Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering! 

Vintervejret kan helt sikkert variere meget afhængig af den breddegrad, du bor på, men én ting er sikkert - løb om vinteren stiller andre krav til dine sko, end hvad der kræves i andre sæsoner. En vinterløbesko skal være varm nok, kunne modstå fugt og have et greb, der lever op til forventningerne på vinterramte veje. Her er de modeller, der klarer udfordringen.

# 1 Et stabilt valg

gel pulse

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, med en slim pasform. 

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Denne vinter løbesko fra Asics er et rigtig sikkert kort til dem, der ønsker en god støddæmpning. Sålen har nemlig Asics særlige gelepude, der er superblød og behagelig at løbe på, selv på asfalt. Denne særlige model er neutral i hæl foden. Hvis du ved, at du har en høj bue, kan du lægge en indersål.

- Jeg synes, det bedste ved skoen er ydersålen, der er næsten lige så bred under hælkappen som den er under den anden del af skoen. Det giver god stabilitet og et godt greb, da der er meget materiale, der kommer i kontakt med jorden, når du trykker ned, siger en testdeltager. 

Når det kommer til overdelen, så er Gel Pulse tykkere og dermed varmere end en almindelig løbesko. Dette gør den velegnet til kølige temperaturer, men det er ikke af det tykkeste slags. Derfor kan det være en fordel med en varmere løbestrømpe - især hvis termometeret viser minusgrader. Testpanelet ønsker også at give tommelfingeren op for grebet, der passer fint til nogle frostbidte veje.

# 2 For dem, der nemt vrikker om på foden 

legend react

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse. Du skal satse på en størrelse, der er større end den du normalt har. Bred pasform i forfoden.

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Dette er en bred sko, både når kommer til pasform og til sålen. Det betyder, at du får god kontakt med jorden, og når grebet også er superfedt, så vil vintervejene aldrig være et problem. Hvis du leder efter lidt ekstra stabilitet, er denne vinterløbsko fra Nike et godt valg, da den brede sål også giver en vis statur - oplagt til dem som netop vrikker om på fødderne! 

- Skoens vandafvisende egenskaber fungerer rigtig godt, så jeg behøver ikke at blive våd om fødderne, men det bedste er, at den er så blød og behagelig at have på, siger en testdeltager og tilføjer, at dæmpningen er virkelig meget behagelig.

En anden stor fordel ved modellen er, at den er tilpasset til de sene efterårs- og vinteraftener med refleksdetaljer - blandt andet er swoosh-logoet lavet i sorte, stribede reflekser, og at der også er reflekser på pløs og hælkappe. Først og fremmest er det meget pænt, men også praktisk.

# 3 En overraskelse fra Icebug!

new run

Model: ,

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Du, der står mellem to størrelser, skal satse på den større.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: For alle, der kender Icebug, kan det komme som et chok, at denne løbesko ikke er en ren trailsko, men skal bruges på almindelige grusveje og asfalt. Hvis du har løbet i Icebugs trailsko før, kan du derfor opleve denne løbesko som mere dæmpet, hvilket den er. Med sin nye mellemsål håndterer den asfalt fremragende.

- Jeg kan især lide, at skoen har et hurtigt snøresystem, som du "binder" skoene sammen med. Det hjælper virkelig, at skoen sidder godt, og at du ikke glider rundt i den. 

Når det gælder Icebugs evne til at tilpasse en løbesko til barske forhold, er der ingen tvivl. Som mange af mærkets modeller er denne sko udstyret med en Gore-Tex-membran og er derfor 100% vandtæt. Icebug siger, at denne sko ikke har problemer med ren sne.

# 4 Godt dæmpet multitasker

peregrin

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, men med en ekstra høj tåboks.

Overflade: Sti og kortere passager på grusveje.

Testpanelet siger: Denne vinterløbesko fra Saucony er først og fremmest en trailsko, men kommer med så god dæmpning, at den også fungerer på grus og til korte afstande på asfalt. Saucony har forsynet modellen med en ekstra høj tå-boks. Det giver dig mulighed for let at have en tyk sok på. Ellers sidder skoen meget komfortabelt og er true to size.

- Jeg synes især, at skoen har et fantastisk greb, der får mig til at turde løbe, selvom løbestien er vinterglat. Det betyder, at jeg ikke behøver at bekymre mig om glatte rødder, blade eller sten, siger en testdeltager. 

