Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

TEST Af TRÆNINGSSKO TIL HENDE 

Test af:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 579 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Størrelse: Vælg en halv eller en hel størrelse større for at få perfekt pasform.

Pasform: Sko med normal bredde og en overdel som former sig efter fødderne. Har du lidt bredere fødder kan du også træne i denne model uden at få ondt. 

Komfort: En meget fleksibel og let træningssko som sidder blødt og behageligt på foden. Du kan stramme snørebåndene så den sidder stramt på foden. Takket være overdelen i mesh slipper skoen overskudsvarmen ud og du føler dig dermed aldrig varm og indelukket.

Design: Et enkelt design. Et plus er, at du kan vælge mellem forskellige farver, afhængigt af om du foretrækker lyse eller mørke sko når du træner.

Passer til: Træning med mange hop og bevægelser til siden. Passer også til indendørs sport som floorball. 

Kommentar: Denne lette, komfortable sko er klassificeret som en X-fitsko hos Nike og fungerer godt på X-fit som øger pulsen, på grund af sin bløde dæmpning og normalstabile grund. Den er også et suverænt valg til indendørssport med mere løb. Du føler dig både hurtig og smidig, hvilket er et stort plus. Stabiliteten er ikke i niveau med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0, men et super valg hvis du undgår tunge løft. En prisværd allroundsko som sidder godt på foden, er meget blød og passer alle. Hvis du kun skal investere i et par sko, så er det Flex trainer 8 du skal vælge!

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMærke 

Model: 

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne og 

Størrelse: Perfekt i størrelsen, vælg den du plejer! 

Pasform: Passer primært dig med normalbrede til lidt bredere fødder.

Komfort: Skoen har en slim pasform rundt om anklen og er bredere ved fremfoden, det giver god plads til tæerne. Visse testpersoner synes, at elastikken under snørebåndene sidder lidt for stramt i starten, men den udvider sig efter ca. to træningspas. 

Design: Den grå nuance ser næsten guldgrå ud og skoen er meget iøjnefaldende med den bastante sål. En cool sko at kigge på. 

Passer til: Alle slags styrketræning og HIIT-pas.  

Kommentar: Denne opsigtsvækkende sko er ikke noget for en minimalist. Skoens look er det første du ser og den vækker opsigt så snart du træder ind i fitnesscenteret. Med en bred sål og en stram, strømpelignende pasform omkring anklen får du masser af støtte når du træner. Perfekt til øvelser som udfordrer balancen, så som lunges og knæbøjning på et ben. Det er en model som virkelig sidder perfekt på foden. Det kan dog være en lille udfordring at få skoen på, på grund af den stramme pasform. Når den vel er på sidder den perfekt. En behagelig og pålidelig model som gør din træning meget lettere! 

Test af:

DAM Puma Mode XT.pngMærke:

Model:

Ordinær pris: 749 kroner. 

Kommer i farven: turkis. 

Størrelse: True to size!

Pasform: En sko som passer bedst til dig med bredere fødder eller en højere læst. Har du smalle fødder skal du snøre skoen så stramt, at skoens pløs ikke længere kan ses.

Komfort: Komfortmæssigt så hyldes sålen. Den bløde dæmpning gør skoen virkelig skøn at gå på, hvert skridt er en fryd for fødderne. Overdelens pasform mindsker desværre komforten lidt, eftersom du ikke får den bløde omsluttende følelse du ønsker!

Design: Et fedt design som får dit træningsoutfit til at lyse op. Turkis og sølv giver herlige forårsfornemmelser.

Passer til: Dans og træning med mange hop hvor dæmpningen kommer til at stå i fokus.  

Kommentar: Er du klar til at tage din træning til næste niveau? Mode XT TZ er skoen du har ventet på. Sålen, som er delt i tre, giver et super greb ved sideledsbevægelser og en blød dæmpning gør skoen egnet til hop, dans og kortere intervaller. Det eneste minus ved skoen er, at den ikke er tilstrækkeligt stabil til at fungere på et X-fit med tunge løft. Hælpartiet er mere blødt end stabilt, så komforten kommer helt enkelt før støtten. Udover at denne sko er en drøm at glide rundt i, så er det bedste dog det smarte look med inspiration fra 90-erne.

Test af:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 1 145 kroner. 

Kommer i farverne: , og  og 

Størrelse: Vælg din normale størrelse, den sidder perfekt på foden.  

Pasform: Til den brede side, men passer både normalbrede til brede fødder.

Komfort: Skoene sidder perfekt på foden. De er lidt hårde i starten, men former sig hurtigt efter fødderne når de tages i brug.

Design: Hvem kan ikke lide metallic-detaljer? Lyse forårsfarver toppet med sølv. Helt rigtigt Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommenter: At Metcon 4 XD er lavet til X-fit er et faktum. Det er model som er stabil når du løfter tungt, takket være den brede sål med forstærkninger på siderne. Sålen er samtidigt meget fleksibel og smidig ved hop og burpees. Ventilationen er i top ligesom designet. Der er ikke meget at klage over. Det eneste minus som vores testpersoner skraber frem er, at skoen ikke er helt optimal til dig med knæproblemer. Hvis du har brug for en sko med ekstra meget dæmpning, så skal du lede videre. I øvrigt en populær sko som opfylder alle dine ønsker. Den største forskel fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdel som er endnu mere slidstærk. Du kan hoppe, gøre wall climb, klatre i reb, ja gøre alt i Metcon 4 XD uden at skoene tager for meget skade. Et hårdt ydre til de hårde atleter!

