HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

Løb foråret i møde i et par nye løbetights! Testpanelet har taget en tur i sæsonens nyheder, og de ved, hvilke der bør flytte ind i dit garderobeskab. 

Løbssæsonen nærmer sig, og det er måske blevet tid til at investere i et par nye og lette løbetights. Det kan faktisk være en god idé at have et par tights, der er specielt lavet til at løb, for de ofte har de skræddersyet detaljer, der passer til en løber, f.eks. en lomme eller reflekser. Men det vigtigste er naturligvis at finde de tights, der passer dig allerbedst - et par, der er behagelige og ikke glider ned, når du løber. 

Scrol ned og læs hvad vores kvindelige testpanel synes om ni af vores løbetights.

POWER FAST GX_dam_dk.jpg

Mærke: Nike

Model: Power Fast Tech Tight GX

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: og

Testpanelet siger:

Disse 7/8-løbetights fra Nike passer godt til dig, der ikke er speciel høj, så du kan især nyde godt af den lidt kortere model. De sidder ligesom et par løbetights skal: Stramt og uden risiko for at glide ned, når du løber.

– De sidder supergodt, især i taljen. Den brede elastik sørger for at de sidder over hofterne, og du behøver ikke bekymre dig om at de glider ned. Skal du bruge dem til udstrækning eller gymnastik, er det også muligt at folde kanten ned, så de ikke er så høje. Genialt! siger en pige i testpanelet.

Er du vant til Nike, kan disse tights opleves som lidt stivere i stoffet. Nogle testpersoner synes, at de ikke er så bevægelige og bløde i pasformen, som Nike ellers kan være. Det gælder især knæ, bagdel og lægge. Testpanelet savnede også reflekser. Da vi testede dem, var det forholdsvis mørkt udenfor, så testpanelet vurderer, at et par reflekser havde hævet den samlede bedømmelse.

– De fine detaljer, som Nike har lavet på benene, kunne man godt have gjort lidt ekstra ud af og evt. have placeret et par reflekser her. Så skal du ud at løbe i disse: på med reflekser eller brug dem indenfor, indtil det bliver lysere, og du er mere synlig, siger en testperson.

Takket være det lette materiale absorberes fugten hurtigt væk, og du føler dig aldrig kold eller gennemblødt efter en svedig løbetur. Designet får mange thums up. Specielt detaljerne på baglårene.

– Designet er det, jeg bedst kan lide ved disse tights - og taljen, som kan foldes ned. Super flot!

TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Asics

Model: Tight

Vejledende pris: 379 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Et par klassiske løbetights med en middelhøj talje til dem, der foretrækker det. Her får du præcis det, du ser: et par basic løbetights.

– Det jeg virkelig kan lide ved disse tights er, at de er helt sorte og har et flot meshpanel. Klassiske og stilrene! De fungerer lige godt til en løbetur som en bytur, siger en pige i testpanelet.

Modellen passer til dig, der ikke er helt vild med alt for stramme tights, men sætter pris på lidt plads mellem krop og stof. Et par af testpersonerne oplevede, at disse tights af og til gled ned, da de løb. Men stoffet er tyndt, flot og åndbart, hvilket passer glimrende, når det bliver lidt varmere igen.

– Disse tights passer til løberen, som vil have stilrene, elastiske og ikke så kraftige tights. Disse tights er de perfekte forårstights. Et tip er at gå en størrelse ned, så sidder de perfekt, siger en testperson.

TKO TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: TKO Tight

Vejledende pris: 549 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Det første der falder en ind ved disse tights, er det bløde stof, som man kan mærke, straks man tager dem på. Som et stort, blødt kram! Man mærker næsten ikke, at man har bukserne på.

– Materialet er vidunderligt, men de er store i størrelsen, så du kan roligt gå en hel størrelse ned. Designet derimod er stort - i blåt og orange  - og med et bånd i taljen, så man kan stramme dem, siger en testperson.

