Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

Hvis du allerede har taget et kig i sortimentet af fodboldstøvler for junior, så ved du sikkert hvor stort udbuddet i virkeligheden er. Det kan til tider føles lidt uoverskueligt, men fortvivl ikke. Vores juniorpanel har helt styr på det her med fodboldstøvler og nu har de testet sæsonens hedeste modeller fra Puma, Nike og Adidas. Her er deres vurdering!

SHOP HER:

Test af: ,

Nike Mercurial Vapor

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Hårde naturgræs-, jord-, og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 479 kroner. 

Størrelse og bredde: Gode nyheder for alle børn med lidt bredere fødder! Støvlerne her godt proportioneret og passer til dem som ellers nemt får gnavesår på ydersiden af tæerne. Generelt så skal fodboldstøvler altid sidde tight om foden, men det skal ikke føles ubehageligt! Nikes Mercurial Vapor 12 kan være løsningen. 

Fleksibilitet og støtte: I starten synes testpanelet at skoen er lige hård nok, men med tiden bliver den mere medgørlig. Den giver også en god støtte til foden. 

Komfort: Det her er en skøn sko, hvilket hele testpanelet syntes. Der findes intet som gnaver eller irriterer ved den her model, som bare bliver mere og mere behagelig for hver gang man bruger den. 

Design: Designet er det bedste ved Nike Mercurial Vapor 12, hvilket selv børnene syntes. Skoen kommer i neutrale farver som passer til alle. Den er langt fra kedelig og oplevelses som "rigtig cool!", konstaterer testpanelet. 

Opsummering: Nikes Mercurial Vapor 12 Academy Neymar er en virkelig let sko som også sidder godt på foden. Modellen er true to size i længden, men i bredden er modellen noget stor i det. Testpanelet oplevede ikke, at noget gnavede eller irriterede, hvor komforten med tiden bliver bedre og bedre. Det var især designet som fik børnene til at værdsætte skoen lidt ekstra og flere gange påpegede hvor "cool" den er! Her er en given model for alle kids som engang gerne vil blive som Neymar Jr!

Test af: ,

Adidas Nemesiz

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner.

Vejledende pris: 349 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas Nemeziz 18.4 sidder perfekt allerede fra starten og behøver ingen tid til at blive løbet til. Den er true to size og passer børn med en normal bredde på fødderne. 

Fleksibilitet og støtte: Testpanelet oplever, at skoen giver en bedre støtte end de modeller, som de tidligere har spillet i. Perfekt til de drenge og piger som har problemer med fødderne! 

Komfort: Det bedste ved den her Adidas-model er at den er så blød og skøn. Komforten er næsten perfekt og skoen sidder tæt på foden og præcis som den skal. Der findes absolut ingenting som gnaver eller irriterer. 

Design: Selvom skoens største fordel er dens komfort, så er designet også yderst værdsat. Gult er coolt, ikke yt, mener testpanelet. 

Opsummering: Modellen sidder med det samme, den er ude af boksen, perfekt på foden og kræver ingen ubehagelig tilpasningsperiode. Det absolut bedste med Nemeziz 18.4 er, at den er så bekvem og blød samt at den virkelig sidder præcis som den skal. Ingenting gnaver, hvilket er et stort plus, men også designet bliver et samtaleemne, når børnene giver deres mening til kende. Fed støvle som fungerer ligeså godt på fodboldbanen som hjemme i haven!

Test af: ,

Puma fobtollsskor jr

Materiale: Syntetisk.

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner. 

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og bredde: Her skal du ikke tænke efter. Modellen er true to size og dit barn kan vælge den størrelse som han eller hun plejer at bruge, uden problemer!

Fleksibilitet og støtte: Pumas Future 19.4 kræver lidt anvendelse inden den blev helt blød, men derefter synes børnene at den sidder helt perfekt. Modellen har en strømpelignende pasform som slutter tæt til omkring anklen og giver en god støtte for foden. 

Komfort: Med tiden bliver skoen bare mere og mere bekvem, men inden den er løbet til findes der er en vis risiko for at få gnavesår ved hælen. Sørg først for at din lille fodboldspillere har kraftige strømper under, så undgår I problemet. 

Design: Den eneste sko i testen hvis design testpanelet faktisk ikke var helt begejstrede for. I stedet mener de, at ja den er da fin, men den kunne have været lidt mere heftig. 

Opsummering: Puma Future 19.4 sidder godt, men man kan behøve et par runder inden den former sig efter foden og bliver rigtig behagelig. Eftersom støvlen er lidt hårdere end hvad de andre støvler i testen er, kan man opleve lidt irritation ved hælen i den allerførste testrunde med støvlen på. Sørg for at forsyne dit barn med en rigtig fodboldstrømpe samt at støvlen tages ordentligt på, så fødderne ikke glider i dem. Når støvlen så er blevet helt blød, sidder den som limet på! Modellen henvender sig derfor i første omgang til testpanelets større børn, som har en forståelse for at skoene først skal forme sig efter fødderne, inden den føles som limet på. 

 

Test af: ,

Adidas X FG

Materiale: Syntetisk. 

Anvendes på: Naturgræs- og kunstgræsbaner

Vejledende pris: 439 kroner. 

Størrelse og bredde: Adidas X 18.4 er true to size og passer til en mellembred fod. Din søn eller datter kan købe den størrelse som han/hun plejer at bruge, uden problemer. 

Fleksibilitet og støtte: Adidas model X har en høj støtte takket været sin tight pasform og en god, indbygget støtte omkring anklen. 

Komfort: Modellen her sidder perfekt på foden fra allerførste gang. Den er super bekvem og det er faktisk det absolut bedste ved den her sko. 

Design: Designet er fedt, synes testpanelet. Knopperne i forskellige farver er et værdsat indslag og udseendemæssigt har testdeltagerne ikke andre lovord at give. "Coolt" er igen det ord som anvendes allermest. 

Opsummering: Vil du købe fodboldstøvler som sidder klokkerent fra første øjeblik, er det her det rette valg. Adidas X 18.4 sidder perfekt og føles super blødt og behageligt på foden. Designet er også et stort plus, synes børnene, som især værdsætter knopperne i forskellige farver. I øvrigt er Adidas X 18.4 en superlet sko som muliggør at man kan løbe endnu hurtigere på banen! Nu kører vi! 

Tips: Har du styr på hvilken størrelse dit barn behøver? Tagindersålen af støvlen ud og lad dit barn stå på den. En god fodboldstøvle bør ikke være mere end 5 millimeter for lang. Mangler du flere tips for at finde den rette størrelse? Læs mere 

SHOP HER: 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

3 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

4 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

3 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

4 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019