Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

Hvis du allerede har taget et kig i sortimentet af fodboldstøvler for junior, så ved du sikkert hvor stort udbuddet i virkeligheden er. Det kan til tider føles lidt uoverskueligt, men fortvivl ikke. Vores juniorpanel har helt styr på det her med fodboldstøvler og nu har de testet sæsonens hedeste modeller fra Puma, Nike og Adidas. Her er deres vurdering!

SHOP HER:

Test af: ,

Nike Mercurial Vapor

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Hårde naturgræs-, jord-, og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 479 kroner. 

Størrelse og bredde: Gode nyheder for alle børn med lidt bredere fødder! Støvlerne her godt proportioneret og passer til dem som ellers nemt får gnavesår på ydersiden af tæerne. Generelt så skal fodboldstøvler altid sidde tight om foden, men det skal ikke føles ubehageligt! Nikes Mercurial Vapor 12 kan være løsningen. 

Fleksibilitet og støtte: I starten synes testpanelet at skoen er lige hård nok, men med tiden bliver den mere medgørlig. Den giver også en god støtte til foden. 

Komfort: Det her er en skøn sko, hvilket hele testpanelet syntes. Der findes intet som gnaver eller irriterer ved den her model, som bare bliver mere og mere behagelig for hver gang man bruger den. 

Design: Designet er det bedste ved Nike Mercurial Vapor 12, hvilket selv børnene syntes. Skoen kommer i neutrale farver som passer til alle. Den er langt fra kedelig og oplevelses som "rigtig cool!", konstaterer testpanelet. 

Opsummering: Nikes Mercurial Vapor 12 Academy Neymar er en virkelig let sko som også sidder godt på foden. Modellen er true to size i længden, men i bredden er modellen noget stor i det. Testpanelet oplevede ikke, at noget gnavede eller irriterede, hvor komforten med tiden bliver bedre og bedre. Det var især designet som fik børnene til at værdsætte skoen lidt ekstra og flere gange påpegede hvor "cool" den er! Her er en given model for alle kids som engang gerne vil blive som Neymar Jr!

Test af: ,

Adidas Nemesiz

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 349 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas Nemeziz 18.4 sidder perfekt allerede fra starten og behøver ingen tid til at blive løbet til. Den er true to size og passer børn med en normal bredde på fødderne. 

Fleksibilitet og støtte: Testpanelet oplever, at skoen giver en bedre støtte end de modeller, som de tidligere har spillet i. Perfekt til de drenge og piger som har problemer med fødderne! 

Komfort: Det bedste ved den her Adidas-model er at den er så blød og skøn. Komforten er næsten perfekt og skoen sidder tæt på foden og præcis som den skal. Der findes absolut ingenting som gnaver eller irriterer. 

Design: Selvom skoens største fordel er dens komfort, så er designet også yderst værdsat. Gult er coolt, ikke yt, mener testpanelet. 

Opsummering: Modellen sidder med det samme, den er ude af boksen, perfekt på foden og kræver ingen ubehagelig tilpasningsperiode. Det absolut bedste med Nemeziz 18.4 er, at den er så bekvem og blød samt at den virkelig sidder præcis som den skal. Ingenting gnaver, hvilket er et stort plus, men også designet bliver et samtaleemne, når børnene giver deres mening til kende. Fed støvle som fungerer ligeså godt på fodboldbanen som hjemme i haven!

Test af: ,

Puma fobtollsskor jr

Materiale: Syntetisk.

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner. 

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og bredde: Her skal du ikke tænke efter. Modellen er true to size og dit barn kan vælge den størrelse som han eller hun plejer at bruge, uden problemer!

Fleksibilitet og støtte: Pumas Future 19.4 kræver lidt anvendelse inden den blev helt blød, men derefter synes børnene at den sidder helt perfekt. Modellen har en strømpelignende pasform som slutter tæt til omkring anklen og giver en god støtte for foden. 

Komfort: Med tiden bliver skoen bare mere og mere bekvem, men inden den er løbet til findes der er en vis risiko for at få gnavesår ved hælen. Sørg først for at din lille fodboldspillere har kraftige strømper under, så undgår I problemet. 

Design: Den eneste sko i testen hvis design testpanelet faktisk ikke var helt begejstrede for. I stedet mener de, at ja den er da fin, men den kunne have været lidt mere heftig. 

Opsummering: Puma Future 19.4 sidder godt, men man kan behøve et par runder inden den former sig efter foden og bliver rigtig behagelig. Eftersom støvlen er lidt hårdere end hvad de andre støvler i testen er, kan man opleve lidt irritation ved hælen i den allerførste testrunde med støvlen på. Sørg for at forsyne dit barn med en rigtig fodboldstrømpe samt at støvlen tages ordentligt på, så fødderne ikke glider i dem. Når støvlen så er blevet helt blød, sidder den som limet på! Modellen henvender sig derfor i første omgang til testpanelets større børn, som har en forståelse for at skoene først skal forme sig efter fødderne, inden den føles som limet på. 

 

Test af: ,

Adidas X FG

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner

Vejledende pris: 439 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas X 18.4 er true to size og passer til en mellembred fod. Din søn eller datter kan købe den størrelse som han/hun plejer at bruge, uden problemer. 

Fleksibilitet og støtte: Adidas model X har en høj støtte takket været sin tight pasform og en god, indbygget støtte omkring anklen. 

Komfort: Modellen her sidder perfekt på foden fra allerførste gang. Den er super bekvem og det er faktisk det absolut bedste ved den her sko. 

Design: Designet er fedt, synes testpanelet. Knopperne i forskellige farver er et værdsat indslag og udseendemæssigt har testdeltagerne ikke andre lovord at give. "Coolt" er igen det ord som anvendes allermest. 

Opsummering: Vil du købe fodboldstøvler som sidder klokkerent fra første øjeblik, er det her det rette valg. Adidas X 18.4 sidder perfekt og føles super blødt og behageligt på foden. Designet er også et stort plus, synes børnene, som især værdsætter knopperne i forskellige farver. I øvrigt er Adidas X 18.4 en superlet sko som muliggør at man kan løbe endnu hurtigere på banen! Nu kører vi! 

Tips: Har du styr på hvilken størrelse dit barn behøver? Tagindersålen af støvlen ud og lad dit barn stå på den. En god fodboldstøvle bør ikke være mere end 5 millimeter for lang. Mangler du flere tips for at finde den rette størrelse? Læs mere 

SHOP HER: 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

1 dag sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

3 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
more news
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

My Shelter er den seneste regnjakke fra Adidas og skal, præcis som navnet antyder, beskytte dig mod vind og vejr. Her er sport- og eventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nye jakke.

1 dag sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

3 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019