Designet, farverne og materialet er det absolut bedste ved disse tights. Testpanelet kunne godt lide de "rynkede" knæ, som er en usædvanlig, men fin detalje! Funktionsmæssigt skuffer de heller ingen, de absorberer fugten godt og fungerer fint til løb.

– Kompressionen er ikke-eksisterende, og de er lidt løse, men det var faktisk ikke et minus, da jeg løb, tværtimod var det rart.

Men jeg vil stadig anbefale at købe en størrelse mindre, end du normalt bruger, siger en pige i testpanelet.

SHOP HER:

K PROPRIUM-1.jpg

Mærke: Skins

Model: K Proprium W Long Tights

Vejledende pris: 1 595 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Virkelig fede tights! Da der er meget kompression i disse tights kan de være ret svære at få på, især ved fødder og lægge, men det er ærligt talt noget, du må regne med, når det kommer til gode kompressionstights. Har man først fået dem på, er de meget, meget behagelige.

– Det er lidt besværligt at placere alle "paneler" rigtigt, især omkring knæet, men som sagt, er de superskønne. Den høje talje og formen bagpå, gør dem endda squatvenlige, og det er virkelig et ekstra plus, siger en pige.

Flere testpersoner oplevede, at de var gennemsigtig bagpå, da de lavede squats, så hvis du planlægger at bruge dem udenfor til løb, kan det være en god ide at bruge en lang top udover. Imidlertid er taljen relativ høj, og formen bagpå føles god og giver et godt udseende.

Men det er materialet i panelerne, der søger for magien i disse tights. Man føler virkelig, at materialet giver støtte til træning, især panelet omkring læggene.

–Jeg oplever helt sikkert, at de holder, hvad de lover: reducerer muskeltræthed samt ømme muskler og led. Placeringen af panelerne gør ikke kun disse tights funktionelle - de er superfede, siger en pige.

FLEX SWIFT_dk_dam.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Swift Running Pant

Vejledende pris: 829 kroner

Fårs i farverne: 

Testpanelet siger:

Disse tights er ikke et par "almindelige" tights, men snarere et par løbebukser. De kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du foretrækker de stramme tights. Det er et par tights, der deler vandene: nogle elsker løse bukser, andre gør ikke. Men er du til et loosse fit, vil Flex Swift Running Pant ikke skuffe dig.

–  Jeg elskede pasformen på disse tights! De er stramme i taljen, er lidt løsere i lårene og derefter smalle ved benene. Det er næsten en blanding af et par bukser og et par tights, og du mærker næsten ikke, at du har dem på, siger en pige i testpanelet.

Den løse pasform giver dig en fri følelse, samtidig holder Dri-Fit- materialet dig tør og frisk også på en hård løbetur.

– De er utrolig dejlige at løbe i, du kan bevæge dig uhindret. De er meget gode og glider ikke ned, når du løber. Jeg vil sige, at de også fungerer godt til hverdag, som et par dejlige hyggebukser. De er også dejlige at gå rundt derhjemme, siger en testperson.

Et par smarte detaljer der er værd at nævne: lynlåsen foran samt lommerne bagpå, meshpartier på knæ og en justerbar talje.

RADIATE_dam_dk.jpg

Mærke: Craft

Model: Radiate Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne: , ,

Testpanelet siger:

 Komforten gør disse tights til en vinder. De er virkelig behagelige, og de vil være et sikkert hit til hygge i sofaen.

–  Jeg vil gerne have alt mit tøj i samme materiale. Meget, meget lækkert! Disse tights har også alle de praktiske funktioner, man gerne vil have, f.eks. en lomme til nøgler og lynlås i taljen. Det enkle design gør dem brugbare til stort set alt slags træning, og ikke kun løb, det er et stort plus! siger en pige i testpanelet.

