HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

Løb foråret i møde i et par nye løbetights! Testpanelet har taget en tur i sæsonens nyheder, og de ved, hvilke der bør flytte ind i dit garderobeskab. 

Løbssæsonen nærmer sig, og det er måske blevet tid til at investere i et par nye og lette løbetights. Det kan faktisk være en god idé at have et par tights, der er specielt lavet til at løb, for de ofte har de skræddersyet detaljer, der passer til en løber, f.eks. en lomme eller reflekser. Men det vigtigste er naturligvis at finde de tights, der passer dig allerbedst - et par, der er behagelige og ikke glider ned, når du løber. 

Scrol ned og læs hvad vores kvindelige testpanel synes om ni af vores løbetights.

POWER FAST GX_dam_dk.jpg

Mærke: Nike

Model: Power Fast Tech Tight GX

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: og

Testpanelet siger:

Disse 7/8-løbetights fra Nike passer godt til dig, der ikke er speciel høj, så du kan især nyde godt af den lidt kortere model. De sidder ligesom et par løbetights skal: Stramt og uden risiko for at glide ned, når du løber.

– De sidder supergodt, især i taljen. Den brede elastik sørger for at de sidder over hofterne, og du behøver ikke bekymre dig om at de glider ned. Skal du bruge dem til udstrækning eller gymnastik, er det også muligt at folde kanten ned, så de ikke er så høje. Genialt! siger en pige i testpanelet.

Er du vant til Nike, kan disse tights opleves som lidt stivere i stoffet. Nogle testpersoner synes, at de ikke er så bevægelige og bløde i pasformen, som Nike ellers kan være. Det gælder især knæ, bagdel og lægge. Testpanelet savnede også reflekser. Da vi testede dem, var det forholdsvis mørkt udenfor, så testpanelet vurderer, at et par reflekser havde hævet den samlede bedømmelse.

– De fine detaljer, som Nike har lavet på benene, kunne man godt have gjort lidt ekstra ud af og evt. have placeret et par reflekser her. Så skal du ud at løbe i disse: på med reflekser eller brug dem indenfor, indtil det bliver lysere, og du er mere synlig, siger en testperson.

Takket være det lette materiale absorberes fugten hurtigt væk, og du føler dig aldrig kold eller gennemblødt efter en svedig løbetur. Designet får mange thums up. Specielt detaljerne på baglårene.

– Designet er det, jeg bedst kan lide ved disse tights - og taljen, som kan foldes ned. Super flot!

TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Asics

Model: Tight

Vejledende pris: 379 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Et par klassiske løbetights med en middelhøj talje til dem, der foretrækker det. Her får du præcis det, du ser: et par basic løbetights.

– Det jeg virkelig kan lide ved disse tights er, at de er helt sorte og har et flot meshpanel. Klassiske og stilrene! De fungerer lige godt til en løbetur som en bytur, siger en pige i testpanelet.

Modellen passer til dig, der ikke er helt vild med alt for stramme tights, men sætter pris på lidt plads mellem krop og stof. Et par af testpersonerne oplevede, at disse tights af og til gled ned, da de løb. Men stoffet er tyndt, flot og åndbart, hvilket passer glimrende, når det bliver lidt varmere igen.

– Disse tights passer til løberen, som vil have stilrene, elastiske og ikke så kraftige tights. Disse tights er de perfekte forårstights. Et tip er at gå en størrelse ned, så sidder de perfekt, siger en testperson.

TKO TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: TKO Tight

Vejledende pris: 549 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Det første der falder en ind ved disse tights, er det bløde stof, som man kan mærke, straks man tager dem på. Som et stort, blødt kram! Man mærker næsten ikke, at man har bukserne på.

– Materialet er vidunderligt, men de er store i størrelsen, så du kan roligt gå en hel størrelse ned. Designet derimod er stort - i blåt og orange  - og med et bånd i taljen, så man kan stramme dem, siger en testperson.

Designet, farverne og materialet er det absolut bedste ved disse tights. Testpanelet kunne godt lide de "rynkede" knæ, som er en usædvanlig, men fin detalje! Funktionsmæssigt skuffer de heller ingen, de absorberer fugten godt og fungerer fint til løb.

– Kompressionen er ikke-eksisterende, og de er lidt løse, men det var faktisk ikke et minus, da jeg løb, tværtimod var det rart.

Men jeg vil stadig anbefale at købe en størrelse mindre, end du normalt bruger, siger en pige i testpanelet.

