Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp.

 er ekspert i løbesko, det ved alle. Spørgsmålet er, hvordan man finder det rigtige par i det meget store udvalg. Det vigtigste er at finde en model, der opfylder dine krav. Her opdeler vi sortimentet i løbesko med meget dæmpning, stabile favoritter og klassiske modeller til dig med et neutralt løbetrin. Læs videre for at se, hvilke sko, der passer til dig-

KØB NU: 

#1. Løbesko med meget dæmpning

Generelt anbefales en løbesko med meget dæmpning til tre typer løbere:

  • Dig, der har et tungt løbetrin, for eksempel fordi du vejer lidt mere. Derfor kan dine knæled og din ryg have brug for lidt ekstra hjælp. Når du løber, kan du regne med, at fod-, knæ- og hofteled belastes med fire gange din vægt.
  • Dig, der har en lidt usædvanlig teknik og en fodplacering med hælen først. Når du lander med hælen først, lander du  på et fuldt udstrakt ben, hvilket gør det sværere for lårmusklerne at gå ind og dæmpe din vægt. Så får du hjælp fra skoen.
  • Dig, der har skader i ryggen eller menisken. Menisken og bruskskiverne i ryggen er kroppens naturlige støddæmpere. Når de ikke fungerer ordentligt, kan det skade meget at løbe i løbesko med lidt dæmpning.

I moderne løbesko er der normalt to forskellige typer dæmpning - den ene i TPU og den anden i EVA. TPU er en plasttype, der holder meget lang tid og kan modstå slid, uden at funktionen forsvinder. Ulempen er, at den kan være lidt hård. EVA-plast er derimod ekstremt blødt og behageligt, men mister sine porøse egenskaber efter en periode.

Populære Nike-løbesko med meget dæmpning

NIKE REACT INFINITY RUN

nikeLøbesko, som udvikles for at minimere skaderisikoen. Her finder du React Infinity Run for  og .

Nike løbesko React Infinity Run er udviklet til at reducere risikoen for skader, når du løber. Overdelen har en tæt, soklignende pasform til at støtte foden og holde den på plads. Den bløde sål på React Infinity Run er en såkaldt rullesål, hvilket betyder, at den let skålformet ved tæer og hæl. Det betyder, at du, der lander på hælen, hurtigt ruller fremad, hvilket reducerer belastningen på kroppen. Nike React Infinity Run er velegnet til alle typer løbere på de fleste distancer.

NIKE RENEW RUN

renew runNike Renew Run er udstyret med en rullesål, der giver dig mulighed for hurtigt afsæt. Tjek løbesko til damer og .

Renew Run er en anden favorit med en rullesål, der giver en hurtig bevægelse fra hæl til forfod. På mange måder minder Renew Run og Infinity Run om hinanden, men da Sportamores testpanel prøvede løbeskoene, følte de Renew Run lidt mere stabil. I modsætning til Infinity Run har Renew Run også en traditionel overdel med almindelig pløs og snøring - perfekt til dig, der stoler mere på din egen evne til at snøre end på en stram snøringskonstruktion. Renew Run passer til dig med et neutralt løbetrin, der ønsker en behagelig sko til mellemlange distancer.

NIKE JOYRIDE RUN FLYKNIT & JOYRIDE DUAL RUN

joyrideHer er  for damer, en pronationssko med blød og behagelig dæmpning! Herrskoene finder du . Joyride findes også som neutral løbesko for  och .

Da Joyride dukkede op  i 2019, var de helt revolutionerende. Mellemsålen på løbeskoen er hul og fyldt med små kugler af TPU-plastik, som bevæger sig frit indeni. Det giver en dæmpning, der tilpasser sig efter, hvordan du sætter foden. Joyride fås også i to forskellige designs - Joyride Run Flyknit til dig med et neutralt løbetrin og Joyride Dual Run til dig, der pronerer. Joyride er egnet til korte til mellemlange afstande.

#2. Neutrale træningssko

  I denne kategori finder du løbesko, der passer til den ubekymrede løber, der hverken pronerer eller har brug for ekstra dæmpning eller støtte. En klassisk træningssko er skabt til at håndtere alt fra lidt kortere distancer til lange afstande. Dette betyder moderat dæmpning og den rette  stabilitet. Det faktum, at skoen hverken har ekstra dæmpning eller støtte betyder, at producenterne kan fokusere på andre ting, f.eks. skoens hurtighed og "energiudladning".

Klassisketræningssko fra Nike

NIKE AIR ZOOM PEGASUS

pegasusPegasus er giganternes gigant i løbesporet. Køb din model for  och  her.

Pegasus er Nike-skoen  - med stort S  - som har eksisteret i over 30 år. Pegasus er velegnet til alle distancer og løbssessioner og til alle løbere, der har et neutralt løbetrin. Dette er en "alt i alt" -sko, som du vil nyde, forudsat at du ikke pronerer eller har brug for ekstra dæmpning. Hvad der udmærker Pegasus  - bortset fra det faktum, at du kan bruge den både til intervaller og lange afstande -  er, at det giver en enorm mængde energi i afsættet. Dette er løbeskoen, som du køber en gang, så en gang til og derefter endnu en gang. Den fås også som trailsko.

