Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

TEST Af TRÆNINGSSKO TIL HENDE 

Test af:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 579 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Størrelse: Vælg en halv eller en hel størrelse større for at få perfekt pasform.

Pasform: Sko med normal bredde og en overdel som former sig efter fødderne. Har du lidt bredere fødder kan du også træne i denne model uden at få ondt. 

Komfort: En meget fleksibel og let træningssko som sidder blødt og behageligt på foden. Du kan stramme snørebåndene så den sidder stramt på foden. Takket være overdelen i mesh slipper skoen overskudsvarmen ud og du føler dig dermed aldrig varm og indelukket.

Design: Et enkelt design. Et plus er, at du kan vælge mellem forskellige farver, afhængigt af om du foretrækker lyse eller mørke sko når du træner.

Passer til: Træning med mange hop og bevægelser til siden. Passer også til indendørs sport som floorball. 

Kommentar: Denne lette, komfortable sko er klassificeret som en X-fitsko hos Nike og fungerer godt på X-fit som øger pulsen, på grund af sin bløde dæmpning og normalstabile grund. Den er også et suverænt valg til indendørssport med mere løb. Du føler dig både hurtig og smidig, hvilket er et stort plus. Stabiliteten er ikke i niveau med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0, men et super valg hvis du undgår tunge løft. En prisværd allroundsko som sidder godt på foden, er meget blød og passer alle. Hvis du kun skal investere i et par sko, så er det Flex trainer 8 du skal vælge!

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMærke 

Model: 

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne og 

Størrelse: Perfekt i størrelsen, vælg den du plejer! 

Pasform: Passer primært dig med normalbrede til lidt bredere fødder.

Komfort: Skoen har en slim pasform rundt om anklen og er bredere ved fremfoden, det giver god plads til tæerne. Visse testpersoner synes, at elastikken under snørebåndene sidder lidt for stramt i starten, men den udvider sig efter ca. to træningspas. 

Design: Den grå nuance ser næsten guldgrå ud og skoen er meget iøjnefaldende med den bastante sål. En cool sko at kigge på. 

Passer til: Alle slags styrketræning og HIIT-pas.  

Kommentar: Denne opsigtsvækkende sko er ikke noget for en minimalist. Skoens look er det første du ser og den vækker opsigt så snart du træder ind i fitnesscenteret. Med en bred sål og en stram, strømpelignende pasform omkring anklen får du masser af støtte når du træner. Perfekt til øvelser som udfordrer balancen, så som lunges og knæbøjning på et ben. Det er en model som virkelig sidder perfekt på foden. Det kan dog være en lille udfordring at få skoen på, på grund af den stramme pasform. Når den vel er på sidder den perfekt. En behagelig og pålidelig model som gør din træning meget lettere! 

Test af:

DAM Puma Mode XT.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 749 kroner. 

Kommer i farven: turkis. 

Størrelse: True to size!

Pasform: En sko som passer bedst til dig med bredere fødder eller en højere læst. Har du smalle fødder skal du snøre skoen så stramt, at skoens pløs ikke længere kan ses.

Komfort: Komfortmæssigt så hyldes sålen. Den bløde dæmpning gør skoen virkelig skøn at gå på, hvert skridt er en fryd for fødderne. Overdelens pasform mindsker desværre komforten lidt, eftersom du ikke får den bløde omsluttende følelse du ønsker!

Design: Et fedt design som får dit træningsoutfit til at lyse op. Turkis og sølv giver herlige forårsfornemmelser.

Passer til: Dans og træning med mange hop hvor dæmpningen kommer til at stå i fokus.  

Kommentar: Er du klar til at tage din træning til næste niveau? Mode XT TZ er skoen du har ventet på. Sålen, som er delt i tre, giver et super greb ved sideledsbevægelser og en blød dæmpning gør skoen egnet til hop, dans og kortere intervaller. Det eneste minus ved skoen er, at den ikke er tilstrækkeligt stabil til at fungere på et X-fit med tunge løft. Hælpartiet er mere blødt end stabilt, så komforten kommer helt enkelt før støtten. Udover at denne sko er en drøm at glide rundt i, så er det bedste dog det smarte look med inspiration fra 90-erne.

Test af:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 1 145 kroner. 

Kommer i farverne: , og  og 

Størrelse: Vælg din normale størrelse, den sidder perfekt på foden.  

Pasform: Til den brede side, men passer både normalbrede til brede fødder.

Komfort: Skoene sidder perfekt på foden. De er lidt hårde i starten, men former sig hurtigt efter fødderne når de tages i brug.

Design: Hvem kan ikke lide metallic-detaljer? Lyse forårsfarver toppet med sølv. Helt rigtigt Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommenter: At Metcon 4 XD er lavet til X-fit er et faktum. Det er model som er stabil når du løfter tungt, takket være den brede sål med forstærkninger på siderne. Sålen er samtidigt meget fleksibel og smidig ved hop og burpees. Ventilationen er i top ligesom designet. Der er ikke meget at klage over. Det eneste minus som vores testpersoner skraber frem er, at skoen ikke er helt optimal til dig med knæproblemer. Hvis du har brug for en sko med ekstra meget dæmpning, så skal du lede videre. I øvrigt en populær sko som opfylder alle dine ønsker. Den største forskel fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdel som er endnu mere slidstærk. Du kan hoppe, gøre wall climb, klatre i reb, ja gøre alt i Metcon 4 XD uden at skoene tager for meget skade. Et hårdt ydre til de hårde atleter!

