De bedste tights til sommertræning

Når det er sommer og sol, vil vi have "kølige" tights! Testpanelet er rykket ud for at afgøre, hvilke modeller der er bedst til at holde varmen væk, når sveden melder sig.

Nike Pro Tight.jpg

Mærke: Nike

Model: Pro Tight

Vejledende pris: 329 kroner

Fås i farverne: , og

Pasform: Tights i fuld længde med perfekt benlængde til dig, der er omkring 170 centimeter. De sidder lige under navlen eller kan trækkes lidt op, så de sidder lige over. 

Komfort: Fremragende! DriFit-stoffet sikrer, at temperaturen føles behagelig på trods af sved og varme. Blødt stof, der ikke føles for slapt. Dem vil du kunne lide at have på, selv om du ikke træner.

Temperatur: Mesh-stof flere steder sørger for superventilation, og alt stoffet ventilerer godt. Vinden blæser igennem, så disse tights er perfekte til dem, der ønsker lange modeller selv om sommeren!

Design: De har et meget klassisk udseende, helsort med hvidt logo på låret og tekst i taljen. Vældigt gode til træningsgarderoben, fordi de passer til alt. Stoffet er ret tyndt, men farven er perfekt, så man kan ikke se igennem. 

Konklusion:

Er du på udkig efter par af sorte, "kølige" tights, som ånder godt og ventilerer sveden, som ikke er gennemsigtige overhovedet og som kan købes til en fornuftig pris, er dette et godt valg. Stoffet føles lidt skinnende og glat, og det er ikke tights, der passer til f.eks. yoga, men snarere er for dem der kan lide at træne hårdt og har brug for et par tights som støtter godt. De giver fuld bevægelsesfrihed, og til trods for at  de er luksuriøse og kommer fra Nike, får du dem til en god pris.

BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Grace

Vejledende pris: 269 kroner

Fås i farverne: 

Pasform: Hvis du ligger mellem to størrelser, kan du helt sikkert tage den mindre størrelse, fordi stoffet er fleksibelt og meget elastisk. Den høje talje med den brede elastik gør, at de sidder godt på hofterne under både løb og burpee-træning.

Komfort: Intet at klage over. Disse tights er rigtigt fine med en høj talje, behageligt stof og helt uden tendens til at gnave.

Temperatur: De fine mesh-detaljer langs benene gør ventilationen fin, og du føler dig cool under hele passet. Sveden transporteres væk på en fin måde, og du føler dig "kølig" og tør, selvom det er virkelig varmt.

Design: Meshpartierne er både funktionelle og supersmarte ligesom den høje talje. Testpanelet kan også lide den smarte 7/8-længde og det stilrene marmor-mønster.

Konklusion:

Supersmarte, "kølige" og fleksible. Disse tights blev favoritter fra første øjeblik. Dekorative mesh-partier byder på ekstra "afkøling" på varme dage, og du kan bruge dem om sommeren som et alternativ til shorts. Hvis vi skal klage over noget, så er der manglen på en lille lomme til at putte nøglerne ned i under løb. Men ellers har vi kun positivt feedback. 

adidas D2M.jpg

Mærke: Adidas

Model: D2M 3-stripe Long Tights

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Der er intet til at gnave eller irritere, men taljen er ret lav og har tendens til at rulle ned og falde ind under din mave, når du løber eller hopper, hvilket er et minus. Du skal vælge en mindre størrelse for en "tættere" følelse.

Komfort: Materialet får høje karakterer. Det føles utroligt godt på kroppen og leverer virkeligt, når det kommer til ventilation. Stoffet sidder fint uden at stramme

Temperatur: Climalit-materialet gør jobbet! Det føles køligt og komfortabelt, selv når sveden springer frem.

Design: De klassiske striber er supercool og passer til alt i træningsgarderoben. Du kan nemt gå i dem til hverdag. Ekstra plus til en fin lynlås i talje og baglomme. 

Konklusion: 

Disse tights er lavet i Climalite, som er et materiale, der transporter fugt og sikrer, at du forbliver tør under hele træningen. På dette punkt er de fine - det er et sikkert, behageligt valg i sommervarmen. Den lave talje betyder imidlertid, at dele af testpanelet foretrækker dem udelukkende til hverdagsbrug, fordi taljen falder ned under nogle øvelser. Men det er en smagssag og helt afhængig af kropsform. Stilmæssigt er de drøm! For dem, der er omkring 165-170 centimeter, er benlængden perfekt, men gå  en størrelse ned for en mere kropsnær version.

