Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!


LET STØTTE: 

Nike

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 479 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Justerbare stropper? Ja! 

Pasform: True to size med en smule vattering, kommer uden skål. 

Komfort: Det vævede Flyknit-materiale er ekstremt blødt og føles som blød bomuld mod huden. 

Støtte: Det er en sports-bh med let støtte. Materialet har rigeligt med træk til du kan føle dig helt fri i denne bh, samtidigt som Flyknit-konstruktionen virkelig giver den fornødne støtte og holder dit bryst på plads under yoga og let træning.

Design: Et feminint design som sidder godt på kroppen  med V-udskæring foran og smalle skulderstropper. Det er helt klart en model du køber for designet. Selvom den er svær at dække til med en top siger testpanelet at det ikke gør noget at de neongule skulderstropper kan ses.

Sammenfatning: Det her er en sports-bh for fashionisten som elsker at klæ sig i vovede farver. Bare ved at kigge på den her model får du løst til at komme ud af døren og ned i træningscentret. Den lette støtte er ikke velegnet til dig med et større bryst. Du mærker også de smalle stropper ikke er så behagelige mod skuldrene hvis du har et tungere bryst. Har du et mindre bryst derimod får du her riggeligt med støtte til yoga og lavintensiv træning. Overordnet set en blød og fleksibel sports-bh der hverken gnaver eller klemmer steder hvor den ikke skal. Passer til alle kropstyper med mindre bryst!


https://www.sportamore.dk/produkt/178130-blacc-jubilation-bra-f-lilalaveder-gray

 

Blacc

Mærke:  

Model: 

Vejledende pris: 199 kroner. 

Kommer i farven:

Justerbare stropper? Nej.  

Pasform: Noget tight i omkredsen, ellers true to size. Vælg din almindelige størrelse.  

Komfort: Det første testpanelet mærkede da de fik den på er at den er en del mere behagelig end den ser ud. 

Støtte: At den lander under let støtte chokerede en del af testpanelet. Flere af dem oplevede den gav mindst middelhøj støtte under træningen takket være pasformen.  

Design: Her får modellen fuldt hus. Lækkert design med fede detaljer der gør man stikker lidt ud. Skulderstropperne må gerne kunne ses!  

Sammenfatning: Et iøjnefaldene og unikt design gør den her sports-bh til det lille ekstra i træningsgarderoben. Testpanelet blev glædeligt overrasket da den have det hele, både bekvem og flot! Støtter rigeligt til almindelig træning. En superfin model i forårsfarver der er perfekt til yoga, dans eller spinning!


Filippa K

Mærke:

Model

Vejledende pris: 479 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: True to size med en tilpas tight pasform som sidder bekvemt på kroppen. 

Komfort: Materialet, som består af polyamid og elastan, giver en herlig blød følelse. Komfortmæssigt får bh:n højere karakter som et hverdags indslag i garderoben end som en sports-bh til træningen. Mest på grund af den meget begrænsede støtte den giver.

Støtte: Hvis du sammenligner denne sports-bh med andre modeller med let støtte er den stadig lav. Bedst til pilates eller yoga.

Design: Fin farve, fin form og fine detaljer på ryggen. Filippa K kan det her med designet det er der ingen tvivl om.  

Sammenfatning: Design og et silkeblødt materialevalg kommer før støtte og funktionalitet i den nye Double Strap Bra Top. Det er en bh som sidder super godt på kroppen og er ekstremt blød samtidigt som den følger kroppens bevægelser. Modellen har en bred elastik under brystet der sidder tæt til og holder selve bh`en på plads men yder ikke noget til støtten. Det bedste ved modellen er designet, så du kan sagtens bruge denne her bh som en del af din hverdags garderobe.


Nike

Mærke

Model: 

Vejledende pris: 649 kroner. 

