HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

Løb foråret i møde i et par nye løbetights! Testpanelet har taget en tur i sæsonens nyheder, og de ved, hvilke der bør flytte ind i dit garderobeskab. 

Løbssæsonen nærmer sig, og det er måske blevet tid til at investere i et par nye og lette løbetights. Det kan faktisk være en god idé at have et par tights, der er specielt lavet til at løb, for de ofte har de skræddersyet detaljer, der passer til en løber, f.eks. en lomme eller reflekser. Men det vigtigste er naturligvis at finde de tights, der passer dig allerbedst - et par, der er behagelige og ikke glider ned, når du løber. 

Scrol ned og læs hvad vores kvindelige testpanel synes om ni af vores løbetights.

POWER FAST GX_dam_dk.jpg

Mærke: Nike

Model: Power Fast Tech Tight GX

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: og

Testpanelet siger:

Disse 7/8-løbetights fra Nike passer godt til dig, der ikke er speciel høj, så du kan især nyde godt af den lidt kortere model. De sidder ligesom et par løbetights skal: Stramt og uden risiko for at glide ned, når du løber.

– De sidder supergodt, især i taljen. Den brede elastik sørger for at de sidder over hofterne, og du behøver ikke bekymre dig om at de glider ned. Skal du bruge dem til udstrækning eller gymnastik, er det også muligt at folde kanten ned, så de ikke er så høje. Genialt! siger en pige i testpanelet.

Er du vant til Nike, kan disse tights opleves som lidt stivere i stoffet. Nogle testpersoner synes, at de ikke er så bevægelige og bløde i pasformen, som Nike ellers kan være. Det gælder især knæ, bagdel og lægge. Testpanelet savnede også reflekser. Da vi testede dem, var det forholdsvis mørkt udenfor, så testpanelet vurderer, at et par reflekser havde hævet den samlede bedømmelse.

– De fine detaljer, som Nike har lavet på benene, kunne man godt have gjort lidt ekstra ud af og evt. have placeret et par reflekser her. Så skal du ud at løbe i disse: på med reflekser eller brug dem indenfor, indtil det bliver lysere, og du er mere synlig, siger en testperson.

Takket være det lette materiale absorberes fugten hurtigt væk, og du føler dig aldrig kold eller gennemblødt efter en svedig løbetur. Designet får mange thums up. Specielt detaljerne på baglårene.

– Designet er det, jeg bedst kan lide ved disse tights - og taljen, som kan foldes ned. Super flot!

TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Asics

Model: Tight

Vejledende pris: 379 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Et par klassiske løbetights med en middelhøj talje til dem, der foretrækker det. Her får du præcis det, du ser: et par basic løbetights.

– Det jeg virkelig kan lide ved disse tights er, at de er helt sorte og har et flot meshpanel. Klassiske og stilrene! De fungerer lige godt til en løbetur som en bytur, siger en pige i testpanelet.

Modellen passer til dig, der ikke er helt vild med alt for stramme tights, men sætter pris på lidt plads mellem krop og stof. Et par af testpersonerne oplevede, at disse tights af og til gled ned, da de løb. Men stoffet er tyndt, flot og åndbart, hvilket passer glimrende, når det bliver lidt varmere igen.

– Disse tights passer til løberen, som vil have stilrene, elastiske og ikke så kraftige tights. Disse tights er de perfekte forårstights. Et tip er at gå en størrelse ned, så sidder de perfekt, siger en testperson.

TKO TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: TKO Tight

Vejledende pris: 549 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Det første der falder en ind ved disse tights, er det bløde stof, som man kan mærke, straks man tager dem på. Som et stort, blødt kram! Man mærker næsten ikke, at man har bukserne på.

– Materialet er vidunderligt, men de er store i størrelsen, så du kan roligt gå en hel størrelse ned. Designet derimod er stort - i blåt og orange  - og med et bånd i taljen, så man kan stramme dem, siger en testperson.

Designet, farverne og materialet er det absolut bedste ved disse tights. Testpanelet kunne godt lide de "rynkede" knæ, som er en usædvanlig, men fin detalje! Funktionsmæssigt skuffer de heller ingen, de absorberer fugten godt og fungerer fint til løb.

– Kompressionen er ikke-eksisterende, og de er lidt løse, men det var faktisk ikke et minus, da jeg løb, tværtimod var det rart.

Men jeg vil stadig anbefale at købe en størrelse mindre, end du normalt bruger, siger en pige i testpanelet.