SHOP HER:

K PROPRIUM-1.jpg

Mærke: Skins

Model: K Proprium W Long Tights

Vejledende pris: 1 595 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Virkelig fede tights! Da der er meget kompression i disse tights kan de være ret svære at få på, især ved fødder og lægge, men det er ærligt talt noget, du må regne med, når det kommer til gode kompressionstights. Har man først fået dem på, er de meget, meget behagelige.

– Det er lidt besværligt at placere alle "paneler" rigtigt, især omkring knæet, men som sagt, er de superskønne. Den høje talje og formen bagpå, gør dem endda squatvenlige, og det er virkelig et ekstra plus, siger en pige.

Flere testpersoner oplevede, at de var gennemsigtig bagpå, da de lavede squats, så hvis du planlægger at bruge dem udenfor til løb, kan det være en god ide at bruge en lang top udover. Imidlertid er taljen relativ høj, og formen bagpå føles god og giver et godt udseende.

Men det er materialet i panelerne, der søger for magien i disse tights. Man føler virkelig, at materialet giver støtte til træning, især panelet omkring læggene.

–Jeg oplever helt sikkert, at de holder, hvad de lover: reducerer muskeltræthed samt ømme muskler og led. Placeringen af panelerne gør ikke kun disse tights funktionelle - de er superfede, siger en pige.

FLEX SWIFT_dk_dam.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Swift Running Pant

Vejledende pris: 829 kroner

Fårs i farverne: 

Testpanelet siger:

Disse tights er ikke et par "almindelige" tights, men snarere et par løbebukser. De kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du foretrækker de stramme tights. Det er et par tights, der deler vandene: nogle elsker løse bukser, andre gør ikke. Men er du til et loosse fit, vil Flex Swift Running Pant ikke skuffe dig.

–  Jeg elskede pasformen på disse tights! De er stramme i taljen, er lidt løsere i lårene og derefter smalle ved benene. Det er næsten en blanding af et par bukser og et par tights, og du mærker næsten ikke, at du har dem på, siger en pige i testpanelet.

Den løse pasform giver dig en fri følelse, samtidig holder Dri-Fit- materialet dig tør og frisk også på en hård løbetur.

– De er utrolig dejlige at løbe i, du kan bevæge dig uhindret. De er meget gode og glider ikke ned, når du løber. Jeg vil sige, at de også fungerer godt til hverdag, som et par dejlige hyggebukser. De er også dejlige at gå rundt derhjemme, siger en testperson.

Et par smarte detaljer der er værd at nævne: lynlåsen foran samt lommerne bagpå, meshpartier på knæ og en justerbar talje.

RADIATE_dam_dk.jpg

Mærke: Craft

Model: Radiate Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne: , ,

Testpanelet siger:

 Komforten gør disse tights til en vinder. De er virkelig behagelige, og de vil være et sikkert hit til hygge i sofaen.

–  Jeg vil gerne have alt mit tøj i samme materiale. Meget, meget lækkert! Disse tights har også alle de praktiske funktioner, man gerne vil have, f.eks. en lomme til nøgler og lynlås i taljen. Det enkle design gør dem brugbare til stort set alt slags træning, og ikke kun løb, det er et stort plus! siger en pige i testpanelet.

– Disse tights har ingen kompression, men sidder godt på kroppen, så det føles næsten som, at materialet alligevel har en vis komprimerende effekt. Materialet er dog så elastisk, at du ikke behøver at kæmpe med at få dem af og på, som man tit skal med kompressionstights.

– Fordi materialet er så elastisk, er de behagelige at bevæge sig i. Men jeg synes godt, at taljen kunne have været lidt mere generøs, lige nu sidder de ret stramt. Det ville være bedre, hvis man kunne justere dem ved hjælp af en lynlås, siger en testperson.

At materialet, hvor godt det end er, bliver lidt gennemsigtigt over bagdelen, ender på minussiden. Det er dog let at fikse med en lang bluse.

ULTRA TIGHT_dam_dk.jpg

Mærke: Adidas

Model: Ultra Tight

Vejledende pris: 899 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Dejlige basistights i en enkelt design uden at være kedelige. De bløde tights fra Adidas føles næsten som "et ekstra lag hud".

– Sammenlignet med mange andre løbetights, jeg har brugt, er de meget bløde og følger kroppen på en meget god måde. Jeg er også vild med, at de er lidt højere i taljen, det betyder, at de bliver siddene (oppe) på hele løbeturen, og du behøver ikke hive dem op hele tiden, siger en pige i testpanelet.

