HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

Har du brug for et nyt skiundertøj til din skiferie eller til din udendørstræning? Her tester vi skiundertøj i uld og syntetisk stof til mænd. Opdag hvilke modeller der blev testens bedste! 

Skiundertøj i uld bør du normalt vælge grundet dets varmende egenskaber, også selvom du bliver våd på vandrestien, netop fordi at skiundertøj i uld ikke lugter, selv når du begynder at svede. Derudover er det uden tvivl det varmeste skiundertøj til, når du haster ned ad bakken. På den anden side er det at foretrække skiundertøj i syntetisk stof, når det eksempelvis står på langrend eller løb udendørs. Dette skyldes, at syntetisk skiundertøj fører sveden væk og samtidig er ventilerende så du ikke bliver for varm - i modsætning til uld. Tommelfingerreglen er derfor at satse på skiundertøj i uld, når man deltager i lavintensitetstræning, mens skiundertøj i syntetisk stof er det bedste til alle former af intensive træning. 

kan du finde alt skiundertøj på Sportamore!

Hvor to verdener mødes

BULA_HERR.jpg

Mærke: 

Model:  og

Materiale: 60% merinould og 40% polyester.

Pasform: Dette her skiundertøjssæt i merinould har en normal størrelse, men en lidt løsere pasform. Perfekt til dem, der hader, når det sidder for stramt! På arme og ben er pasningen dog tæt på kroppen, så ingen kold luft kan slippe ind.

Komfort: Superkomfortabel model takket være det bløde merinould blandet med polyester. Der er ingen sømme der kan gnave, og det er heller ikke unødvendigt meget klid i materialet, hvilket rent uldundertøj nogle gange kan have. 

Design: Designet er en af de ting, testpanelet kan lide bedst! Camo-detaljerne er et pænt og trendy element, der sammen med de enkeltfarvede dele giver et sæt skiundertøj der skiller sig ud, uden at blive for iøjnefaldende.

Resumé: Dette undertøj er godt for dig, der virkelig nemt bliver en frossen pind. Denne model varmer dig rigtig godt op. Ellers er testpanelet meget tilfreds med pasformen, som bare er meget behagelig. Et stort plus for at undertøjet varmer dig, selvom det bliver vådt, hvilket gør det perfekt til for eksempel vandreture på en fugtig dag. Indersiden af tøjet indeholder polyestermateriale, som blandt andet bidrager til slidstyrke. Testpanelet anbefaler dig at investere i dette undertøj, når du går ud i naturen og kører træningspas med lav intensitet.

Komfort drøm

WYTE_HERR.jpg

Mærke: 

Model og

Materiale75% merinould og 25% polyester.

Pasform: Den er virkelig klokkeren i denne model! Sættet er også true to size, så du kan købe den størrelse, du normalt har. Hvis du er virkelig høj, på den anden side, kan det være godt at vide, at der er en risiko for, at undertøjet opfattes som lidt kort.

Komfort: Materialet i dette sæt er meget blødt og behageligt. Da pasformen er så behagelig, får undertøjet som helhed meget høje point for komfort. Testpanelet uddeler også ekstra pluspunkter for tommelfingerhullerne i ærmernes lukning, hvilket hæver komfortvurderingen yderligere, da det hjælper, at der ikke kan opstå et mellemrum mellem jakke og handske.

Design: Det sidder lige i skabet iflg. testpanelet. Nogle gange foretrækker man ganske enkelt det stilrene look. Den blå farve er det, der gør dette sæt skiundertøj superfint, men også selv pasformen er med i den samlede vurdering!

Resumé: Skiundertøjssættet Arvid er en nyopdaget favorit hos Sportamors testpanel. Ord som "super flot" og "absolut perfekt" passerer ofte under testningen af dette undertøj, der er lavet af merinould og syntetisk stof. Materialet er tyndt, hvilket er perfekt til dem, der leder efter en t-shirt-fornemmelse og hader at føle sig fanget. Dette er et varmt sæt skiundertøj, men ikke super varmt. Det er helt klart rigtigt at have i begyndelsen af foråret, måske til vinterferien? Sidst men ikke mindst er dette sæt skiundertøj meget prisvenligt, hvilket altid værdsættes.

