HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

Løb foråret i møde i et par nye løbetights! Testpanelet har taget en tur i sæsonens nyheder, og de ved, hvilke der bør flytte ind i dit garderobeskab. 

Løbssæsonen nærmer sig, og det er måske blevet tid til at investere i et par nye og lette løbetights. Det kan faktisk være en god idé at have et par tights, der er specielt lavet til at løb, for de ofte har de skræddersyet detaljer, der passer til en løber, f.eks. en lomme eller reflekser. Men det vigtigste er naturligvis at finde de tights, der passer dig allerbedst - et par, der er behagelige og ikke glider ned, når du løber. 

Scrol ned og læs hvad vores kvindelige testpanel synes om ni af vores løbetights.

POWER FAST GX_dam_dk.jpg

Mærke: Nike

Model: Power Fast Tech Tight GX

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: og

Testpanelet siger:

Disse 7/8-løbetights fra Nike passer godt til dig, der ikke er speciel høj, så du kan især nyde godt af den lidt kortere model. De sidder ligesom et par løbetights skal: Stramt og uden risiko for at glide ned, når du løber.

– De sidder supergodt, især i taljen. Den brede elastik sørger for at de sidder over hofterne, og du behøver ikke bekymre dig om at de glider ned. Skal du bruge dem til udstrækning eller gymnastik, er det også muligt at folde kanten ned, så de ikke er så høje. Genialt! siger en pige i testpanelet.

Er du vant til Nike, kan disse tights opleves som lidt stivere i stoffet. Nogle testpersoner synes, at de ikke er så bevægelige og bløde i pasformen, som Nike ellers kan være. Det gælder især knæ, bagdel og lægge. Testpanelet savnede også reflekser. Da vi testede dem, var det forholdsvis mørkt udenfor, så testpanelet vurderer, at et par reflekser havde hævet den samlede bedømmelse.

– De fine detaljer, som Nike har lavet på benene, kunne man godt have gjort lidt ekstra ud af og evt. have placeret et par reflekser her. Så skal du ud at løbe i disse: på med reflekser eller brug dem indenfor, indtil det bliver lysere, og du er mere synlig, siger en testperson.

Takket være det lette materiale absorberes fugten hurtigt væk, og du føler dig aldrig kold eller gennemblødt efter en svedig løbetur. Designet får mange thums up. Specielt detaljerne på baglårene.

– Designet er det, jeg bedst kan lide ved disse tights - og taljen, som kan foldes ned. Super flot!

TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Asics

Model: Tight

Vejledende pris: 379 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Et par klassiske løbetights med en middelhøj talje til dem, der foretrækker det. Her får du præcis det, du ser: et par basic løbetights.

– Det jeg virkelig kan lide ved disse tights er, at de er helt sorte og har et flot meshpanel. Klassiske og stilrene! De fungerer lige godt til en løbetur som en bytur, siger en pige i testpanelet.

Modellen passer til dig, der ikke er helt vild med alt for stramme tights, men sætter pris på lidt plads mellem krop og stof. Et par af testpersonerne oplevede, at disse tights af og til gled ned, da de løb. Men stoffet er tyndt, flot og åndbart, hvilket passer glimrende, når det bliver lidt varmere igen.

– Disse tights passer til løberen, som vil have stilrene, elastiske og ikke så kraftige tights. Disse tights er de perfekte forårstights. Et tip er at gå en størrelse ned, så sidder de perfekt, siger en testperson.

TKO TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: TKO Tight

Vejledende pris: 549 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Det første der falder en ind ved disse tights, er det bløde stof, som man kan mærke, straks man tager dem på. Som et stort, blødt kram! Man mærker næsten ikke, at man har bukserne på.

– Materialet er vidunderligt, men de er store i størrelsen, så du kan roligt gå en hel størrelse ned. Designet derimod er stort - i blåt og orange  - og med et bånd i taljen, så man kan stramme dem, siger en testperson.

Designet, farverne og materialet er det absolut bedste ved disse tights. Testpanelet kunne godt lide de "rynkede" knæ, som er en usædvanlig, men fin detalje! Funktionsmæssigt skuffer de heller ingen, de absorberer fugten godt og fungerer fint til løb.

– Kompressionen er ikke-eksisterende, og de er lidt løse, men det var faktisk ikke et minus, da jeg løb, tværtimod var det rart.

Men jeg vil stadig anbefale at købe en størrelse mindre, end du normalt bruger, siger en pige i testpanelet.

SHOP HER:

K PROPRIUM-1.jpg

Mærke: Skins

Model: K Proprium W Long Tights

Vejledende pris: 1 595 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Virkelig fede tights! Da der er meget kompression i disse tights kan de være ret svære at få på, især ved fødder og lægge, men det er ærligt talt noget, du må regne med, når det kommer til gode kompressionstights. Har man først fået dem på, er de meget, meget behagelige.

