De bedste tights til sommertræning

Når det er sommer og sol, vil vi have "kølige" tights! Testpanelet er rykket ud for at afgøre, hvilke modeller der er bedst til at holde varmen væk, når sveden melder sig.

Nike Pro Tight.jpg

Mærke: Nike

Model: Pro Tight

Vejledende pris: 329 kroner

Fås i farverne: , og

Pasform: Tights i fuld længde med perfekt benlængde til dig, der er omkring 170 centimeter. De sidder lige under navlen eller kan trækkes lidt op, så de sidder lige over. 

Komfort: Fremragende! DriFit-stoffet sikrer, at temperaturen føles behagelig på trods af sved og varme. Blødt stof, der ikke føles for slapt. Dem vil du kunne lide at have på, selv om du ikke træner.

Temperatur: Mesh-stof flere steder sørger for superventilation, og alt stoffet ventilerer godt. Vinden blæser igennem, så disse tights er perfekte til dem, der ønsker lange modeller selv om sommeren!

Design: De har et meget klassisk udseende, helsort med hvidt logo på låret og tekst i taljen. Vældigt gode til træningsgarderoben, fordi de passer til alt. Stoffet er ret tyndt, men farven er perfekt, så man kan ikke se igennem. 

Konklusion:

Er du på udkig efter par af sorte, "kølige" tights, som ånder godt og ventilerer sveden, som ikke er gennemsigtige overhovedet og som kan købes til en fornuftig pris, er dette et godt valg. Stoffet føles lidt skinnende og glat, og det er ikke tights, der passer til f.eks. yoga, men snarere er for dem der kan lide at træne hårdt og har brug for et par tights som støtter godt. De giver fuld bevægelsesfrihed, og til trods for at  de er luksuriøse og kommer fra Nike, får du dem til en god pris.

BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Grace

Vejledende pris: 269 kroner

Fås i farverne: 

Pasform: Hvis du ligger mellem to størrelser, kan du helt sikkert tage den mindre størrelse, fordi stoffet er fleksibelt og meget elastisk. Den høje talje med den brede elastik gør, at de sidder godt på hofterne under både løb og burpee-træning.

Komfort: Intet at klage over. Disse tights er rigtigt fine med en høj talje, behageligt stof og helt uden tendens til at gnave.

Temperatur: De fine mesh-detaljer langs benene gør ventilationen fin, og du føler dig cool under hele passet. Sveden transporteres væk på en fin måde, og du føler dig "kølig" og tør, selvom det er virkelig varmt.

Design: Meshpartierne er både funktionelle og supersmarte ligesom den høje talje. Testpanelet kan også lide den smarte 7/8-længde og det stilrene marmor-mønster.

Konklusion:

Supersmarte, "kølige" og fleksible. Disse tights blev favoritter fra første øjeblik. Dekorative mesh-partier byder på ekstra "afkøling" på varme dage, og du kan bruge dem om sommeren som et alternativ til shorts. Hvis vi skal klage over noget, så er der manglen på en lille lomme til at putte nøglerne ned i under løb. Men ellers har vi kun positivt feedback. 

adidas D2M.jpg

Mærke: Adidas

Model: D2M 3-stripe Long Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Der er intet til at gnave eller irritere, men taljen er ret lav og har tendens til at rulle ned og falde ind under din mave, når du løber eller hopper, hvilket er et minus. Du skal vælge en mindre størrelse for en "tættere" følelse.

Komfort: Materialet får høje karakterer. Det føles utroligt godt på kroppen og leverer virkeligt, når det kommer til ventilation. Stoffet sidder fint uden at stramme

Temperatur: Climalit-materialet gør jobbet! Det føles køligt og komfortabelt, selv når sveden springer frem.

Design: De klassiske striber er supercool og passer til alt i træningsgarderoben. Du kan nemt gå i dem til hverdag. Ekstra plus til en fin lynlås i talje og baglomme. 

Konklusion: 

Disse tights er lavet i Climalite, som er et materiale, der transporter fugt og sikrer, at du forbliver tør under hele træningen. På dette punkt er de fine - det er et sikkert, behageligt valg i sommervarmen. Den lave talje betyder imidlertid, at dele af testpanelet foretrækker dem udelukkende til hverdagsbrug, fordi taljen falder ned under nogle øvelser. Men det er en smagssag og helt afhængig af kropsform. Stilmæssigt er de drøm! For dem, der er omkring 165-170 centimeter, er benlængden perfekt, men gå  en størrelse ned for en mere kropsnær version.

Craft.jpg

Mærke: Craft

Model: Breakaway Tights

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: , , og

Pasform: ⅞-længden er god til brune sommerben og varmen. Taljen er lidt lav, især til løb, da testpanelet foretrækker en højere talje for optimal komfort.

Komfort: En bred elastik gør dem behagelige over maven, men taljen er lidt for lav til at få ekstra point, når det gælder komforten. I øvrigt er stoffet blødt og fint.

