DK-Header.jpg

Bliv en posedame!

Tænk dig om en ekstra gang før du shopper, så bliver det lettere at finde den perfekte træningstaske. Her er alt du behøver at vide.

Størrelsen er ikke det vigtigste som du måske allerede ved. Men her snakker vi om sportstasker. Det vigtigeste at tænke på når du skal skaffe nu sportstaske er selvfølgeligt at alle dine ting får plads i tasken! Samme modeller kommer iblandt i forskellige størrelser, så tænkt over hvad u skal bruge tasken til.

– Hvis du bare stikker afsted til træningscentret på en søndag har du måsk dit træningstøj på og behøver bare pakke dine sko, vandflaske og hængelås. Træner du derimod efter arbejde kan du have brug for at have plads til håndklæde, computer, byttetøj, frokost og så videre. Har du så en for lille taske med kan du så risikerer du at skulle gå med dine ting i hænderne, siger Emma Kruth, Sportamores indkøber af træningstasker der hver sæson går det meste af markedets modeller igennem.

Når du ved hvad du vil pakke, behøver du at vælge om du vil have en duffel, rygsæk eller anden model. Kig specielt lidt ekstra på taskens remme, kan du have tasken over skulderen eller bære den i håndtag. Hvis den bare har håndtag er det så den type du kan have på som rygsæk hvis du skal have meget og tunge ting i og så videre.

– Rygsæk er ofte et godt valg hvis duskal haev computeren med rundt, for de har ofte specielle lommer. Så behøver din computer ikke ligge sammen med dit våde træningstøj. En taske du kan have på rygge er også at foretrække da den kan blive tung i længden og du har fordelen af at have dine arme og hænder frie.  

Hvis du ikke træner i træningscenter kan du finde tasker der er mere specielt fremstillet til konkrete aktiviteter. Der findes yoga tasker hvor du kan hænge din yogamåtte på et fiks måde, tennis tasker med plad til dine ketchere og fodboldtasker med specielt rum til skoene så dine andre ting ikke bliver mere beskidte end nødvendigt.

– Hvad er det du skal træne? Måske behøver du flere forskellige tasker, så du optimerer din pakning efter din træning. Jeg anbefaler på det kraftigeste at have forskellige tasker til forskellige aktiviteter. Hvis du anvender forskellige tasker holder de også længere.

Når det gælder materialer kan du vælge lige præcis hvad du vil, men tænk på at tasken holder længere hvis du kan vaske den af.

–Hvis du træner ofte ville jeg anbefale en taske som går at vaske af, ellers risikerer du at tasken hurtigt begynder at lugte surt eller af sved. Tænk også på de skal være hårdfør hvis du træner en del. Det koster som regel lidt ekstra men holder så også tilsvarende længere.

For at slippe for at bruge tid på materiale valget kan du også vælge en gymnastikose ved siden af til at putte dit beskidte tøj og udstyr i efter træning, så bliver din taske ikke så hurtigt beskidt.

–Beskidt tøj og våde håndklæder samler bakterier. Hold derfor tasken frisk ved altid at tømme den når du kommer hjem.

5 hurtige tips

  1. Hav en ekstra gymnastikpose i tasken til det snavsede tøj.
  2. Mange mærker har tasker som matcher resten af deres kollektioner.
  3. Hav en speciel lille toilettaske til smykker så de ikke forsvinder. 
  4. Læg shampoo og balsam i en seperat toilettaske så det ikke siver ud i tasken. 
  5. Tøm tasken og luft den ud efter du har brugt den.  

TESTPANELETS BEDØMMELSE

DK_BLACC.jpg

Test af: Blacc,

Vejledende pris: 359 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Lavet i slidstærkt nylon. mønsteret gør også at pletter og slid synes mindre.  

Rummelighed: I den her taske får du plads til både træningstøj, håndklæde, sko og drikkedunk uden problemer. Den her størrelse passer også de fleste. Rummelig uden at føles enorm.

Opbevaring: Den har lomme uden på og tre inderlommer , en af disse med lynlås.

