DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

Er du blevet lidt lun på en varm og skøn parka til at få dig igennem vinteren? Testpanelet hjælper dig med at at vælge den rigtige her! 

SVEA MISS SMITH.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2495 kroner.

Konklusion: Lækker og rummelig allround-parka med fine detaljer.

Størrelse: True to size, men hælder mod den større ende. Dog lidt kort i ærmerne. 

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Designet er klassisk og modellen er betydeligt mere hårdfør end den ser ud. Miss Smith Jacket både varmer og står godt imod sne og slud. Den er super lækker og kommer med imiteret pelskant. 

–Pelsen ser virkelig ægte ud. Men godt den også kan tages af for et lidt mere clean look. Derimod kan selve hætten ikke knappes af., siger en af testerne.

Der er godt med lommer og vi kan godt lide sidelommerne som sidder perfekt for hænderne. Indersiden er lavet i lækkert blødt materiale der ydeligere bidrager til komforten. De to lommer foran lukkes med knapper og selve lynlåsen har en stofkant der dækker den til hele vejen op der også kan lukkes ydeligere med knapper. Når man har kolde fingre er det ikke så fedt at rode med alle de knapper.

PEAK DOWN FROST PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2995 kroner.

Konklusion: Den stilrene, lette dunparka.

Størrelse: Tilpas, men hælder lidt mod den store ende af Peak-jakker.

Fyld: Sporbart dun.

Testpanelet siger:

Let, bekvem og clean dunjakke som varmer superskønt og uden den føles stor og klumpet. Designet er klassisk og stilren, der findes ingenting at klage på foruden et par småting. Hætten er for eksempel lidt snæver. Ved ærmerne sidder nogle lidt hårde sømme, der kunne vi godt tænke os noget lidt blødere eller hvorfor ikke en god kant eller bred afslutning. Jakken får derimod et stort plus for den skønne udformning ved hagen og hals. Vi kan godt lide der er to gode lommer med lynlås som du kan stikke hænderne i eller mobilen.

– Det her er min go to-jakke frem til foråret. Den er så tilpas let at du kan pakke den ned, men den varmer bedre den den klassiske dunjakke. På vintergåture og udendørs aktiviteter er denne model guld værd da den dækker bagdelen. Fungerer både på egen hånd og som mellemlag under en skaljakke.

Med en Peak-Jakke føler du dig altid rigtigt klædt på. Den er funktionel. 

8848 PASSION PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Vinterens funktionelle favorit.  

Størrelse: Rimelig stram i det. Du kan vælge din almindelige størrelse, men modellen sidder ikke løst. 

Fyld: Polyester. 

Testpanelet siger:

Fyldt med polyester og fri fra fluorkarboner, fuldt tapede sømme og vandtæt op til 10 000 mm. Her får du en funktionel jakke som er god mod både dyr og natur. Passion parka er spækket med features og til en super pris! På indersiden af jakken findes et blødt teddystof, oppe ved hagen sidder et lækkert stof og afslutningen ved ærmerne er også super bløde.

– Det er super behageligt at have jakken på. Derimod er yderstoffet meget stift, det beskytter også godt mod sne og regn men følelsen bliver ikke så lækker som man kunne ønske, siger en pige i testpanelet.

Et andet minus er den imiteret pels. Sammenlignet med Sveas variant blegner den når det kommer til hvordan den føles.

I det store hele er det alligevel mest plusser vi vil give til denne jakke. Ærmerne kan for eksempel spændes ind med knapper. Lommerne har både trykknapper og lynlås. Lækkert at lynlåsen ikke går hele vejen ned men den knappes i bunden.

DIDRIKSONS TANJA PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1595 kroner.

Konklusion: Vellavet, velsiddende og prisvenlig!

Størrelse: Præcis tilpas.

Fyld: Syntetisk.

Testpanelet siger:

Iblandt får manen jakke på der måske ikke ser helt speciel ud ved første øjekast, men så sidder den bare helt perfekt. Tanja Parka er en sådan jakke. Den sidder så godt! Følelsen er også suveræn, modellen er vellavet og det mærkes virkelig.

– Jeg føler mig pakket godt ind i denne jakke, vind og vejr har ikke en chance. Den har også en fin grøn farve og super lækre afslutninger i ærmerne, hvilket er super positivt! Siger en af testerne.

Komforten er i top. Jakken går hele vejen ned over bagdelen og føles virkelig som en kvalitetsjakke. Den er super fleksibel men stadig rimelig tung, og varmer rigtigt godt.

Helhedsindtrykket er super, men også de små detaljer imponerer. Rummelig hætte, to sidelommer, en inderlomme i net og justeringsmuligheder i både talje og ærmer. Ordentlige greb på alle lynlåse, så du kan få fat i dem selv med vanter på. At den kun koster 1 595 kroner er utroligt. Med et mellemlag under er du good to go selv på den koldeste vinterdag. Desuden er den flot nok til at have på i byen da den både er feminin og har en fin pasform.

HELLY HANSEN RANA JACKET.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 2 345 kroner.

Konklusion: Minimalistens kvalitets valg.

Størrelse: Noget stor, men det kan også skyldes den kassede pasform i modellen. 

