Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

Når termometeret viser grader under nul, kan du ikke længere benægte det - nu er den koldeste sæson her, og det er tid til at få en varm vinterjakke på! For at lette din eftersøgning, har Sportamores testpanel af kvinder og herre testet 11 af sæsonens bedste modeller. Her er de vinterjakker fra blandt andet Adidas, Peak Performance og Svea, der er de bedste i test.

Vinterjakker til damer

Stilfuld og klassisk!

Dobsom norrfors jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Syntetisk polstring i 100% polyester.

Resumé: Dette er en forholdsvis enkel, men alligevel elegant dunjakke i en parkas-model. Det er varm både takket været det bamsede for, men også fordi det dækker et stykke ned over bagdelen. Hætten er aftagelig. På forsiden af jakken er en tovejs lynlås, så du kan åbne nedenfra, hvis du vil have lidt ekstra ventilation uden at skulle gå rundt med en helt åben jakke. Ellers kan det siges, at den helt klart er prisvenlig, især med tanke på hvor smart og varm den er!

- Fremragende, synes jeg! Det bedste ved modellen er, at den er så enkelt og passer til de flestes stile, bemærker en testdeltager. 

Koste hvad det vil!

peak frost down

Model:

Mærke:

Materiale: Polstring af 100% andedun, yderstof af vandafvisende Pertex®.

Resumé: Dette er den jakke, der får dig til at sige, at den må koste, hvad den koster. Denne model åbner helt optimalt, og har polstring lavet af fint, sporbar andedun og holdbare materialevalg til det ydre stof. Ellers er det en stilfuld og kort jakke, der passer lige godt til et par jeans som til lidt mere friluftsvenlige outfits. På bagsiden af hætten er en snøre, der giver dig mulighed for at stramme pasformen, hvilket giver pluspoint, da det giver virkelig god beskyttelse mod kolde vinde. Den eneste ulempe med jakken er, at den korte model giver lidt dårligere beskyttelse mod kulde, men ellers er der absolut intet at klage over. 

- Jeg føler ikke noget behov for at have en anden jakke på end den her. Den er virkelig værd de fulde point! Siger en af testdeltagerne. 

En gåsedunet parka 

kari traa rothe parka

Model:

Mærke:

Materiale: Yderste stof består af 100% polyester, forstærkningen ved skuldrene 100% polyamid  og fyldet er 60/40 dun og polyester polstring.

Resumé: En anden down park model til hyggelig vinterture! Denne jakke fra Kari Traa har bløde manchetter i ærmerne og ekstra lukning i enderne af ærmerne, så der ikke kan komme nogen sne ind i jakken. Den er dog ikke til den varmeste side, men hvis du supplerer jakken med en basis skiundertrøje fra det samme brand, er der intet, der kan stoppe dig selv i mange minusgrader. Selvom dette er den køligste jakke i testen, så er testpanelet imponeret. De vil også påpege fordelen ved at jakken er tilgængelig i et væld af dejlige farver. Ved skuldrene er jakken også forstærket med et holdbart polyamidstof.

- Jeg finder det meget praktisk, at jakken er forstærket ved skuldrene. Når alt kommer til alt, så er det her det meste af sneen kommer til at lande! Praktisk, også selvom du har en rygsæk på, siger en testdeltager. 

For en sporty stil

reebok vinterjacka

Model:

Mærke:

Materiale: Fyld af andedunog fjer. Yderste stof består af 100% polyester. 

Resumé: Reebok er bedst kendt for deres træningstøj, men med denne jakke viser de, at de også er en spiller at stole på, når det kommer til jakker. Dunjakken fra Reebok er kort i modellen og har en moderne lyselilla farve. Ellers er den meget varm og behagelig, og hvis du skal ud i virkelig rusket vintervejr, er jakken også tilgængeligt i en anden version med en højere krave. Du kan finde den lige . Testpanelet giver også den højeste karakter for designet. Ud over at farven er meget flot, skiller jakken sig lidt ud fra mængden med den svejsede lynlås, hvor Reeboks logo er synligt.

- Jeg elsker virkelig den her farve, den er unik, uden at være for meget. Jeg kan også godt lide den lidt kortere model, der gør den fantastisk til jeans, siger en i testpanelet.

Bestseller af en grund!

miss smith jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Ydermateriale i  60% bomuld, 40% nylon. Fyld består af 80% dun, 20% fjer.

Resumé: Dette er en rigtig bestseller, og testpanelet forstår uden tvivl hvorfor. Udover at være trendy med faux pels på kraven, er den også meget varmt. Ved ærmet er der er lukkefunktion der holder kulden ude og i lommerne er der en blød foring - perfekt til at varme frosne fingre! Testpanelet tildeler også pluspoint til snøren i taljen, som giver dig mulighed for at stramme jakken lidt ind og skabe en lidt mere figursyet pasform. Dette er et godt alternativ til dem, der leder efter en varm vinterjakke, men som på samme tid ikke ønsker en poset dunjakke.

- Jeg vil mene, at Miss Smith Jacket fortjener fulde point for både design og komfort. Faux fur pels er meget in lige nu, men hvis det ikke lige falder i din smag, så kan du heldigvis fjerne den del. 

Trendy parka med faux pels!

Svea joy jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Ydermateriale i 60% bomuld og 40% nylon. Foring af 100% nylon, polstring 100% polyester.

