Bedste svømmebriller 2017 til herrer, damer og juniorer

Testpanelet har begivet sig ud i vandet for at se, hvilke svømmebriller der er bedst i test. Her er unisex-modellerne til både voksne og juniorer, som giver det bedste syn under overfladen. 

Er du usikker på, hvilken model som passer dig? Det som betyder mest, når det kommer til valget af svømmebriller - uanset hvilken form for svømning du skal bruge dem til - er pasform og komfort. Det at de sidder behageligt, ikke lukker vand ind og kan bruges i lang tid ad gangen er det vigtigste. Hvis du skal svømme hurtigt og er konkurrencesvømmer er et par mindre svømmebriller, der sidder nærmere øjet, at foretrække fremfor en større og mere bekvem ramme, da de kan klare en tungere vandmodstand. 

Udover komfort og pasform kan det være godt at tænke over, hvilken type af linse du vil have: Klar, farvet eller spejlglas. En klar linse er bedst indendørs, da den ikke har samme kontrastforhøjende egenskaber, som farvede linser har. Blandt de farvede linser sørger blåt glas for, at du ikke bliver blændet af skarpt lys over vandet, mens gul/orange linser forstærker kontraster og giver ekstra skarphed. Spejlglas er godt, hvis du svømmer meget udendørs, da det reflekterer solens stråler.  

Tænk over hvor og hvornår du skal bruge dine svømmebriller og vælg model og mærke efter det!  

Samtlige modeller i den her test har anti-dug og kommer i en unisex-model. 

Svømmebriller til ham og hende

Test af: DK_06.jpg 

Mærke: Arena

Model: Cobra Mirror

Normalpris: 349 kroner

Vurdering: Hurtige svømmebriller til konkurrencesvømmere 

Testpanelet siger:

Hvis du leder efter et par pæne svømmebriller, til intervaller eller kortere ture i poolen, er det dem her du skal satse på.

– De er tilpas store i størrelsen, sidder godt og falder ikke af når du hopper ned i bassinet fra kanten, siger en testperson. 

Eftersom de sidder tæt indtil øjet kan de give et vist tryk ved længere strækninger, så den her model passer ikke til dig, som svømmer længere ture og distancer. Det kommer tydelige trykmærker efter 30 minutter, men de er lette at justere samt at tage af og på. 

– Man får et overraskende godt synsfelt, når man tænker på, at de ikke har så store øjestykker, siger en tilfreds testperson. 

Takket være spejlglasset kan de også sagtens anvendes udendørs.  

Arena Cobra Mirror finder du

Test af: DK_07.jpg

Mærke: Speedo

Model: Aquapulse Max 2 Mirror

Normalpris: 299 kroner

Vurdering: Bred model til længere distancer

Testpanelet siger:

En lidt bredere model der giver et godt synsfelt og fungerer godt både indendørs og udendørs takket være spejlglasset. Svømmebrillerne gav ingen trykmærker og kan bruges i lang tid uden problemer, hvilket er et plus. Nogle af testpersonerne oplevede dog, at de lukkede lidt vand ind. 

– Den her model er lidt firkantet i formen og passer derfor ikke til alle ansigtsformer. Hvis de ikke sidder godt har de en tendens til at lukke lidt vand ind, siger en testperson. 

Passer modellen til din ansigtsform sidder de dog rigtigt godt, men tænk på at de brede glas ikke er for alle. Svømmebrillerne oplevedes derimod som lette at tage af og på, da der findes smarte cifre på det ene bånd. 

Aquapulse Max 2 Mirror fra Speedo finder du .

Test af: DK_08.jpg

Mærke: Head

Model: Goggle Swedish

Normalpris: 119 kroner

Vurdering: Klassiker med godt synsfelt

Testpanelet siger: 

En klassisk model til både konkurrencer og træning som ikke faldt i hele testpanelets smag.

På plussiden ligger den blå linse, som giver et godt lys og et rigtigt godt synsfelt. Den lidt hårdere model opleves dog ikke som helt komfortabel. 

– Svømmebrillerne er lidt hårde i det, og det kan give et tryk rundt om øjnene, som måske ikke passer til alle svømmere, siger en testperson der fik tydelige trykmærker. 

Hvis du er vant til den her type af svømmebriller, vil du ikke blive overrasket over den her model. Ellers kan det tage nogle svømmeture at vende sig til både udseendet og følelsen. 

Goggle Swedish fra Head finder du

Test af:  DK_09.jpg

Mærke: Zoggs

Model: Predator Flex Mirror

Normalpris: 329 kroner

Vurdering: Behagelige og med super synsfelt 

Testpanelet siger:

De her svømmerbriller er ikke kun enkle at tage af og på. De føles også behagelige og bekvemme under hele svømmeturen.  

– De er lette at tage på og sidder, hvor de skal, fordi de kun har et bånd som let justeres længst fremme, siger en testperson. 

Det blå spejlglas beskytter dig mod sollys og giver et enormt godt synsfelt i både udendørspool og åbent hav. Testpanelet var også vilde med designet, som fik højeste karakter! 

Predator Flex Mirror passer både til dig som svømmer for motionens skyld, og til dig der er konkurrencesvømmer. Du finder svømmebrillerne .  

Test af: DK_10.jpg

Mærke: Nike

Model: Highlight Goggle

Normalpris: 249 kroner

Vurdering: Bekvemme og enkle at justere

Testpanelet siger: 

Selv om dele af testpanelet oplevede dem som en anelse små og trykkende første gang, blev de deres favorit efter et par svømmeture. 