Temperatur: Stoffet er relativt tykt, men der er mash-partier på bagsiden, hvilket giver ekstra ventilation. Det er ikke de fedeste tights - men "fuldt godkendt".

Design: Vi har intet at bemærke. Disse tights er flotte, smidige og lette at matche. Plus for reflekser på benene, der er perfekte også når efteråret kommer. 

Konklusion:

Designet er det bedste ved disse tights, de er klassiske og stilfulde! De føles solide og har små detaljer, der tilføjer lidt ekstra, så som en lomme med lynlås og reflekser. Stoffet er lidt tykkere, hvilket gør det suverænt til dig, der laver mange squats: Ingen risiko for at trusserne kan ses under stoffet. På trods af mesh-materialerne bliver de lidt varmere end andre tights i testen. Så de er bedst til fitnesslokalet, eller når efteråret melder sig.

Under Armour.jpg

Mærke: Under Armour

Model: HG Armour Ankle Crop

Vejledende pris: 429 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Du føler dig både hurtig og smidig i disse særdeles velsiddende tights. Drømmeagtig  pasform - perfekt over rumpen, lårene og benene. Den eneste bemærkning er, at benlængden er lidt for lang, hvis du ikke er så høj. Men det er en mindre ting.

Komfort:  Super. Cool. Vi elsker disse tights. Det er et specielt stof, der er tykt og næsten  glansfuldt uden at være transparent eller for skinnende. Taljen med  bred elastik er en af ​​de bedste, vi nogensinde har haft om maven. Lave sømme sørger for, at ingenting generer.

Temperatur: UAs HeatGear-stoffet giver, som lovet, en "dækkende" følelse, mens du føler dig cool og let. Du tørrer hurtigt, når du sveder.

Design: Bortset fra længden på ​​benene, hvis du ikke er så høj (ca. 160 centimeter), er disse tights særdeles godt designet. De sidder som limet på.

Konklusion:

Hvis du leder efter de perfekte sorte tights, der føles kølige og smidige, er dette det rigtige valg. Nok de smukkeste tights, vi har testet i lang tid! Stoffet er godt til både at transportere sved og holder dig kølig, selvom det er varmt, og smidigheden er fantastisk! Der er kompression i stoffet, men ikke så meget som i kompressions-tights. Kan det være derfor, at de føles så hurtige? Følelsen er i hvert fald fantastisk. Er du ikke så høj, skal du muligvis rulle benene lidt op. For middelhøje mennesker er der intet minus ved disse tights (muligvis burde en lomme dog være tilføjet). Køb!

adidas ID.jpg

Mærke: Adidas

Model: ID Mesh Tight

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Her har du et par pålidelige tights med perfekt pasform. Intet at bemærke!

Komfort: Blødt bomuldsstof, der føles køligt og behageligt mod huden. Den lidt ekstra høje talje giver fin komfort. 

Temperatur: God ventilation og "afkøling", men stoffet er så tyndt, at det næsten er gennemsigtigt over rumpen. Har du intet imod, at trussekanten kan ses, så løb!

Design: Et par klassiske sorte trænings-tights  med en lidt højere talje end det fremgår af billedet. Meshpartierne gør dem lidt mere interessante end et par basic tights. 

Konklusion:

Disse tights er en del af Adidas ID-kollektion, som faktisk er mere sportswear end active wear, men du kan helt sikkert træne i dem. Næppe egnet til lange løb, men perfekte til fitness og holdtræning. For dele af testpanelet blev stoffet lidt for tyndt over rumpen, men fint og køligt er det. Det er træningsgarderobens svar på "den lille sorte" i en tynd sommerversion. Super stilfuld!

Kari Traa.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Mathea tights

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: , , , og

Pasform: Sidder præcis som på billedet og benlængden er normal, men er du ikke så høj, kan du rulle dem op.

Komfort: Stort plus for den brede og behagelige talje. Komforten er god i disse tights! Sømmene på lårene giver ingen irritation, hvilken man ellers nemt kunne tro. Stoffet er overraskende elastisk. Reflekserne langs siden er lidt hårde og kunne have haft mere stretch, men det mærkes, ikke når du er i gang.

Temperatur: Superskønne tights, der opleves kølige selv i byens varmeste fitnesscenter, hvor dele af testpanelet sveder. Selv om de er lysegrå, ses ingen svedpletter, hvilket giver høje karakterer hos de medlemmer af testproblemet, der normalt har problemer med dette.

Design: Sjovt, at Kari Traa har blandet flere forskellige kvaliteter: både glansfuldt materiale, reflekser og flere forskellige farver. Virkeligt skønt! Også godt med en baglomme.

Konklusion:

Velfabrikerede tights, som vi hellere vil gå med på en varm sommerdag end på en svedig dag fitnesscentret. Fugttransporten er fantastisk, og selv de mest svedende mennesker skal ikke bekymrede sig om svedpletter. Ikke så høje personer kan vælge en anden model, men for de middelhøje er disse tights en frisk tilføjelse til træningsgarderoben. De forskellige kvaliteter og sømmene sørger for, at der sker noget i designet, som dog alligevel er stilrent.