Resumé: Med flere parametrer minder denne parkajakke fra Svea meget som modellen Miss Smith fra det samme mærke, men denne jakke har et mere sportsligt udtryk med en mere ret, figursyet pasform. På brystet er der to praktiske lommer, hvor der er plads til fx buskort og lignende, og på hofterne er der yderligere to lommer, der begge er foret. Som med den anden model fra Svea er hætten aftagelig. Ved ærmet er der bløde manchetter, der lukker vinden ude og dermed er beskyttende mod kulden. Der er ikke meget mere at sige om denne jakke, den klarer sig godt i alle henseender.

- Jeg værdsætter virkelig, at lommerne er forede. Jeg værdsætter virkelig, at man kan vente på bussen uden at skulle lede efter vanterne i tasken, siger en af testdeltagerne. 

Vinterjakker til mænd

En sporty stil

helionic hood jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyester i et rudeformet yderstof. Polstring af 80% andedun og 20% fjer.

Resumé: Dette er testens tyndeste og letteste jakke, men i forhold til dens lave vægt, opvarmes den rigtig godt. Det bedste ved vinterjakken fra Adidas er designet. Det er enkelt, klassisk og let at matche til andre outfits. Testpanelet estimerer også, at kraven er høj, så ingen vind kan komme ind der, og at jakken kan gøres mindre, når du folder den sammen. Hvis du vil lykkes med kunstværket at pakke en ekstra jakke til weekendturen til bjergene, er det denne, du skal købe! I bunden af jakken er der også et snøre, så du kan tilpasse pasformen.

"Selvom det er en lille detalje, kan jeg godt lide, at Adidas-logoet er en refleks, hvilket jo er nødvendigt i vintermørket," siger en testdeltager. 

Helt igennem førsteklasses 

frost down glacier jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyamid i yderstof og fint for bestående af andedun. 

Resumé: Ordet "perfektion" er et sjældent begreb, som ikke desto mindre bliver benyttet, når testpanelet skal beskrive jakker fra Peak Performance. Frost Glacier Down Jacket er i den øverste prisklasse, men ifølge testpanelet er den værd hver en krone. Jakken er varm, materialet er holdbart og designet er virkelig spot on! Denne supervarme vinterjakke får også pluspoint for at være forstærket ved skuldrene, lige dér hvor sneen normalt lander. Plus gives også fordi det fås i en dejlig rød farve, hvis du vil stikke lidt ud af mængden.

- Dette føles som den jakke, du køber én af, og så kan den gå i arv i flere generationer. Alt ved jakken ånder bare topkvalitet. 

For den seje fyr

alpha industries

Model:

Mærke:

Materiale: 100% nylonfor og ydermateriale.

Resumé: Denne varme vinterjakke er noget for dig, der virkelig ønsker at være på forkant når det kommer til trends! Denne seje jakke er både super stilfuld og varm. I ærmerne er der manchetter, der forhindrer testpanelet i at bekymre sig om kolde vinde kan snige sig ind under jakken, og i bunden af jakken er der en bred elastik i et matchende design. Dette gør at du kan lukke jakken helt med lynlåsen lynet op, så der kan dannes et isolerende lag af luft. Denne vinterjakke er på den anden side måske bedst åben, måske med en hyggelig hættetrøje indenunder.

- Designet er selvfølgelig det bedste ved jakken. Denne jakke er meget ungdommelig og selvfølgelig meget trendy.

En mønsterbryder

edzo jacket

Model:

Mærke:

Materiale: Polstring af premiumdun, som er et restprodukt fra fødevareindustrien. Yderstoffet er vandafvisende og 100% fri for fluorcarbons.

Resumé: En anden sporty dunjakke at elske! Det bedste ved 8848 vinterjakkerne fra Altitude er filtlommerne, hvor du kan varme dine hænder, og at den samme fleece findes på indersiden af kraven - hvor optimalt er det ikke lige? Udover det er kraven meget høj, hvilket beskytter godt mod vinden. Hætten er rummelig, men kan strammes til, hvis det netop bliver virkelig køligt udenfor. Jakken får også pluspoint for den indvendige lynlåslomme og selvfølgelig, at den stikker lidt ud med sin flotte farve.

- Jeg vil sige, at dette er jakken til dem, der leder efter noget klassisk, men stadig lidt anderledes. Den passer stort set til alt, men er endnu pænere end de sædvanlige sorte jakker.

Testen mest fluffy!

dobosom nasta jacket

Model:

Mærke:

Materiale: 100% polyester med ydermaterialer og med syntetisk polstring.

Resumé: Det mest karakteristiske træk ved denne jakke er materialet på indersiden. Selv med jakken lukket, er den sølvfarvede farve meget synlig og bliver en dejlig pause med det ellers beskedne design - pænt, synes testpanelet. Ellers får vinterjakken fra Dobsom ros for at have et hyggeligt fleece-stof på indersiden af kraven. Dette er en fluffy og varm vinterjakke, men pasformen er også så afslappet, at du let kan bære en bamse fleece trøje indenunder uden at det føles rodet. Ideel til nogle minusgrader såvel som virkelige artiske vintre.

- Der er mange gode egenskaber ved denne jakke, men jeg tror, at én ting, der virkelig løfter karakteren op, er, at den har en indre lomme, der har en lynlås. Så har jeg nemlig et sikkert sted at lægge min pung og andre værdigenstande. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019