Craft.jpg

Mærke: Craft

Model: Breakaway Tights

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: , , og

Pasform: ⅞-længden er god til brune sommerben og varmen. Taljen er lidt lav, især til løb, da testpanelet foretrækker en højere talje for optimal komfort.

Komfort: En bred elastik gør dem behagelige over maven, men taljen er lidt for lav til at få ekstra point, når det gælder komforten. I øvrigt er stoffet blødt og fint.

Temperatur: Stoffet er relativt tykt, men der er mash-partier på bagsiden, hvilket giver ekstra ventilation. Det er ikke de fedeste tights - men "fuldt godkendt".

Design: Vi har intet at bemærke. Disse tights er flotte, smidige og lette at matche. Plus for reflekser på benene, der er perfekte også når efteråret kommer. 

Konklusion:

Designet er det bedste ved disse tights, de er klassiske og stilfulde! De føles solide og har små detaljer, der tilføjer lidt ekstra, så som en lomme med lynlås og reflekser. Stoffet er lidt tykkere, hvilket gør det suverænt til dig, der laver mange squats: Ingen risiko for at trusserne kan ses under stoffet. På trods af mesh-materialerne bliver de lidt varmere end andre tights i testen. Så de er bedst til fitnesslokalet, eller når efteråret melder sig.

Under Armour.jpg

Mærke: Under Armour

Model: HG Armour Ankle Crop

Vejledende pris: 429 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Du føler dig både hurtig og smidig i disse særdeles velsiddende tights. Drømmeagtig  pasform - perfekt over rumpen, lårene og benene. Den eneste bemærkning er, at benlængden er lidt for lang, hvis du ikke er så høj. Men det er en mindre ting.

Komfort:  Super. Cool. Vi elsker disse tights. Det er et specielt stof, der er tykt og næsten  glansfuldt uden at være transparent eller for skinnende. Taljen med  bred elastik er en af ​​de bedste, vi nogensinde har haft om maven. Lave sømme sørger for, at ingenting generer.

Temperatur: UAs HeatGear-stoffet giver, som lovet, en "dækkende" følelse, mens du føler dig cool og let. Du tørrer hurtigt, når du sveder.

Design: Bortset fra længden på ​​benene, hvis du ikke er så høj (ca. 160 centimeter), er disse tights særdeles godt designet. De sidder som limet på.

Konklusion:

Hvis du leder efter de perfekte sorte tights, der føles kølige og smidige, er dette det rigtige valg. Nok de smukkeste tights, vi har testet i lang tid! Stoffet er godt til både at transportere sved og holder dig kølig, selvom det er varmt, og smidigheden er fantastisk! Der er kompression i stoffet, men ikke så meget som i kompressions-tights. Kan det være derfor, at de føles så hurtige? Følelsen er i hvert fald fantastisk. Er du ikke så høj, skal du muligvis rulle benene lidt op. For middelhøje mennesker er der intet minus ved disse tights (muligvis burde en lomme dog være tilføjet). Køb!

adidas ID.jpg

Mærke: Adidas

Model: ID Mesh Tight

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Her har du et par pålidelige tights med perfekt pasform. Intet at bemærke!

Komfort: Blødt bomuldsstof, der føles køligt og behageligt mod huden. Den lidt ekstra høje talje giver fin komfort. 

Temperatur: God ventilation og "afkøling", men stoffet er så tyndt, at det næsten er gennemsigtigt over rumpen. Har du intet imod, at trussekanten kan ses, så løb!

Design: Et par klassiske sorte trænings-tights  med en lidt højere talje end det fremgår af billedet. Meshpartierne gør dem lidt mere interessante end et par basic tights. 

Konklusion:

Disse tights er en del af Adidas ID-kollektion, som faktisk er mere sportswear end active wear, men du kan helt sikkert træne i dem. Næppe egnet til lange løb, men perfekte til fitness og holdtræning. For dele af testpanelet blev stoffet lidt for tyndt over rumpen, men fint og køligt er det. Det er træningsgarderobens svar på "den lille sorte" i en tynd sommerversion. Super stilfuld!

Kari Traa.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Mathea tights

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne: , , , og

Pasform: Sidder præcis som på billedet og benlængden er normal, men er du ikke så høj, kan du rulle dem op.

Komfort: Stort plus for den brede og behagelige talje. Komforten er god i disse tights! Sømmene på lårene giver ingen irritation, hvilken man ellers nemt kunne tro. Stoffet er overraskende elastisk. Reflekserne langs siden er lidt hårde og kunne have haft mere stretch, men det mærkes, ikke når du er i gang.

