HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

Løb foråret i møde i et par nye løbetights! Testpanelet har taget en tur i sæsonens nyheder, og de ved, hvilke der bør flytte ind i dit garderobeskab. 

Løbssæsonen nærmer sig, og det er måske blevet tid til at investere i et par nye og lette løbetights. Det kan faktisk være en god idé at have et par tights, der er specielt lavet til at løb, for de ofte har de skræddersyet detaljer, der passer til en løber, f.eks. en lomme eller reflekser. Men det vigtigste er naturligvis at finde de tights, der passer dig allerbedst - et par, der er behagelige og ikke glider ned, når du løber. 

Scrol ned og læs hvad vores kvindelige testpanel synes om ni af vores løbetights.

POWER FAST GX_dam_dk.jpg

Mærke: Nike

Model: Power Fast Tech Tight GX

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: og

Testpanelet siger:

Disse 7/8-løbetights fra Nike passer godt til dig, der ikke er speciel høj, så du kan især nyde godt af den lidt kortere model. De sidder ligesom et par løbetights skal: Stramt og uden risiko for at glide ned, når du løber.

– De sidder supergodt, især i taljen. Den brede elastik sørger for at de sidder over hofterne, og du behøver ikke bekymre dig om at de glider ned. Skal du bruge dem til udstrækning eller gymnastik, er det også muligt at folde kanten ned, så de ikke er så høje. Genialt! siger en pige i testpanelet.

Er du vant til Nike, kan disse tights opleves som lidt stivere i stoffet. Nogle testpersoner synes, at de ikke er så bevægelige og bløde i pasformen, som Nike ellers kan være. Det gælder især knæ, bagdel og lægge. Testpanelet savnede også reflekser. Da vi testede dem, var det forholdsvis mørkt udenfor, så testpanelet vurderer, at et par reflekser havde hævet den samlede bedømmelse.

– De fine detaljer, som Nike har lavet på benene, kunne man godt have gjort lidt ekstra ud af og evt. have placeret et par reflekser her. Så skal du ud at løbe i disse: på med reflekser eller brug dem indenfor, indtil det bliver lysere, og du er mere synlig, siger en testperson.

Takket være det lette materiale absorberes fugten hurtigt væk, og du føler dig aldrig kold eller gennemblødt efter en svedig løbetur. Designet får mange thums up. Specielt detaljerne på baglårene.

– Designet er det, jeg bedst kan lide ved disse tights - og taljen, som kan foldes ned. Super flot!

TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Asics

Model: Tight

Vejledende pris: 379 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Et par klassiske løbetights med en middelhøj talje til dem, der foretrækker det. Her får du præcis det, du ser: et par basic løbetights.

– Det jeg virkelig kan lide ved disse tights er, at de er helt sorte og har et flot meshpanel. Klassiske og stilrene! De fungerer lige godt til en løbetur som en bytur, siger en pige i testpanelet.

Modellen passer til dig, der ikke er helt vild med alt for stramme tights, men sætter pris på lidt plads mellem krop og stof. Et par af testpersonerne oplevede, at disse tights af og til gled ned, da de løb. Men stoffet er tyndt, flot og åndbart, hvilket passer glimrende, når det bliver lidt varmere igen.

– Disse tights passer til løberen, som vil have stilrene, elastiske og ikke så kraftige tights. Disse tights er de perfekte forårstights. Et tip er at gå en størrelse ned, så sidder de perfekt, siger en testperson.

TKO TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: TKO Tight

Vejledende pris: 549 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Det første der falder en ind ved disse tights, er det bløde stof, som man kan mærke, straks man tager dem på. Som et stort, blødt kram! Man mærker næsten ikke, at man har bukserne på.

– Materialet er vidunderligt, men de er store i størrelsen, så du kan roligt gå en hel størrelse ned. Designet derimod er stort - i blåt og orange  - og med et bånd i taljen, så man kan stramme dem, siger en testperson.

Designet, farverne og materialet er det absolut bedste ved disse tights. Testpanelet kunne godt lide de "rynkede" knæ, som er en usædvanlig, men fin detalje! Funktionsmæssigt skuffer de heller ingen, de absorberer fugten godt og fungerer fint til løb.

– Kompressionen er ikke-eksisterende, og de er lidt løse, men det var faktisk ikke et minus, da jeg løb, tværtimod var det rart.

Men jeg vil stadig anbefale at købe en størrelse mindre, end du normalt bruger, siger en pige i testpanelet.

SHOP HER:

K PROPRIUM-1.jpg

Mærke: Skins

Model: K Proprium W Long Tights

Vejledende pris: 1 595 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Virkelig fede tights! Da der er meget kompression i disse tights kan de være ret svære at få på, især ved fødder og lægge, men det er ærligt talt noget, du må regne med, når det kommer til gode kompressionstights. Har man først fået dem på, er de meget, meget behagelige.

– Det er lidt besværligt at placere alle "paneler" rigtigt, især omkring knæet, men som sagt, er de superskønne. Den høje talje og formen bagpå, gør dem endda squatvenlige, og det er virkelig et ekstra plus, siger en pige.

