Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering! 

Vintervejret kan helt sikkert variere meget afhængig af den breddegrad, du bor på, men én ting er sikkert - løb om vinteren stiller andre krav til dine sko, end hvad der kræves i andre sæsoner. En vinterløbesko skal være varm nok, kunne modstå fugt og have et greb, der lever op til forventningerne på vinterramte veje. Her er de modeller, der klarer udfordringen.

# 1 Et stabilt valg

gel pulse

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, med en slim pasform. 

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Denne vinter løbesko fra Asics er et rigtig sikkert kort til dem, der ønsker en god støddæmpning. Sålen har nemlig Asics særlige gelepude, der er superblød og behagelig at løbe på, selv på asfalt. Denne særlige model er neutral i hæl foden. Hvis du ved, at du har en høj bue, kan du lægge en indersål.

- Jeg synes, det bedste ved skoen er ydersålen, der er næsten lige så bred under hælkappen som den er under den anden del af skoen. Det giver god stabilitet og et godt greb, da der er meget materiale, der kommer i kontakt med jorden, når du trykker ned, siger en testdeltager. 

Når det kommer til overdelen, så er Gel Pulse tykkere og dermed varmere end en almindelig løbesko. Dette gør den velegnet til kølige temperaturer, men det er ikke af det tykkeste slags. Derfor kan det være en fordel med en varmere løbestrømpe - især hvis termometeret viser minusgrader. Testpanelet ønsker også at give tommelfingeren op for grebet, der passer fint til nogle frostbidte veje.

# 2 For dem, der nemt vrikker om på foden 

legend react

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse. Du skal satse på en størrelse, der er større end den du normalt har. Bred pasform i forfoden.

Overflade: Grus og asfalt. 

Testpanelet siger: Dette er en bred sko, både når kommer til pasform og til sålen. Det betyder, at du får god kontakt med jorden, og når grebet også er superfedt, så vil vintervejene aldrig være et problem. Hvis du leder efter lidt ekstra stabilitet, er denne vinterløbsko fra Nike et godt valg, da den brede sål også giver en vis statur - oplagt til dem som netop vrikker om på fødderne! 

- Skoens vandafvisende egenskaber fungerer rigtig godt, så jeg behøver ikke at blive våd om fødderne, men det bedste er, at den er så blød og behagelig at have på, siger en testdeltager og tilføjer, at dæmpningen er virkelig meget behagelig.

En anden stor fordel ved modellen er, at den er tilpasset til de sene efterårs- og vinteraftener med refleksdetaljer - blandt andet er swoosh-logoet lavet i sorte, stribede reflekser, og at der også er reflekser på pløs og hælkappe. Først og fremmest er det meget pænt, men også praktisk.

# 3 En overraskelse fra Icebug!

new run

Model: ,

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Du, der står mellem to størrelser, skal satse på den større.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: For alle, der kender Icebug, kan det komme som et chok, at denne løbesko ikke er en ren trailsko, men skal bruges på almindelige grusveje og asfalt. Hvis du har løbet i Icebugs trailsko før, kan du derfor opleve denne løbesko som mere dæmpet, hvilket den er. Med sin nye mellemsål håndterer den asfalt fremragende.

- Jeg kan især lide, at skoen har et hurtigt snøresystem, som du "binder" skoene sammen med. Det hjælper virkelig, at skoen sidder godt, og at du ikke glider rundt i den. 

Når det gælder Icebugs evne til at tilpasse en løbesko til barske forhold, er der ingen tvivl. Som mange af mærkets modeller er denne sko udstyret med en Gore-Tex-membran og er derfor 100% vandtæt. Icebug siger, at denne sko ikke har problemer med ren sne.

# 4 Godt dæmpet multitasker

peregrin

Model: ,

Størrelse og pasform: True to size, men med en ekstra høj tåboks.

Overflade: Sti og kortere passager på grusveje.

Testpanelet siger: Denne vinterløbesko fra Saucony er først og fremmest en trailsko, men kommer med så god dæmpning, at den også fungerer på grus og til korte afstande på asfalt. Saucony har forsynet modellen med en ekstra høj tå-boks. Det giver dig mulighed for let at have en tyk sok på. Ellers sidder skoen meget komfortabelt og er true to size.

- Jeg synes især, at skoen har et fantastisk greb, der får mig til at turde løbe, selvom løbestien er vinterglat. Det betyder, at jeg ikke behøver at bekymre mig om glatte rødder, blade eller sten, siger en testdeltager. 

Ud over det maksimale greb har Saucony vinterløbeskoen en membran i Gore-Tex. Naturligvis gør det den helt vandtæt, hvilket er altafgørende, hvis du skal ud på en runde i skoven, men det kan også være smart på en våd dag på landevejen. Testpanelet giver også tommelfingeren op for dæmpningen. Denne sko er også velegnet til dig, der er lidt tungere i løbeskridtet. 

# 5 En sko til bymiljø

Pulseboost Winterized

Model: ,

Størrelse og pasform: Rigtig stor. Købt den størrelse, du normalt har. Stram pasform.

Overflade: Asfalt.

Testpanelet siger: Pulseboost er en lille underlig fugl i løbeskos sortimentet,  men det udfylder helt klart et tomrum i her. Denne vinterløbesko fungerer bedst i bymiljøer, hvor den ekstra brede sål giver dig mulighed for at tage et skridt til siden så smooth som muligt, for eksempel at undgå at støde sammen med en cykel. Du skal dog ikke lade dig narre af den brede ydersål. Pasformen er stadig tight og opfattes af nogle i testpanelet som strømpe-lignende.

- Det bedste ved at løbe i en vinterløbesko er, at jeg ikke følte at jeg havde kolde fødder, som man ellers kan gøre. Der kommer ingen vind ind gennem stoffet på Pulseboost Winterized, hvilket jeg synes er godt, siger en tester.

En anden fordel ved Pulseboost Winterized er, at Adidas i sin design modtog med reflekser - noget, der helt klart er nødvendigt, når du kører blandt biler i bytrafik! Kombineret med et godt greb, der kendetegner Pulseboost HD, som blev udgivet i sommers, giver denne løbesko en rigtig supervurdering.

# 6 Flyv frem med løbeskridtet 

Air Zoom pegasus

Model: ,

Størrelse og pasform: Normal Nike-størrelse, hvilket betyder, at du muligvis skal gå op en hel størrelse.

Overflade: Grus og asfalt.

Testpanelet siger: Denne stilfulde åbenbaring fra Nike passer dig, der er sikker i løbeskridtet, og som ikke leder efter nogen ekstra stabilitet. I sin pasform er den lidt bredere end Nikes løbesko normalt er, men i størrelse er det som sædvanligt.

- Det bedste ved skoen er energiafkastet, som gør det muligt for mig at springe fremad og komme videre, siger en testdeltager. 

På toppen af skoen er der et net som sikrer optimal ventilation. Dette betyder, at modellen næsten er fuldstændig vandtæt på siderne og i sålen, men der er risiko for små lækager, hvis det regner. Udover det, så er løbeskoen udstyret med reflekterende detaljer, som du kan se i mørke såvel som en ekstra klæbrig sål, der griber fat i dristige veje fænomenalt.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019