Test af:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Størrelse: Normal i størrelsen.

Pasform: Meget bred sko med en delt pløs, hvilket gør at oversidens pasform kan justeres efter dine fødder. 

Komfort: Vil du træne i det aller mest skønne for dine fødder? Så bør du prøve Athletics 24/7 TR. Ligesom navnet hentyder så er dette en model, du vil have på døgnet rundt. Den er nemlig blød, fleksibel og holder temperaturen for fødderne når du træner.

Design: Tip top! Testpanelet elsker designet.

Passer til: Træning i fitness og X-fit. Blanke gulv i træningssale kan blive ret glatte når du laver armbøjninger på tå.

Kommentar: Fleksibilitetens moder er kommet for at blive. Skoen er ekstremt blød og smidig, noget du virkelig mærker ved øvelser som mountain climbers, burpees og armbøjninger. Trods dette giver den brede sål mere støtte end du tror. Du kan med fordel lave clean and jerk på X-fitpasset uden at fødderne svømmer rundt i skoene. Den bløde dæmpning er yderligere en detalje som testpanelet sætter pris på. På trods af hop og hurtige bevægelser får du hverken ondt i fødderne eller gnavesår når du træner. Det som får mindre ros er fæstet. Testpanelet anbefaler et groft underlag, som du finder i fitness fremfor parketgulv i træningssalen.

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMærke:  

Model:  

Ordinær pris: 699 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du ligger i mellem to størrelser så vælg den mindste.

Pasform: Passer normale til lidt bredere fødder. Overdelen er blød og former sig efter foden uden at klemme for hårdt. 

Komfort: Meget, meget blød og skøn sko. God ventilation og bløde såler.

Design: Designet er helt klart en af fordelene med Flexagon. Seje, røde detaljer som fungerer godt i kombination med overdelen af net.

Passer til: Styrketræning, cirkeltræning, HIIT, spinning og crosstraining.  

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen får du fuld ventilation for svedige fødder, når du træner. Her er skoen som du bør træne i på alle svedige pas til sommer. Flexagon er også, som navnet henviser til, en fleksibel og meget blød sko. Komforten er med andre ord i højsædet og en stor grund til, at du køber denne sko. Hvis du søger efter en behagelig model at glide rundt i på fitness så har du fundet den rette. Eftersom modellen er så blød, så begrænses støtten for fødderne. Hvis du har let ved at vrikke om, så er dette ikke den rette model. Du bør heller ikke løfte tungt i denne sko. Derimod egner den sig bedre til rolig styrketræning, spinning og klasser med mange hop og bevægelser. Stort plus til designet!

Test af:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMærke:  

Model:

Ordinær pris: 799 kroner.

Kommer i farverne: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, vælg den du plejer. 

Pasform: Pasformen er normal og sidder perfekt på dig med normalbrede fødder.

Komfort: Overdelen omkranser foden på en blød og skøn måde og dæmpningen er i top!

Design: Skoen har et ret specielt design som alle testpersonerne elsker! 

Passer til: Træning med hop og bevægelser. Dog elsker de fleste testpersoner skoens komfort så meget, at de vil anvende den som indesko på arbejdet. 

Kommentar: Er du klar til en ny favorit i træningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra utroligt komfortabel. Denne sko vil du aldrig tage af, så enkelt er det! Noget som derimod trækker komforten ned, er den høje hælkappe som kan mærkes i starten, eftersom den går så højt op på anklen. En anden stor fordel med skoen er dæmpningen i mellemsålen. Specielt når du laver øvelser som hop, da den får dig til at føle dig let som en fjer. Skoens greb fungerer både til styrketræning på fitness og træningsklasser. Du glider måske lidt når du laver hurtige burpees, men ikke noget som forhindrer din træning. Støtten er god nok til knæbøj og lignende øvelser, men giver ikke en WOW-effekt. Skoen er mest en allround-model hvor dæmpning og komfort er i fokus. 

Test af:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMærke: 

Model

Ordinær pris: 999 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Størrelse: Lidt stor, du kan vælge en halv størrelse mindre. 

Pasform: Det her er en af de bredeste modeller vi har testet, som derfor egner sig bedst til brede fødder. Har du smalle fødder eller en for stor størrelse, så får du for meget plads ved fremfoden og kan også føle at skoen slipper når du laver burpees. Vær derfor sikker på, at du vælger den rigtige størrelse.

Komfort: Meget bløde og skønne sko som former sig efter føddernes bevægelser, intet som gnaver. 

Design: Neutral farveskala og et simpelt design. 

Passer til: Både styrketræning i fitness og træningspas som får pulsen op, såsom step up og crosstraining. 

Kommentar: Vil du passe på knæene og samtidig træne box jumps uden at få ondt, så er PureBoost Trainer, med super dæmpning, noget for dig. Som du sikkert har anet så er der Boost i mellemsålen, ligesom Adidas løbesko, hvilket giver skøn dæmpning når du hopper. Den strømpelignende overdel følger fodens bevægelser og giver en blød og fleksibel fornemmelse. I kombination med den brede og stabile sål får du god støtte når du træner. Denne sko er med andre ord perfekt til X-fit hvor du både hopper og løfter tungt. Et minus er fæstet på skoen, som opleves ret glat på blanke gulv i visse træningssale. Skoen kan også blive lidt varm når du sveder ekstra meget.

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

17 timmar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

1 dag sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

4 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

4 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

4 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

6 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

17 timmar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

1 dag sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

4 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

4 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

4 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

6 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019