Nike Hypercool.jpg

Mærke: Nike

Model: Hypercool Tight Marble

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Et par tights med meget stretch og som sidder fint uden at blive for stramme. Størrelsen er perfekt og taljen temmelig høj. De sidder godt!

Komfort: For en bedre komfort havde vi gerne set en bredere linning og en mere støttende talje. Ellers er det et par komfortable tights i et blødt stof, der er rigtig smukt. Sømmene over lårene skærer ikke, men har en god stretch-effekt.

Temperatur: Stoffet er let uden at blive for tyndt, og du har mesh-sektioner over store dele af benene, hvilket giver afkøling. Her kan du udføre spinning og udendørs træning i varmt vejr uden at "brænde op".

Design: Sømme og mesh-detaljer får højeste score, men stoffet passer ikke alle. Det er lidt som koriander: Enten elsker du det - eller også kan du slet ikke lide det. 

Konklusion:

Nikes Pro Hypercool-teknologi er designet til at give afkøling, og vi synes, ​​at målet er nået her. Selvom disse tights er hellange i et "dækkende stof", føles de ikke for varme under svedelig motion. Materialet er derfor fint, men designet deler vandene. Mønsteret skiller sig ud og er bestemt rigtigt godt

SHOP HER:
LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

1 dag sedan
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

1 dag sedan
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

3 dagar sedan
Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

3 dagar sedan
DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

6 dagar sedan
DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

6 dagar sedan
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

6 dagar sedan
DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

6 dagar sedan
SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

12 sep 2018
WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

12 sep 2018
8848

Nu vil alle have en multiliner

11 sep 2018
Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

07 sep 2018
Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

07 sep 2018
DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

07 sep 2018
Blacc limited edition

Blaccs lækreste træningstøj nogensinde er her

05 sep 2018
haglöfs

Efteråret ifølge Haglöfs

05 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png

Feminint flow i Blaccs nye yogakollektion

04 sep 2018
Reebok PureMove Bra

Reeboks nye sports-bh regulerer støtte efter behov

03 sep 2018
DK Header

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

02 sep 2018
Reebok lux

Tip til tights: Luksus fra Reebok

01 sep 2018
Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

01 sep 2018
Sport_bh_Nike

Guide: Find den rette sports-bh fra Nike

31 aug 2018
träningskläder

Tør du vove dig ud i rødt til efteråret?

31 aug 2018
DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

31 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast

Derfor skal du løbe i Reeboks løbesko

30 aug 2018
casall

Efterårets nyheder fra Casall

30 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

School-cool i Nikes efterårsnyheder

30 aug 2018
Blacc Mom

Nu har Blacc lavet en kollektion til alle (ventende) mødre!

29 aug 2018
ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

22 aug 2018
DK_header.jpg

TEST: Sæsonens nye træningssko fra Puma

22 aug 2018
nike

Test af Nike`s nye træningssko

22 aug 2018
Nike Air Max Trainer test

TEST: Sådan er de nye Nike Air Max Trainer 1

22 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

16 aug 2018
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
BTS_KIDS

14 indkøb til skolestarten

08 aug 2018
DK_header.jpg

Test: Så god er den nye Puma AMP XT

06 aug 2018
Blacc training

Mønstermani møder natur i Blaccs nye træningskollektion

06 aug 2018
DKheader.jpg

TEST: Træningstøj i lyserød

03 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheder du ikke vil gå glip af!

02 aug 2018
nike tisha

Sensommerens 12 fedeste hvide t-shirts

02 aug 2018
more news
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

Nyhederne fra Nikes træningskollektion kommer i efterårets toner af mørkegrønt, vinrød og sort. Her er ti trendkøb du ikke må glip af!

Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

Efterårstræning = nyt træningstøj! Her er godbiderne fra Nike som vi vi selv vil klike hjem til sæsonens træning.

Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

I den nye Air Zoom Pegasus Turbo finder du de bedste dele fra en elsked klassiker kombineret med innovativt teknisk design der har gjort denne sko endnu lettere, hurtigere og til en nyhed du ikke vil gå glip af!

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

Begynder det blive tid til at købe en ny jakke? Wyte slipper nu deres nye jakkekollektion for efterår og vinter til både dame og herre. Vi får trendy Camofarver og cool dunjakker at se.

8848

Nu vil alle have en multiliner

Efterårets bedste jakke? En multiliner – det mest alsidige stykke tøj i garderoben!

Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

Ny sæson, nye trends – og så meget lækkert sportswear! Her er tøjet du skal have fingrene i (inden all andre får det).

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.

Blacc limited edition

Blaccs lækreste træningstøj nogensinde er her

Trendy cut outs og blokmønster i efterårets farver. Skal du kun tjekke en træningskollektion mere ud i år skal det være Blaccs ekslusive Engineered identity.