DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

Er du blevet lidt lun på en varm og skøn parka til at få dig igennem vinteren? Testpanelet hjælper dig med at at vælge den rigtige her! 

SVEA MISS SMITH.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2495 kroner.

Konklusion: Lækker og rummelig allround-parka med fine detaljer.

Størrelse: True to size, men hælder mod den større ende. Dog lidt kort i ærmerne. 

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Designet er klassisk og modellen er betydeligt mere hårdfør end den ser ud. Miss Smith Jacket både varmer og står godt imod sne og slud. Den er super lækker og kommer med imiteret pelskant. 

–Pelsen ser virkelig ægte ud. Men godt den også kan tages af for et lidt mere clean look. Derimod kan selve hætten ikke knappes af., siger en af testerne.

Der er godt med lommer og vi kan godt lide sidelommerne som sidder perfekt for hænderne. Indersiden er lavet i lækkert blødt materiale der ydeligere bidrager til komforten. De to lommer foran lukkes med knapper og selve lynlåsen har en stofkant der dækker den til hele vejen op der også kan lukkes ydeligere med knapper. Når man har kolde fingre er det ikke så fedt at rode med alle de knapper.

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2995 kroner.

Konklusion: Den stilrene, lette dunparka.

Størrelse: Tilpas, men hælder lidt mod den store ende af Peak-jakker.

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Let, bekvem og clean dunjakke som varmer superskønt og uden den føles stor og klumpet. Designet er klassisk og stilren, der findes ingenting at klage på foruden et par småting. Hætten er for eksempel lidt snæver. Ved ærmerne sidder nogle lidt hårde sømme, der kunne vi godt tænke os noget lidt blødere eller hvorfor ikke en god kant eller bred afslutning. Jakken får derimod et stort plus for den skønne udformning ved hagen og hals. Vi kan godt lide der er to gode lommer med lynlås som du kan stikke hænderne i eller mobilen.

– Det her er min go to-jakke frem til foråret. Den er så tilpas let at du kan pakke den ned, men den varmer bedre den den klassiske dunjakke. På vintergåture og udendørs aktiviteter er denne model guld værd da den dækker bagdelen. Fungerer både på egen hånd og som mellemlag under en skaljakke.

Med en Peak-Jakke føler du dig altid rigtigt klædt på. Den er funktionel. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Vinterens funktionelle favorit.  

Størrelse: Rimelig stram i det. Du kan vælge din almindelige størrelse, men modellen sidder ikke løst. 

Fyld: Polyester. 

Testpanelet siger:

Fyldt med polyester og fri fra fluorkarboner, fuldt tapede sømme og vandtæt op til 10 000 mm. Her får du en funktionel jakke som er god mod både dyr og natur. Passion parka er spækket med features og til en super pris! På indersiden af jakken findes et blødt teddystof, oppe ved hagen sidder et lækkert stof og afslutningen ved ærmerne er også super bløde.

– Det er super behageligt at have jakken på. Derimod er yderstoffet meget stift, det beskytter også godt mod sne og regn men følelsen bliver ikke så lækker som man kunne ønske, siger en pige i testpanelet.

Et andet minus er den imiteret pels. Sammenlignet med Sveas variant blegner den når det kommer til hvordan den føles.

I det store hele er det alligevel mest plusser vi vil give til denne jakke. Ærmerne kan for eksempel spændes ind med knapper. Lommerne har både trykknapper og lynlås. Lækkert at lynlåsen ikke går hele vejen ned men den knappes i bunden.

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1595 kroner.

Konklusion: Vellavet, velsiddende og prisvenlig!

Størrelse: Præcis tilpas.

Fyld: Syntetisk.

Testpanelet siger:

Iblandt får manen jakke på der måske ikke ser helt speciel ud ved første øjekast, men så sidder den bare helt perfekt. Tanja Parka er en sådan jakke. Den sidder så godt! Følelsen er også suveræn, modellen er vellavet og det mærkes virkelig.

– Jeg føler mig pakket godt ind i denne jakke, vind og vejr har ikke en chance. Den har også en fin grøn farve og super lækre afslutninger i ærmerne, hvilket er super positivt! Siger en af testerne.

Komforten er i top. Jakken går hele vejen ned over bagdelen og føles virkelig som en kvalitetsjakke. Den er super fleksibel men stadig rimelig tung, og varmer rigtigt godt.

Helhedsindtrykket er super, men også de små detaljer imponerer. Rummelig hætte, to sidelommer, en inderlomme i net og justeringsmuligheder i både talje og ærmer. Ordentlige greb på alle lynlåse, så du kan få fat i dem selv med vanter på. At den kun koster 1 595 kroner er utroligt. Med et mellemlag under er du good to go selv på den koldeste vinterdag. Desuden er den flot nok til at have på i byen da den både er feminin og har en fin pasform.

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2 345 kroner.

Konklusion: Minimalistens kvalitets valg.