Flere testpersoner oplevede, at de var gennemsigtig bagpå, da de lavede squats, så hvis du planlægger at bruge dem udenfor til løb, kan det være en god ide at bruge en lang top udover. Imidlertid er taljen relativ høj, og formen bagpå føles god og giver et godt udseende.

Men det er materialet i panelerne, der søger for magien i disse tights. Man føler virkelig, at materialet giver støtte til træning, især panelet omkring læggene.

–Jeg oplever helt sikkert, at de holder, hvad de lover: reducerer muskeltræthed samt ømme muskler og led. Placeringen af panelerne gør ikke kun disse tights funktionelle - de er superfede, siger en pige.

FLEX SWIFT_dk_dam.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Swift Running Pant

Vejledende pris: 829 kroner

Fårs i farverne: 

Testpanelet siger:

Disse tights er ikke et par "almindelige" tights, men snarere et par løbebukser. De kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du foretrækker de stramme tights. Det er et par tights, der deler vandene: nogle elsker løse bukser, andre gør ikke. Men er du til et loosse fit, vil Flex Swift Running Pant ikke skuffe dig.

–  Jeg elskede pasformen på disse tights! De er stramme i taljen, er lidt løsere i lårene og derefter smalle ved benene. Det er næsten en blanding af et par bukser og et par tights, og du mærker næsten ikke, at du har dem på, siger en pige i testpanelet.

Den løse pasform giver dig en fri følelse, samtidig holder Dri-Fit- materialet dig tør og frisk også på en hård løbetur.

– De er utrolig dejlige at løbe i, du kan bevæge dig uhindret. De er meget gode og glider ikke ned, når du løber. Jeg vil sige, at de også fungerer godt til hverdag, som et par dejlige hyggebukser. De er også dejlige at gå rundt derhjemme, siger en testperson.

Et par smarte detaljer der er værd at nævne: lynlåsen foran samt lommerne bagpå, meshpartier på knæ og en justerbar talje.

RADIATE_dam_dk.jpg

Mærke: Craft

Model: Radiate Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne: , ,

Testpanelet siger:

 Komforten gør disse tights til en vinder. De er virkelig behagelige, og de vil være et sikkert hit til hygge i sofaen.

–  Jeg vil gerne have alt mit tøj i samme materiale. Meget, meget lækkert! Disse tights har også alle de praktiske funktioner, man gerne vil have, f.eks. en lomme til nøgler og lynlås i taljen. Det enkle design gør dem brugbare til stort set alt slags træning, og ikke kun løb, det er et stort plus! siger en pige i testpanelet.

– Disse tights har ingen kompression, men sidder godt på kroppen, så det føles næsten som, at materialet alligevel har en vis komprimerende effekt. Materialet er dog så elastisk, at du ikke behøver at kæmpe med at få dem af og på, som man tit skal med kompressionstights.

– Fordi materialet er så elastisk, er de behagelige at bevæge sig i. Men jeg synes godt, at taljen kunne have været lidt mere generøs, lige nu sidder de ret stramt. Det ville være bedre, hvis man kunne justere dem ved hjælp af en lynlås, siger en testperson.

At materialet, hvor godt det end er, bliver lidt gennemsigtigt over bagdelen, ender på minussiden. Det er dog let at fikse med en lang bluse.

ULTRA TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: Ultra Tight

Vejledende pris: 899 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Dejlige basistights i en enkelt design uden at være kedelige. De bløde tights fra Adidas føles næsten som "et ekstra lag hud".

– Sammenlignet med mange andre løbetights, jeg har brugt, er de meget bløde og følger kroppen på en meget god måde. Jeg er også vild med, at de er lidt højere i taljen, det betyder, at de bliver siddene (oppe) på hele løbeturen, og du behøver ikke hive dem op hele tiden, siger en pige i testpanelet.

Der er en lynlås ved læggen, som er ret lang. Et stort plus mener alle testpersoner, fordi det gør det nemt at rette på strømperne. Lommen på hoften er også praktisk.

– At de er svedtætte er korrekt. Derudover er lommen så stor, at du nemt kan opbevare et eller to kreditkort. God til lange ture! siger en testperson.

Designet er klassisk og enkelt, og stoffet har en mønstret overflade, der pifter det sorte stoft op. Disse tights kan du sagtens anbefale til dine løbevenner med god samvittighed. Foretrækker du en supertight-pasform, skal du sandsynligvis gå en størrelse ned.

SHOP HER:

FITNESS COMP._dam_dk.jpg

Mærke: 2XU

Model: Fitness Compression Tights

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne: , og

Testpanelet siger:

Kompressionstights i et blødere materiale, der "holder" på musklerne dog uden at stramme. De sidder som smurt og glider ikke ned, når du løber.

– Meget behalgelige med flade sømme, der ikke gnaver og irriterer. De er ikke gennemsigtige, så du kan trygt lave dine squats i dem. Skal man være lidt fræk, kan man sige, at det er et plus, at de fremhæver lår og bagdel på en god måde! siger en testperson.