REACT MILER

react milerHer finder du React Miler for  og !

React Miler er stabil af en neutral løbesko at være og passer til rigtigt lange løb, hvor selv du  med det perfekte løbetrin måske har brug for lidt ekstra støtte. Hvad der udmærker Nike React Miler er den lidt bredere "tåboks", der giver ekstra plads til forfoden, noget der kan være nødvendigt ved lange løb, hvor fødderne svulmer op. Ligesom Pegasus er skoen udstyret med en let sål, så du hurtigt kan accellere i afsættet.


#3. Stabile løbesko

Hvis du har fået at vide, at du pronerer, er dette kategorien for dig. Pronation betyder, at dine ankler eller knæ "læner sig indad", når  du "tramper igennem". Med andre ord løber du med indersiden af ​​dine fødder. Pronation kan være ret smertefuldt og resultere i slitage på andre dele af kroppen. Hvad du har brug for er en pronationssko eller en stabil løbesko, som den også kaldes. I sålen på en sådan sko er der ofte en såkaldt pronationskile ved svangen, som justerer dit løbetrin. En stabil løbesko passer til ...

  • ... dig, der overpronerer og har brug for hjælp til at få den rette vinklen på dine fod- eller knæled, når du løber ....
  • ...dig, der skal løbe rigtig langt og ved, at anklerne kan blive trætte efter mange kilometer. Selv folk med et ellers fejlfrit løbetrin kan pronere, når kroppen bliver træt ..
  • ...dig, der ofte forstuver fødderne og har brug for hjælp fra en ordentlig sål til at stabilisere anklerne.
  • ...du, der er nybegynder og er usikker på teknikken.

Populære pronationssko fra Nike

NIKE ZOOM FLY

nike zoom flyDet allermest markante for Zoom Fly er kulfiberpladen i mellemsålen. Nike Zoom Fly findes til både  og .

Nike Zoom Fly er en temposko, hvilket betyder, at den er velegnet til hurtige løb og mellemlange distancer. På trods af dette er den vidunderligt polstret og giver et afsæt i løbetrinnet, som kun få andre løbesko. Dette skyldes i vid udstrækning kulfiberpladen placeret i midten af ​​sålkonstruktionen. Takket være rekylen, der opstår, hver gang du sætter foden ned, "kastes" du op og ind i det næste trin. Zoom Fly er velegnet til mellemlange afstande for dem, der har en let pronation. Så får du en rigtig hurtig og sjov løbesko.!

NIKE AIR ZOOM STRUCTURE

structureAir Zoom Structure er en problemfri løbesko til en meget fornuftig pris. Klik den hjem til

https://www.sportamore.dk/produkt/234661-nike-air-zoom-structure-23-f-svartlila

.

Air Zoom Structure er en temmelig klassisk løbesko, der giver sikkerhed i løbesporet. Sammenlignet med Zoom Fly er dette ikke en lige så sjov sko, men det, du mister i oplevelse, får du i komfort. Hvis du vil have en løbesko, der gør, hvad den skal uden for meget besvær, er dette modellen til dig! Da Sportamores testpanel prøvede den, blev det også kåret som den smarteste i testen. Den anbefales derfor til at matche dit daglige outfit og til lange byvandringer, hvor du vil have lidt ekstra stabilitet.

Hvilken størrelse skal jeg vælge til mine Nike-løbesko? 

Nike betragtes normalt som lille i størrelse. Prøv derfor at gå en størrelse op i forhold til andre mærker. Hvis du allerede har en Nike-sko derhjemme, kan du bestille den samme størrelse. Nike er altid true to size. Ellers kan du tjekke vores store 

SHOP HER: 

LæS MERE 

 Tilbage

News Feed

Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

21 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

5 dagar sedan
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
underställ

Find det rigtige undertøj

15 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Test tights med fickor

Test: Bedste træningstights med lommer

10 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
tights

Guide: Køb de rette tights til din træning

05 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
more news
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Vores nye outdoor-ambassadører er "løbet af vejen" i Salomons Alphacross Blast. Hvor gode er de nye trailsko?

21 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

5 dagar sedan
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

Temperaturen falder, når dagene bliver kortere. Det er tid til at vælge den nye, varme efterårsjakke. Her er fire nyheder til ham, der er den bedste i test!

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

Vandafvisende stof og god opvarmningsevne. Her er efterårets varme jakker til hende, der er bedst i test!

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

Vores testpanel har løbetrænet i trailsko fra Adidas Salomon, Asics og Saucony. Se hvilke modeller, der er bedst i test!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

Hoka One One's Bondi er velegnet til dem, der vejer lidt mere eller har svært ved at finde den rette løbeteknik. Her er alt, hvad du vil vide om den godt veldæmpede løbesko!

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

Overvejer du også at købe en dunjakke fra Peak Performance? Så følg disse smarte råd for at finde en jakke som sidder perfekt og holder længe!

19 sep 2020
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020