– Det er lidt besværligt at placere alle "paneler" rigtigt, især omkring knæet, men som sagt, er de superskønne. Den høje talje og formen bagpå, gør dem endda squatvenlige, og det er virkelig et ekstra plus, siger en pige.

Flere testpersoner oplevede, at de var gennemsigtig bagpå, da de lavede squats, så hvis du planlægger at bruge dem udenfor til løb, kan det være en god ide at bruge en lang top udover. Imidlertid er taljen relativ høj, og formen bagpå føles god og giver et godt udseende.

Men det er materialet i panelerne, der søger for magien i disse tights. Man føler virkelig, at materialet giver støtte til træning, især panelet omkring læggene.

–Jeg oplever helt sikkert, at de holder, hvad de lover: reducerer muskeltræthed samt ømme muskler og led. Placeringen af panelerne gør ikke kun disse tights funktionelle - de er superfede, siger en pige.

FLEX SWIFT_dk_dam.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Swift Running Pant

Vejledende pris: 829 kroner

Fårs i farverne: 

Testpanelet siger:

Disse tights er ikke et par "almindelige" tights, men snarere et par løbebukser. De kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du foretrækker de stramme tights. Det er et par tights, der deler vandene: nogle elsker løse bukser, andre gør ikke. Men er du til et loosse fit, vil Flex Swift Running Pant ikke skuffe dig.

–  Jeg elskede pasformen på disse tights! De er stramme i taljen, er lidt løsere i lårene og derefter smalle ved benene. Det er næsten en blanding af et par bukser og et par tights, og du mærker næsten ikke, at du har dem på, siger en pige i testpanelet.

Den løse pasform giver dig en fri følelse, samtidig holder Dri-Fit- materialet dig tør og frisk også på en hård løbetur.

– De er utrolig dejlige at løbe i, du kan bevæge dig uhindret. De er meget gode og glider ikke ned, når du løber. Jeg vil sige, at de også fungerer godt til hverdag, som et par dejlige hyggebukser. De er også dejlige at gå rundt derhjemme, siger en testperson.

Et par smarte detaljer der er værd at nævne: lynlåsen foran samt lommerne bagpå, meshpartier på knæ og en justerbar talje.

RADIATE_dam_dk.jpg

Mærke: Craft

Model: Radiate Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne: , ,

Testpanelet siger:

 Komforten gør disse tights til en vinder. De er virkelig behagelige, og de vil være et sikkert hit til hygge i sofaen.

–  Jeg vil gerne have alt mit tøj i samme materiale. Meget, meget lækkert! Disse tights har også alle de praktiske funktioner, man gerne vil have, f.eks. en lomme til nøgler og lynlås i taljen. Det enkle design gør dem brugbare til stort set alt slags træning, og ikke kun løb, det er et stort plus! siger en pige i testpanelet.

– Disse tights har ingen kompression, men sidder godt på kroppen, så det føles næsten som, at materialet alligevel har en vis komprimerende effekt. Materialet er dog så elastisk, at du ikke behøver at kæmpe med at få dem af og på, som man tit skal med kompressionstights.

– Fordi materialet er så elastisk, er de behagelige at bevæge sig i. Men jeg synes godt, at taljen kunne have været lidt mere generøs, lige nu sidder de ret stramt. Det ville være bedre, hvis man kunne justere dem ved hjælp af en lynlås, siger en testperson.

At materialet, hvor godt det end er, bliver lidt gennemsigtigt over bagdelen, ender på minussiden. Det er dog let at fikse med en lang bluse.

ULTRA TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: Ultra Tight

Vejledende pris: 899 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Dejlige basistights i en enkelt design uden at være kedelige. De bløde tights fra Adidas føles næsten som "et ekstra lag hud".

– Sammenlignet med mange andre løbetights, jeg har brugt, er de meget bløde og følger kroppen på en meget god måde. Jeg er også vild med, at de er lidt højere i taljen, det betyder, at de bliver siddene (oppe) på hele løbeturen, og du behøver ikke hive dem op hele tiden, siger en pige i testpanelet.

Der er en lynlås ved læggen, som er ret lang. Et stort plus mener alle testpersoner, fordi det gør det nemt at rette på strømperne. Lommen på hoften er også praktisk.

– At de er svedtætte er korrekt. Derudover er lommen så stor, at du nemt kan opbevare et eller to kreditkort. God til lange ture! siger en testperson.

Designet er klassisk og enkelt, og stoffet har en mønstret overflade, der pifter det sorte stoft op. Disse tights kan du sagtens anbefale til dine løbevenner med god samvittighed. Foretrækker du en supertight-pasform, skal du sandsynligvis gå en størrelse ned.