Fyld: Primaloft. 

Testpanelet siger:

Hvis du ikke kan lide for mange skrigende farver og detaljer er Rana Jacket modellen for dig. den grafitgrå farve er clean, looket er afpillet og detaljer er der ikke mange af. Kort sagt, en basic jakke i god kvalitet som vil holde i mange år, både stil- og funktionsmæssigt.

– Det bedste ved denne jakke er det klassiske design. Det er et sikkert køb som du ikke vil fortryde. Tilpas længde, tilpas varm. Muligvis lidt firkantet, et mere figursyet design havde lige givet den det sidste hak opad, siger en af pigerne i testpanelet. 

Helly Hansen er et klassisk mærke, kendt for sit tøj i god kvalitet og den her jakke er ingen undtagelse. Det er ikke en model med masser af detaljer, men det som findes er lavet med omhu. Skønne afslutninger i ærmerne, blødt teddyplys på indersiden af jakken og aftagelig imiteret pelskant på hætten. At finde et minus er svært, det skulle kunne være det minimalistiske design. En gråkedelig februardag ka en lige så grå jakke måske føles lidt kedelig? Men det må blive en smagsag.

WEAR COLOUR RANGE PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1295 kroner.

Konklusion: Friluftsfanatikerens polstrede vinterparka. 

Størrelse: Helt almindelig.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Hætten er foret med teddyfor og jakken har masser af polyesterpolstring, Men der er alligevel noget ved jakken der føles mere til forår og efterår end vinter. Canvas materialet giver spejder vibes og vi ser virkelig den her som en modelvinder til skovture og grille pølser over åben ild. Men som en klassisk vinterparka er vi ikke helt overbevidste.

– Der er mange lommer, knapper og detaljer over det hele. Super hvis du skal have mange ting med, men jeg have foretrukket et mere afpillet design for at den virkelig skal kunne bruges til hverdag., siger en af pigerne i testpanelet.

Jakken føles ret tung på kroppen og faktisk lidt kluntet. Stoffet har en PFC-fri vandafvisning og skal virke fint selv når det sneer og regner lidt. Men sammenlignet med en del andre modeller i testen føler vi os ikke helt lige så trygge i den her. 

Vi anbefaler den her model til friluftfanatikeren der skal på vintereventyr eller dig der virkelig elsker skovstilen selv om du bor i byen. 

KARI TRAA SEIM PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1945 kroner.

Konklusion: Bypigens minimalistiske  og lækre parka.

Størrelse: Noget stor i størrelsen.

Fyld: Polyester.

Testpanelet siger:

Det første man tænker er materialet har en usædvanlig lækker finish. Materialet hedder Bio Finish Eco og det føles næsten som vat. Visse elsker det, andre syntes det er forfærdeligt men, blødt er det.

– Der står at stoffet skal være vandafvisendeog være vindafvisende. Jeg oplevede ikke decideret at den var optimal i ruskende vintervejr, her ville jeg nok lade den blive hjemme, siger en af testerne. 

Jakken har en street-følelse og mere tilpasset til byen end til friluftliv. Uden tvivl et flot og lækkert valg til dig der vil holde dig varm til vinter, men ikke behøver den der rigtigt tykke og hårdføre jakke. Afslutningerne ved ærmerne er gode og bløde ligesom hætten. Det eneste vi ikke kan lide ved hætten er knapperne foran, den sidder ikke ordentligt fast og har en til mærkelig form.

Det er en fin jakke, men desværre føles designet ikke helt gennemtænkt. Vi savner inderlommer og en mere figursyet pasform. Lommerne foran er skønne at stoppe hænderne i, men en lynlås havde ikke skadet.

HAGLÖFS DALA MIMIC PARKA.jpg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1995 kroner.

Konklusion: Din bedste ven til vinterens udendørsaktiviteter.

Størrelse: Tilpas men tight pasform.

Fyld: Genanvendt polyester.

Testpanelet siger:

Leder du efter en vellavet vinterparka der har alt kan vi varmt anbefale Dala Mimic Parka. Den er dejlig, stram pasform og dækker bagdelen samt en del af lårene. Et stilrent valg til gåture og udendørsaktiviteter.

– Jeg elsker at den er så let men varmer så godt som den gør. Til de kommende snobrød ved bålet eller gåture med hunden har jeg fundet en ny favorit. Jeg føler mig lækker i den! Siger en af pigerne i testpanelet. 

Jakken er polstret med Haglöfs eget funktionsmateriale Quadfusion Mimic som skal varme lige så godt som dun uden at blive tung hvis den bliver våd. Ikke optimal til den helt kolde vinter, men et perfekt alternativ til normalt vintervejr.

Du mærker at Haglöfs designteam ikke bare har fokuseret på at lave en flot jakke. Der findes tanke bag hver detalje og vi elsker at jakken er lavet af genanvendt polyester samt at den er PFC-fri. Lommerne er med lynlås og hætten beskytter mod vind når du trækker den op. Pasformen er super og du kan bevæge dig fint uden at der er den mindste modstand eller mærkes for stram.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

Hvis du er ude efter en trailsko med høj komfort, så kan de nye trailsko fra Adidas være noget for dig. Eksperterne Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

30 apr 2019