Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

Når termometeret viser grader under nul, kan du ikke længere benægte det - nu er den koldeste sæson her, og det er tid til at få en varm vinterjakke på! For at lette din eftersøgning, har Sportamores testpanel af kvinder og herre testet 11 af sæsonens bedste modeller. Her er de vinterjakker fra blandt andet Adidas, Peak Performance og Svea, der er de bedste i test.

Vinterjakker til damer

Stilfuld og klassisk!

Dobsom norrfors jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Syntetisk polstring i 100% polyester.

Resumé: Dette er en forholdsvis enkel, men alligevel elegant dunjakke i en parkas-model. Det er varm både takket været det bamsede for, men også fordi det dækker et stykke ned over bagdelen. Hætten er aftagelig. På forsiden af jakken er en tovejs lynlås, så du kan åbne nedenfra, hvis du vil have lidt ekstra ventilation uden at skulle gå rundt med en helt åben jakke. Ellers kan det siges, at den helt klart er prisvenlig, især med tanke på hvor smart og varm den er!

- Fremragende, synes jeg! Det bedste ved modellen er, at den er så enkelt og passer til de flestes stile, bemærker en testdeltager. 

Koste hvad det vil!

peak frost down

Model:

Mærke:

Materiale: Polstring af 100% andedun, yderstof af vandafvisende Pertex®.

Resumé: Dette er den jakke, der får dig til at sige, at den må koste, hvad den koster. Denne model åbner helt optimalt, og har polstring lavet af fint, sporbar andedun og holdbare materialevalg til det ydre stof. Ellers er det en stilfuld og kort jakke, der passer lige godt til et par jeans som til lidt mere friluftsvenlige outfits. På bagsiden af hætten er en snøre, der giver dig mulighed for at stramme pasformen, hvilket giver pluspoint, da det giver virkelig god beskyttelse mod kolde vinde. Den eneste ulempe med jakken er, at den korte model giver lidt dårligere beskyttelse mod kulde, men ellers er der absolut intet at klage over. 

- Jeg føler ikke noget behov for at have en anden jakke på end den her. Den er virkelig værd de fulde point! Siger en af testdeltagerne. 

En gåsedunet parka 

kari traa rothe parka

Model:

Mærke:

Materiale: Yderste stof består af 100% polyester, forstærkningen ved skuldrene 100% polyamid  og fyldet er 60/40 dun og polyester polstring.

Resumé: En anden down park model til hyggelig vinterture! Denne jakke fra Kari Traa har bløde manchetter i ærmerne og ekstra lukning i enderne af ærmerne, så der ikke kan komme nogen sne ind i jakken. Den er dog ikke til den varmeste side, men hvis du supplerer jakken med en basis skiundertrøje fra det samme brand, er der intet, der kan stoppe dig selv i mange minusgrader. Selvom dette er den køligste jakke i testen, så er testpanelet imponeret. De vil også påpege fordelen ved at jakken er tilgængelig i et væld af dejlige farver. Ved skuldrene er jakken også forstærket med et holdbart polyamidstof.

- Jeg finder det meget praktisk, at jakken er forstærket ved skuldrene. Når alt kommer til alt, så er det her det meste af sneen kommer til at lande! Praktisk, også selvom du har en rygsæk på, siger en testdeltager. 

For en sporty stil

reebok vinterjacka

Model:

Mærke:

Materiale: Fyld af andedunog fjer. Yderste stof består af 100% polyester. 

Resumé: Reebok er bedst kendt for deres træningstøj, men med denne jakke viser de, at de også er en spiller at stole på, når det kommer til jakker. Dunjakken fra Reebok er kort i modellen og har en moderne lyselilla farve. Ellers er den meget varm og behagelig, og hvis du skal ud i virkelig rusket vintervejr, er jakken også tilgængeligt i en anden version med en højere krave. Du kan finde den lige . Testpanelet giver også den højeste karakter for designet. Ud over at farven er meget flot, skiller jakken sig lidt ud fra mængden med den svejsede lynlås, hvor Reeboks logo er synligt.

- Jeg elsker virkelig den her farve, den er unik, uden at være for meget. Jeg kan også godt lide den lidt kortere model, der gør den fantastisk til jeans, siger en i testpanelet.

Bestseller af en grund!

miss smith jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Ydermateriale i  60% bomuld, 40% nylon. Fyld består af 80% dun, 20% fjer.

Resumé: Dette er en rigtig bestseller, og testpanelet forstår uden tvivl hvorfor. Udover at være trendy med faux pels på kraven, er den også meget varmt. Ved ærmet er der er lukkefunktion der holder kulden ude og i lommerne er der en blød foring - perfekt til at varme frosne fingre! Testpanelet tildeler også pluspoint til snøren i taljen, som giver dig mulighed for at stramme jakken lidt ind og skabe en lidt mere figursyet pasform. Dette er et godt alternativ til dem, der leder efter en varm vinterjakke, men som på samme tid ikke ønsker en poset dunjakke.

- Jeg vil mene, at Miss Smith Jacket fortjener fulde point for både design og komfort. Faux fur pels er meget in lige nu, men hvis det ikke lige falder i din smag, så kan du heldigvis fjerne den del. 

Trendy parka med faux pels!

Svea joy jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Ydermateriale i 60% bomuld og 40% nylon. Foring af 100% nylon, polstring 100% polyester.

