfarver toppet med sølv. Helt rigtigt Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommenter: At Metcon 4 XD er lavet til X-fit er et faktum. Det er model som er stabil når du løfter tungt, takket være den brede sål med forstærkninger på siderne. Sålen er samtidigt meget fleksibel og smidig ved hop og burpees. Ventilationen er i top ligesom designet. Der er ikke meget at klage over. Det eneste minus som vores testpersoner skraber frem er, at skoen ikke er helt optimal til dig med knæproblemer. Hvis du har brug for en sko med ekstra meget dæmpning, så skal du lede videre. I øvrigt en populær sko som opfylder alle dine ønsker. Den største forskel fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdel som er endnu mere slidstærk. Du kan hoppe, gøre wall climb, klatre i reb, ja gøre alt i Metcon 4 XD uden at skoene tager for meget skade. Et hårdt ydre til de hårde atleter!

Test af:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Størrelse: Normal i størrelsen.

Pasform: Meget bred sko med en delt pløs, hvilket gør at oversidens pasform kan justeres efter dine fødder. 

Komfort: Vil du træne i det aller mest skønne for dine fødder? Så bør du prøve Athletics 24/7 TR. Ligesom navnet hentyder så er dette en model, du vil have på døgnet rundt. Den er nemlig blød, fleksibel og holder temperaturen for fødderne når du træner.

Design: Tip top! Testpanelet elsker designet.

Passer til: Træning i fitness og X-fit. Blanke gulv i træningssale kan blive ret glatte når du laver armbøjninger på tå.

Kommentar: Fleksibilitetens moder er kommet for at blive. Skoen er ekstremt blød og smidig, noget du virkelig mærker ved øvelser som mountain climbers, burpees og armbøjninger. Trods dette giver den brede sål mere støtte end du tror. Du kan med fordel lave clean and jerk på X-fitpasset uden at fødderne svømmer rundt i skoene. Den bløde dæmpning er yderligere en detalje som testpanelet sætter pris på. På trods af hop og hurtige bevægelser får du hverken ondt i fødderne eller gnavesår når du træner. Det som får mindre ros er fæstet. Testpanelet anbefaler et groft underlag, som du finder i fitness fremfor parketgulv i træningssalen.

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMærke:  

Model:  

Ordinær pris: 699 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du ligger i mellem to størrelser så vælg den mindste.

Pasform: Passer normale til lidt bredere fødder. Overdelen er blød og former sig efter foden uden at klemme for hårdt. 

Komfort: Meget, meget blød og skøn sko. God ventilation og bløde såler.

Design: Designet er helt klart en af fordelene med Flexagon. Seje, røde detaljer som fungerer godt i kombination med overdelen af net.

Passer til: Styrketræning, cirkeltræning, HIIT, spinning og crosstraining.  

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen får du fuld ventilation for svedige fødder, når du træner. Her er skoen som du bør træne i på alle svedige pas til sommer. Flexagon er også, som navnet henviser til, en fleksibel og meget blød sko. Komforten er med andre ord i højsædet og en stor grund til, at du køber denne sko. Hvis du søger efter en behagelig model at glide rundt i på fitness så har du fundet den rette. Eftersom modellen er så blød, så begrænses støtten for fødderne. Hvis du har let ved at vrikke om, så er dette ikke den rette model. Du bør heller ikke løfte tungt i denne sko. Derimod egner den sig bedre til rolig styrketræning, spinning og klasser med mange hop og bevægelser. Stort plus til designet!

Test af:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner.

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, vælg den du plejer. 

Pasform: Pasformen er normal og sidder perfekt på dig med normalbrede fødder.

Komfort: Overdelen omkranser foden på en blød og skøn måde og dæmpningen er i top!

Design: Skoen har et ret specielt design som alle testpersonerne elsker! 

Passer til: Træning med hop og bevægelser. Dog elsker de fleste testpersoner skoens komfort så meget, at de vil anvende den som indesko på arbejdet. 

Kommentar: Er du klar til en ny favorit i træningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra utroligt komfortabel. Denne sko vil du aldrig tage af, så enkelt er det! Noget som derimod trækker komforten ned, er den høje hælkappe som kan mærkes i starten, eftersom den går så højt op på anklen. En anden stor fordel med skoen er dæmpningen i mellemsålen. Specielt når du laver øvelser som hop, da den får dig til at føle dig let som en fjer. Skoens greb fungerer både til styrketræning på fitness og træningsklasser. Du glider måske lidt når du laver hurtige burpees, men ikke noget som forhindrer din træning. Støtten er god nok til knæbøj og lignende øvelser, men giver ikke en WOW-effekt. Skoen er mest en allround-model hvor dæmpning og komfort er i fokus. 

Test af:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMærke: 

Model

Ordinær pris: 999 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Størrelse: Lidt stor, du kan vælge en halv størrelse mindre. 

Pasform: Det her er en af de bredeste modeller vi har testet, som derfor egner sig bedst til brede fødder. Har du smalle fødder eller en for stor størrelse, så får du for meget plads ved fremfoden og kan også føle at skoen slipper når du laver burpees. Vær derfor sikker på, at du vælger den rigtige størrelse.

Komfort: Meget bløde og skønne sko som former sig efter føddernes bevægelser, intet som gnaver. 

Design: Neutral farveskala og et simpelt design. 

Passer til: Både styrketræning i fitness og træningspas som får pulsen op, såsom step up og crosstraining. 

Kommentar: Vil du passe på knæene og samtidig træne box jumps uden at få ondt, så er PureBoost Trainer, med super dæmpning, noget for dig. Som du sikkert har anet så er der Boost i mellemsålen, ligesom Adidas løbesko, hvilket giver skøn dæmpning når du hopper. Den strømpelignende overdel følger fodens bevægelser og giver en blød og fleksibel fornemmelse. I kombination med den brede og stabile sål får du god støtte når du træner. Denne sko er med andre ord perfekt til X-fit hvor du både hopper og løfter tungt. Et minus er fæstet på skoen, som opleves ret glat på blanke gulv i visse træningssale. Skoen kan også blive lidt varm når du sveder ekstra meget.

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019