SHOP HER:

FITNESS COMP._dam_dk.jpg

Mærke: 2XU

Model: Fitness Compression Tights

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne: , og

Testpanelet siger:

Kompressionstights i et blødere materiale, der "holder" på musklerne dog uden at stramme. De sidder som smurt og glider ikke ned, når du løber.

– Meget behalgelige med flade sømme, der ikke gnaver og irriterer. De er ikke gennemsigtige, så du kan trygt lave dine squats i dem. Skal man være lidt fræk, kan man sige, at det er et plus, at de fremhæver lår og bagdel på en god måde! siger en testperson.

Når du har taget dem på, kan man mærke med det samme, hvordan kompressionen virker omkring lægge og lår.

Men det er en blødere form for kompression, så holder du dig normalt fra kompressionstights pga. den stramme fornemmelse, får du en fin blanding i disse tights.

– Materialet er blødere og mere behageligt end kompressionstights normalt er. Fugttransporten er fremragende, og jeg føler mig tør og fresh i hele træningstimen, siger en pige i testpanelet.

Taljen er normal og har en lille lomme foran. Der er ingen lynlås, og det savner man heller ikke, fordi de sidder så godt til. Testpanelet anbefaler disse tights til andre løbere!

JOY_dam_dk.jpg

Mærke: Blacc

Model: Joy

Vejledende pris: 359 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Joy er et par tights, der giver en dejlig forårsfølelse, når du løber udenfor. De er superfede og friske, og på samme tid praktiske med lynlås og reflekser. Man kan ikke klage over designet. Stoffet er der derimod ikke meget stretch over.

– De sidder godt og er helt virkelgie gode at løbe i, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere stretch. Jeg foretrækker et par mere bløde tights, når jeg løber, og dsse føles lidt for hårde, siger en pige.

Måske er det netop stoffet, der gør, at disse tights opleves lidt små i størrelsen. Talje og ben har en fin størrelse, men et par testpersoner oplevede, at de var lidt små et par steder.

– Taljen er tilpas høj, og de ryger ikke ned, når du løber, det er et stort plus. Jeg synes også, at fugttransporten er okay, når du løber. Men du bliver hurtig kold bagefter, hvis du sveder meget.

Et tip er at bruge disse tights til de korte løbeture eller til powerwalks. Når du sveder meget og er ude i lang tid, kan de være lidt for stive i stoffet, og der er ingen fugttransport.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

10_104_low.jpg

Holdbare basis-favoritter i Wyte Sustainable Collection

23 timmar sedan
HEADER

Forårets test af løbesko til mænd i 2018

1 dag sedan
kari traa

Endelig! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

1 dag sedan
danka

Test: forårets hvide herresneakers 2018

1 dag sedan
danska

Forårets store test af hvide damesneakers 2018

2 dagar sedan
Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – skabt til at kunne repareres

3 dagar sedan
Les Mills herr DK

Vi har testet herrenyhederne fra Reebok Les Mills

3 dagar sedan
header

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til hende

3 dagar sedan
header

Bedst i test: Tynde dunjakker til ham

3 dagar sedan
DK_HEADER_DAM.jpg

Forårets helt store test af løbesko til damer i 2018

15 mar 2018
4990.jpg

Wytes allerførste træningskollektion er her!

15 mar 2018
Selena Gomez Puma

Forårets fineste træningssko er her!

15 mar 2018
Header_DK.jpg

Derfor har du brug for et par recovery-tights

14 mar 2018
nike

Løb fra modstanderen i de nye Nike Mercurial

13 mar 2018
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

13 mar 2018
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png

Stilren sportsmode med tydelig trendfeeling

12 mar 2018
Blacc Ltd

Forårets flotteste sportswear er her

09 mar 2018
peak

Forårets højdepunkter til mænd fra Peak Performance

08 mar 2018
peak

Her er de 5 bedste sportswear-nyheder fra Peak Performance

08 mar 2018
HEADER HERR.jpg

Test: 8 nye løbetights til mænd

07 mar 2018
Fotbollsskor test 2018

Her er fodboldstøvlerne, som er bedst i test i 2018

07 mar 2018
HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

06 mar 2018
Shock Absorber

Tilpas din sports-bh efter din træning

06 mar 2018
DK_HEADER_DAM.jpg

Bedst i test: Forårets nye sports-bh'er 2018

05 mar 2018
skridskopar

Nye skøjter? Her kommer vores bedste råd

05 mar 2018
houdini

3 lækre Houdini-jakker til foråret

05 mar 2018
Hoka one one

Nu indtager Hoka One One løbeverdenen

01 mar 2018
Adidas Ultra Boost

Find de rigtige Adidas Ultra Boost

28 feb 2018
Ultra boost adidas

Hvad er forskellen mellem Ultra Boost og Ultra Boost X?