Størrelse: Noget stor, men det kan også skyldes den kassede pasform i modellen. 

Fyld: Primaloft. 

Testpanelet siger:

Hvis du ikke kan lide for mange skrigende farver og detaljer er Rana Jacket modellen for dig. den grafitgrå farve er clean, looket er afpillet og detaljer er der ikke mange af. Kort sagt, en basic jakke i god kvalitet som vil holde i mange år, både stil- og funktionsmæssigt.

– Det bedste ved denne jakke er det klassiske design. Det er et sikkert køb som du ikke vil fortryde. Tilpas længde, tilpas varm. Muligvis lidt firkantet, et mere figursyet design havde lige givet den det sidste hak opad, siger en af pigerne i testpanelet. 

Helly Hansen er et klassisk mærke, kendt for sit tøj i god kvalitet og den her jakke er ingen undtagelse. Det er ikke en model med masser af detaljer, men det som findes er lavet med omhu. Skønne afslutninger i ærmerne, blødt teddyplys på indersiden af jakken og aftagelig imiteret pelskant på hætten. At finde et minus er svært, det skulle kunne være det minimalistiske design. En gråkedelig februardag ka en lige så grå jakke måske føles lidt kedelig? Men det må blive en smagsag.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1295 kroner.

Konklusion: Friluftsfanatikerens polstrede vinterparka. 

Størrelse: Helt almindelig.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Hætten er foret med teddyfor og jakken har masser af polyesterpolstring, Men der er alligevel noget ved jakken der føles mere til forår og efterår end vinter. Canvas materialet giver spejder vibes og vi ser virkelig den her som en modelvinder til skovture og grille pølser over åben ild. Men som en klassisk vinterparka er vi ikke helt overbevidste.

– Der er mange lommer, knapper og detaljer over det hele. Super hvis du skal have mange ting med, men jeg have foretrukket et mere afpillet design for at den virkelig skal kunne bruges til hverdag., siger en af pigerne i testpanelet.

Jakken føles ret tung på kroppen og faktisk lidt kluntet. Stoffet har en PFC-fri vandafvisning og skal virke fint selv når det sneer og regner lidt. Men sammenlignet med en del andre modeller i testen føler vi os ikke helt lige så trygge i den her. 

Vi anbefaler den her model til friluftfanatikeren der skal på vintereventyr eller dig der virkelig elsker skovstilen selv om du bor i byen. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1945 kroner.

Konklusion: Bypigens minimalistiske  og lækre parka.

Størrelse: Noget stor i størrelsen.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Det første man tænker er materialet har en usædvanlig lækker finish. Materialet hedder Bio Finish Eco og det føles næsten som vat. Visse elsker det, andre syntes det er forfærdeligt men, blødt er det.

– Der står at stoffet skal være vandafvisendeog være vindafvisende. Jeg oplevede ikke decideret at den var optimal i ruskende vintervejr, her ville jeg nok lade den blive hjemme, siger en af testerne. 

Jakken har en street-følelse og mere tilpasset til byen end til friluftliv. Uden tvivl et flot og lækkert valg til dig der vil holde dig varm til vinter, men ikke behøver den der rigtigt tykke og hårdføre jakke. Afslutningerne ved ærmerne er gode og bløde ligesom hætten. Det eneste vi ikke kan lide ved hætten er knapperne foran, den sidder ikke ordentligt fast og har en til mærkelig form.

Det er en fin jakke, men desværre føles designet ikke helt gennemtænkt. Vi savner inderlommer og en mere figursyet pasform. Lommerne foran er skønne at stoppe hænderne i, men en lynlås havde ikke skadet.

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Din bedste ven til vinterens udendørsaktiviteter.

Størrelse: Tilpas men tight pasform.

Fyld: Genanvendt polyester.

Testpanelet siger:

Leder du efter en vellavet vinterparka der har alt kan vi varmt anbefale Dala Mimic Parka. Den er dejlig, stram pasform og dækker bagdelen samt en del af lårene. Et stilrent valg til gåture og udendørsaktiviteter.

– Jeg elsker at den er så let men varmer så godt som den gør. Til de kommende snobrød ved bålet eller gåture med hunden har jeg fundet en ny favorit. Jeg føler mig lækker i den! Siger en af pigerne i testpanelet. 

Jakken er polstret med Haglöfs eget funktionsmateriale Quadfusion Mimic som skal varme lige så godt som dun uden at blive tung hvis den bliver våd. Ikke optimal til den helt kolde vinter, men et perfekt alternativ til normalt vintervejr.

Du mærker at Haglöfs designteam ikke bare har fokuseret på at lave en flot jakke. Der findes tanke bag hver detalje og vi elsker at jakken er lavet af genanvendt polyester samt at den er PFC-fri. Lommerne er med lynlås og hætten beskytter mod vind når du trækker den op. Pasformen er super og du kan bevæge dig fint uden at der er den mindste modstand eller mærkes for stram.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019