DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

Er du blevet lidt lun på en varm og skøn parka til at få dig igennem vinteren? Testpanelet hjælper dig med at at vælge den rigtige her! 

SVEA MISS SMITH.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2495 kroner.

Konklusion: Lækker og rummelig allround-parka med fine detaljer.

Størrelse: True to size, men hælder mod den større ende. Dog lidt kort i ærmerne. 

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Designet er klassisk og modellen er betydeligt mere hårdfør end den ser ud. Miss Smith Jacket både varmer og står godt imod sne og slud. Den er super lækker og kommer med imiteret pelskant. 

–Pelsen ser virkelig ægte ud. Men godt den også kan tages af for et lidt mere clean look. Derimod kan selve hætten ikke knappes af., siger en af testerne.

Der er godt med lommer og vi kan godt lide sidelommerne som sidder perfekt for hænderne. Indersiden er lavet i lækkert blødt materiale der ydeligere bidrager til komforten. De to lommer foran lukkes med knapper og selve lynlåsen har en stofkant der dækker den til hele vejen op der også kan lukkes ydeligere med knapper. Når man har kolde fingre er det ikke så fedt at rode med alle de knapper.

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2995 kroner.

Konklusion: Den stilrene, lette dunparka.

Størrelse: Tilpas, men hælder lidt mod den store ende af Peak-jakker.

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Let, bekvem og clean dunjakke som varmer superskønt og uden den føles stor og klumpet. Designet er klassisk og stilren, der findes ingenting at klage på foruden et par småting. Hætten er for eksempel lidt snæver. Ved ærmerne sidder nogle lidt hårde sømme, der kunne vi godt tænke os noget lidt blødere eller hvorfor ikke en god kant eller bred afslutning. Jakken får derimod et stort plus for den skønne udformning ved hagen og hals. Vi kan godt lide der er to gode lommer med lynlås som du kan stikke hænderne i eller mobilen.

– Det her er min go to-jakke frem til foråret. Den er så tilpas let at du kan pakke den ned, men den varmer bedre den den klassiske dunjakke. På vintergåture og udendørs aktiviteter er denne model guld værd da den dækker bagdelen. Fungerer både på egen hånd og som mellemlag under en skaljakke.

Med en Peak-Jakke føler du dig altid rigtigt klædt på. Den er funktionel. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Vinterens funktionelle favorit.  

Størrelse: Rimelig stram i det. Du kan vælge din almindelige størrelse, men modellen sidder ikke løst. 

Fyld: Polyester. 

Testpanelet siger:

Fyldt med polyester og fri fra fluorkarboner, fuldt tapede sømme og vandtæt op til 10 000 mm. Her får du en funktionel jakke som er god mod både dyr og natur. Passion parka er spækket med features og til en super pris! På indersiden af jakken findes et blødt teddystof, oppe ved hagen sidder et lækkert stof og afslutningen ved ærmerne er også super bløde.

– Det er super behageligt at have jakken på. Derimod er yderstoffet meget stift, det beskytter også godt mod sne og regn men følelsen bliver ikke så lækker som man kunne ønske, siger en pige i testpanelet.

Et andet minus er den imiteret pels. Sammenlignet med Sveas variant blegner den når det kommer til hvordan den føles.

I det store hele er det alligevel mest plusser vi vil give til denne jakke. Ærmerne kan for eksempel spændes ind med knapper. Lommerne har både trykknapper og lynlås. Lækkert at lynlåsen ikke går hele vejen ned men den knappes i bunden.

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1595 kroner.

Konklusion: Vellavet, velsiddende og prisvenlig!

Størrelse: Præcis tilpas.

Fyld: Syntetisk.

Testpanelet siger:

Iblandt får manen jakke på der måske ikke ser helt speciel ud ved første øjekast, men så sidder den bare helt perfekt. Tanja Parka er en sådan jakke. Den sidder så godt! Følelsen er også suveræn, modellen er vellavet og det mærkes virkelig.

– Jeg føler mig pakket godt ind i denne jakke, vind og vejr har ikke en chance. Den har også en fin grøn farve og super lækre afslutninger i ærmerne, hvilket er super positivt! Siger en af testerne.

Komforten er i top. Jakken går hele vejen ned over bagdelen og føles virkelig som en kvalitetsjakke. Den er super fleksibel men stadig rimelig tung, og varmer rigtigt godt.

Helhedsindtrykket er super, men også de små detaljer imponerer. Rummelig hætte, to sidelommer, en inderlomme i net og justeringsmuligheder i både talje og ærmer. Ordentlige greb på alle lynlåse, så du kan få fat i dem selv med vanter på. At den kun koster 1 595 kroner er utroligt. Med et mellemlag under er du good to go selv på den koldeste vinterdag. Desuden er den flot nok til at have på i byen da den både er feminin og har en fin pasform.

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2 345 kroner.

Konklusion: Minimalistens kvalitets valg.