SHOP HER:

K PROPRIUM-1.jpg

Mærke: Skins

Model: K Proprium W Long Tights

Vejledende pris: 1 595 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Virkelig fede tights! Da der er meget kompression i disse tights kan de være ret svære at få på, især ved fødder og lægge, men det er ærligt talt noget, du må regne med, når det kommer til gode kompressionstights. Har man først fået dem på, er de meget, meget behagelige.

– Det er lidt besværligt at placere alle "paneler" rigtigt, især omkring knæet, men som sagt, er de superskønne. Den høje talje og formen bagpå, gør dem endda squatvenlige, og det er virkelig et ekstra plus, siger en pige.

Flere testpersoner oplevede, at de var gennemsigtig bagpå, da de lavede squats, så hvis du planlægger at bruge dem udenfor til løb, kan det være en god ide at bruge en lang top udover. Imidlertid er taljen relativ høj, og formen bagpå føles god og giver et godt udseende.

Men det er materialet i panelerne, der søger for magien i disse tights. Man føler virkelig, at materialet giver støtte til træning, især panelet omkring læggene.

–Jeg oplever helt sikkert, at de holder, hvad de lover: reducerer muskeltræthed samt ømme muskler og led. Placeringen af panelerne gør ikke kun disse tights funktionelle - de er superfede, siger en pige.

FLEX SWIFT_dk_dam.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Swift Running Pant

Vejledende pris: 829 kroner

Fårs i farverne: 

Testpanelet siger:

Disse tights er ikke et par "almindelige" tights, men snarere et par løbebukser. De kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du foretrækker de stramme tights. Det er et par tights, der deler vandene: nogle elsker løse bukser, andre gør ikke. Men er du til et loosse fit, vil Flex Swift Running Pant ikke skuffe dig.

–  Jeg elskede pasformen på disse tights! De er stramme i taljen, er lidt løsere i lårene og derefter smalle ved benene. Det er næsten en blanding af et par bukser og et par tights, og du mærker næsten ikke, at du har dem på, siger en pige i testpanelet.

Den løse pasform giver dig en fri følelse, samtidig holder Dri-Fit- materialet dig tør og frisk også på en hård løbetur.

– De er utrolig dejlige at løbe i, du kan bevæge dig uhindret. De er meget gode og glider ikke ned, når du løber. Jeg vil sige, at de også fungerer godt til hverdag, som et par dejlige hyggebukser. De er også dejlige at gå rundt derhjemme, siger en testperson.

Et par smarte detaljer der er værd at nævne: lynlåsen foran samt lommerne bagpå, meshpartier på knæ og en justerbar talje.

RADIATE_dam_dk.jpg

Mærke: Craft

Model: Radiate Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne: , ,

Testpanelet siger:

 Komforten gør disse tights til en vinder. De er virkelig behagelige, og de vil være et sikkert hit til hygge i sofaen.

–  Jeg vil gerne have alt mit tøj i samme materiale. Meget, meget lækkert! Disse tights har også alle de praktiske funktioner, man gerne vil have, f.eks. en lomme til nøgler og lynlås i taljen. Det enkle design gør dem brugbare til stort set alt slags træning, og ikke kun løb, det er et stort plus! siger en pige i testpanelet.

– Disse tights har ingen kompression, men sidder godt på kroppen, så det føles næsten som, at materialet alligevel har en vis komprimerende effekt. Materialet er dog så elastisk, at du ikke behøver at kæmpe med at få dem af og på, som man tit skal med kompressionstights.

– Fordi materialet er så elastisk, er de behagelige at bevæge sig i. Men jeg synes godt, at taljen kunne have været lidt mere generøs, lige nu sidder de ret stramt. Det ville være bedre, hvis man kunne justere dem ved hjælp af en lynlås, siger en testperson.

At materialet, hvor godt det end er, bliver lidt gennemsigtigt over bagdelen, ender på minussiden. Det er dog let at fikse med en lang bluse.

ULTRA TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: Ultra Tight

Vejledende pris: 899 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Dejlige basistights i en enkelt design uden at være kedelige. De bløde tights fra Adidas føles næsten som "et ekstra lag hud".

– Sammenlignet med mange andre løbetights, jeg har brugt, er de meget bløde og følger kroppen på en meget god måde. Jeg er også vild med, at de er lidt højere i taljen, det betyder, at de bliver siddene (oppe) på hele løbeturen, og du behøver ikke hive dem op hele tiden, siger en pige i testpanelet.