– Disse tights har ingen kompression, men sidder godt på kroppen, så det føles næsten som, at materialet alligevel har en vis komprimerende effekt. Materialet er dog så elastisk, at du ikke behøver at kæmpe med at få dem af og på, som man tit skal med kompressionstights.

– Fordi materialet er så elastisk, er de behagelige at bevæge sig i. Men jeg synes godt, at taljen kunne have været lidt mere generøs, lige nu sidder de ret stramt. Det ville være bedre, hvis man kunne justere dem ved hjælp af en lynlås, siger en testperson.

At materialet, hvor godt det end er, bliver lidt gennemsigtigt over bagdelen, ender på minussiden. Det er dog let at fikse med en lang bluse.

ULTRA TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: Ultra Tight

Vejledende pris: 899 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Dejlige basistights i en enkelt design uden at være kedelige. De bløde tights fra Adidas føles næsten som "et ekstra lag hud".

– Sammenlignet med mange andre løbetights, jeg har brugt, er de meget bløde og følger kroppen på en meget god måde. Jeg er også vild med, at de er lidt højere i taljen, det betyder, at de bliver siddene (oppe) på hele løbeturen, og du behøver ikke hive dem op hele tiden, siger en pige i testpanelet.

Der er en lynlås ved læggen, som er ret lang. Et stort plus mener alle testpersoner, fordi det gør det nemt at rette på strømperne. Lommen på hoften er også praktisk.

– At de er svedtætte er korrekt. Derudover er lommen så stor, at du nemt kan opbevare et eller to kreditkort. God til lange ture! siger en testperson.

Designet er klassisk og enkelt, og stoffet har en mønstret overflade, der pifter det sorte stoft op. Disse tights kan du sagtens anbefale til dine løbevenner med god samvittighed. Foretrækker du en supertight-pasform, skal du sandsynligvis gå en størrelse ned.

SHOP HER:

FITNESS COMP._dam_dk.jpg

Mærke: 2XU

Model: Fitness Compression Tights

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne: , og

Testpanelet siger:

Kompressionstights i et blødere materiale, der "holder" på musklerne dog uden at stramme. De sidder som smurt og glider ikke ned, når du løber.

– Meget behalgelige med flade sømme, der ikke gnaver og irriterer. De er ikke gennemsigtige, så du kan trygt lave dine squats i dem. Skal man være lidt fræk, kan man sige, at det er et plus, at de fremhæver lår og bagdel på en god måde! siger en testperson.

Når du har taget dem på, kan man mærke med det samme, hvordan kompressionen virker omkring lægge og lår.

Men det er en blødere form for kompression, så holder du dig normalt fra kompressionstights pga. den stramme fornemmelse, får du en fin blanding i disse tights.

– Materialet er blødere og mere behageligt end kompressionstights normalt er. Fugttransporten er fremragende, og jeg føler mig tør og fresh i hele træningstimen, siger en pige i testpanelet.

Taljen er normal og har en lille lomme foran. Der er ingen lynlås, og det savner man heller ikke, fordi de sidder så godt til. Testpanelet anbefaler disse tights til andre løbere!

JOY_dam_dk.jpg

Mærke: Blacc

Model: Joy

Vejledende pris: 359 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Joy er et par tights, der giver en dejlig forårsfølelse, når du løber udenfor. De er superfede og friske, og på samme tid praktiske med lynlås og reflekser. Man kan ikke klage over designet. Stoffet er der derimod ikke meget stretch over.

– De sidder godt og er helt virkelgie gode at løbe i, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere stretch. Jeg foretrækker et par mere bløde tights, når jeg løber, og dsse føles lidt for hårde, siger en pige.

Måske er det netop stoffet, der gør, at disse tights opleves lidt små i størrelsen. Talje og ben har en fin størrelse, men et par testpersoner oplevede, at de var lidt små et par steder.