Blødt og hyggeligt 

CRAFT_herr.jpg Model: , .

Pasform: Dette sæt fra Craft er true to size. Du kan nemt vælge den størrelse, du normalt har i andet tøj.

Komfort: Baselayer-sættet er et meget behageligt valg. Materialet føles blødt på kroppen. Ingen sømme gnaver heller, men testpanelet bemærker ikke desto mindre, at der er ganske mange sømme. Er det nødvendigt?

Design: Testpanelet estimerer, at Craft har blandet to forskellige blå nuancer i stedet for at blive blå og sort. Det giver designet en lille kant.

Resumé: Dette sæt skiundertøj er let at nyde takket være et enkelt, men pænt design. Med hensyn til forskellige anvendelsesmuligheder, så er Craft-sættet også meget værdsat. Det er varmt nok til at stå imod et koldt klima, på samme tid som det ventilerer som det skal og derfor kan oplagt at bruge til træningspas med høj intensitet. Testpanelet kan også lide, at skiundertøjet købes i et sæt, og ikke som  separate bukser og sweater. Dette gør shopping lettere.

For den futuristiske astronaut

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpg Model: , , .

Pasform: Dette undertøj har et body-fit og er ellers true to size. Det er velegnet til dem, der hader, når der er ekstra materiale, der kan samles sig som et mellemlag.

Komfort: Sættet er behageligt at have på med et let materiale. Ekstra plus også fordi det dybest set er sømløst. Dette minimerer risikoen for at det gnaver hist og her. Også godt er, at materialet er lidt tyndere ved armene, hvor du sveder mest.

Design: Enkelt, rent og moderne. Også lidt "futuristisk", bemærker en testdeltager, hvis tanker føres til rumrejse, når han tager skiundertøjet på.

Resumé: Hvis du er høj, er dette undertøj virkelig noget for dig. Sweateren er lang nok til at overlappe bukserne med en god margin. Det betyder, at ingen kold vind kan finde vej ind der. Også ved ærmerne er sweateren lang nok, hvilket er super flot! Selvom bukserne er lavet af syntetisk materiale, opvarmes den ordentligt, men uden at være indelukket inde. Ved ærmerne er trøjen tilstrækkelig lang. All in all, så er kvaliteten også uovertruffen og sættet føles holdbart og slidstærkt. 

Til den fartglade actionman 

WEARCOLOUR_herr.jpg Model: , , .

Pasform: Dette trendy skiundertøj fra WearColour er tight, men sidder ikke for stramt på kroppen.  Materialet er blødt og kompatibelt, hvilket betyder, at du ikke vil føle at tøjet "klemmer" din krop.

Komfort: Sømmene på dette sæt er såkaldte flade sømme, hvilket betyder, at de skiller sig minimalt ud fra den anden overflade af tøjet. Dette minimerer risikoen for at det vil gnave nogen steder. Dette sammen med materialet, der minder om silke, giver sætte fine point når det kommer til komforten. 

Design: Dette undertøj er til dem, der ønsker at tilføje kant til afterskien. Det coole, grønne mønster er både ungdommeligt og meget trendy.

Resumé: Hvis der er noget, WearColour's designer ved, så er det hvordan man leverer tøj med en høj trend-factor. Mærket har også skabt en succes med dette skiundertøj. Denne model klarer sig lige så godt til langrend som i en regelmæssig løbetur i det tidlige forår. Det er skabt til et bevægelse, hvilket sandelig mærkes. Skiundertøjet leder fugten væk, ligesom det skal, og følger alle kroppens bevægelser optimalt. Ikke desto mindre er det designet, som testpanelet vender tilbage til igen og igen. Det er næsten synd, at det er det inderste lag!

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

En træningstop til løb skal ikke kun være smart. Den skal også sidde godt og sørge for at holde dig nedkølet på løbeturen. Her er de toppe som er bedst i test!

04 jun 2020