Kommer i farven: . 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Her skal du teste forskellige størrelser og se hvad der passer bedst for dig. De fleste i testpanlet skulle gå en hel størrelse ned for at den sad lige i skabet skabet. 

Komfort: Lækker blød model, der følger kroppens bevægelser. 

Støtte: Bh`en er kategoriseret som være med middelhøj støtte men dem i testgruppen med middelstort bryst syntes ikke helt den levede op til dette. Passer bedst for dig med mindre bryst og til lav intensiv træning. 

Design: Flot sports-bh med bryderryg. Mønstret men alligevel stilren, godt gået Nike! 

Sammenfatning: Er du mest til stille og rolig træning som yoga og pilates eller bare gåture er den her model noget for dig. Det der gør modellen købet værd er klart det bløde og herlige materiale. Er du til lidt mere intensiv og hård træning anbefaler testpanelet samlet at tage noget med mere støtte i. Plus for det grå og sorte design, mega cool.  


MIDDEL STØTTE: 

Tommy sportMærke:

Model:

Vejledende pris: 449 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Super tight sports bh som er lidt besværlig at få på. Ligger du mellem to størrelser bør du vælge den store af dem. Testpanelet havde ønsket de smalle skulderstropper kunne justeres da de let glider ned under træningen.

Komfort: Modellen er som nævnt supertight, tænk på det når du vælger din størrelse. Materialet er blødt og modellen sidder godt på kroppen. Plus for der er ekstra stof foran der giver lidt ekstra komfort for dig med større bryst. 

Støtte: Bh`en har ingen vattering eller skål, men er lavet i kompressionsmateriale i polyester og elastan. Den tighte pasform giver middelhøj support.  

Design: Elsker designet! Er dommen fra testpanelet, blåt, rødt og hvidt er altid et hit og her er det ingen undtagelse. 

Sammenfatning: En flot og super bekvem sports bh som har en tætsidende pasform og giver middelhøj support. Modellen passer bedst for middel intensiv træning som cirkeltræning. Har du mindre bryster kan du også sagtens bruge den til at løbe i da den tætsiddende pasform holder alt fint på plads. Testpanelet vil dog ikke anbefale den til yoga da den ikke er så fleksibel og materialet derfor ikke helt følger kroppens bevægelser, men alt i alt et sikkert kort til din træning! 


Puma

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 249 kroner. 

Kommer i farverne: , , , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Tætsiddende og en anelse lille i omkredsen. Ligger du mellem to størrelser er det derfor bedst at gå op.

Komfort: Du får en meget tight pasform som dog gør det besværligt at få den af og på. Selve Bh delen sidder dog som smurt på, materialet er dejligt blødt og behageligt. 

Støtte: En sports-bh som savner ordentlig vattering og egentlig bare har stoffet til at holdet brystet på plads. Men til testpanelets overraskelse er modellen super til både løb og HIIT-træning.   

Design: Stilren sports-bh uden dikkedarer. Det eneste der falder i øjnene er Puma-logoet foran. Selv om det er lidt stort syntes panelet alligevel at det overordnet set giver et clean look.

Sammenfatning: Enkel, klassisk bryderryg med blødt materiale til en god pris. Den sidder super til mellemskulderbladene. Uanset hvilken træning du vil bruge den til er der intet som irriterer eller gnaver. Den er simpelthen så skøn at du knapt mærker du har den på. Du får høj støtte og en smigrende pasform der giver dig den ultimative allround træningsoplevelse. Har du over middelstore bryster skal du dog undgå løbetræning.


 

Adidas

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 379 kroner. 

Kommer i farven: 

Justerbare stropper? Ja. 

Pasform: Ligger du mellem to størrelser kan vælge den mindre. Skulderstropperne giver dog mulighed for at tilpasse den lidt. 

Komfort: Super skøn model der sidder rigtigt godt om ryggen. Bryderryggen er lavet med super præcision så den ikke kommer i karambolage med skulderbladene. Både mellem og under brysterne er der lavet paneler i mesh for bedre ventilation. Derimod bliver skålene dog lidt svedige under hård træning. 

