ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

Hvad siger du til en bærbar PT som følger med dig på løberunden, gåturen til bussen og til gymmet? Vores testpanel har trænet med sæsonens pulsure fra Garmin, Suunto og Polar på armen. Her er modellerne som er bedst i test! 

Et træningsur, eller pulsur - kært barn har mange navne, er den perfekte gave at give til både fødselsdagsbarnet og ikke mindst dig selv. Pulsure kommer i forskellige niveauer. Ure fra de lavere prisklasser duer som regel først og fremmest til konditionstræning, mens dem i de højere prisklasser kan tilbyde funktioner til både styrketræning, golf og svømning. Vores testpanel har trænet med sæsonens mest populære modeller fra , og . Tun ind på vurderingerne af dem alle 3 herunder.


Psst! Alle batteritiderne er baseret på, at urene er i konstant træningstilstand med aktiveret gps. Hvis uret ikke konstant er i denne tilstand, så holder batterierne meget længere.  

God til træning, fantastisk til hverdagen!

ENG_Polar_Ignite.png

Model: ,

Detaljer: Måling af hjertefrekvens, GPS, søvnregistrering, kalorietæller, konditionstest, løbeindeks, telefonnotater, guidede vejrtrækningsøvelser for at forhindre stress.

Resumé:  Polar Ignite indeholder alle de funktioner, du kan ønske dig af et multisportsur. Under træningen måler den puls uden behov for et eksternt hjertefrekvensbånd. Uret måler også din søvn i løbet af natten og har forprogrammerede åndedrætsøvelser, der kan bruges til at reducere stress. Det faktum, at det også kan forbindes til telefonen, er et stort plus, der gør Ignite til mere end et træningsur. Ud over at være smart på håndleddet gør det også god nytte i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er sjovt, at selve uret foreslår øvelser for dagen, og at det kommer med forslag, så du kan vælge mellem kondition og styrke, siger en imponeret tester.


Robust, men smukt!

ENG_Suunto_Fitness_3.png

Model: ,

Detaljer: Regulerbar realtidsvejledning til at hjælpe dig med at finde det rigtige niveau for intensitet, hjerterytme og aktivitet døgnet rundt, trintæller, kalorieforbrænding, søvnregistrering, smartphone-kompatibel, stressestimering.

Resume: Dette er et robust træningsur. På trods af dette, er designet ikke klodset. I modsætning til mange andre ure af den robuste slags er Suunto Fitness 3 meget smukt og pynter op på din arm. Ligesom Polar Ignite kan det bruges til at måle stress, udvikling og intensitetsniveauer. Fitness 3 har også både kalorie- og trintæller samt hastigheds- og afstandsmåler. Derudover er dette træningsur vandtæt helt ned til 30 meter og derfor sikkert at svømme med.

Testpanelets kommentarer:

– Det er et meget godt og enkelt livsstilsur, og hvad jeg mest kan lide er søvnregistreringen, trinfunktionen og vandtætheden. Derudover er det let og behageligt at have på armen, siger en tester. 

– Den er let, super stilfuldt og fleksibel! Uret er lige så godt til hverdagsbrug på kontoret som til træning. Velegnet til dem, der fører et aktivt liv og ønsker et attraktivt og praktisk ur, der er let at bruge, siger en anden.


Til triatleter eller svømmere!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.png

Model: ,

Detaljer: Timer, stopur, GPS, alarm, musikstyring, find min telefon, kalorietæller, skridttæller, pulsmåling, vandtæt.

Resume: Hvad ville en test af træningsure være uden mindst et bidrag fra Garmin? Dette er et svømmeur, men det fungerer også til både løb og cykling. Det, der gør det unikt, er, at det blandt andet tæller svømmetag, men også trin. Swim 2 GPS kan også registrere, hvilken slags svømmetag, du tager, og beregne antallet af forbrændte kalorier. Derudover er det også et godt hverdagsur, der måler søvncyklusser om natten, så du kan restituere dig optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes, at uret fungerer som mit andet Garmin-ur mht. trykknapsystem og opbygning, hvilket gør det let at håndtere. Knapperne er lette at trykke på, hvilket er godt, især når jeg svømmer, da jeg stopper og starter uret hyppigt. Jeg kan godt lide, at jeg kan måle pulsen under svømning uden et specielt hjertefrekvensbånd, siger en tester. 


