DK-Header.jpg

Bliv en posedame!

Tænk dig om en ekstra gang før du shopper, så bliver det lettere at finde den perfekte træningstaske. Her er alt du behøver at vide.

Størrelsen er ikke det vigtigste som du måske allerede ved. Men her snakker vi om sportstasker. Det vigtigeste at tænke på når du skal skaffe nu sportstaske er selvfølgeligt at alle dine ting får plads i tasken! Samme modeller kommer iblandt i forskellige størrelser, så tænkt over hvad u skal bruge tasken til.

– Hvis du bare stikker afsted til træningscentret på en søndag har du måsk dit træningstøj på og behøver bare pakke dine sko, vandflaske og hængelås. Træner du derimod efter arbejde kan du have brug for at have plads til håndklæde, computer, byttetøj, frokost og så videre. Har du så en for lille taske med kan du så risikerer du at skulle gå med dine ting i hænderne, siger Emma Kruth, Sportamores indkøber af træningstasker der hver sæson går det meste af markedets modeller igennem.

Når du ved hvad du vil pakke, behøver du at vælge om du vil have en duffel, rygsæk eller anden model. Kig specielt lidt ekstra på taskens remme, kan du have tasken over skulderen eller bære den i håndtag. Hvis den bare har håndtag er det så den type du kan have på som rygsæk hvis du skal have meget og tunge ting i og så videre.

– Rygsæk er ofte et godt valg hvis duskal haev computeren med rundt, for de har ofte specielle lommer. Så behøver din computer ikke ligge sammen med dit våde træningstøj. En taske du kan have på rygge er også at foretrække da den kan blive tung i længden og du har fordelen af at have dine arme og hænder frie.  

Hvis du ikke træner i træningscenter kan du finde tasker der er mere specielt fremstillet til konkrete aktiviteter. Der findes yoga tasker hvor du kan hænge din yogamåtte på et fiks måde, tennis tasker med plad til dine ketchere og fodboldtasker med specielt rum til skoene så dine andre ting ikke bliver mere beskidte end nødvendigt.

– Hvad er det du skal træne? Måske behøver du flere forskellige tasker, så du optimerer din pakning efter din træning. Jeg anbefaler på det kraftigeste at have forskellige tasker til forskellige aktiviteter. Hvis du anvender forskellige tasker holder de også længere.

Når det gælder materialer kan du vælge lige præcis hvad du vil, men tænk på at tasken holder længere hvis du kan vaske den af.

–Hvis du træner ofte ville jeg anbefale en taske som går at vaske af, ellers risikerer du at tasken hurtigt begynder at lugte surt eller af sved. Tænk også på de skal være hårdfør hvis du træner en del. Det koster som regel lidt ekstra men holder så også tilsvarende længere.

For at slippe for at bruge tid på materiale valget kan du også vælge en gymnastikose ved siden af til at putte dit beskidte tøj og udstyr i efter træning, så bliver din taske ikke så hurtigt beskidt.

–Beskidt tøj og våde håndklæder samler bakterier. Hold derfor tasken frisk ved altid at tømme den når du kommer hjem.

5 hurtige tips

  1. Hav en ekstra gymnastikpose i tasken til det snavsede tøj.
  2. Mange mærker har tasker som matcher resten af deres kollektioner.
  3. Hav en speciel lille toilettaske til smykker så de ikke forsvinder. 
  4. Læg shampoo og balsam i en seperat toilettaske så det ikke siver ud i tasken. 
  5. Tøm tasken og luft den ud efter du har brugt den.  

TESTPANELETS BEDØMMELSE

DK_BLACC.jpg

Test af: Blacc,

Vejledende pris: 359 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Lavet i slidstærkt nylon. mønsteret gør også at pletter og slid synes mindre.  

Rummelighed: I den her taske får du plads til både træningstøj, håndklæde, sko og drikkedunk uden problemer. Den her størrelse passer også de fleste. Rummelig uden at føles enorm.

Opbevaring: Den har lomme uden på og tre inderlommer , en af disse med lynlås.