Temperatur: Superskønne tights, der opleves kølige selv i byens varmeste fitnesscenter, hvor dele af testpanelet sveder. Selv om de er lysegrå, ses ingen svedpletter, hvilket giver høje karakterer hos de medlemmer af testproblemet, der normalt har problemer med dette.

Design: Sjovt, at Kari Traa har blandet flere forskellige kvaliteter: både glansfuldt materiale, reflekser og flere forskellige farver. Virkeligt skønt! Også godt med en baglomme.

Konklusion:

Velfabrikerede tights, som vi hellere vil gå med på en varm sommerdag end på en svedig dag fitnesscentret. Fugttransporten er fantastisk, og selv de mest svedende mennesker skal ikke bekymrede sig om svedpletter. Ikke så høje personer kan vælge en anden model, men for de middelhøje er disse tights en frisk tilføjelse til træningsgarderoben. De forskellige kvaliteter og sømmene sørger for, at der sker noget i designet, som dog alligevel er stilrent.

Nike Hypercool.jpg

Mærke: Nike

Model: Hypercool Tight Marble

Vejledende pris: 499 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Et par tights med meget stretch og som sidder fint uden at blive for stramme. Størrelsen er perfekt og taljen temmelig høj. De sidder godt!

Komfort: For en bedre komfort havde vi gerne set en bredere linning og en mere støttende talje. Ellers er det et par komfortable tights i et blødt stof, der er rigtig smukt. Sømmene over lårene skærer ikke, men har en god stretch-effekt.

Temperatur: Stoffet er let uden at blive for tyndt, og du har mesh-sektioner over store dele af benene, hvilket giver afkøling. Her kan du udføre spinning og udendørs træning i varmt vejr uden at "brænde op".

Design: Sømme og mesh-detaljer får højeste score, men stoffet passer ikke alle. Det er lidt som koriander: Enten elsker du det - eller også kan du slet ikke lide det. 

Konklusion:

Nikes Pro Hypercool-teknologi er designet til at give afkøling, og vi synes, ​​at målet er nået her. Selvom disse tights er hellange i et "dækkende stof", føles de ikke for varme under svedelig motion. Materialet er derfor fint, men designet deler vandene. Mønsteret skiller sig ud og er bestemt rigtigt godt

SHOP HER:
LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

1 dag sedan
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

1 dag sedan
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

3 dagar sedan
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

27 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

26 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

25 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheder i 2019

25 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Sådan passer du bedst på din sports-bh

24 jan 2019
UA Hovr

Løbeskoene for 2019 du ikke vil gå glip af!

24 jan 2019
Byks_Karitraa.png

Forårets nye sneakers fra Kari Traa

23 jan 2019
Lofsan PureMove Bra

Lofsan: Sådan vælger du den rigtige sports-bh

22 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg

Craft`s nye Studio Collection er her!

21 jan 2019
Puma XT Fuse

De bedste håndboldssko 2019

18 jan 2019
DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

18 jan 2019
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

17 jan 2019
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

15 jan 2019
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af vores bedste linerjakker for herrer

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

Vi er så stolte og glade for vi nu kan tilbyde Filippa K Soft Sport her hos os på Sportamore! Her er alt du skal vide om brandet!

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

Endelig kan vi nu tilbyde et bredere sortiment af størrelser fra Nike her hos Sportamore. Her er alt du vil vide om Nikes Plus size-kollektion.

TommySport

Hej Tommy Sport!

Det amerikanske mærke Tommy Hilfiger har lanceret en sporty kollektion, og nu findes Tommy Sport hos os på Sportamore.

Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

Lige som du troede dagen ikke kunne blive meget bedre, så kommer Adidas nu med deres helt nye løbesko UltraBoost 19!

Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

Med bokseringen som inspiration kommer Puma nu med sin nye tilføjelse til din træningsgarderobe. De nye Jaab XT er en perfekt kombination af komfort, fleksibilitet og dæmpning.

Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

Et par tights der duer til alt. Det er tanken bag One. Vi har testet Nikes nye supertights og vi blev ikke skuffet!

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

Det er ikke bare smag og stil der styrer indkøb til træningsgarderoben. Din pengepung har også noget at skulle sige! Så her har du fem prisvenlige sportsbh`er fra Blacc.

svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

Vindafvisende, let og stilren. Sig hej til Adidas nye tilføjelse til din træningsgarderobe: vindjakken Wind Fleece Jacket!