Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!


LET STØTTE: 

Nike

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 479 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Justerbare stropper? Ja! 

Pasform: True to size med en smule vattering, kommer uden skål. 

Komfort: Det vævede Flyknit-materiale er ekstremt blødt og føles som blød bomuld mod huden. 

Støtte: Det er en sports-bh med let støtte. Materialet har rigeligt med træk til du kan føle dig helt fri i denne bh, samtidigt som Flyknit-konstruktionen virkelig giver den fornødne støtte og holder dit bryst på plads under yoga og let træning.

Design: Et feminint design som sidder godt på kroppen  med V-udskæring foran og smalle skulderstropper. Det er helt klart en model du køber for designet. Selvom den er svær at dække til med en top siger testpanelet at det ikke gør noget at de neongule skulderstropper kan ses.

Sammenfatning: Det her er en sports-bh for fashionisten som elsker at klæ sig i vovede farver. Bare ved at kigge på den her model får du løst til at komme ud af døren og ned i træningscentret. Den lette støtte er ikke velegnet til dig med et større bryst. Du mærker også de smalle stropper ikke er så behagelige mod skuldrene hvis du har et tungere bryst. Har du et mindre bryst derimod får du her riggeligt med støtte til yoga og lavintensiv træning. Overordnet set en blød og fleksibel sports-bh der hverken gnaver eller klemmer steder hvor den ikke skal. Passer til alle kropstyper med mindre bryst!


https://www.sportamore.dk/produkt/178130-blacc-jubilation-bra-f-lilalaveder-gray

 

Blacc

Mærke:  

Model: 

Vejledende pris: 199 kroner. 

Kommer i farven:

Justerbare stropper? Nej.  

Pasform: Noget tight i omkredsen, ellers true to size. Vælg din almindelige størrelse.  

Komfort: Det første testpanelet mærkede da de fik den på er at den er en del mere behagelig end den ser ud. 

Støtte: At den lander under let støtte chokerede en del af testpanelet. Flere af dem oplevede den gav mindst middelhøj støtte under træningen takket være pasformen.  

Design: Her får modellen fuldt hus. Lækkert design med fede detaljer der gør man stikker lidt ud. Skulderstropperne må gerne kunne ses!  

Sammenfatning: Et iøjnefaldene og unikt design gør den her sports-bh til det lille ekstra i træningsgarderoben. Testpanelet blev glædeligt overrasket da den have det hele, både bekvem og flot! Støtter rigeligt til almindelig træning. En superfin model i forårsfarver der er perfekt til yoga, dans eller spinning!


Filippa K

Mærke:

Model

Vejledende pris: 479 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: True to size med en tilpas tight pasform som sidder bekvemt på kroppen. 

Komfort: Materialet, som består af polyamid og elastan, giver en herlig blød følelse. Komfortmæssigt får bh:n højere karakter som et hverdags indslag i garderoben end som en sports-bh til træningen. Mest på grund af den meget begrænsede støtte den giver.

Støtte: Hvis du sammenligner denne sports-bh med andre modeller med let støtte er den stadig lav. Bedst til pilates eller yoga.

Design: Fin farve, fin form og fine detaljer på ryggen. Filippa K kan det her med designet det er der ingen tvivl om.  

Sammenfatning: Design og et silkeblødt materialevalg kommer før støtte og funktionalitet i den nye Double Strap Bra Top. Det er en bh som sidder super godt på kroppen og er ekstremt blød samtidigt som den følger kroppens bevægelser. Modellen har en bred elastik under brystet der sidder tæt til og holder selve bh`en på plads men yder ikke noget til støtten. Det bedste ved modellen er designet, så du kan sagtens bruge denne her bh som en del af din hverdags garderobe.


Nike

Mærke

Model: 

Vejledende pris: 649 kroner. 

Kommer i farven: . 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Her skal du teste forskellige størrelser og se hvad der passer bedst for dig. De fleste i testpanlet skulle gå en hel størrelse ned for at den sad lige i skabet skabet. 

Komfort: Lækker blød model, der følger kroppens bevægelser. 

Støtte: Bh`en er kategoriseret som være med middelhøj støtte men dem i testgruppen med middelstort bryst syntes ikke helt den levede op til dette. Passer bedst for dig med mindre bryst og til lav intensiv træning. 

Design: Flot sports-bh med bryderryg. Mønstret men alligevel stilren, godt gået Nike! 

Sammenfatning: Er du mest til stille og rolig træning som yoga og pilates eller bare gåture er den her model noget for dig. Det der gør modellen købet værd er klart det bløde og herlige materiale. Er du til lidt mere intensiv og hård træning anbefaler testpanelet samlet at tage noget med mere støtte i. Plus for det grå og sorte design, mega cool.  