28 feb 2018
Craft_running

Her er løbeskoene til dig, der elsker at løbe 10 km

27 feb 2018
DK_HEADER_HERR.jpg

Her er undertøjet til mænd, der er bedst til træning

27 feb 2018
DK_HEADER_DAM.jpg

Her er træningstrusserne, som klarer arbejdet!

26 feb 2018
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

26 feb 2018
HERR_DK.jpg

Forårets bedste træningssko til mænd i 2018

23 feb 2018
DAM_DK.jpg

Stort test: Forårets bedste træningssko i 2018

22 feb 2018
adidas alphaskin

Test: Så god er nye Adidas Alphaskin

22 feb 2018
salming

Her er skoene, du skal bruge til udendørsløb til foråret

21 feb 2018
Primaloft_8848Altitude

Derfor er Primaloft det perfekte mellemlag

21 feb 2018
rosasneakers.jpg

Forårets fineste pastel rosa sneakers 2018

21 feb 2018
osprey_rygga

Derfor er Osprey eventyrerens bedste ven

20 feb 2018
more news
10_104_low.jpg

Holdbare basis-favoritter i Wyte Sustainable Collection

Sammensæt din basis-garderobe med bløde toppe og t-shirts fra Wytes økologiske kollektion. Det er en serie bomuldstøj, fremstillet af økologisk bomuld i samarbejde Another Textile Company.

HEADER

Forårets test af løbesko til mænd i 2018

Løbesæsonen er her endelig og med den også Sportamores store test af løbesko! Her er de allerbedste løbesko, som fik testpanelet til at længes efter at komme ud på løbeturen igen.

kari traa

Endelig! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

Feminint og blødt "hyggetøj" tilsat et sporty pift? Ja, tak! Endelig lancerer Kari Traa sin første athleisure-kollektion. Tjek godbidderne her.

danka

Test: forårets hvide herresneakers 2018

Nye, friske sneakers er en oplagt investering hvert år. Vi har testet forårets hotteste modeller. Her er otte hvide favoritter, du kan bruge til forår og sommer.

danska

Forårets store test af hvide damesneakers 2018

Hvide sneakers er et lige så sikkert forårstegn som fuglenes kvidren og solskin. Vi har testet otte hvide modeller og tør godt love, at der er et par sneakers til enhver smag.

Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – skabt til at kunne repareres

At reparere i stedet for at smide ud er den grundlæggende idé bag Haglöfs nye prisbelønnede skaljakke, som du nemt selv kan reparere, hvis den går i stykker. Her er alt, du skal vide om vores mest holdbare skaljakke.

Les Mills herr DK

Vi har testet herrenyhederne fra Reebok Les Mills

Vidste du, at Reebok laver super-cool træningstøj til mænd i Les Mills-serien? Vi har testet forårsnyhederne, som passer perfekt til højintensiv træning.

header

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til hende

Med en tynd multiliner er du forberedt på forårets og sommerens skiftende vejr. Her er alt, du skal vide om testpanelets lette favoritjakker med Primaloft og dun.

header

Bedst i test: Tynde dunjakker til ham

En varm letvægts-jakke er det ultimative overtøj til foråret. Her er testpanelets bedømmelse af et par favoritjakker i Primaloft og dun.

DK_HEADER_DAM.jpg

Forårets helt store test af løbesko til damer i 2018

It's a SPRING thing! Nye løbesko er et lige så sikkert forårstegn som hvide anemoner. Vores testpanel har løbet i årets nye løbesko – her er deres favoritter, som er bedst i test.

4990.jpg

Wytes allerførste træningskollektion er her!

Sportswear-mærket lancerer for første gang nogensinde en træningskollektion med et enkelt, stilrent og feminint touch.

Selena Gomez Puma

Forårets fineste træningssko er her!

De nye træningssko Puma Ignite Flash er superlette og har en god ventilation. Selena Gomez er ansigtet udadtil for skoene, som uden tvivl er en storfavorit til forår og sommer.

Header_DK.jpg

Derfor har du brug for et par recovery-tights

Tights, man næsten får lyst til at sove i, som kvikker trætte muskler op og reducerer hævelser. Lyder det for godt til at være sandt? Vi har testet årets nye must-haves fra Skins.

nike

Løb fra modstanderen i de nye Nike Mercurial

Hvem vil ikke gerne løbe på banen i de samme fodboldstøvler som Ronaldo, Hazard og Neymar? Nikes Classic er endelig kommet i en ny udgave. Her er alt, du skal vide.

7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

Leder du efter de perfekte tights og træningstoppe, som du kan bruge til alt? Så tjek Casalls nye limited-kollektion, som kun fås hos Sportamore.