Design:  Fedt at Blacc matcher sin taske med resten af sin AW18-kollektion, bland andet tightsne  i samme mønster. Fine farver der giver energi! Skønt med et par lange håndtag, som du også kan have den på skuldrene. Der medfølger også en lang skulderrem.

Konklusion: En klassisk sportstaske i et holdbart materiale som holder længe og som er let og fresh. Perfekt med seperate rum så du ikke behøer at blande svedigt tøj og sko med resten af din eting. Super godt pris! 

DK_NIKE.jpg

Test af: Nike,

Vejledende pris: 199 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Lavet i slidstærkt polyester og har en bund med vandafvisende egenskaber.

Rummelighed:  Brasilia fra Nike er en klassisk træningstaske, den her, som hedder XS er den mindste i serien og rummer kun det absolut vigtigeste. 

Opbevaring: To lomme rpå ydersiden begge med lynlås. En inderlomme med lynlås, Denner er ventileret og perfekt til at have sine sko i.

Design: En kantet model i olivengrøn og sort med stort logo. Ikke en der stikker for meget ud. Bredt og justerbar skulder rem og håndtag du kan have i hånden. Eftersom den ikke er så stor bliver den sjældent så tung at man behøver have den på ryggen.

Konklusion:  Det her er træningstasken for dig som ønsker en lille taske du let får med dig rundt. Perfekt til og fra træningen. Holder sig fresh længe og er let at rengøre med en fugtig klud hvis det behøves. Lille rem på undersiden som du kan sætte di cykelhjelm fast i.

DK_PEAK PERFORMANCE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 499 kroner

Testparametre:

 Holdbarhed: En holdbar træningstaske i polyamid. Ingen ydeligere forstærkning i bunden.

Rummelighed: Det her er en stor taskee som du kan anvende som weekend taske. 

Opbevaring: Et yderelomme med lynlås. To inderlommer dog ingen med lynlås. I en så stor taske have vi ville have en flere seperate lommer og gerne et rum til sko. Takke være størrelsen kan du dog få en masse ned i. 

Design: Åh, testpanelet elsker den lilla farve med de sorte detaljer. Den har en fin metallic glans. Den har hådntag du kan have i hånden og over skulderen, eller i nødtilfælde have den som rygsæk. 

Konklusion: En taske som rummer alt og lidt til, men den savner flere lommer og rum. Den er ikke en drømmetaske for dig som er organiseret til fingerspidserne. Et tip er at have sko i en gynmastikpose indeni tasken. Lynlåsen er super og glider let og problemfrit. Stort plus gives for et lækkert look og gode håndtag. Ligger i den dyre ende. 

DK_ADIDAS.jpg

Test af:

Vejledende pris: 399 kroner

Testparametre:

 Holdbarhed:  Lavet i polyestervævning og har et inderfor. Forstærkning i bunden. 

Rummelighed: Her får du plads til træningstøj, sko og computer uden problemer. 

Opbevaring: Superrummelig rygsæk. Fire ydrelommer, hvoraf en er med lynlås og indeni er der en foret lomme til bærbarcomputer.

Design: Lidt kedeligt med en sort rygsæk, også selv om den har moderne detaljer. Sig hvad man vil om det at gå med rygsæk - men det er altså bekvemt. Polstrede skulderemme og rygpanel i mesh som ånder fint mod ryggen gør denne model til en top kandidat.

Konklusion:  En stor rygsæk som er lidt besværlig at åbne men det gør den på den anden side også lettere "indbrudssikker". Krydsede remme kan komprimere indholdet i tasken. To ydrelommer til vandflasker. Smart polstret lomme til bærbarcomputer. 

DK_CRAFT.jpg

Test af:

Vejledende pris: 389 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Sort taske i robust materiale som også er vandafvisende. Lang holdbarhed!

Rummelighed: Rummer 30 liter, så du får plads til det du behøver til et trænigspas., men du kan ikke pakke uendeligt med ekstra sager. Plus for at man kan bære tasken mens den er åben da den har to remme til at holde tingene på plads.

Opbevaring: Har ikke mange smarte detaljer eller funktioner. Udover selve det store rum findes bare et rum mere til mobil og så en flaske holder på siden.