Når du har taget dem på, kan man mærke med det samme, hvordan kompressionen virker omkring lægge og lår.

Men det er en blødere form for kompression, så holder du dig normalt fra kompressionstights pga. den stramme fornemmelse, får du en fin blanding i disse tights.

– Materialet er blødere og mere behageligt end kompressionstights normalt er. Fugttransporten er fremragende, og jeg føler mig tør og fresh i hele træningstimen, siger en pige i testpanelet.

Taljen er normal og har en lille lomme foran. Der er ingen lynlås, og det savner man heller ikke, fordi de sidder så godt til. Testpanelet anbefaler disse tights til andre løbere!

JOY_dam_dk.jpg

Mærke: Blacc

Model: Joy

Vejledende pris: 359 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Joy er et par tights, der giver en dejlig forårsfølelse, når du løber udenfor. De er superfede og friske, og på samme tid praktiske med lynlås og reflekser. Man kan ikke klage over designet. Stoffet er der derimod ikke meget stretch over.

– De sidder godt og er helt virkelgie gode at løbe i, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere stretch. Jeg foretrækker et par mere bløde tights, når jeg løber, og dsse føles lidt for hårde, siger en pige.

Måske er det netop stoffet, der gør, at disse tights opleves lidt små i størrelsen. Talje og ben har en fin størrelse, men et par testpersoner oplevede, at de var lidt små et par steder.

– Taljen er tilpas høj, og de ryger ikke ned, når du løber, det er et stort plus. Jeg synes også, at fugttransporten er okay, når du løber. Men du bliver hurtig kold bagefter, hvis du sveder meget.

Et tip er at bruge disse tights til de korte løbeture eller til powerwalks. Når du sveder meget og er ude i lang tid, kan de være lidt for stive i stoffet, og der er ingen fugttransport.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

2 dagar sedan
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

6 dagar sedan
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

6 dagar sedan
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

16 sep 2018
Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

16 sep 2018
DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

13 sep 2018
DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

13 sep 2018
DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

13 sep 2018
SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

12 sep 2018
WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

12 sep 2018
8848

Nu vil alle have en multiliner

11 sep 2018
Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

07 sep 2018
Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

07 sep 2018
DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

07 sep 2018
Blacc limited edition

Blaccs lækreste træningstøj nogensinde er her

05 sep 2018
haglöfs

Efteråret ifølge Haglöfs

05 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png

Feminint flow i Blaccs nye yogakollektion

04 sep 2018
Reebok PureMove Bra

Reeboks nye sports-bh regulerer støtte efter behov

03 sep 2018
DK Header

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

02 sep 2018
Reebok lux

Tip til tights: Luksus fra Reebok

01 sep 2018
Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

01 sep 2018
Sport_bh_Nike

Guide: Find den rette sports-bh fra Nike

31 aug 2018
träningskläder

Tør du vove dig ud i rødt til efteråret?

31 aug 2018
DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

31 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast

Derfor skal du løbe i Reeboks løbesko

30 aug 2018
casall

Efterårets nyheder fra Casall

30 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

School-cool i Nikes efterårsnyheder

30 aug 2018
Blacc Mom

Nu har Blacc lavet en kollektion til alle (ventende) mødre!

29 aug 2018
ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

22 aug 2018
DK_header.jpg

TEST: Sæsonens nye træningssko fra Puma

22 aug 2018
nike

Test af Nike`s nye træningssko

22 aug 2018
Nike Air Max Trainer test

TEST: Sådan er de nye Nike Air Max Trainer 1

22 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

16 aug 2018
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
BTS_KIDS

14 indkøb til skolestarten

08 aug 2018
DK_header.jpg

Test: Så god er den nye Puma AMP XT

06 aug 2018
Blacc training

Mønstermani møder natur i Blaccs nye træningskollektion

06 aug 2018
DKheader.jpg

TEST: Træningstøj i lyserød

03 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheder du ikke vil gå glip af!

02 aug 2018
more news
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

Er du en af dem som behøver mindst ti par forskellige tights for at du føler træningsgarderoben er perfekt? Os med! Her er efterårets nyheder der er bedst i test!

Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

Nyhederne fra Nikes træningskollektion kommer i efterårets toner af mørkegrønt, vinrød og sort. Her er ti trendkøb du ikke må glip af!

Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

Efterårstræning = nyt træningstøj! Her er godbiderne fra Nike som vi vi selv vil klike hjem til sæsonens træning.

Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

I den nye Air Zoom Pegasus Turbo finder du de bedste dele fra en elsked klassiker kombineret med innovativt teknisk design der har gjort denne sko endnu lettere, hurtigere og til en nyhed du ikke vil gå glip af!

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

Begynder det blive tid til at købe en ny jakke? Wyte slipper nu deres nye jakkekollektion for efterår og vinter til både dame og herre. Vi får trendy Camofarver og cool dunjakker at se.

8848

Nu vil alle have en multiliner

Efterårets bedste jakke? En multiliner – det mest alsidige stykke tøj i garderoben!

Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

Ny sæson, nye trends – og så meget lækkert sportswear! Her er tøjet du skal have fingrene i (inden all andre får det).

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.