MIDDEL STØTTE: 

Tommy sportMærke:

Model:

Vejledende pris: 449 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Super tight sports bh som er lidt besværlig at få på. Ligger du mellem to størrelser bør du vælge den store af dem. Testpanelet havde ønsket de smalle skulderstropper kunne justeres da de let glider ned under træningen.

Komfort: Modellen er som nævnt supertight, tænk på det når du vælger din størrelse. Materialet er blødt og modellen sidder godt på kroppen. Plus for der er ekstra stof foran der giver lidt ekstra komfort for dig med større bryst. 

Støtte: Bh`en har ingen vattering eller skål, men er lavet i kompressionsmateriale i polyester og elastan. Den tighte pasform giver middelhøj support.  

Design: Elsker designet! Er dommen fra testpanelet, blåt, rødt og hvidt er altid et hit og her er det ingen undtagelse. 

Sammenfatning: En flot og super bekvem sports bh som har en tætsidende pasform og giver middelhøj support. Modellen passer bedst for middel intensiv træning som cirkeltræning. Har du mindre bryster kan du også sagtens bruge den til at løbe i da den tætsiddende pasform holder alt fint på plads. Testpanelet vil dog ikke anbefale den til yoga da den ikke er så fleksibel og materialet derfor ikke helt følger kroppens bevægelser, men alt i alt et sikkert kort til din træning! 


Puma

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 249 kroner. 

Kommer i farverne: , , , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Tætsiddende og en anelse lille i omkredsen. Ligger du mellem to størrelser er det derfor bedst at gå op.

Komfort: Du får en meget tight pasform som dog gør det besværligt at få den af og på. Selve Bh delen sidder dog som smurt på, materialet er dejligt blødt og behageligt. 

Støtte: En sports-bh som savner ordentlig vattering og egentlig bare har stoffet til at holdet brystet på plads. Men til testpanelets overraskelse er modellen super til både løb og HIIT-træning.   

Design: Stilren sports-bh uden dikkedarer. Det eneste der falder i øjnene er Puma-logoet foran. Selv om det er lidt stort syntes panelet alligevel at det overordnet set giver et clean look.

Sammenfatning: Enkel, klassisk bryderryg med blødt materiale til en god pris. Den sidder super til mellemskulderbladene. Uanset hvilken træning du vil bruge den til er der intet som irriterer eller gnaver. Den er simpelthen så skøn at du knapt mærker du har den på. Du får høj støtte og en smigrende pasform der giver dig den ultimative allround træningsoplevelse. Har du over middelstore bryster skal du dog undgå løbetræning.


 

Adidas

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 379 kroner. 

Kommer i farven: 

Justerbare stropper? Ja. 

Pasform: Ligger du mellem to størrelser kan vælge den mindre. Skulderstropperne giver dog mulighed for at tilpasse den lidt. 

Komfort: Super skøn model der sidder rigtigt godt om ryggen. Bryderryggen er lavet med super præcision så den ikke kommer i karambolage med skulderbladene. Både mellem og under brysterne er der lavet paneler i mesh for bedre ventilation. Derimod bliver skålene dog lidt svedige under hård træning. 

Støtte: Middelhøj støtte for brysterne. Perfekt for styrketræning og højintensive træningspas uden alt for meget hop og spring.  

Design: Et look som går rent hjem hos alle. Mønstret stikker ud mens basisfarverne gør modellen alligevel opleves diskret. 

Sammenfatning: Adidas sports-bh har formstøbte skåle som desværre ikke passer alle. Havde modellen istedet haft indlæg kunne den have gået til flere kropstyper. Dem som passer skålen giver den dog topkarakter. Det er dog en kæmpe fordel at du kan justerer stropperne. Denne model siddder virkelig hvor den skal og giver en god portion støtte.


 

J Lindeberg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 429 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: En længere model med klassisk bryderryg. Den er normal i størrelsen så du kan sagtens vælge din almindelige.  

Komfort: Du mærker næsten ikke du har den her model på. Den sidder perfekt, samtidigt er den super let og blød.

Støtte: Modellen er kategoriseret som have middelhøj support, men visse i testpanelet syntes den gav en del mere end det. 

Design: Så flot! Den høje halsudskæring i kombination med det længere design og den mørkeblå kulør gjorde den var et hit hos hele testpanelet.

Sammenfatning: Leder du efter en sports-bh som du kan have til alt fra løb, yoga, HIIT-pas og styrketræning er den her noget for dig. J.Lindebergs model Alexis Compression Poly fik topkarakter. Modellen sidder rigtigt godt på kroppen og giver en overraskende høj support! 


 

Casall

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Kommer i farverne: , , , , , , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: True to size med en tight passform. Når du første gang tager den på kan man godt syntes den sidder lige lovligt stramt. Men efter et par minutter mærker du straks at det bare bidrager til den super support.