Ud over det maksimale greb har Saucony vinterløbeskoen en membran i Gore-Tex. Naturligvis gør det den helt vandtæt, hvilket er altafgørende, hvis du skal ud på en runde i skoven, men det kan også være smart på en våd dag på landevejen. Testpanelet giver også tommelfingeren op for dæmpningen. Denne sko er også velegnet til dig, der er lidt tungere i løbeskridtet. 

# 5 En sko til bymiljø

Pulseboost Winterized

Model: ,

Størrelse og pasform: Rigtig stor. Købt den størrelse, du normalt har. Stram pasform.

Overflade: Asfalt.

Testpanelet siger: Pulseboost er en lille underlig fugl i løbeskos sortimentet,  men det udfylder helt klart et tomrum i her. Denne vinterløbesko fungerer bedst i bymiljøer, hvor den ekstra brede sål giver dig mulighed for at tage et skridt til siden så smooth som muligt, for eksempel at undgå at støde sammen med en cykel. Du skal dog ikke lade dig narre af den brede ydersål. Pasformen er stadig tight og opfattes af nogle i testpanelet som strømpe-lignende.

- Det bedste ved at løbe i en vinterløbesko er, at jeg ikke følte at jeg havde kolde fødder, som man ellers kan gøre. Der kommer ingen vind ind gennem stoffet på Pulseboost Winterized, hvilket jeg synes er godt, siger en tester.

En anden fordel ved Pulseboost Winterized er, at Adidas i sin design modtog med reflekser - noget, der helt klart er nødvendigt, når du kører blandt biler i bytrafik! Kombineret med et godt greb, der kendetegner Pulseboost HD, som blev udgivet i sommers, giver denne løbesko en rigtig supervurdering.

# 6 Flyv frem med løbeskridtet 

Air Zoom pegasus

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse, hvilket betyder, at du muligvis skal gå op en hel størrelse.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: Denne stilfulde åbenbaring fra Nike passer dig, der er sikker i løbeskridtet, og som ikke leder efter nogen ekstra stabilitet. I sin pasform er den lidt bredere end Nikes løbesko normalt er, men i størrelse er det som sædvanligt.

- Det bedste ved skoen er energiafkastet, som gør det muligt for mig at springe fremad og komme videre, siger en testdeltager. 

På toppen af skoen er der et net som sikrer optimal ventilation. Dette betyder, at modellen næsten er fuldstændig vandtæt på siderne og i sålen, men der er risiko for små lækager, hvis det regner. Udover det, så er løbeskoen udstyret med reflekterende detaljer, som du kan se i mørke såvel som en ekstra klæbrig sål, der griber fat i dristige veje fænomenalt.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøj?

1 dag sedan
Header.jpg

Bedst i test: Yogabukser 2020

4 dagar sedan
superrep go

Giv den max gas med den Nike SuperRep Go træningssko

6 dagar sedan
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 guldkorn at klikke hjem til Mid Season Sale

6 dagar sedan
mss löparskor header

De bedste løbesko fra vores Mid Season Sale

6 dagar sedan
wyte badshorts

Kup på træningstøj, sko og badetøj med vores Mid Season Sale

6 dagar sedan
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Forårets hotteste trend: Grå sneakers!

20 mar 2020
Linnen dam

12 forårsagtige træningstoppe til hende

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png

Toplisten: 11 træningstrøjer til ham

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets smarteste sneakers 2020

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg

Stor test! Forårets bedste sneakers til mænd 2020

17 mar 2020
Kari Traa

Forårets pastelfarvede mode fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights

Seneste trend: Shiny træningstights

16 mar 2020
Padelheader dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

13 mar 2020
Padelskor header

Bedst i test! Padlesko til mænd

13 mar 2020
sport bh header

Bedst i test: Sportsbh'er til den store barm

12 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Forårets bedste sportsbh'er 2020

11 mar 2020
reebok royal turbo header

Seks stilfulde sneakers fra Reebok

10 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Top 5 af det bedste udendørstøj fra Peak Performance

10 mar 2020
HEADER_W.jpg

STORT test! De bedste løbesko til kvinder i 2020

06 mar 2020
HEADER_M.jpg

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

06 mar 2020
suunto 7 header

TEST! Så godt er det nye Suunto 7 pulsur

05 mar 2020
Vuxen-barnskor plock

2020s mest stilfulde sneakers til kvinder, mænd og børn

04 mar 2020
nike metcon 5 herr

Hvilke træningssko er bedst til funktionel træning?