– Taljen er tilpas høj, og de ryger ikke ned, når du løber, det er et stort plus. Jeg synes også, at fugttransporten er okay, når du løber. Men du bliver hurtig kold bagefter, hvis du sveder meget.

Et tip er at bruge disse tights til de korte løbeture eller til powerwalks. Når du sveder meget og er ude i lang tid, kan de være lidt for stive i stoffet, og der er ingen fugttransport.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Global_FW16_I4A1852_A4.png

Sommerjakken, som alle bør have

2 dagar sedan
Charlotte Kalla styrkeövningar

Charlotte Kallas tips: Bedste øvelser for torsoen

2 dagar sedan
magic pants

Derfor er Daily Sports Magic Pants en klassiker på golfbanen

6 dagar sedan
peak

Skaljakken fra Peak Performance som testpersonerne elsker

14 jun 2018
crossfit

Test af de bedste CrossFit-sko fra Reebok

14 jun 2018
bags

5 fine duffelbags til rejsen

13 jun 2018
Vans black.png

Derfor er Vans det hotteste sneakersmærke lige nu

12 jun 2018
badskor

Find de rigtige badesko til børnene

11 jun 2018
SE_Header.jpg

Sommerens bedste løbetoppe

11 jun 2018
DK_header.jpg

Vores bedste løbeshorts!

05 jun 2018
röhnisch

Her er golfbukserne fra Röhnisch som alle kvinder elsker

04 jun 2018
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg

New Asics Gel-Kayano 25 – til dig der overpronerer

04 jun 2018
DK_header.jpg

Vi tester: Nike Air Zoom Pegasus 35

04 jun 2018
Pegasus 35.png

Derfor skal du løbe i de nye Nike Pegasus 35

04 jun 2018
DK_header.jpg

5 crop tops til sommertræning

01 jun 2018
Träningstights

11 træningstights til under 400 kroner

01 jun 2018
Adidas Solar Glide

Adidas Solar Glide giver et kraftfuldt afsæt

01 jun 2018
Hurley_6.jpg

Surfmærket Hurley kan nu endelig fås hos Sportamore!

31 may 2018
LOW-RES Not for Production-18SS_BTL_RETAIL_RT_Training_DO-YOU_Defy_Q2_A4_210x297mm_Defy-2.jpg

3 grunde til at elske de nye træningssko fra Puma

31 may 2018
Adidas X18

Topnavnene i VM spillet i disse fodboldstøvler

31 may 2018
tofflor 2018

Sommerens bedste tøfler og sandaler fra Moheda, Havaianas och Birkenstock

30 may 2018
iStock-808498824.jpg

Derfor skal du tage løbebrillerne på

30 may 2018
dk header.jpg

Vores 5 yogamåtter som er bedst i test!

29 may 2018
Cros for all

Guide: Crocs til hele familien

28 may 2018
Header_react_Odyssey

Så gode er de nye løbesko Odyssey React fra Nike

24 may 2018
Header_plock_2018

9 sommerfavoritter du kan bruge lønnen på

24 may 2018
Header_BB

Sig det med t-shirten! 7 toppe med tryk der motiverer

23 may 2018
DK_Header.jpg

Her er børnesandalerne som får topkarakter

22 may 2018
Better Bodies

Hvilken Better Bodies-stil er du til?

22 may 2018
Jordan Spieth

Hurtigguide til golfskoene fra Under Armour

21 may 2018
Odyssey React

Nike Odyssey React – luftig løbesko med superdæmpning

21 may 2018
DK_header.jpg

Vi tester (pæne) sneakers!

18 may 2018
padel

Bedst i test: Padelsko til mænd

18 may 2018
Running 2018

13 løbeshorts til dig der får slidsår på inderlårene

17 may 2018
Adidas Solarboost

Derfor får de nye løbesko fra Adidas Solarboost den højeste karakter!

