ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

Hvad siger du til en bærbar PT som følger med dig på løberunden, gåturen til bussen og til gymmet? Vores testpanel har trænet med sæsonens pulsure fra Garmin, Suunto og Polar på armen. Her er modellerne som er bedst i test! 

Et træningsur, eller pulsur - kært barn har mange navne, er den perfekte gave at give til både fødselsdagsbarnet og ikke mindst dig selv. Pulsure kommer i forskellige niveauer. Ure fra de lavere prisklasser duer som regel først og fremmest til konditionstræning, mens dem i de højere prisklasser kan tilbyde funktioner til både styrketræning, golf og svømning. Vores testpanel har trænet med sæsonens mest populære modeller fra , og . Tun ind på vurderingerne af dem alle 3 herunder.


Psst! Alle batteritiderne er baseret på, at urene er i konstant træningstilstand med aktiveret gps. Hvis uret ikke konstant er i denne tilstand, så holder batterierne meget længere.  

God til træning, fantastisk til hverdagen!

ENG_Polar_Ignite.png

Model: ,

Detaljer: Måling af hjertefrekvens, GPS, søvnregistrering, kalorietæller, konditionstest, løbeindeks, telefonnotater, guidede vejrtrækningsøvelser for at forhindre stress.

Resumé:  Polar Ignite indeholder alle de funktioner, du kan ønske dig af et multisportsur. Under træningen måler den puls uden behov for et eksternt hjertefrekvensbånd. Uret måler også din søvn i løbet af natten og har forprogrammerede åndedrætsøvelser, der kan bruges til at reducere stress. Det faktum, at det også kan forbindes til telefonen, er et stort plus, der gør Ignite til mere end et træningsur. Ud over at være smart på håndleddet gør det også god nytte i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er sjovt, at selve uret foreslår øvelser for dagen, og at det kommer med forslag, så du kan vælge mellem kondition og styrke, siger en imponeret tester.


Robust, men smukt!

ENG_Suunto_Fitness_3.png

Model: ,

Detaljer: Regulerbar realtidsvejledning til at hjælpe dig med at finde det rigtige niveau for intensitet, hjerterytme og aktivitet døgnet rundt, trintæller, kalorieforbrænding, søvnregistrering, smartphone-kompatibel, stressestimering.

Resume: Dette er et robust træningsur. På trods af dette, er designet ikke klodset. I modsætning til mange andre ure af den robuste slags er Suunto Fitness 3 meget smukt og pynter op på din arm. Ligesom Polar Ignite kan det bruges til at måle stress, udvikling og intensitetsniveauer. Fitness 3 har også både kalorie- og trintæller samt hastigheds- og afstandsmåler. Derudover er dette træningsur vandtæt helt ned til 30 meter og derfor sikkert at svømme med.

Testpanelets kommentarer:

– Det er et meget godt og enkelt livsstilsur, og hvad jeg mest kan lide er søvnregistreringen, trinfunktionen og vandtætheden. Derudover er det let og behageligt at have på armen, siger en tester. 

– Den er let, super stilfuldt og fleksibel! Uret er lige så godt til hverdagsbrug på kontoret som til træning. Velegnet til dem, der fører et aktivt liv og ønsker et attraktivt og praktisk ur, der er let at bruge, siger en anden.


Til triatleter eller svømmere!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.png

Model: ,

Detaljer: Timer, stopur, GPS, alarm, musikstyring, find min telefon, kalorietæller, skridttæller, pulsmåling, vandtæt.

Resume: Hvad ville en test af træningsure være uden mindst et bidrag fra Garmin? Dette er et svømmeur, men det fungerer også til både løb og cykling. Det, der gør det unikt, er, at det blandt andet tæller svømmetag, men også trin. Swim 2 GPS kan også registrere, hvilken slags svømmetag, du tager, og beregne antallet af forbrændte kalorier. Derudover er det også et godt hverdagsur, der måler søvncyklusser om natten, så du kan restituere dig optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes, at uret fungerer som mit andet Garmin-ur mht. trykknapsystem og opbygning, hvilket gør det let at håndtere. Knapperne er lette at trykke på, hvilket er godt, især når jeg svømmer, da jeg stopper og starter uret hyppigt. Jeg kan godt lide, at jeg kan måle pulsen under svømning uden et specielt hjertefrekvensbånd, siger en tester. 