Støtte: Middelhøj støtte for brysterne. Perfekt for styrketræning og højintensive træningspas uden alt for meget hop og spring.  

Design: Et look som går rent hjem hos alle. Mønstret stikker ud mens basisfarverne gør modellen alligevel opleves diskret. 

Sammenfatning: Adidas sports-bh har formstøbte skåle som desværre ikke passer alle. Havde modellen istedet haft indlæg kunne den have gået til flere kropstyper. Dem som passer skålen giver den dog topkarakter. Det er dog en kæmpe fordel at du kan justerer stropperne. Denne model siddder virkelig hvor den skal og giver en god portion støtte.


 

J Lindeberg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 429 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: En længere model med klassisk bryderryg. Den er normal i størrelsen så du kan sagtens vælge din almindelige.  

Komfort: Du mærker næsten ikke du har den her model på. Den sidder perfekt, samtidigt er den super let og blød.

Støtte: Modellen er kategoriseret som have middelhøj support, men visse i testpanelet syntes den gav en del mere end det. 

Design: Så flot! Den høje halsudskæring i kombination med det længere design og den mørkeblå kulør gjorde den var et hit hos hele testpanelet.

Sammenfatning: Leder du efter en sports-bh som du kan have til alt fra løb, yoga, HIIT-pas og styrketræning er den her noget for dig. J.Lindebergs model Alexis Compression Poly fik topkarakter. Modellen sidder rigtigt godt på kroppen og giver en overraskende høj support! 


 

Casall

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Kommer i farverne: , , , , , , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: True to size med en tight passform. Når du første gang tager den på kan man godt syntes den sidder lige lovligt stramt. Men efter et par minutter mærker du straks at det bare bidrager til den super support.

Komfort: Blød og bekvem model som sidder rigtigt godt på kroppen, uden det mindste der irriterer eller gnaver. Plus for ventilationspartiet langs ryggen!

Støtte: Ingen skål eller tyk vattering. Modellen har middelhøj støtte takket være den tætsiddende pasform og kan både bruges til styrketræning, yoga og intervaller på crosstraineren. Støtten er forsat lige lav nok til de lange løbeture.

Design: Testens eneste hvide sports-bh,  gik desværre ikke rent hjem hos panelet. Den opleves som lidt kedelig, derimod er den super hvis du har noget lyst træningstøj og ikke vil have en skrigende farve under der skinner igennem tøjet.

Sammenfatning: Casalls bestseller hedder Iconic Sports Bra og kommer i et hav af farver og mønstre. At modellen har været så populær er ikke så svært at forstå. En klassisk bryderryg og det bløde materiale sidder godt til på kroppen. Trods for den ikke har en tyk vattering får du alligevel en middelhøj support. Materilaet holder derimod alt fint på plads under hele din træning. En super allround model til din træningsgarderobe.


 

Röhnisch

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Kommer i farverne: , , , og 

Justerbare band? Nej. 

Pasform: Klikker du din almindelige størrelse hjem får du en bh der sidder perfekt! 

Komfort: Brede og bekvemme skulderstropper der sørger for at modellen sidder på plads. Modellen er virkelig behagelig at have på og får roser af testpanelet. 

Støtte: Efter en god del træning i modellen kan samtliga testere konstatere at støtten er middelhøj til høj. Er du på udkig efter en model der virkelig holder og for dig med store bryster bør du nok kigge videre for lige at få det sidste ekstra.

Design: En fin model som testerne ville have i alle farver!

Sammenfatning: En ny favorit! Visse modeller kan hurtigt tabe formen efter et par vaske og masser af træning, men denne holder altså! En super model der findes i et hav af farver. Den sidder så stabilt på kroppen og man føler sig ordentligt beskyttet. Det bedste er det brede parti foran der gør du føler dig sikker når du laver armbøjninger eller læner dig fremad på spinningscyklen!