04 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket

Sæsonens bedste køb: Ny hybridjakke fra Peak Performance

04 mar 2020
Peak Performance skaljacka

Hvordan skal en skaljakke egentlig sidde?

04 mar 2020
nike metcon fuchsia

Sådan maksimerer du funktionel træning med de rigtige træningssko

02 mar 2020
adidas core sneakers

Sneakers som sætter trenden i 2020

02 mar 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! 8 lækre forårsjakker til kvinder

28 feb 2020
HEADER_M.jpg

Bedst i test: Forårsjakker til mænd 2020

28 feb 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg

Guide: Hvilket regntøj skal mit barn have?

28 feb 2020
Header-tights.jpg

Bedst i test: Tights med høj talje 2020

27 feb 2020
SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

27 feb 2020
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

26 feb 2020
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

24 feb 2020
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

24 feb 2020
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

24 feb 2020
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

21 feb 2020
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

20 feb 2020
more news
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøj?

Nogle gange skal du bare vaske dit regntøj, men hvordan gør du det? Vi har svaret.

1 dag sedan
Header.jpg

Bedst i test: Yogabukser 2020

Når du træner yoga, vil du have yogatøj, der giver dig fuld bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Vores yogi-testpanel har lavet solhilsen i årets bedste yogabukser.

4 dagar sedan
superrep go

Giv den max gas med den Nike SuperRep Go træningssko

Nike SuperRep træningssko har fået en lillesøster - sig hej til SuperRep Go!

6 dagar sedan
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 guldkorn at klikke hjem til Mid Season Sale

Alt fra træningstights til ridetøj! Sørg for at tjekke disse godbidder ud,, når de dukker op til en nedsat pris til vores store Mid Season Sale.

6 dagar sedan
mss löparskor header

De bedste løbesko fra vores Mid Season Sale

Benyt lejligheden til at finde dine nye løbesko nu, hvor vores store Mid Season Sale er i gang!

6 dagar sedan
wyte badshorts

Kup på træningstøj, sko og badetøj med vores Mid Season Sale

Vi byder foråret velkommen med vores Mid Season Sale! Benyt lejligheden til at shoppe tøj, sko og tasker til dig selv, en ven eller en anden, du kan lide.

6 dagar sedan
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Forårets hotteste trend: Grå sneakers!

Sidste år sejrede hvide sneakers, men i år dominerer grå sneakers. Her er sæsonens 10 hotteste modeller til mænd og kvinder!

20 mar 2020
Linnen dam

12 forårsagtige træningstoppe til hende

Loose fit, seamless eller med indbygget bh? Her er forårets hotteste træningstoppe til hende! Hvilken variant vil du rocke til hjemmetræningen?

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png

Toplisten: 11 træningstrøjer til ham

Kortærmet funktioneltrøje eller langærmet? Hvid, sort eller neongul? Vi har samlet vores mest populære træningstrøjer til ham lige nu.

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets smarteste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Tjek ud hvad testpanelet synes er de smarteste sneakersmodeller for kvinder i 2020.

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg

Stor test! Forårets bedste sneakers til mænd 2020

Tag stilfulde trin til foråret. Her prøvede vores modebevidste herrepanel 2020's fedeste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

17 mar 2020
Kari Traa

Forårets pastelfarvede mode fra Kari Traa

Uanset vejret, så skal alle være i stand til at nyde foråret med stil. Derfor lancerer Kari Traa sin nye pastelkollektion til udelivet!

16 mar 2020
better bodies tights

Seneste trend: Shiny træningstights

Solbad i din egen glans i fitnesscentret med et par shiny træningstights! Her er de bedste de smarteste shiny tights.

16 mar 2020
Padelheader dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test! Her prøver vi de bedste sæsonens bedste modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på banen.

13 mar 2020
Padelskor header

Bedst i test! Padlesko til mænd

Tid til at tage dit padel-game til det næste niveau! Her er de padelsko, der er de bedste i test ifølge vores testpanel.

13 mar 2020