test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

Er der noget bedre end at stikke de forfrosne fødder i et par fluffy hjemmesko, når det er koldt udenfor? Næppe! Vores hyggelige testpanel har testet de bedste hjemmesko i sæsonen - og nydt det i fulde drag. Her er hvad, de synes om modellerne!

Fåreskind, syntetisk, uld eller ruskind? Der er et par hjemmesko til alle. Og det er svært at sige noget andet end det faktum, at det er utroligt høj hyggelig faktor at tage på et par varmende indendørs hjemmesko på, når vinterblæsten rusker i huset. Forestil dig at sidde i en superkomfortabel lænestol foran en pejs, med fødderne smidt på en fodskammel og en varm kop kakao i hånden, der varmer dine fingre. Kender du det? Den ultimative hygge? Så er du klar til at deltage i vores hjemmesko-test til kvinder og mænd!

Tøfler til hende

Tidløs slip-in model

Shepherd_-_Jessica.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, sål i EVA. 

Passer dig som ... vil have en klassisk slip-in-hjemmesko i en model, der fungerer optimalt år efter år.

Testpanelet siger: Utroligt blød og behagelig slip-in-hjemmesko. En dekorativ søm foran og en pelskrave rundt om foden gør tøffeldesignet pænt og er vellidt af alle i testpanelet. Du får nemt modellen på, hvilket er perfekt til, når du kommer ind og bare vil have varme fødder hurtigt. Du behøver ikke at bøje dig forover en millimeter for at få tøflerne på. Pasformen er næsten perfekt.

- Takket være den bløde fluffy indermateriale, som er lavet af fåreskindstof, kan du mærke hvordan tøflen omfavner dine fødder ved hvert eneste skridt du tager med dem her på. Så fantastisk! Siger en tilfreds kvinde i testpanelet.

Sålen er lavet af EVA-gummi, hvilket gør tøflen mere holdbar end modeller som udover at have en overdel i fåreskind også har sålen i samme materiale. Man kan kun konkludere, at dette er en af testpanelets store favoritter.

Til ballerinaen

Shepherd_-_Saga.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind. 

Passer dig som ... vil have et et par fåreskinstøfler til den finere side. 

Testpanelet siger: Dette er en unik hjemmesko, formet som en elegant ballerinasko med en bue foran. Et elastisk bånd omkring foden holder hjemmeskoen på plads og er også en dejlig detalje, der får tøflerne til at skille sig ud. Det er et fåreskindstof-tøflerne for dem, der ønsker en pænere model end det klassiske fåreskindstof uden at gå på kompromis med komforten. Den er lige så blød, varm og fluffy som du vil have en indendørssko til at være. 

"Det er som en blanding af en indendørssko og en hjemmesko," siger en tilfreds testdeltager. 

Værd at bemærke er, at modellen er lidt lille i størrelse, og at du derfor skal gå i en størrelse op fra din almindelige i denne hjemmesko.

Slip in to something more comfortableAxelda_-_Åbo.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, syntetisk, gummisål. 

Passer dig som ... vil have en holdbar slip-in-tøfler.

Testpanelet siger: Et par dejlige slip-in hjemmesko lavet af en blanding af naturligt materiale og syntetisk. De er utroligt fluffy og har en blød inderside. De lykkes også med den vanskelige disciplin  at være lige tilpas varme. Designet er stilfuldt og hyggeligt, og modellen er let at tage på og tage af. Ekstra plus for det holdbare materiale, som gummisålen bidrager med.

- Pasformen er lidt slank, men hjemmeskoen giver sig lidt over tid, fordi overdelen er i fåreskind, siger en testdeltager, der aldrig vil have frosne fødder indenfor igen.

Lyserød, feminin og flot

Kari_Traa_-_Hygge_Moc_Lux.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Ox ruskind, uldblanding, sål i EVA

Passer dig som ... vil have noget nyt på hjemmebanen. 

Testpanelet siger: Et par cool tøfler i pink fra undertøjseksperter Kari Traa (skoen fås også i mørkegrå). De har støddæmpning i sålen, hvilket betyder, at du kan bære dine hjemmesko i lang tid uden at skade dine fødder. De føles meget holdbare i materialet og vil forblive favoritter i mange år.

- De er noget store i størrelsen og ganske brede i pasformen, så hvis du vælger mellem to størrelser, kan du vælge den mindre, siger en testdeltager. 

Tøfler med hyggefaktor der bryder lydmuren 

Shepherd_-_Moa.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind

Passer dig som ... vil have 100% hyggelig faktor med dine tøfler. 

