test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

Er der noget bedre end at stikke de forfrosne fødder i et par fluffy hjemmesko, når det er koldt udenfor? Næppe! Vores hyggelige testpanel har testet de bedste hjemmesko i sæsonen - og nydt det i fulde drag. Her er hvad, de synes om modellerne!

Fåreskind, syntetisk, uld eller ruskind? Der er et par hjemmesko til alle. Og det er svært at sige noget andet end det faktum, at det er utroligt høj hyggelig faktor at tage på et par varmende indendørs hjemmesko på, når vinterblæsten rusker i huset. Forestil dig at sidde i en superkomfortabel lænestol foran en pejs, med fødderne smidt på en fodskammel og en varm kop kakao i hånden, der varmer dine fingre. Kender du det? Den ultimative hygge? Så er du klar til at deltage i vores hjemmesko-test til kvinder og mænd!

Tøfler til hende

Tidløs slip-in model

Shepherd_-_Jessica.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, sål i EVA. 

Passer dig som ... vil have en klassisk slip-in-hjemmesko i en model, der fungerer optimalt år efter år.

Testpanelet siger: Utroligt blød og behagelig slip-in-hjemmesko. En dekorativ søm foran og en pelskrave rundt om foden gør tøffeldesignet pænt og er vellidt af alle i testpanelet. Du får nemt modellen på, hvilket er perfekt til, når du kommer ind og bare vil have varme fødder hurtigt. Du behøver ikke at bøje dig forover en millimeter for at få tøflerne på. Pasformen er næsten perfekt.

- Takket være den bløde fluffy indermateriale, som er lavet af fåreskindstof, kan du mærke hvordan tøflen omfavner dine fødder ved hvert eneste skridt du tager med dem her på. Så fantastisk! Siger en tilfreds kvinde i testpanelet.

Sålen er lavet af EVA-gummi, hvilket gør tøflen mere holdbar end modeller som udover at have en overdel i fåreskind også har sålen i samme materiale. Man kan kun konkludere, at dette er en af testpanelets store favoritter.

Til ballerinaen

Shepherd_-_Saga.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind. 

Passer dig som ... vil have et et par fåreskinstøfler til den finere side. 

Testpanelet siger: Dette er en unik hjemmesko, formet som en elegant ballerinasko med en bue foran. Et elastisk bånd omkring foden holder hjemmeskoen på plads og er også en dejlig detalje, der får tøflerne til at skille sig ud. Det er et fåreskindstof-tøflerne for dem, der ønsker en pænere model end det klassiske fåreskindstof uden at gå på kompromis med komforten. Den er lige så blød, varm og fluffy som du vil have en indendørssko til at være. 

"Det er som en blanding af en indendørssko og en hjemmesko," siger en tilfreds testdeltager. 

Værd at bemærke er, at modellen er lidt lille i størrelse, og at du derfor skal gå i en størrelse op fra din almindelige i denne hjemmesko.

Slip in to something more comfortableAxelda_-_Åbo.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, syntetisk, gummisål. 

Passer dig som ... vil have en holdbar slip-in-tøfler.

Testpanelet siger: Et par dejlige slip-in hjemmesko lavet af en blanding af naturligt materiale og syntetisk. De er utroligt fluffy og har en blød inderside. De lykkes også med den vanskelige disciplin  at være lige tilpas varme. Designet er stilfuldt og hyggeligt, og modellen er let at tage på og tage af. Ekstra plus for det holdbare materiale, som gummisålen bidrager med.

- Pasformen er lidt slank, men hjemmeskoen giver sig lidt over tid, fordi overdelen er i fåreskind, siger en testdeltager, der aldrig vil have frosne fødder indenfor igen.

Lyserød, feminin og flot

Kari_Traa_-_Hygge_Moc_Lux.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Ox ruskind, uldblanding, sål i EVA

Passer dig som ... vil have noget nyt på hjemmebanen. 

Testpanelet siger: Et par cool tøfler i pink fra undertøjseksperter Kari Traa (skoen fås også i mørkegrå). De har støddæmpning i sålen, hvilket betyder, at du kan bære dine hjemmesko i lang tid uden at skade dine fødder. De føles meget holdbare i materialet og vil forblive favoritter i mange år.

- De er noget store i størrelsen og ganske brede i pasformen, så hvis du vælger mellem to størrelser, kan du vælge den mindre, siger en testdeltager. 

Tøfler med hyggefaktor der bryder lydmuren 

Shepherd_-_Moa.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind

Passer dig som ... vil have 100% hyggelig faktor med dine tøfler. 