Resumé: Med flere parametrer minder denne parkajakke fra Svea meget som modellen Miss Smith fra det samme mærke, men denne jakke har et mere sportsligt udtryk med en mere ret, figursyet pasform. På brystet er der to praktiske lommer, hvor der er plads til fx buskort og lignende, og på hofterne er der yderligere to lommer, der begge er foret. Som med den anden model fra Svea er hætten aftagelig. Ved ærmet er der bløde manchetter, der lukker vinden ude og dermed er beskyttende mod kulden. Der er ikke meget mere at sige om denne jakke, den klarer sig godt i alle henseender.

- Jeg værdsætter virkelig, at lommerne er forede. Jeg værdsætter virkelig, at man kan vente på bussen uden at skulle lede efter vanterne i tasken, siger en af testdeltagerne. 

Vinterjakker til mænd

En sporty stil

helionic hood jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyester i et rudeformet yderstof. Polstring af 80% andedun og 20% fjer.

Resumé: Dette er testens tyndeste og letteste jakke, men i forhold til dens lave vægt, opvarmes den rigtig godt. Det bedste ved vinterjakken fra Adidas er designet. Det er enkelt, klassisk og let at matche til andre outfits. Testpanelet estimerer også, at kraven er høj, så ingen vind kan komme ind der, og at jakken kan gøres mindre, når du folder den sammen. Hvis du vil lykkes med kunstværket at pakke en ekstra jakke til weekendturen til bjergene, er det denne, du skal købe! I bunden af jakken er der også et snøre, så du kan tilpasse pasformen.

"Selvom det er en lille detalje, kan jeg godt lide, at Adidas-logoet er en refleks, hvilket jo er nødvendigt i vintermørket," siger en testdeltager. 

Helt igennem førsteklasses 

frost down glacier jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyamid i yderstof og fint for bestående af andedun. 

Resumé: Ordet "perfektion" er et sjældent begreb, som ikke desto mindre bliver benyttet, når testpanelet skal beskrive jakker fra Peak Performance. Frost Glacier Down Jacket er i den øverste prisklasse, men ifølge testpanelet er den værd hver en krone. Jakken er varm, materialet er holdbart og designet er virkelig spot on! Denne supervarme vinterjakke får også pluspoint for at være forstærket ved skuldrene, lige dér hvor sneen normalt lander. Plus gives også fordi det fås i en dejlig rød farve, hvis du vil stikke lidt ud af mængden.

- Dette føles som den jakke, du køber én af, og så kan den gå i arv i flere generationer. Alt ved jakken ånder bare topkvalitet. 

For den seje fyr

alpha industries

Model:

Mærke:

Materiale: 100% nylonfor og ydermateriale.

Resumé: Denne varme vinterjakke er noget for dig, der virkelig ønsker at være på forkant når det kommer til trends! Denne seje jakke er både super stilfuld og varm. I ærmerne er der manchetter, der forhindrer testpanelet i at bekymre sig om kolde vinde kan snige sig ind under jakken, og i bunden af jakken er der en bred elastik i et matchende design. Dette gør at du kan lukke jakken helt med lynlåsen lynet op, så der kan dannes et isolerende lag af luft. Denne vinterjakke er på den anden side måske bedst åben, måske med en hyggelig hættetrøje indenunder.

- Designet er selvfølgelig det bedste ved jakken. Denne jakke er meget ungdommelig og selvfølgelig meget trendy.

En mønsterbryder

edzo jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Polstring af premiumdun, som er et restprodukt fra fødevareindustrien. Yderstoffet er vandafvisende og 100% fri for fluorcarbons.

Resumé: En anden sporty dunjakke at elske! Det bedste ved 8848 vinterjakkerne fra Altitude er filtlommerne, hvor du kan varme dine hænder, og at den samme fleece findes på indersiden af kraven - hvor optimalt er det ikke lige? Udover det er kraven meget høj, hvilket beskytter godt mod vinden. Hætten er rummelig, men kan strammes til, hvis det netop bliver virkelig køligt udenfor. Jakken får også pluspoint for den indvendige lynlåslomme og selvfølgelig, at den stikker lidt ud med sin flotte farve.

- Jeg vil sige, at dette er jakken til dem, der leder efter noget klassisk, men stadig lidt anderledes. Den passer stort set til alt, men er endnu pænere end de sædvanlige sorte jakker.

Testen mest fluffy!

dobosom nasta jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyester med ydermaterialer og med syntetisk polstring.

Resumé: Det mest karakteristiske træk ved denne jakke er materialet på indersiden. Selv med jakken lukket, er den sølvfarvede farve meget synlig og bliver en dejlig pause med det ellers beskedne design - pænt, synes testpanelet. Ellers får vinterjakken fra Dobsom ros for at have et hyggeligt fleece-stof på indersiden af kraven. Dette er en fluffy og varm vinterjakke, men pasformen er også så afslappet, at du let kan bære en bamse fleece trøje indenunder uden at det føles rodet. Ideel til nogle minusgrader såvel som virkelige artiske vintre.

- Der er mange gode egenskaber ved denne jakke, men jeg tror, at én ting, der virkelig løfter karakteren op, er, at den har en indre lomme, der har en lynlås. Så har jeg nemlig et sikkert sted at lægge min pung og andre værdigenstande. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020