Størrelse: Noget stor, men det kan også skyldes den kassede pasform i modellen. 

Fyld: Primaloft. 

Testpanelet siger:

Hvis du ikke kan lide for mange skrigende farver og detaljer er Rana Jacket modellen for dig. den grafitgrå farve er clean, looket er afpillet og detaljer er der ikke mange af. Kort sagt, en basic jakke i god kvalitet som vil holde i mange år, både stil- og funktionsmæssigt.

– Det bedste ved denne jakke er det klassiske design. Det er et sikkert køb som du ikke vil fortryde. Tilpas længde, tilpas varm. Muligvis lidt firkantet, et mere figursyet design havde lige givet den det sidste hak opad, siger en af pigerne i testpanelet. 

Helly Hansen er et klassisk mærke, kendt for sit tøj i god kvalitet og den her jakke er ingen undtagelse. Det er ikke en model med masser af detaljer, men det som findes er lavet med omhu. Skønne afslutninger i ærmerne, blødt teddyplys på indersiden af jakken og aftagelig imiteret pelskant på hætten. At finde et minus er svært, det skulle kunne være det minimalistiske design. En gråkedelig februardag ka en lige så grå jakke måske føles lidt kedelig? Men det må blive en smagsag.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1295 kroner.

Konklusion: Friluftsfanatikerens polstrede vinterparka. 

Størrelse: Helt almindelig.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Hætten er foret med teddyfor og jakken har masser af polyesterpolstring, Men der er alligevel noget ved jakken der føles mere til forår og efterår end vinter. Canvas materialet giver spejder vibes og vi ser virkelig den her som en modelvinder til skovture og grille pølser over åben ild. Men som en klassisk vinterparka er vi ikke helt overbevidste.

– Der er mange lommer, knapper og detaljer over det hele. Super hvis du skal have mange ting med, men jeg have foretrukket et mere afpillet design for at den virkelig skal kunne bruges til hverdag., siger en af pigerne i testpanelet.

Jakken føles ret tung på kroppen og faktisk lidt kluntet. Stoffet har en PFC-fri vandafvisning og skal virke fint selv når det sneer og regner lidt. Men sammenlignet med en del andre modeller i testen føler vi os ikke helt lige så trygge i den her. 

Vi anbefaler den her model til friluftfanatikeren der skal på vintereventyr eller dig der virkelig elsker skovstilen selv om du bor i byen. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1945 kroner.

Konklusion: Bypigens minimalistiske  og lækre parka.

Størrelse: Noget stor i størrelsen.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Det første man tænker er materialet har en usædvanlig lækker finish. Materialet hedder Bio Finish Eco og det føles næsten som vat. Visse elsker det, andre syntes det er forfærdeligt men, blødt er det.

– Der står at stoffet skal være vandafvisendeog være vindafvisende. Jeg oplevede ikke decideret at den var optimal i ruskende vintervejr, her ville jeg nok lade den blive hjemme, siger en af testerne. 

Jakken har en street-følelse og mere tilpasset til byen end til friluftliv. Uden tvivl et flot og lækkert valg til dig der vil holde dig varm til vinter, men ikke behøver den der rigtigt tykke og hårdføre jakke. Afslutningerne ved ærmerne er gode og bløde ligesom hætten. Det eneste vi ikke kan lide ved hætten er knapperne foran, den sidder ikke ordentligt fast og har en til mærkelig form.

Det er en fin jakke, men desværre føles designet ikke helt gennemtænkt. Vi savner inderlommer og en mere figursyet pasform. Lommerne foran er skønne at stoppe hænderne i, men en lynlås havde ikke skadet.

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Din bedste ven til vinterens udendørsaktiviteter.

Størrelse: Tilpas men tight pasform.

Fyld: Genanvendt polyester.

Testpanelet siger:

Leder du efter en vellavet vinterparka der har alt kan vi varmt anbefale Dala Mimic Parka. Den er dejlig, stram pasform og dækker bagdelen samt en del af lårene. Et stilrent valg til gåture og udendørsaktiviteter.

– Jeg elsker at den er så let men varmer så godt som den gør. Til de kommende snobrød ved bålet eller gåture med hunden har jeg fundet en ny favorit. Jeg føler mig lækker i den! Siger en af pigerne i testpanelet. 

Jakken er polstret med Haglöfs eget funktionsmateriale Quadfusion Mimic som skal varme lige så godt som dun uden at blive tung hvis den bliver våd. Ikke optimal til den helt kolde vinter, men et perfekt alternativ til normalt vintervejr.

Du mærker at Haglöfs designteam ikke bare har fokuseret på at lave en flot jakke. Der findes tanke bag hver detalje og vi elsker at jakken er lavet af genanvendt polyester samt at den er PFC-fri. Lommerne er med lynlås og hætten beskytter mod vind når du trækker den op. Pasformen er super og du kan bevæge dig fint uden at der er den mindste modstand eller mærkes for stram.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020