Design:  Fedt at Blacc matcher sin taske med resten af sin AW18-kollektion, bland andet tightsne  i samme mønster. Fine farver der giver energi! Skønt med et par lange håndtag, som du også kan have den på skuldrene. Der medfølger også en lang skulderrem.

Konklusion: En klassisk sportstaske i et holdbart materiale som holder længe og som er let og fresh. Perfekt med seperate rum så du ikke behøer at blande svedigt tøj og sko med resten af din eting. Super godt pris! 

DK_NIKE.jpg

Test af: Nike,

Vejledende pris: 199 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Lavet i slidstærkt polyester og har en bund med vandafvisende egenskaber.

Rummelighed:  Brasilia fra Nike er en klassisk træningstaske, den her, som hedder XS er den mindste i serien og rummer kun det absolut vigtigeste. 

Opbevaring: To lomme rpå ydersiden begge med lynlås. En inderlomme med lynlås, Denner er ventileret og perfekt til at have sine sko i.

Design: En kantet model i olivengrøn og sort med stort logo. Ikke en der stikker for meget ud. Bredt og justerbar skulder rem og håndtag du kan have i hånden. Eftersom den ikke er så stor bliver den sjældent så tung at man behøver have den på ryggen.

Konklusion:  Det her er træningstasken for dig som ønsker en lille taske du let får med dig rundt. Perfekt til og fra træningen. Holder sig fresh længe og er let at rengøre med en fugtig klud hvis det behøves. Lille rem på undersiden som du kan sætte di cykelhjelm fast i.

DK_PEAK PERFORMANCE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 499 kroner

Testparametre:

 Holdbarhed: En holdbar træningstaske i polyamid. Ingen ydeligere forstærkning i bunden.

Rummelighed: Det her er en stor taskee som du kan anvende som weekend taske. 

Opbevaring: Et yderelomme med lynlås. To inderlommer dog ingen med lynlås. I en så stor taske have vi ville have en flere seperate lommer og gerne et rum til sko. Takke være størrelsen kan du dog få en masse ned i. 

Design: Åh, testpanelet elsker den lilla farve med de sorte detaljer. Den har en fin metallic glans. Den har hådntag du kan have i hånden og over skulderen, eller i nødtilfælde have den som rygsæk. 

Konklusion: En taske som rummer alt og lidt til, men den savner flere lommer og rum. Den er ikke en drømmetaske for dig som er organiseret til fingerspidserne. Et tip er at have sko i en gynmastikpose indeni tasken. Lynlåsen er super og glider let og problemfrit. Stort plus gives for et lækkert look og gode håndtag. Ligger i den dyre ende. 

DK_ADIDAS.jpg

Test af:

Vejledende pris: 399 kroner

Testparametre:

 Holdbarhed:  Lavet i polyestervævning og har et inderfor. Forstærkning i bunden. 

Rummelighed: Her får du plads til træningstøj, sko og computer uden problemer. 

Opbevaring: Superrummelig rygsæk. Fire ydrelommer, hvoraf en er med lynlås og indeni er der en foret lomme til bærbarcomputer.

Design: Lidt kedeligt med en sort rygsæk, også selv om den har moderne detaljer. Sig hvad man vil om det at gå med rygsæk - men det er altså bekvemt. Polstrede skulderemme og rygpanel i mesh som ånder fint mod ryggen gør denne model til en top kandidat.

Konklusion:  En stor rygsæk som er lidt besværlig at åbne men det gør den på den anden side også lettere "indbrudssikker". Krydsede remme kan komprimere indholdet i tasken. To ydrelommer til vandflasker. Smart polstret lomme til bærbarcomputer. 

DK_CRAFT.jpg

Test af:

Vejledende pris: 389 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Sort taske i robust materiale som også er vandafvisende. Lang holdbarhed!

Rummelighed: Rummer 30 liter, så du får plads til det du behøver til et trænigspas., men du kan ikke pakke uendeligt med ekstra sager. Plus for at man kan bære tasken mens den er åben da den har to remme til at holde tingene på plads.

Opbevaring: Har ikke mange smarte detaljer eller funktioner. Udover selve det store rum findes bare et rum mere til mobil og så en flaske holder på siden.