17 may 2018
DK_header.jpg

De bedste funktionssandaler i sommeren 2018

16 may 2018
Löparlinnen

17 løbetoppe til under 300 kroner

15 may 2018
DK.jpg

Test af tennissko til mænd 2018

14 may 2018
Aim high2png

Röhnischs nye limited edition-kollektion er landet!

09 may 2018
DK_header.jpg

Bedst i test: Cykelshorts

09 may 2018
more news
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Sommerjakken, som alle bør have

Nej, det er hverken jeans-, læder- eller regnjakke. Selvfølgelig taler vi om en linerjakke! Den tynde jakke med dun eller syntetisk materiale er en ven i nøden hele året.

Charlotte Kalla styrkeövningar

Charlotte Kallas tips: Bedste øvelser for torsoen

Med en stærk torso bliver du en bedre løber. Her er videoen med Charlotte Kallas bedste maveøvelser.

magic pants

Derfor er Daily Sports Magic Pants en klassiker på golfbanen

Navnet "Magic Pants" sætter høje forventninger til golfbukser. Men kvinderne i vores testpanel er enige: Daily Sports bestsellers er virkelig magiske!

peak

Skaljakken fra Peak Performance som testpersonerne elsker

Mondo Jacket fra Peak Performance er en Gore-Tex jakke, der føles let og blød og har mange smarte detaljer. Hvis du er den kræsne type, er dette den rigtige skaljakke til dig.

crossfit

Test af de bedste CrossFit-sko fra Reebok

Svært ved at vælge imellem Reeboks træningssko, CrossFit Nano og Speed TR? Vores testpanel ved, hvilke du skal vælge!

bags

5 fine duffelbags til rejsen

Kabinetasker med hjul skal være fleksible, men der er tidspunkter, hvor en duffelbag er mere praktisk.

Vans black.png

Derfor er Vans det hotteste sneakersmærke lige nu

Old Skool fra Vans er sommerens absolutte musthave-sneaker, men der er andre modeller, der er mindst lige så trendy. Her er skoene, du ikke må gå glip af.

badskor

Find de rigtige badesko til børnene

Badesko beskytter barnefødder mod skarpe sten, varmt sand og andre ubehagelige ting. Her er de bedste tips til dig, der skal købe nye badesko til børnene.

SE_Header.jpg

Sommerens bedste løbetoppe

Sommerløb kræver let, luftigt løbetøj med maksimal afkøling. Vi har testet seks nye godbidder fra nogle af vores største mærker. Hvad syntes testpanelet om dem?

DK_header.jpg

Vores bedste løbeshorts!

Hvilke shorts er bedst til løb? Testpanelet ved det! Læs bedømmelserne af sæsonens modeller for både damer og herrer.

röhnisch

Her er golfbukserne fra Röhnisch som alle kvinder elsker

Fuld bevægelsesfrihed, smarte lommer og perfekt pasform. Superelastiske Comfort Stretch Pants fra Röhnisch er de ultimative golfbukser til kvinder i alle aldre.

ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg

New Asics Gel-Kayano 25 – til dig der overpronerer

Den seneste version af populære Gel-Kayano fra Asics er her endelig! Læs om detaljerne der giver en endnu bedre løbeoplevelse.

DK_header.jpg

Vi tester: Nike Air Zoom Pegasus 35

Den seneste opdatering af de legendariske løbesko Pegasus er her endelig! Testpanelet har fået lov til at løbe i skoene før alle andre. Her er deres bedømmelse af det opdaterede ikon.

Pegasus 35.png

Derfor skal du løbe i de nye Nike Pegasus 35

Nikes pålidelige klassiker har fået nyt udseende og en blødere sål. Her er alt, hvad du skal vide om Pegasus 35 –sommerens dejligste løbesko.

DK_header.jpg

5 crop tops til sommertræning

Maj slog varmerekord i hele landet, og juni ser ud til at blive mindst lige så varm. I sommerheden foretrækker vi at have lidt mindre tøj på. Her er fem fine crop tops til udendørstræning.