Komfort: Blød og bekvem model som sidder rigtigt godt på kroppen, uden det mindste der irriterer eller gnaver. Plus for ventilationspartiet langs ryggen!

Støtte: Ingen skål eller tyk vattering. Modellen har middelhøj støtte takket være den tætsiddende pasform og kan både bruges til styrketræning, yoga og intervaller på crosstraineren. Støtten er forsat lige lav nok til de lange løbeture.

Design: Testens eneste hvide sports-bh,  gik desværre ikke rent hjem hos panelet. Den opleves som lidt kedelig, derimod er den super hvis du har noget lyst træningstøj og ikke vil have en skrigende farve under der skinner igennem tøjet.

Sammenfatning: Casalls bestseller hedder Iconic Sports Bra og kommer i et hav af farver og mønstre. At modellen har været så populær er ikke så svært at forstå. En klassisk bryderryg og det bløde materiale sidder godt til på kroppen. Trods for den ikke har en tyk vattering får du alligevel en middelhøj support. Materilaet holder derimod alt fint på plads under hele din træning. En super allround model til din træningsgarderobe.


 

Röhnisch

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Kommer i farverne: , , , og 

Justerbare band? Nej. 

Pasform: Klikker du din almindelige størrelse hjem får du en bh der sidder perfekt! 

Komfort: Brede og bekvemme skulderstropper der sørger for at modellen sidder på plads. Modellen er virkelig behagelig at have på og får roser af testpanelet. 

Støtte: Efter en god del træning i modellen kan samtliga testere konstatere at støtten er middelhøj til høj. Er du på udkig efter en model der virkelig holder og for dig med store bryster bør du nok kigge videre for lige at få det sidste ekstra.

Design: En fin model som testerne ville have i alle farver!

Sammenfatning: En ny favorit! Visse modeller kan hurtigt tabe formen efter et par vaske og masser af træning, men denne holder altså! En super model der findes i et hav af farver. Den sidder så stabilt på kroppen og man føler sig ordentligt beskyttet. Det bedste er det brede parti foran der gør du føler dig sikker når du laver armbøjninger eller læner dig fremad på spinningscyklen!


Blacc

Mærke

Model: 

Vejledende pris: 269 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej.

Pasform: Vatteret sports-bh som sidder perfekt på kroppen og har en god pasform. 

Komfort:  Super behagelig sports-bh der ikke har nogle indlægssedler, sømme eller kanter der irriterer eller gnaver. 

Støtte: Det her er en sports-bh med mediumsupport som passer både et mindre og større bryst, afhængig af hvilken træning du laver selvfølgelig. Du kan også vælge at tage vatteringen ud og have den på til yoga.

Design: Testpanelet elsker at bh`en går ned over ribenene. Ellers er det en sort model der passer til alt i træningsgarderoben.

Sammenfatning: For den trendbevidste er det her en sports-bh der er et sikkert kort. Den stod mål til testpanelets forskellige træningsformer uden det mindste besvær. Ekstra stort plus for det stilrene og enkle design der samtidigt går lidt længere ned end normalt. Den er virkelig prisen værd!


Kari Traa

Mærke:

Model:  

Vejledende pris: 299 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Normal i størrelsen med en tight pasform. Vælg din almindelige størrelse! 

Komfort: En rigtig komfortdrøm! Modellen sidder præcis hvor den skal, har ingen irriterende sømme eller lignende der kan fjerne fokus under træningen. 

Støtte: Ingen vattering eller skåle. Modellen giver en middelhøj støtte uden at den flader dit bryst ud og sidder for ubehageligt. Den brede elastik kant hjælper også til at alt sidder som det skal. 

Design: Flot og stilrent look. Modellen er helt sort uden nogle iøjnefaldende detaljer, hvilket også gør den ideel til at have under en træningstop.

Sammenfatning: Vil du bare have en model der går til alt slags træning er Trud et godt valg. Med super support og et tætsiddende design kan du have den på til alt fra let styrketræning til spinning. Da modellen sidder tæt kan du med middelstore bryster sagtens køre din løbetræning i den også. Testpanelet vil også fremhæve ryggen der er super og luftig. Der er ikke så meget negativt at sige om denne model andet end den er som alle andre modeller, uden vattering og formstøbte skåle, ikke bedt for dig der har brug for maksimal støtte. En af testen bedste allround modeller.


adidas

Mærke: 

Model: 

Vejledende pris: 249 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Omkredsen er normal i størrelsen. Har du derimod et mindre bryst kan du behøve at gå en størrelse ned for at fylde den helt ud.

Komfort: Superskøn og blød model med ventilerende meshpartier som fokuserer på at holde dig kølig  under hele dit træningspas. Findes absolut ikke noget at klage på her. 

Støtte: Modellen har ingen vattering eller skåle, men giver takket være sin tætsiddende pasform middelhøj support til mere lavintensive træningsformer.

