Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

Hvis du allerede har taget et kig i sortimentet af fodboldstøvler for junior, så ved du sikkert hvor stort udbuddet i virkeligheden er. Det kan til tider føles lidt uoverskueligt, men fortvivl ikke. Vores juniorpanel har helt styr på det her med fodboldstøvler og nu har de testet sæsonens hedeste modeller fra Puma, Nike og Adidas. Her er deres vurdering!

SHOP HER:

Test af: ,

Nike Mercurial Vapor

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Hårde naturgræs-, jord-, og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 479 kroner. 

Størrelse og bredde: Gode nyheder for alle børn med lidt bredere fødder! Støvlerne her godt proportioneret og passer til dem som ellers nemt får gnavesår på ydersiden af tæerne. Generelt så skal fodboldstøvler altid sidde tight om foden, men det skal ikke føles ubehageligt! Nikes Mercurial Vapor 12 kan være løsningen. 

Fleksibilitet og støtte: I starten synes testpanelet at skoen er lige hård nok, men med tiden bliver den mere medgørlig. Den giver også en god støtte til foden. 

Komfort: Det her er en skøn sko, hvilket hele testpanelet syntes. Der findes intet som gnaver eller irriterer ved den her model, som bare bliver mere og mere behagelig for hver gang man bruger den. 

Design: Designet er det bedste ved Nike Mercurial Vapor 12, hvilket selv børnene syntes. Skoen kommer i neutrale farver som passer til alle. Den er langt fra kedelig og oplevelses som "rigtig cool!", konstaterer testpanelet. 

Opsummering: Nikes Mercurial Vapor 12 Academy Neymar er en virkelig let sko som også sidder godt på foden. Modellen er true to size i længden, men i bredden er modellen noget stor i det. Testpanelet oplevede ikke, at noget gnavede eller irriterede, hvor komforten med tiden bliver bedre og bedre. Det var især designet som fik børnene til at værdsætte skoen lidt ekstra og flere gange påpegede hvor "cool" den er! Her er en given model for alle kids som engang gerne vil blive som Neymar Jr!

Test af: ,

Adidas Nemesiz

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 349 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas Nemeziz 18.4 sidder perfekt allerede fra starten og behøver ingen tid til at blive løbet til. Den er true to size og passer børn med en normal bredde på fødderne. 

Fleksibilitet og støtte: Testpanelet oplever, at skoen giver en bedre støtte end de modeller, som de tidligere har spillet i. Perfekt til de drenge og piger som har problemer med fødderne! 

Komfort: Det bedste ved den her Adidas-model er at den er så blød og skøn. Komforten er næsten perfekt og skoen sidder tæt på foden og præcis som den skal. Der findes absolut ingenting som gnaver eller irriterer. 

Design: Selvom skoens største fordel er dens komfort, så er designet også yderst værdsat. Gult er coolt, ikke yt, mener testpanelet. 

Opsummering: Modellen sidder med det samme, den er ude af boksen, perfekt på foden og kræver ingen ubehagelig tilpasningsperiode. Det absolut bedste med Nemeziz 18.4 er, at den er så bekvem og blød samt at den virkelig sidder præcis som den skal. Ingenting gnaver, hvilket er et stort plus, men også designet bliver et samtaleemne, når børnene giver deres mening til kende. Fed støvle som fungerer ligeså godt på fodboldbanen som hjemme i haven!

Test af: ,

Puma fobtollsskor jr

Materiale: Syntetisk.

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner. 

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og bredde: Her skal du ikke tænke efter. Modellen er true to size og dit barn kan vælge den størrelse som han eller hun plejer at bruge, uden problemer!

Fleksibilitet og støtte: Pumas Future 19.4 kræver lidt anvendelse inden den blev helt blød, men derefter synes børnene at den sidder helt perfekt. Modellen har en strømpelignende pasform som slutter tæt til omkring anklen og giver en god støtte for foden. 

Komfort: Med tiden bliver skoen bare mere og mere bekvem, men inden den er løbet til findes der er en vis risiko for at få gnavesår ved hælen. Sørg først for at din lille fodboldspillere har kraftige strømper under, så undgår I problemet. 

Design: Den eneste sko i testen hvis design testpanelet faktisk ikke var helt begejstrede for. I stedet mener de, at ja den er da fin, men den kunne have været lidt mere heftig. 

Opsummering: Puma Future 19.4 sidder godt, men man kan behøve et par runder inden den former sig efter foden og bliver rigtig behagelig. Eftersom støvlen er lidt hårdere end hvad de andre støvler i testen er, kan man opleve lidt irritation ved hælen i den allerførste testrunde med støvlen på. Sørg for at forsyne dit barn med en rigtig fodboldstrømpe samt at støvlen tages ordentligt på, så fødderne ikke glider i dem. Når støvlen så er blevet helt blød, sidder den som limet på! Modellen henvender sig derfor i første omgang til testpanelets større børn, som har en forståelse for at skoene først skal forme sig efter fødderne, inden den føles som limet på. 

 

Test af: ,

Adidas X FG

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner

Vejledende pris: 439 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas X 18.4 er true to size og passer til en mellembred fod. Din søn eller datter kan købe den størrelse som han/hun plejer at bruge, uden problemer. 

Fleksibilitet og støtte: Adidas model X har en høj støtte takket været sin tight pasform og en god, indbygget støtte omkring anklen. 

Komfort: Modellen her sidder perfekt på foden fra allerførste gang. Den er super bekvem og det er faktisk det absolut bedste ved den her sko. 

Design: Designet er fedt, synes testpanelet. Knopperne i forskellige farver er et værdsat indslag og udseendemæssigt har testdeltagerne ikke andre lovord at give. "Coolt" er igen det ord som anvendes allermest. 

Opsummering: Vil du købe fodboldstøvler som sidder klokkerent fra første øjeblik, er det her det rette valg. Adidas X 18.4 sidder perfekt og føles super blødt og behageligt på foden. Designet er også et stort plus, synes børnene, som især værdsætter knopperne i forskellige farver. I øvrigt er Adidas X 18.4 en superlet sko som muliggør at man kan løbe endnu hurtigere på banen! Nu kører vi! 

Tips: Har du styr på hvilken størrelse dit barn behøver? Tagindersålen af støvlen ud og lad dit barn stå på den. En god fodboldstøvle bør ikke være mere end 5 millimeter for lang. Mangler du flere tips for at finde den rette størrelse? Læs mere 

SHOP HER: 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

6 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

6 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

6 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

6 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019