Design: Den er heltsort med forskellige glans nuancer og disket logo. Passer godt til de fleste outfits og stile. Klassisk bred skulderrem, hvilket er skønt. Håndtag du kan have over skulderen med polstring. Selv omdu ikke er høj kan du sagtens bære tasken afslappet i hånden uden at den slæber mod jorden! 

Konklusion:  Man kan knappe den store rem af og den er også justerbar. Findes en ekstra knap over lynlåsen så du kan lukke den til selvom der skulle stikke noget ud. En basic taske i høj kvalitet.

DK_DAKINE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 499 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Lavet i kraftigt og slidstærkt materiale som desuden er PVC-frit og lavet i genanvendte plastik flasker. Mønsteret gør at pletter og slid ikke synes lige så meget.

Rummelighed: Den rummer hele 50 liter, så du kan have den bruge den til andet end en træningstaske, også som en weekend taske uden problemer.

Opbevaring: Stor sidelomme for eksempelvis sko, men ingen store inderlommer, hvilket gør der kan blive lidt kaos i det store rum hvis du ikke selv køber gymnastikposer og toilettasker.

Design: Fint mønster men selve formen af tasken kan føles lidt retro. Polstrede skulderremme og den er desuden "pakbar" hviket vil sige du kan folde den ind i sig selv når du ikke anvender den. 

Konklusion: Den her taske er en rigtig god allround taske, da man får plads til det meste. Modellen kommer i mindre og større udgaver helt op til 50 liter der er lige vel stort nok til at bruge den til træningstaske. Lynlåsen er regnsikker, så dine ting er sikkert beskyttet mod vejret!

DK_KARI TRAA.jpg

Test af: 

Vejledende pris: 479 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Lavet i slidstærkt materiale og vandafvisende PVC og polyester. Indersiden har en plastik følelse, og hvis en shampoo er utæt eller andet så er den let lige at tørre af. 

Rummelighed: Her får du plads med alt til din træning og du kan også få plads til din computer, da der er en speciel lomme til det. Perfekt størrelse til de fleste.

Opbevaring: Tre gode inderlommer med lynlås. Vi savner små ydre lommer og seperat lomme til sko. 

Design: Cylinderformet taske med et fedt sportswearlook. Findes i flere farver, men mixet af petrol og koral er en rigtig vinder!  Du kan bære den her på ryggen med polstrede remme, i hånden eller over skulderen. Uanset hvor tungt du pakker den kommer den mærkes bekvem at bære rundt på. 

Konklusion:  Vi elsker sporty grej der kan bruges til hverdag. Det her er den perfekte træningstaske, men den er også perfekt når du rejser og tasken har til og med en plastiklomme på ydersiden til en adresselap. Kombinationen af funktion og fashion gør den til en klar vinder!

DK_WYTE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 299 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Gør dit bedste for at slide den op! Materialet er super slidstærkt og vandtæt og forstærket på de udsatte steder. Enkelt at vaske af. Perfekt!

Rummelighed: 40 liter er større end mange andre tasker, men ikke kæmpestort og klumpet. Den her er perfekt for dig som har lidt ekstra med end bare sko og og vandflaske med dig når du skal træne. 

Opbevaring: Smart sidelomme for sko og beskidt træningstøj. To små sidelommer med lynlås. På indersiden har du en god inderlomme. 

Design: Lækker militærgrøn farve med grå detaljer, perfekt til dig der ikke kan lide det ultra-feminine look. Den her taske kan du både bære i hånden, over skulderen med håndtag eller som rygsæk med polstrede remme. Super hvis den er tung.

Konklusion:  En rigtigt herlig træningstaske i den store ende af skalaen som du kan have på som rygsæk. Materialet er slidstærkt og står godt imod lugt og skidt. Det eneste vi ønsker er en lille inderlomme. Elsker du den her taske kan du jo tjekke den i 70 eller 90 liter, der passer godt som rejsetaske.

SHOP HER: 

LÆS MERE:  

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

2 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
more news
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

2 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbage med en ny opdatering af den anerkendte træningssko Metcon. Metcon 5 er en sko til atleten som elsker former for højintensiv træning. Her er det, som er nyt og unik med den nye model.

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019