Testpanelet siger: Det er et par klassiske fåreskindstoffer fra Shepherd vi har her. Dette er hjemmeskoene, der ikke tommes af kvalitet eller komfort, tænker testpanelet. De er meget bløde, varme og fluffy. De er måske lidt mere følsomme end de gummiisolerede modeller, men komforten vejer op. Fåreskindkanten kan foldes op, hvis du fryser ekstra meget. Er du i tvivl, om den sorte er den rigtige farve for dig? Heldigt, at modellen kan fås i flere forskellige farver. 

- Dette er kvalitet - disse hjemmesko redder virkelig mine fødder her til vinter! Perfekt, siger en testdeltager. 

Unisex model

Axelda_-_London.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, syntetisk, gummisål. 

Passer til dig som ... ønsker hyggelige tøfler til de koldeste måneder af året, som man ikke skøjter rundt i.

Testpanelet siger: Disse populære hjemmesko er en unisex-model og har en overdel lavet i både fåreskind og syntetisk materiale for en god pasform. Indvendigt har hjemmesko fåreskindfor, der varmer godt og giver en høj hygge-faktor. Tøflen bevarer sin pasform meget godt. Ekstra plus, fordi sålen er skridsikker, en perfekt gave til bedstemor og bedstefar.

- De er så bløde og hyggelige og holder med garanti dine fødder varme. Vil aldrig købe andre hjemmesko, siger en tilfreds testdeltager. 


Tøfler til mænd

Læg mere brænde på tøffel-brændeovnen 

Sorel_-_Falcon_Ridge_2.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Ruskind, uld, polyester, gummisål. 

Passer dig som ... vil have en slip-in model, der giver dig den ultimative hyttefølelse.

Testpanelet siger: Det første testpanel siger, at når de kommer på denne model, er at hjemmeskoene er lavet til at komme ud af lænestolen og kaste endnu et stykke brænde ind i pejsen.

- De giver sådan en følelse. Alt hvad du vil gøre er at krybe sammen under dynen med dine hjemmesko på, siger en tilfreds testdeltager.

Sålen er lavet af holdbar gummi, og indersiden er uld og polyester. En fin, dekorativ søm på ydersiden, der giver denne dejlige følelse af "være i sneet inde i bjerghytten". Slip-in model, der har en let hævet kant ved hælen, så her skal du have nøjagtigt den rigtige størrelse for at få en perfekt pasform.

En uldtøffel uden dikkedarer

Shepherd_-_Isak.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Uld, gummisål. 

Passer dig som ... vil have et stilrent og moderne look.

Testpanelet siger: Dette er en klassisk uldtøffel uden dikkedarer. Modellen har et stilfuldt og moderne, tidløst design. Enhver, der ønsker mindre fnug og mere enkelhed, vil elske denne filt-hjemmesko. Ydersålen er lavet af gummi, hvilket får tøflen til at fungere godt, selv i den korte afstand til postkassen om morgenen eller som en indendørssko på arbejdet. Indersålen, der har ruskind som yderlag, har en god dæmpning takket været den behagelige memoryfoam-sål. Lidt smal i mellemfoden, så måske skal du gå en størrelse op, hvis du har brede fødder.

- Dette er virkelig den klassiske uld-hjemmesko, der passer godt derhjemme dag, aften og nat, siger en testdeltager. 

Med en fluffy inderside

Shepherd_-_Malte.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind. 

Passer dig som ... vil have fluffy fødder!

Testpanelet siger: En anden stor favorit fra svenske Shepherd. Her samles det bedste af to verdener, hjemmeskoen er lavet helt i fåreskind med en fluffy inderside, mens ydersiden er stilfuld og ren. De sidder godt på foden og føles lette, og på hælen er de lidt højere og har en flap, så de er lette at trække på, når du skal rejse dig op fra sengen og hente et glas vand midt på natten.

- Det føles som at få et blødt kram om mine mine fødder, når jeg bruger disse hjemmesko, siger en imponeret testdeltager. 

Juletøfler til fødderne 

Shepherd_-_Hugo.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, sål i EVA-gummi

Passer dig som ... vil have en stilfuld og klassisk slip-in-tøffel i fåreskind.

Testpanelet siger: Kvalitet og design i perfekt symbiose! Disse fine Shepherd hjemmesko har et ydre af  brun fåreskind og fluffy, hvid fåruld indeni. Tøflemodellen er lidt lille i størrelsen, så det anbefales at gå i en størrelse op fra den, du normalt har. Husk dog at hjemmesko, der udelukkende er fremstillet af fåreskind som denne model, strækker sig og tilpasser sig til foden.

- Disse ser flotte ud - uden tvivl juletøfler på den gode måde!

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020