Design: Flot med synligt logo! Modellen falder i testpanelets smag og her gør det heller ikke noget man kan se den under træningstoppen. 

Sammenfatning: Den her sports-bh med bryderryg gør dig ekstra lækker i træningscentret! Testpanelet giver thumps up for designet og for der findes så mange farver at vælge imellem. For denne model gælder det dog om at finde den rigtige størrelse fra start så den ikke glider op under træningen. Vil du ud og løbe langt skal du dog have en med lidt mere støtte i. Plus for at vaskeanvisninger er syet med lette sting der gør den let at fjerne!


Reebok

Mærke:  

Model:  

Vejledende pris: 499 kroner.

Kommer i farverne:

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Stor i sørrelsen. eftersom modellen også kommer i halve størrelser kan du hoppen en halv størrelse ned for optimal pasform. Til ekssempel tog en fra testpanelet der altid bruger M en S/M istedet. 

Komfort: Super let model som sidder på som ekstra lag hud. 

Støtte: Det innovative materiale som giver god støtte ved hurtige bevægelser er lige så god som forventet. Denne model tilbyder middelhøj støtte med formstøbte skåle, hvilket mange af testerne med middel størrelse bryster syntes var en fantastisk detalje. Alt holdes på plads uanset burpees eller løbetræning.

Design: Detaljerne gør forskellen! Til eksempel den orange inderside i ventilations panelerne, det føles gennemtænkt. Så fedt! 

Sammenfatning: Er du på jagt efter en klassisk sports-bh med bryderryg som som giver en god støtte er det her den rigtige model for dig! Den er så lækker du vil have den på 24/7. Det bedste ved modellen, selvom det er svært at vælge en ting ud, er at materialet er så fint, tyndt og lækkert! Også den gode support får roser af testpanelet. Som minus må nævnes at modellen savner knapning eller justerbare stropper. Reebok har dog virkelig ramt plet!


HØJ STØTTE: 

Swegmark

Mærke:  

Model: 

Vejledende pris: 349 kroner.  

Kommer i farverne: og 

Justerbare stropper? Ja.  

Pasform: Det her er en sports-bh som holder hvad den lover. Modellen har polstrede skulderstroppe og kan strammes til i tre længder for optimal pasform. Hvis du er mellem to størrelser kan vi tipse om at hoppe en størrelse op.

Komfort: Den sidder virkelig perfekt og helt på plads under træningen uden de mindste optræk til at ville glide rundt.  

Støtte: Fantastiskt at en så blød sports-bh kan give så god støtte!

Design: Enkelt og cleant design. Den sorte bh er en klassisk favorit eftersom den kan matches til stort set alt i din træningsgarderobe.

Sammenfatning: Hvis du er på jagt efter en sports-bh med maksimal støtte som samtidigt er behagelig at have på har du fundet den her! Denne model kommer i størrelser A-F på sportamore.dk og den er tænkt til dig med større bryster da det er her den kommer til sin ret. Den giver perfekt support uden du føler at dine bryster skubbes op under hagen eller mod kroppen så du ikke føler du kan trække vejret. Den minder lidt om  og giver samme oplevelse når du træner. Kvaliteten er i top som i alle andre produkter fra Swegmark. Den får vores varmeste anbefalinger!


Nike

Mærke

Model

Vejledende pris: 449 kronor. 

Kommer i farverne:  og 

Justerbare stropper? Ja. 

Pasform: Tag et ekstra langt kig i størrelsesguiden inden du klikker noget hjem da størrelserne her skiller sig en del fra de andre i testen.Til eksempel kan en 38B sammenlignes med en bh 85B. Udover dette er skålene også i den store ende. En A-skål her er nok mere en B-skål.  

Komfort: Eftersom det er lidt besværligt at finde den rigtige størrelse er der en risiko for den ikke sidder helt som den skal i første omgang. Visse i testpanelet syntes også at skulderstroppene skar lidt. 

Støtte: Formstøbte skåle med en tyk vattering som giver middelhøj til høj støtte, afhængig af hvilken form for træning du skal lave og hvor store bryster du har. Modellen er bedst for dig med større bryst da du let kan fylde skålene ud. 

Design: Bh`en er super fin. Den er helt sort uden en masse smarte detaljer og helt perfekt at have under en træningstop. 

Sammenfatning: En sports-bh som kræver lidt ekstra arbejde for at finde den perfekte pasform. Skålene har en god vattering og giver masser af support der gør den sublim til højintensiv træning. Modellen er mest dig som har bryster som sidder tæt da skålene er formstøbte og ikke kan indstilles. Har du, som nogle i vores testpanel, bryster der sidder fra hinanden kan skålene godt sidde lidt skævt på dig. Fugttransporten er helt i top. Plus for de justerbare stropper og knapper i ryggen. Dette er en super fin og lækker model!

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020