Design: Den er heltsort med forskellige glans nuancer og disket logo. Passer godt til de fleste outfits og stile. Klassisk bred skulderrem, hvilket er skønt. Håndtag du kan have over skulderen med polstring. Selv omdu ikke er høj kan du sagtens bære tasken afslappet i hånden uden at den slæber mod jorden! 

Konklusion:  Man kan knappe den store rem af og den er også justerbar. Findes en ekstra knap over lynlåsen så du kan lukke den til selvom der skulle stikke noget ud. En basic taske i høj kvalitet.

DK_DAKINE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 499 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Lavet i kraftigt og slidstærkt materiale som desuden er PVC-frit og lavet i genanvendte plastik flasker. Mønsteret gør at pletter og slid ikke synes lige så meget.

Rummelighed: Den rummer hele 50 liter, så du kan have den bruge den til andet end en træningstaske, også som en weekend taske uden problemer.

Opbevaring: Stor sidelomme for eksempelvis sko, men ingen store inderlommer, hvilket gør der kan blive lidt kaos i det store rum hvis du ikke selv køber gymnastikposer og toilettasker.

Design: Fint mønster men selve formen af tasken kan føles lidt retro. Polstrede skulderremme og den er desuden "pakbar" hviket vil sige du kan folde den ind i sig selv når du ikke anvender den. 

Konklusion: Den her taske er en rigtig god allround taske, da man får plads til det meste. Modellen kommer i mindre og større udgaver helt op til 50 liter der er lige vel stort nok til at bruge den til træningstaske. Lynlåsen er regnsikker, så dine ting er sikkert beskyttet mod vejret!

DK_KARI TRAA.jpg

Test af: 

Vejledende pris: 479 kroner

Testparametre:

Holdbarhed: Lavet i slidstærkt materiale og vandafvisende PVC og polyester. Indersiden har en plastik følelse, og hvis en shampoo er utæt eller andet så er den let lige at tørre af. 

Rummelighed: Her får du plads med alt til din træning og du kan også få plads til din computer, da der er en speciel lomme til det. Perfekt størrelse til de fleste.

Opbevaring: Tre gode inderlommer med lynlås. Vi savner små ydre lommer og seperat lomme til sko. 

Design: Cylinderformet taske med et fedt sportswearlook. Findes i flere farver, men mixet af petrol og koral er en rigtig vinder!  Du kan bære den her på ryggen med polstrede remme, i hånden eller over skulderen. Uanset hvor tungt du pakker den kommer den mærkes bekvem at bære rundt på. 

Konklusion:  Vi elsker sporty grej der kan bruges til hverdag. Det her er den perfekte træningstaske, men den er også perfekt når du rejser og tasken har til og med en plastiklomme på ydersiden til en adresselap. Kombinationen af funktion og fashion gør den til en klar vinder!

DK_WYTE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 299 kroner

Testparametre:

Holdbarhed:  Gør dit bedste for at slide den op! Materialet er super slidstærkt og vandtæt og forstærket på de udsatte steder. Enkelt at vaske af. Perfekt!

Rummelighed: 40 liter er større end mange andre tasker, men ikke kæmpestort og klumpet. Den her er perfekt for dig som har lidt ekstra med end bare sko og og vandflaske med dig når du skal træne. 

Opbevaring: Smart sidelomme for sko og beskidt træningstøj. To små sidelommer med lynlås. På indersiden har du en god inderlomme. 

Design: Lækker militærgrøn farve med grå detaljer, perfekt til dig der ikke kan lide det ultra-feminine look. Den her taske kan du både bære i hånden, over skulderen med håndtag eller som rygsæk med polstrede remme. Super hvis den er tung.

Konklusion:  En rigtigt herlig træningstaske i den store ende af skalaen som du kan have på som rygsæk. Materialet er slidstærkt og står godt imod lugt og skidt. Det eneste vi ønsker er en lille inderlomme. Elsker du den her taske kan du jo tjekke den i 70 eller 90 liter, der passer godt som rejsetaske.

SHOP HER: 

LÆS MERE:  

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

16 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

16 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

Hvis du er ude efter en trailsko med høj komfort, så kan de nye trailsko fra Adidas være noget for dig. Eksperterne Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

30 apr 2019