Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering! 

Vintervejret kan helt sikkert variere meget afhængig af den breddegrad, du bor på, men én ting er sikkert - løb om vinteren stiller andre krav til dine sko, end hvad der kræves i andre sæsoner. En vinterløbesko skal være varm nok, kunne modstå fugt og have et greb, der lever op til forventningerne på vinterramte veje. Her er de modeller, der klarer udfordringen.

# 1 Et stabilt valg

gel pulse

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, med en slim pasform. 

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Denne vinter løbesko fra Asics er et rigtig sikkert kort til dem, der ønsker en god støddæmpning. Sålen har nemlig Asics særlige gelepude, der er superblød og behagelig at løbe på, selv på asfalt. Denne særlige model er neutral i hæl foden. Hvis du ved, at du har en høj bue, kan du lægge en indersål.

- Jeg synes, det bedste ved skoen er ydersålen, der er næsten lige så bred under hælkappen som den er under den anden del af skoen. Det giver god stabilitet og et godt greb, da der er meget materiale, der kommer i kontakt med jorden, når du trykker ned, siger en testdeltager. 

Når det kommer til overdelen, så er Gel Pulse tykkere og dermed varmere end en almindelig løbesko. Dette gør den velegnet til kølige temperaturer, men det er ikke af det tykkeste slags. Derfor kan det være en fordel med en varmere løbestrømpe - især hvis termometeret viser minusgrader. Testpanelet ønsker også at give tommelfingeren op for grebet, der passer fint til nogle frostbidte veje.

# 2 For dem, der nemt vrikker om på foden 

legend react

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse. Du skal satse på en størrelse, der er større end den du normalt har. Bred pasform i forfoden.

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Dette er en bred sko, både når kommer til pasform og til sålen. Det betyder, at du får god kontakt med jorden, og når grebet også er superfedt, så vil vintervejene aldrig være et problem. Hvis du leder efter lidt ekstra stabilitet, er denne vinterløbsko fra Nike et godt valg, da den brede sål også giver en vis statur - oplagt til dem som netop vrikker om på fødderne! 

- Skoens vandafvisende egenskaber fungerer rigtig godt, så jeg behøver ikke at blive våd om fødderne, men det bedste er, at den er så blød og behagelig at have på, siger en testdeltager og tilføjer, at dæmpningen er virkelig meget behagelig.

En anden stor fordel ved modellen er, at den er tilpasset til de sene efterårs- og vinteraftener med refleksdetaljer - blandt andet er swoosh-logoet lavet i sorte, stribede reflekser, og at der også er reflekser på pløs og hælkappe. Først og fremmest er det meget pænt, men også praktisk.

# 3 En overraskelse fra Icebug!

new run

Model: ,

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Du, der står mellem to størrelser, skal satse på den større.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: For alle, der kender Icebug, kan det komme som et chok, at denne løbesko ikke er en ren trailsko, men skal bruges på almindelige grusveje og asfalt. Hvis du har løbet i Icebugs trailsko før, kan du derfor opleve denne løbesko som mere dæmpet, hvilket den er. Med sin nye mellemsål håndterer den asfalt fremragende.

- Jeg kan især lide, at skoen har et hurtigt snøresystem, som du "binder" skoene sammen med. Det hjælper virkelig, at skoen sidder godt, og at du ikke glider rundt i den. 

Når det gælder Icebugs evne til at tilpasse en løbesko til barske forhold, er der ingen tvivl. Som mange af mærkets modeller er denne sko udstyret med en Gore-Tex-membran og er derfor 100% vandtæt. Icebug siger, at denne sko ikke har problemer med ren sne.

# 4 Godt dæmpet multitasker

peregrin

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, men med en ekstra høj tåboks.

Overflade: Sti og kortere passager på grusveje.

Testpanelet siger: Denne vinterløbesko fra Saucony er først og fremmest en trailsko, men kommer med så god dæmpning, at den også fungerer på grus og til korte afstande på asfalt. Saucony har forsynet modellen med en ekstra høj tå-boks. Det giver dig mulighed for let at have en tyk sok på. Ellers sidder skoen meget komfortabelt og er true to size.

- Jeg synes især, at skoen har et fantastisk greb, der får mig til at turde løbe, selvom løbestien er vinterglat. Det betyder, at jeg ikke behøver at bekymre mig om glatte rødder, blade eller sten, siger en testdeltager. 

Ud over det maksimale greb har Saucony vinterløbeskoen en membran i Gore-Tex. Naturligvis gør det den helt vandtæt, hvilket er altafgørende, hvis du skal ud på en runde i skoven, men det kan også være smart på en våd dag på landevejen. Testpanelet giver også tommelfingeren op for dæmpningen. Denne sko er også velegnet til dig, der er lidt tungere i løbeskridtet. 

# 5 En sko til bymiljø

Pulseboost Winterized

Model: ,

Størrelse og pasform: Rigtig stor. Købt den størrelse, du normalt har. Stram pasform.

Overflade: Asfalt.

Testpanelet siger: Pulseboost er en lille underlig fugl i løbeskos sortimentet,  men det udfylder helt klart et tomrum i her. Denne vinterløbesko fungerer bedst i bymiljøer, hvor den ekstra brede sål giver dig mulighed for at tage et skridt til siden så smooth som muligt, for eksempel at undgå at støde sammen med en cykel. Du skal dog ikke lade dig narre af den brede ydersål. Pasformen er stadig tight og opfattes af nogle i testpanelet som strømpe-lignende.

- Det bedste ved at løbe i en vinterløbesko er, at jeg ikke følte at jeg havde kolde fødder, som man ellers kan gøre. Der kommer ingen vind ind gennem stoffet på Pulseboost Winterized, hvilket jeg synes er godt, siger en tester.

En anden fordel ved Pulseboost Winterized er, at Adidas i sin design modtog med reflekser - noget, der helt klart er nødvendigt, når du kører blandt biler i bytrafik! Kombineret med et godt greb, der kendetegner Pulseboost HD, som blev udgivet i sommers, giver denne løbesko en rigtig supervurdering.

# 6 Flyv frem med løbeskridtet 

Air Zoom pegasus

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse, hvilket betyder, at du muligvis skal gå op en hel størrelse.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: Denne stilfulde åbenbaring fra Nike passer dig, der er sikker i løbeskridtet, og som ikke leder efter nogen ekstra stabilitet. I sin pasform er den lidt bredere end Nikes løbesko normalt er, men i størrelse er det som sædvanligt.

- Det bedste ved skoen er energiafkastet, som gør det muligt for mig at springe fremad og komme videre, siger en testdeltager. 

På toppen af skoen er der et net som sikrer optimal ventilation. Dette betyder, at modellen næsten er fuldstændig vandtæt på siderne og i sålen, men der er risiko for små lækager, hvis det regner. Udover det, så er løbeskoen udstyret med reflekterende detaljer, som du kan se i mørke såvel som en ekstra klæbrig sål, der griber fat i dristige veje fænomenalt.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019