Stor værdi fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.png

Model: ,

Detaljer: Evaluering af din træningsplan, foreslåede hviledage, VO2-måling, GPS, musikafspilning uden telefon, forudindstillede træningsprogrammer fra Garmin Connect, avanceret løbedynamik (trinlængde, jordkontakt med mere), udskiftelig urskive.

Resume: Garmin-træningsure er altid favoritter i Sportamores testpanel - og også denne gang. Forerunner-modellen findes i flere forskellige designs, og dette er en af de mindre varianter (du finder de andre ). Ikke desto mindre indeholder Forerunner 245 næsten alt, hvad du kan ønske dig fra din egen bærbare, personlige træner.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er let at bruge, især hvis du har haft andre Garmin-ure før. Brugsanvisningen er superenkel, og det er let at komme i gang. Et stort plus er, at det er let at synkronisere med for eksempel Spotify, så du får musikken fra din telefon og kan vælge spillelister og sange der. Perfekt til dem, der løber eller går og ikke ønsker at bruge telefonen hele tiden. Hvis du løber eller træner inden for andre sportsgrene er dette også et klogt valg, siger testeren.


Testens bedste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.png

Model: ,

Detaljer: GPS med godt batteri, hjertefrekvensmåling, rutenavigation, skridttæller, søvnanalyse, berøringsskærm, over 80 sportsindstillinger, vejrvarsler, vandtæt ned til 100 meter.

Resume: Først og fremmest må det siges, at dette træningsur har det absolut bedste batteri i testen. Ellers er det vanskeligt at beslutte, hvilken funktion der imponerer mest. Suunto 9 G1 er vandtæt og kan tages med på svømmeturen, advare om storme på løbeturen og måle søvnrytmen. Derudover vurderer testpanelet, at berøringsskærmen yderligere hæver karakteren. Det føles mere moderne end nogle af konkurrenternes modeller med analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg kan virkelig godt lide dette ur. Jeg tror heller ikke, at jeg er alene om det, fordi uret er fyldt med funktioner og meget alsidigt, hvilket betyder, at næsten alle kan finde den funktion, som han eller hun leder efter, siger en af testerne.


Militær standard

ENG_Polar_Vantage_V.png

Model: ,

Detaljer: Måling af hjertefrekvens, søvnregistrering, forprogrammerede træningsprogrammer, skridttæller, hjertefrekvensmåling, hjertefrekvenszoner, løbeindeks, hastighedsmåling, kalorieforbrug, højdemåler, GPS.

Resumé: Polar Vantage V er primært rettet mod triatlonatleter og løbere, men kan naturligvis også bruges til regelmæssig træning i fitnesscentret. Vantage V er på mange måder mere robust end Ignite-modellen. Det tager prisen som det multisportur, der kan bruges af både rigtige elite-atleter og motionsentusiaster. Det er også et godt valg for dig, hvis hjertefrekvens ofte udfordres. Vantage V er blevet testet af forsvaret og kan modstå ekstreme temperaturer samt hårde slag.

Testpanelet kommenterer:

– Interfacet er let at navigere, og jeg kan godt lide, at det har en berøringsskærm. Det har ikke alle urene i testen, siger en tester.

Testens pragteksemplar

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.png

Model: ,

Detaljer: Optisk hjertefrekvensmåling, forudindstillede skikort over hele verden, løbeindeks, stor lagerplads til musik, kompatibel med smartphone, lang batterilevetid, højdemåler, GPS, åndedrætsregistrering, ekspeditionstilstand, rutenavigation, kort over Europa, vandtæt, Garmin Pay, SOS.

Resumé: Også dette er et robust træningsur med gode analoge knapper uden nogen berøringsskærm. Fenix 6 Sapphire er testet af det amerikanske forsvar for at sikre den høje standard. Grundlæggende er dette et perfekt ur til vandreture og andre eventyrlige udendørs aktiviteter, hvor du vil stille høje krav til både GPS-funktioner, batteritid og vandtæthed, men det fungerer selvfølgelig også til de fleste andre former for træning. Ved at downloade Garmins egen app og forbinde den til din telefon, kan du bruge den med på alt fra golf til skiløb. Som om det ikke var nok, kan det også erstatte din tegnebog. Med Garmin Connect-appen kan du betale i de fleste moderne kortlæsere. Det kan ikke understreges nok, hvor ekstremt mange funktioner dette ur har. 

Testpanelet kommenterer:

– Wow. Jeg syntes, det var dyrt, da jeg så prismærket, men efter at have testet det forstår jeg hvorfor. Der er stort set intet, som det ikke kan klare! Jeg er forelsket i dette ur, siger en overlykkelig tester.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020