Der er en lynlås ved læggen, som er ret lang. Et stort plus mener alle testpersoner, fordi det gør det nemt at rette på strømperne. Lommen på hoften er også praktisk.

– At de er svedtætte er korrekt. Derudover er lommen så stor, at du nemt kan opbevare et eller to kreditkort. God til lange ture! siger en testperson.

Designet er klassisk og enkelt, og stoffet har en mønstret overflade, der pifter det sorte stoft op. Disse tights kan du sagtens anbefale til dine løbevenner med god samvittighed. Foretrækker du en supertight-pasform, skal du sandsynligvis gå en størrelse ned.

SHOP HER:

FITNESS COMP._dam_dk.jpg

Mærke: 2XU

Model: Fitness Compression Tights

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne: , og

Testpanelet siger:

Kompressionstights i et blødere materiale, der "holder" på musklerne dog uden at stramme. De sidder som smurt og glider ikke ned, når du løber.

– Meget behalgelige med flade sømme, der ikke gnaver og irriterer. De er ikke gennemsigtige, så du kan trygt lave dine squats i dem. Skal man være lidt fræk, kan man sige, at det er et plus, at de fremhæver lår og bagdel på en god måde! siger en testperson.

Når du har taget dem på, kan man mærke med det samme, hvordan kompressionen virker omkring lægge og lår.

Men det er en blødere form for kompression, så holder du dig normalt fra kompressionstights pga. den stramme fornemmelse, får du en fin blanding i disse tights.

– Materialet er blødere og mere behageligt end kompressionstights normalt er. Fugttransporten er fremragende, og jeg føler mig tør og fresh i hele træningstimen, siger en pige i testpanelet.

Taljen er normal og har en lille lomme foran. Der er ingen lynlås, og det savner man heller ikke, fordi de sidder så godt til. Testpanelet anbefaler disse tights til andre løbere!

JOY_dam_dk.jpg

Mærke: Blacc

Model: Joy

Vejledende pris: 359 kroner

Fås i farverne:

Testpanelet siger:

Joy er et par tights, der giver en dejlig forårsfølelse, når du løber udenfor. De er superfede og friske, og på samme tid praktiske med lynlås og reflekser. Man kan ikke klage over designet. Stoffet er der derimod ikke meget stretch over.

– De sidder godt og er helt virkelgie gode at løbe i, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere stretch. Jeg foretrækker et par mere bløde tights, når jeg løber, og dsse føles lidt for hårde, siger en pige.

Måske er det netop stoffet, der gør, at disse tights opleves lidt små i størrelsen. Talje og ben har en fin størrelse, men et par testpersoner oplevede, at de var lidt små et par steder.

– Taljen er tilpas høj, og de ryger ikke ned, når du løber, det er et stort plus. Jeg synes også, at fugttransporten er okay, når du løber. Men du bliver hurtig kold bagefter, hvis du sveder meget.

Et tip er at bruge disse tights til de korte løbeture eller til powerwalks. Når du sveder meget og er ude i lang tid, kan de være lidt for stive i stoffet, og der er ingen fugttransport.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

2 dagar sedan
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

2 dagar sedan
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

4 dagar sedan
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

4 dagar sedan
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

6 dagar sedan
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

06 mar 2019
Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

04 mar 2019
Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

01 mar 2019
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

26 feb 2019
Header.jpg

TEST: Mama by Blacc foråret 2019

26 feb 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg

Nu er Nike Icon Clash her!

25 feb 2019
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

22 feb 2019
Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

22 feb 2019
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

20 feb 2019
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

18 feb 2019
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er Peak Performances nye supertrøje du må og skal eje!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
more news
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

En elsket og ikonisk dæmpning har fået sin egen højtid, Nike Air Max Day. Vi fortæller, hvorfor dagen er værd at fejre!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

Er en løbesko med masser af dæmpning det bedste at løbe i? Og hvad har skoens drop egentlig at skulle have sagt? Løbesko`s eksperten Agne Karlsson hjælper dig her på ret vej til at finde den helt rigtige løbesko for dig for 2019.

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

Gør plads til Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy – en neutral sko til løberen som løber hver dag!

4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

Koral, militærgrønt og seamless design – her er forårets nyheder fra Adidas du bare må eje!

886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

Træningstøj der matcher forårshumøret. Vi har samlet nogle af Nikes nyheder vi selv har på ønskelisten.

Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

Haglöfs nye skaljakke hedder Grym og er specielt fremstillet med det hårde nordiske klima i tankerne!

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.