Blacc

Mærke

Model: 

Vejledende pris: 269 kroner. 

Kommer i farven: .  

Justerbare stropper? Nej.

Pasform: Vatteret sports-bh som sidder perfekt på kroppen og har en god pasform. 

Komfort:  Super behagelig sports-bh der ikke har nogle indlægssedler, sømme eller kanter der irriterer eller gnaver. 

Støtte: Det her er en sports-bh med mediumsupport som passer både et mindre og større bryst, afhængig af hvilken træning du laver selvfølgelig. Du kan også vælge at tage vatteringen ud og have den på til yoga.

Design: Testpanelet elsker at bh`en går ned over ribenene. Ellers er det en sort model der passer til alt i træningsgarderoben.

Sammenfatning: For den trendbevidste er det her en sports-bh der er et sikkert kort. Den stod mål til testpanelets forskellige træningsformer uden det mindste besvær. Ekstra stort plus for det stilrene og enkle design der samtidigt går lidt længere ned end normalt. Den er virkelig prisen værd!


Kari Traa

Mærke:

Model:  

Vejledende pris: 299 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Normal i størrelsen med en tight pasform. Vælg din almindelige størrelse! 

Komfort: En rigtig komfortdrøm! Modellen sidder præcis hvor den skal, har ingen irriterende sømme eller lignende der kan fjerne fokus under træningen. 

Støtte: Ingen vattering eller skåle. Modellen giver en middelhøj støtte uden at den flader dit bryst ud og sidder for ubehageligt. Den brede elastik kant hjælper også til at alt sidder som det skal. 

Design: Flot og stilrent look. Modellen er helt sort uden nogle iøjnefaldende detaljer, hvilket også gør den ideel til at have under en træningstop.

Sammenfatning: Vil du bare have en model der går til alt slags træning er Trud et godt valg. Med super support og et tætsiddende design kan du have den på til alt fra let styrketræning til spinning. Da modellen sidder tæt kan du med middelstore bryster sagtens køre din løbetræning i den også. Testpanelet vil også fremhæve ryggen der er super og luftig. Der er ikke så meget negativt at sige om denne model andet end den er som alle andre modeller, uden vattering og formstøbte skåle, ikke bedt for dig der har brug for maksimal støtte. En af testen bedste allround modeller.


adidas

Mærke: 

Model: 

Vejledende pris: 249 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Omkredsen er normal i størrelsen. Har du derimod et mindre bryst kan du behøve at gå en størrelse ned for at fylde den helt ud.

Komfort: Superskøn og blød model med ventilerende meshpartier som fokuserer på at holde dig kølig  under hele dit træningspas. Findes absolut ikke noget at klage på her. 

Støtte: Modellen har ingen vattering eller skåle, men giver takket være sin tætsiddende pasform middelhøj support til mere lavintensive træningsformer.

Design: Flot med synligt logo! Modellen falder i testpanelets smag og her gør det heller ikke noget man kan se den under træningstoppen. 

Sammenfatning: Den her sports-bh med bryderryg gør dig ekstra lækker i træningscentret! Testpanelet giver thumps up for designet og for der findes så mange farver at vælge imellem. For denne model gælder det dog om at finde den rigtige størrelse fra start så den ikke glider op under træningen. Vil du ud og løbe langt skal du dog have en med lidt mere støtte i. Plus for at vaskeanvisninger er syet med lette sting der gør den let at fjerne!


Reebok

Mærke:  

Model:  

Vejledende pris: 499 kroner.

Kommer i farverne:

Justerbare stropper? Nej. 

Pasform: Stor i sørrelsen. eftersom modellen også kommer i halve størrelser kan du hoppen en halv størrelse ned for optimal pasform. Til ekssempel tog en fra testpanelet der altid bruger M en S/M istedet. 

Komfort: Super let model som sidder på som ekstra lag hud. 

