ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

Det plejer at være normalt at klæde sig efter vejret, men hvad med sko? Hvis du tror, at dine almindelige løbesko håndterer iskolde veje lige så godt som en normalt vinterløbesko, er du bogstaveligt talt ude på glat is. Sportamores testpanel er løbet i vinterløbesko fra Nike, Adidas, Icebug og Saucony. Her er vinterens bedste løbesko i følge dem! 

# 1 For the City Runner

adidas_winterized Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, med en tæt pasform.

Overflade: Asfalt.

Testpanelet siger: Den første ting, der rammer testpanelet, er, hvor pæne disse løbesko fra Adidas er. Skoen har en ekstra bred sål, som er skabt til dig der løber i et storbysmiljø, hvor der venter nye udfordringer bag hvert gadehjørne. Den brede sål giver dig mulighed for at bevæge dig sidelæns uden risikoen for at vride om på dine fødder.

- Det bedste ved disse løbesko er, hvor komfortable de er. Som tidligere boostsko, smyger de sig om foden som en strømpe, og desuden føles sålen både meget elastisk og blød, bemærker en testdeltager.

Hvis du har en bil, kender du muligvis hovedsageligt Continental som dækproducent, men de har også smækket Pulseboost sålen sammen med Adidas. Det betyder, at Pulseboost har et solidt greb på glatte veje. Derudover er modellen vindtæt og varmt nok til at stå imod kulde, mens det behandlede nylonstof får vandet til at perle af - sådan, Adidas! Desuden er designet stilfuldt, siger testpanelet, der giver ekstra point for skoens refleksdetaljer.

# 2 Til et elastisk løbeskridt 

ENG_M_Odyssey_React.png Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse, hvilket betyder, at du hellere skal satse på en størrelse, der er større end den du normalt har.

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Ved den første knude af snørebåndet føler nogle i testpanelet, at denne Nike-løbesko er noget stiv på grund af det ekstra materiale, der vil beskytte mod vinterens vejr. Denne følelse forsvinder dog som dug fra solen allerede efter den første runde. Sålen er lavet af Nikes såkaldte React skum - en type skum, der giver kraft til løbeskridtet og byder på en høj komfort. I modsætning til Nikes sædvanlige løbesko til sommer, efterår og forår, så er denne model lidt stivere i sålen, hvilket også giver bedre stabilitet.

- Jeg løb med skoene på asfalt og et par sving i skoven og vil mene, at disse løbesko fungerer godt begge steder. Jeg følte heller ikke, at jeg nogensinde mistede grebet på de lidt vådere og mere isede overflader, hvilket er super! siger en testdeltager.

Udover at sålen fra Odyssey React er tilpasset vinterens udfordringer, har skoen også fået en lille make-over på toppen. Det ydre materiale er tykkere på denne sko end hos dens forgænger, men ikke særlig tyk. Skal du ud og løbe, når temperaturen er dalet til under nul, skal du supplere med en løberstrømpe for at holde fødderne varme.

# 3 100% vandtæt!

ENG_M_NewRun.png Model: ,

Størrelse og pasform: Lidt bredere pasform, men let at snøre efter ønske. Også lidt stor i størrelse. Vælg den mindre variant, hvis du står mellem to størrelser.

Overflade: Grus, asfalt, skovsti.

Testpanelet siger: Dette er en virkelig stabil sko med en relativt hård sål. Dette gør den bedre til de lidt kortere distancer, da den hårde sål risikerer at trætte dine fodled trætte ved længere løbedistancer. 

- Skoene er snøret med et hurtigt snøresystem, som minder mest om en skrueprop. Det gør dem super nemme at tage på og de sidder tilpas stramt over hele foden. Elsker den funktion!

Vintertilpasning er helt spot on. Som den eneste sko i testen har denne løbesko stålknopper på undersålen. Det gør den overlegen på sneklædte løbebaner, men det er værd at nævne, at hvis du løber med modellen kun på asfalt, kan det føles lidt anderledes end normalt. Udover det, så giver testpanelet også et stort plus for det stilfulde design!

# 4 For den Nike frelste 

ENG_M_Zoom_Winflo.png Model: ,

Størrelse og pasform: Denne løbesko er i normal Nike-størrelse. Derfor, hvis du er mellem to størrelser, skal du satse på den større, da pasningen er tætsiddende. 

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: Hvis du er fan af Nike, har du måske testet deres elskede løbesko Pegasus før.  Zoom Winflo har mange ligheder med Pegasus - både hvad angår design og ydeevne. Skoen har en lav profil, men stadig god dæmpning. Testpanelet føler også, at deres fodled får god støtte i Winflo, kilometer efter kilometer. 

- Designet af skoen er meget sjovt. Jeg kan godt lide det lilla og lyserøde i en lille Buzz Lightyear-inspiration, og meget sjovere end sidste års sort/grå design, siger en i testpanelet.

Hvad angår denne skos vinterpasning, bliver Nike uden tvivl godkendt - især når det kommer til vandafvisning og foringen. Det eneste forbedringspotentiale, som testpanelet kan se, er, at mønsterdybden ikke er meget dyb, hvilket betyder, at det muligvis ikke passer perfekt til ren sne. For iskolde og våde veje er det dog et soleklart valg.

# 5 Maksimal stabilitet med eksoskelet

peregrin Model: ,

Størrelse og pasform: Lidt lille i størrelsen, men ikke så lille, at du skal ændre størrelsen. Slank og stram pasform, der omfavner foden på en god måde.

Overflade: Trail.

Testpanelet siger: Hvis du og dine led kræver en løbesko med god stabilitet, er dette den model, du skal satse på. På ydersiden af skoen er et såkaldt eksoskelet, dvs. et skalmønster, der giver stabilitet. Dette får skoen til at føle meget robust, hvilket er perfekt til løb, selvom den fungerer til korte asfaltløb (til den almindelige løber) også.

- De kan løbe på asfalt i disse sko, men de har ret lille støddæmpning. De er perfekt til at erobre skovstien med, selv når det regner eller stien er glat, siger en testdeltager. 

Ellers er dette en varm sko, der tåler selv de koldeste temperaturer, men bedst af alt er alligevel Gore-Tex-membranen. Med andre ord; Peregrine 8 GTS er helt vandtæt!


LÆS MERE:

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020