– Jeg var ikke helt overbevist i starten, men blev mere og mere vild med dem. De er lette at tage på, giver et god synsfelt og er rigtigt bekvemme, siger en testperson. 

Eftersom de sidder tæt indtil øjnene, er de ikke i vejen og egner sig godt til dig som vil svømme stærkt. De sidder sikkert og lukker ikke noget vand ind.

 – Tidligere har jeg kun brugt svømmebriller som er større, men jeg er meget tilfreds med dem her! De er også lette at justere, siger en testperson. 

Nike Highlight Goggle finder du

Svømmebriller til juniorer

Test af: DK_01.jpg

Mærke: Speedo

Model: Sea Squad Mask

Normalpris: 149 kroner

Til børn i alderen: 0-6 år

Vurdering: Lette at justere og med et behageligt bånd 

Testpanelet siger:

Et par klassiske, lidt bredere svømmebriller til juniorer med behageligt neoprenbånd, som ikke sidder fast i håret, som mange andre svømmebriller gør.

– De her var en favorit hos mit barn, som er to og et halvt år. Dog synes jeg, at de var på grænsen til for små til trods for, at de er mærkede 5-6 år, siger en forælder til en af testpersonerne og mener, at modellen passer bedre til børn i alderen 1- 3 år. 

De var behagelige på, selvom at de gav trykmærker efter cirka en halv time i vandet. De får et plus for, at båndet har velcrolukning på begge sider, som gør det let at justere dem.

Sea Squad Mask fra Speedo findes både i  og i

Test af: DK_02.jpg

Mærke: Nike

Model: Remora Goggle

Normalpris: 299 kroner

Til børn i alderen: 6-14 år

Vurdering:  Smarte svømmebriller til ældre børn

Testpanelet siger: 

De mest seriøse svømmebriller af dem, der blev testet af juniorpatruljen. Modellen gik ikke rigtigt hjem hos de yngre testpersoner, som for det meste leger i svømmebassinet. 

– De kan sikkert komme mere til deres ret hos en lidt ældre junior, som svømmetræner selv uden indblanding af badeænder og badeskum, siger en forælder til en af de yngste testpersoner.

De individuelle glas og de dobbelte bånd gør svømmebrillerne mere professionelle, men det er den type af detaljer, som også gør dem ganske avancerede, og at de kan opleves som besværlige at få på. 

– De sad dog godt, når de vel var kommet på. Takket være de små individuelle glas havde de også gode justeringsmuligheder, siger en far til en af testerne.  

Nike Remora Goggle i pink finder du

Test af: DK_03.jpg

Mærke: Speedo

Model: Futura Classic Jr

Normalpris: 129 kroner

Til børn i alderen: 6-14 år

Vurdering: Gode til prisen og behagelige 

Testpanelet siger:

Både nybegyndere og juniorer med svømmeerfaring vil elske disse svømmebriller med klart glas. De er flotte, brede, behageligt og lette at justere. 

– Gode juniorsvømmebriller til svømmeskole og leg. De sad godt og kunne klare omfattende vandrutchebaneture uden at ryge af eller lukke vand ind, siger en forælder til en af testpersonerne.

Modellen fungerede godt for hele testpatruljen og blev, takket være god sigtbarhed, behagelig pasform og en passende størrelse, en favorit hos specielt de yngre juniorer. 

Speedo Futura Classic Jr i blå finder du , og fortrækker du et par i pink, så finder du dem .  

Test af: DK_04.jpg

Mærke: Head

Model: Meteor Character Set

Normalpris: 189 kroner

Til børn i alderen: 0-6 år

Vurdering: Testfavorit med tilhørende badehætte 

Testpanelet siger: 

Hos de yngste juniorer er det her sæt med svømmebriller og badehætte testens store publikumsfavorit.

– Den tilhørende badehætte fik testpatruljen til at juble, og outfittet viste sig at fungere godt til såvel badet som til morgenmaden og frokosten, hvor man passende bærer svømmebriller, siger en forælder til to tilfredse testpersoner. 

Badehætten var ikke det eneste som blev en rigtig succes hos testpanelet. Svømmebrillerne får toppoint, når det kommer til både sigtbarhed, komfort og pasform. De sad godt på ansigtet til trods for det individuelle glas, og det var let at tage dem på uden hjælp. 

Sættet fra Head finder du med et grønt frømotiv . Hvis dit barn fortrækker en blå variant med fiskemotiv finder du det .  

Test af: DK_05.jpg

Mærke: Head

Model: Monster

Normalpris: 199 kroner

Til barn i alderen: 6-14 år

Vurdering: Klassiske briller til svømmeskolen 

Testpanelet siger:

Klassisk model som er perfekt til børn, der går i svømmeskole, men som også fungerer udmærket til plask og leg. 

– De er lette at tage af og på og sidder godt over ansigtet. Båndet er let at justere, og den brede, delte rem gør, at svømmebrillerne sidder fast selv, mens man hopper og leger i poolen, siger en af testpersonernes forældre. 

Monster tilhører en af de mere seriøse modeller i testen med spændet smart placeret for at formindske vandmodstanden og vibrationerne. Den bredere pasform, uden individuelle linser, gør dog, at de også passer juniorer som ikke svømmetræner, men mere bader for legens skyld.

Monster fra Head i blå/hvid finder du .

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020