Støtte: Det innovative materiale som giver god støtte ved hurtige bevægelser er lige så god som forventet. Denne model tilbyder middelhøj støtte med formstøbte skåle, hvilket mange af testerne med middel størrelse bryster syntes var en fantastisk detalje. Alt holdes på plads uanset burpees eller løbetræning.

Design: Detaljerne gør forskellen! Til eksempel den orange inderside i ventilations panelerne, det føles gennemtænkt. Så fedt! 

Sammenfatning: Er du på jagt efter en klassisk sports-bh med bryderryg som som giver en god støtte er det her den rigtige model for dig! Den er så lækker du vil have den på 24/7. Det bedste ved modellen, selvom det er svært at vælge en ting ud, er at materialet er så fint, tyndt og lækkert! Også den gode support får roser af testpanelet. Som minus må nævnes at modellen savner knapning eller justerbare stropper. Reebok har dog virkelig ramt plet!


HØJ STØTTE: 

Swegmark

Mærke:  

Model: 

Vejledende pris: 349 kroner.  

Kommer i farverne: og 

Justerbare stropper? Ja.  

Pasform: Det her er en sports-bh som holder hvad den lover. Modellen har polstrede skulderstroppe og kan strammes til i tre længder for optimal pasform. Hvis du er mellem to størrelser kan vi tipse om at hoppe en størrelse op.

Komfort: Den sidder virkelig perfekt og helt på plads under træningen uden de mindste optræk til at ville glide rundt.  

Støtte: Fantastiskt at en så blød sports-bh kan give så god støtte!

Design: Enkelt og cleant design. Den sorte bh er en klassisk favorit eftersom den kan matches til stort set alt i din træningsgarderobe.

Sammenfatning: Hvis du er på jagt efter en sports-bh med maksimal støtte som samtidigt er behagelig at have på har du fundet den her! Denne model kommer i størrelser A-F på sportamore.dk og den er tænkt til dig med større bryster da det er her den kommer til sin ret. Den giver perfekt support uden du føler at dine bryster skubbes op under hagen eller mod kroppen så du ikke føler du kan trække vejret. Den minder lidt om  og giver samme oplevelse når du træner. Kvaliteten er i top som i alle andre produkter fra Swegmark. Den får vores varmeste anbefalinger!


Nike

Mærke

Model

Vejledende pris: 449 kronor. 

Kommer i farverne:  og 

Justerbare stropper? Ja. 

Pasform: Tag et ekstra langt kig i størrelsesguiden inden du klikker noget hjem da størrelserne her skiller sig en del fra de andre i testen.Til eksempel kan en 38B sammenlignes med en bh 85B. Udover dette er skålene også i den store ende. En A-skål her er nok mere en B-skål.  

Komfort: Eftersom det er lidt besværligt at finde den rigtige størrelse er der en risiko for den ikke sidder helt som den skal i første omgang. Visse i testpanelet syntes også at skulderstroppene skar lidt. 

Støtte: Formstøbte skåle med en tyk vattering som giver middelhøj til høj støtte, afhængig af hvilken form for træning du skal lave og hvor store bryster du har. Modellen er bedst for dig med større bryst da du let kan fylde skålene ud. 

Design: Bh`en er super fin. Den er helt sort uden en masse smarte detaljer og helt perfekt at have under en træningstop. 

Sammenfatning: En sports-bh som kræver lidt ekstra arbejde for at finde den perfekte pasform. Skålene har en god vattering og giver masser af support der gør den sublim til højintensiv træning. Modellen er mest dig som har bryster som sidder tæt da skålene er formstøbte og ikke kan indstilles. Har du, som nogle i vores testpanel, bryster der sidder fra hinanden kan skålene godt sidde lidt skævt på dig. Fugttransporten er helt i top. Plus for de justerbare stropper og knapper i ryggen. Dette er en super fin og lækker model!

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019