Stor værdi fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.png

Model: ,

Detaljer: Evaluering af din træningsplan, foreslåede hviledage, VO2-måling, GPS, musikafspilning uden telefon, forudindstillede træningsprogrammer fra Garmin Connect, avanceret løbedynamik (trinlængde, jordkontakt med mere), udskiftelig urskive.

Resume: Garmin-træningsure er altid favoritter i Sportamores testpanel - og også denne gang. Forerunner-modellen findes i flere forskellige designs, og dette er en af de mindre varianter (du finder de andre ). Ikke desto mindre indeholder Forerunner 245 næsten alt, hvad du kan ønske dig fra din egen bærbare, personlige træner.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er let at bruge, især hvis du har haft andre Garmin-ure før. Brugsanvisningen er superenkel, og det er let at komme i gang. Et stort plus er, at det er let at synkronisere med for eksempel Spotify, så du får musikken fra din telefon og kan vælge spillelister og sange der. Perfekt til dem, der løber eller går og ikke ønsker at bruge telefonen hele tiden. Hvis du løber eller træner inden for andre sportsgrene er dette også et klogt valg, siger testeren.


Testens bedste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.png

Model: ,

Detaljer: GPS med godt batteri, hjertefrekvensmåling, rutenavigation, skridttæller, søvnanalyse, berøringsskærm, over 80 sportsindstillinger, vejrvarsler, vandtæt ned til 100 meter.

Resume: Først og fremmest må det siges, at dette træningsur har det absolut bedste batteri i testen. Ellers er det vanskeligt at beslutte, hvilken funktion der imponerer mest. Suunto 9 G1 er vandtæt og kan tages med på svømmeturen, advare om storme på løbeturen og måle søvnrytmen. Derudover vurderer testpanelet, at berøringsskærmen yderligere hæver karakteren. Det føles mere moderne end nogle af konkurrenternes modeller med analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg kan virkelig godt lide dette ur. Jeg tror heller ikke, at jeg er alene om det, fordi uret er fyldt med funktioner og meget alsidigt, hvilket betyder, at næsten alle kan finde den funktion, som han eller hun leder efter, siger en af testerne.


Militær standard

ENG_Polar_Vantage_V.png

Model: ,

Detaljer: Måling af hjertefrekvens, søvnregistrering, forprogrammerede træningsprogrammer, skridttæller, hjertefrekvensmåling, hjertefrekvenszoner, løbeindeks, hastighedsmåling, kalorieforbrug, højdemåler, GPS.

Resumé: Polar Vantage V er primært rettet mod triatlonatleter og løbere, men kan naturligvis også bruges til regelmæssig træning i fitnesscentret. Vantage V er på mange måder mere robust end Ignite-modellen. Det tager prisen som det multisportur, der kan bruges af både rigtige elite-atleter og motionsentusiaster. Det er også et godt valg for dig, hvis hjertefrekvens ofte udfordres. Vantage V er blevet testet af forsvaret og kan modstå ekstreme temperaturer samt hårde slag.

Testpanelet kommenterer:

– Interfacet er let at navigere, og jeg kan godt lide, at det har en berøringsskærm. Det har ikke alle urene i testen, siger en tester.

Testens pragteksemplar

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.png

Model: ,

Detaljer: Optisk hjertefrekvensmåling, forudindstillede skikort over hele verden, løbeindeks, stor lagerplads til musik, kompatibel med smartphone, lang batterilevetid, højdemåler, GPS, åndedrætsregistrering, ekspeditionstilstand, rutenavigation, kort over Europa, vandtæt, Garmin Pay, SOS.

Resumé: Også dette er et robust træningsur med gode analoge knapper uden nogen berøringsskærm. Fenix 6 Sapphire er testet af det amerikanske forsvar for at sikre den høje standard. Grundlæggende er dette et perfekt ur til vandreture og andre eventyrlige udendørs aktiviteter, hvor du vil stille høje krav til både GPS-funktioner, batteritid og vandtæthed, men det fungerer selvfølgelig også til de fleste andre former for træning. Ved at downloade Garmins egen app og forbinde den til din telefon, kan du bruge den med på alt fra golf til skiløb. Som om det ikke var nok, kan det også erstatte din tegnebog. Med Garmin Connect-appen kan du betale i de fleste moderne kortlæsere. Det kan ikke understreges nok, hvor ekstremt mange funktioner dette ur har. 

Testpanelet kommenterer:

– Wow. Jeg syntes, det var dyrt, da jeg så prismærket, men efter at have testet det forstår jeg hvorfor. Der er stort set intet, som det ikke kan klare! Jeg er forelsket i dette ur, siger en overlykkelig tester.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019