Testpanelet siger: Det er et par klassiske fåreskindstoffer fra Shepherd vi har her. Dette er hjemmeskoene, der ikke tommes af kvalitet eller komfort, tænker testpanelet. De er meget bløde, varme og fluffy. De er måske lidt mere følsomme end de gummiisolerede modeller, men komforten vejer op. Fåreskindkanten kan foldes op, hvis du fryser ekstra meget. Er du i tvivl, om den sorte er den rigtige farve for dig? Heldigt, at modellen kan fås i flere forskellige farver. 

- Dette er kvalitet - disse hjemmesko redder virkelig mine fødder her til vinter! Perfekt, siger en testdeltager. 

Unisex model

Axelda_-_London.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, syntetisk, gummisål. 

Passer til dig som ... ønsker hyggelige tøfler til de koldeste måneder af året, som man ikke skøjter rundt i.

Testpanelet siger: Disse populære hjemmesko er en unisex-model og har en overdel lavet i både fåreskind og syntetisk materiale for en god pasform. Indvendigt har hjemmesko fåreskindfor, der varmer godt og giver en høj hygge-faktor. Tøflen bevarer sin pasform meget godt. Ekstra plus, fordi sålen er skridsikker, en perfekt gave til bedstemor og bedstefar.

- De er så bløde og hyggelige og holder med garanti dine fødder varme. Vil aldrig købe andre hjemmesko, siger en tilfreds testdeltager. 


Tøfler til mænd

Læg mere brænde på tøffel-brændeovnen 

Sorel_-_Falcon_Ridge_2.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Ruskind, uld, polyester, gummisål. 

Passer dig som ... vil have en slip-in model, der giver dig den ultimative hyttefølelse.

Testpanelet siger: Det første testpanel siger, at når de kommer på denne model, er at hjemmeskoene er lavet til at komme ud af lænestolen og kaste endnu et stykke brænde ind i pejsen.

- De giver sådan en følelse. Alt hvad du vil gøre er at krybe sammen under dynen med dine hjemmesko på, siger en tilfreds testdeltager.

Sålen er lavet af holdbar gummi, og indersiden er uld og polyester. En fin, dekorativ søm på ydersiden, der giver denne dejlige følelse af "være i sneet inde i bjerghytten". Slip-in model, der har en let hævet kant ved hælen, så her skal du have nøjagtigt den rigtige størrelse for at få en perfekt pasform.

En uldtøffel uden dikkedarer

Shepherd_-_Isak.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Uld, gummisål. 

Passer dig som ... vil have et stilrent og moderne look.

Testpanelet siger: Dette er en klassisk uldtøffel uden dikkedarer. Modellen har et stilfuldt og moderne, tidløst design. Enhver, der ønsker mindre fnug og mere enkelhed, vil elske denne filt-hjemmesko. Ydersålen er lavet af gummi, hvilket får tøflen til at fungere godt, selv i den korte afstand til postkassen om morgenen eller som en indendørssko på arbejdet. Indersålen, der har ruskind som yderlag, har en god dæmpning takket været den behagelige memoryfoam-sål. Lidt smal i mellemfoden, så måske skal du gå en størrelse op, hvis du har brede fødder.

- Dette er virkelig den klassiske uld-hjemmesko, der passer godt derhjemme dag, aften og nat, siger en testdeltager. 

Med en fluffy inderside

Shepherd_-_Malte.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind. 

Passer dig som ... vil have fluffy fødder!

Testpanelet siger: En anden stor favorit fra svenske Shepherd. Her samles det bedste af to verdener, hjemmeskoen er lavet helt i fåreskind med en fluffy inderside, mens ydersiden er stilfuld og ren. De sidder godt på foden og føles lette, og på hælen er de lidt højere og har en flap, så de er lette at trække på, når du skal rejse dig op fra sengen og hente et glas vand midt på natten.

- Det føles som at få et blødt kram om mine mine fødder, når jeg bruger disse hjemmesko, siger en imponeret testdeltager. 

Juletøfler til fødderne 

Shepherd_-_Hugo.jpg Model:

Mærke:

Materiale: Fåreskind, sål i EVA-gummi

Passer dig som ... vil have en stilfuld og klassisk slip-in-tøffel i fåreskind.

Testpanelet siger: Kvalitet og design i perfekt symbiose! Disse fine Shepherd hjemmesko har et ydre af  brun fåreskind og fluffy, hvid fåruld indeni. Tøflemodellen er lidt lille i størrelsen, så det anbefales at gå i en størrelse op fra den, du normalt har. Husk dog at hjemmesko, der udelukkende er fremstillet af fåreskind som denne model, strækker sig og tilpasser sig til foden.

- Disse ser flotte ud - uden tvivl juletøfler på den gode måde!

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019