Test af:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Størrelse: Normal i størrelsen.

Pasform: Meget bred sko med en delt pløs, hvilket gør at oversidens pasform kan justeres efter dine fødder. 

Komfort: Vil du træne i det aller mest skønne for dine fødder? Så bør du prøve Athletics 24/7 TR. Ligesom navnet hentyder så er dette en model, du vil have på døgnet rundt. Den er nemlig blød, fleksibel og holder temperaturen for fødderne når du træner.

Design: Tip top! Testpanelet elsker designet.

Passer til: Træning i fitness og X-fit. Blanke gulv i træningssale kan blive ret glatte når du laver armbøjninger på tå.

Kommentar: Fleksibilitetens moder er kommet for at blive. Skoen er ekstremt blød og smidig, noget du virkelig mærker ved øvelser som mountain climbers, burpees og armbøjninger. Trods dette giver den brede sål mere støtte end du tror. Du kan med fordel lave clean and jerk på X-fitpasset uden at fødderne svømmer rundt i skoene. Den bløde dæmpning er yderligere en detalje som testpanelet sætter pris på. På trods af hop og hurtige bevægelser får du hverken ondt i fødderne eller gnavesår når du træner. Det som får mindre ros er fæstet. Testpanelet anbefaler et groft underlag, som du finder i fitness fremfor parketgulv i træningssalen.

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMærke:  

Model:  

Ordinær pris: 699 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du ligger i mellem to størrelser så vælg den mindste.

Pasform: Passer normale til lidt bredere fødder. Overdelen er blød og former sig efter foden uden at klemme for hårdt. 

Komfort: Meget, meget blød og skøn sko. God ventilation og bløde såler.

Design: Designet er helt klart en af fordelene med Flexagon. Seje, røde detaljer som fungerer godt i kombination med overdelen af net.

Passer til: Styrketræning, cirkeltræning, HIIT, spinning og crosstraining.  

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen får du fuld ventilation for svedige fødder, når du træner. Her er skoen som du bør træne i på alle svedige pas til sommer. Flexagon er også, som navnet henviser til, en fleksibel og meget blød sko. Komforten er med andre ord i højsædet og en stor grund til, at du køber denne sko. Hvis du søger efter en behagelig model at glide rundt i på fitness så har du fundet den rette. Eftersom modellen er så blød, så begrænses støtten for fødderne. Hvis du har let ved at vrikke om, så er dette ikke den rette model. Du bør heller ikke løfte tungt i denne sko. Derimod egner den sig bedre til rolig styrketræning, spinning og klasser med mange hop og bevægelser. Stort plus til designet!

Test af:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner.

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, vælg den du plejer. 

Pasform: Pasformen er normal og sidder perfekt på dig med normalbrede fødder.

Komfort: Overdelen omkranser foden på en blød og skøn måde og dæmpningen er i top!

Design: Skoen har et ret specielt design som alle testpersonerne elsker! 

Passer til: Træning med hop og bevægelser. Dog elsker de fleste testpersoner skoens komfort så meget, at de vil anvende den som indesko på arbejdet. 

Kommentar: Er du klar til en ny favorit i træningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra utroligt komfortabel. Denne sko vil du aldrig tage af, så enkelt er det! Noget som derimod trækker komforten ned, er den høje hælkappe som kan mærkes i starten, eftersom den går så højt op på anklen. En anden stor fordel med skoen er dæmpningen i mellemsålen. Specielt når du laver øvelser som hop, da den får dig til at føle dig let som en fjer. Skoens greb fungerer både til styrketræning på fitness og træningsklasser. Du glider måske lidt når du laver hurtige burpees, men ikke noget som forhindrer din træning. Støtten er god nok til knæbøj og lignende øvelser, men giver ikke en WOW-effekt. Skoen er mest en allround-model hvor dæmpning og komfort er i fokus. 

Test af:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMærke: 

Model

Ordinær pris: 999 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Størrelse: Lidt stor, du kan vælge en halv størrelse mindre. 

Pasform: Det her er en af de bredeste modeller vi har testet, som derfor egner sig bedst til brede fødder. Har du smalle fødder eller en for stor størrelse, så får du for meget plads ved fremfoden og kan også føle at skoen slipper når du laver burpees. Vær derfor sikker på, at du vælger den rigtige størrelse.

Komfort: Meget bløde og skønne sko som former sig efter føddernes bevægelser, intet som gnaver. 

Design: Neutral farveskala og et simpelt design. 

Passer til: Både styrketræning i fitness og træningspas som får pulsen op, såsom step up og crosstraining. 

Kommentar: Vil du passe på knæene og samtidig træne box jumps uden at få ondt, så er PureBoost Trainer, med super dæmpning, noget for dig. Som du sikkert har anet så er der Boost i mellemsålen, ligesom Adidas løbesko, hvilket giver skøn dæmpning når du hopper. Den strømpelignende overdel følger fodens bevægelser og giver en blød og fleksibel fornemmelse. I kombination med den brede og stabile sål får du god støtte når du træner. Denne sko er med andre ord perfekt til X-fit hvor du både hopper og løfter tungt. Et minus er fæstet på skoen, som opleves ret glat på blanke gulv i visse træningssale. Skoen kan også blive lidt varm når du sveder ekstra meget.

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

16 timmar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

17 timmar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

19 timmar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

1 dag sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

1 dag sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

16 timmar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

17 timmar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

19 timmar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

1 dag sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

1 dag sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020