Der er en lynlås ved læggen, som er ret lang. Et stort plus mener alle testpersoner, fordi det gør det nemt at rette på strømperne. Lommen på hoften er også praktisk.

– At de er svedtætte er korrekt. Derudover er lommen så stor, at du nemt kan opbevare et eller to kreditkort. God til lange ture! siger en testperson.

Designet er klassisk og enkelt, og stoffet har en mønstret overflade, der pifter det sorte stoft op. Disse tights kan du sagtens anbefale til dine løbevenner med god samvittighed. Foretrækker du en supertight-pasform, skal du sandsynligvis gå en størrelse ned.

SHOP HER:

FITNESS COMP._dam_dk.jpg

Mærke: 2XU

Model: Fitness Compression Tights

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne: , og

Testpanelet siger:

Kompressionstights i et blødere materiale, der "holder" på musklerne dog uden at stramme. De sidder som smurt og glider ikke ned, når du løber.

– Meget behalgelige med flade sømme, der ikke gnaver og irriterer. De er ikke gennemsigtige, så du kan trygt lave dine squats i dem. Skal man være lidt fræk, kan man sige, at det er et plus, at de fremhæver lår og bagdel på en god måde! siger en testperson.

Når du har taget dem på, kan man mærke med det samme, hvordan kompressionen virker omkring lægge og lår.

Men det er en blødere form for kompression, så holder du dig normalt fra kompressionstights pga. den stramme fornemmelse, får du en fin blanding i disse tights.

– Materialet er blødere og mere behageligt end kompressionstights normalt er. Fugttransporten er fremragende, og jeg føler mig tør og fresh i hele træningstimen, siger en pige i testpanelet.

Taljen er normal og har en lille lomme foran. Der er ingen lynlås, og det savner man heller ikke, fordi de sidder så godt til. Testpanelet anbefaler disse tights til andre løbere!

JOY_dam_dk.jpg

Mærke: Blacc

Model: Joy

Vejledende pris: 359 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Joy er et par tights, der giver en dejlig forårsfølelse, når du løber udenfor. De er superfede og friske, og på samme tid praktiske med lynlås og reflekser. Man kan ikke klage over designet. Stoffet er der derimod ikke meget stretch over.

– De sidder godt og er helt virkelgie gode at løbe i, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere stretch. Jeg foretrækker et par mere bløde tights, når jeg løber, og dsse føles lidt for hårde, siger en pige.

Måske er det netop stoffet, der gør, at disse tights opleves lidt små i størrelsen. Talje og ben har en fin størrelse, men et par testpersoner oplevede, at de var lidt små et par steder.

– Taljen er tilpas høj, og de ryger ikke ned, når du løber, det er et stort plus. Jeg synes også, at fugttransporten er okay, når du løber. Men du bliver hurtig kold bagefter, hvis du sveder meget.

Et tip er at bruge disse tights til de korte løbeture eller til powerwalks. Når du sveder meget og er ude i lang tid, kan de være lidt for stive i stoffet, og der er ingen fugttransport.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

7 timmar sedan
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

6 dagar sedan
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

20 nov 2018
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

18 nov 2018
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

18 nov 2018
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

16 nov 2018
DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

15 nov 2018
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

15 nov 2018
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

15 nov 2018
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

14 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

14 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
more news
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

Vinterens skinnende træningskollektion er her! Metallic Clash fra Nike er en blændende indspræjtning af luksus som du ikke vil gå glip af!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

At købe skistøvler til børnene behøver ikke være så svært. Eksperten guider dig i den rigtige retning!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er sublime på sportswear som vi gerne har på både til træning, på jobbet og hjemme i sofaen. Her er 10 godbider du ikke vil gå glip af!

fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Canadiske Sorel ved hvordan man laver ordentlige vintersko i super kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, snerige og våde dage.

vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

Vidste du at kompressionsmærket Skins tilbyder træningstøj i seamless-teknologi? De er bløde, skønne og perfekte til lavintensiv træning.

NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

Tid til Nike! Her er 10 favoritter der holder både til turen til og fra træning som under din træning.

Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

Farer du vild i vinterens udbud af varme jakker? Vi hjælper dig den rigtige fra Didriksons.

driva

Nu findes der en sports-bh uld!

Hvis du elsker skiundertøj i uld vil du også elske den nye sports bh Driva fra Kari Traa. Lækker støtte, i merinould!

Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

Hele fodboldd-anmark holder vejret mens vi spændt venter på den nye Copa 19 gør sin entre. Her er alt du behøver vide om fodboldskoen som har fået sit første makeover i 36 år.