header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

Hvor mange personlige bedste rekorder regner du med at opnå i fitness-centret i 2020? I denne test har Sportamores testpanel testet tights, shorts og træningsbukser, alle med ét formål: At får dig til at gøre dit bedste.

Den vigtigste ting, når du køber træningsbukser, er at de sidder behageligt, at du kan bevæge dig frit med dem på, og at de holder dig så tør og frisk som mulig under hele træningspasset. I denne test har vores testpanel løftet tungt, løbet hurtigt og svedt i træningsbukser fra Adidas, Nike, Craft, Reebok og Under Armour.

Træningsbukser til mænd 

Træningsbukser er oplagte til at have udenpå dine shorts, når du fragter dig selv til og fra både træningscentret og fodboldbanen. Da træningsbukser ofte består af et lidt tykkere materiale, er de gode til lavintensiv træning, da den ekstra varme her vil være et stort plus! Mange sweatpants er også et godt alternativ til udendørs træning under de lidt køligere dele af året. I modsætning til træningstights og mange shorts har træningsbukserne også en klar fordel, da de normalt har lommer.

#1 Garanti for velbehag 

byxor nike

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse Nike træningsbukser er lidt store i størrelsen og har en dejlig, afslappet pasform. Derfor, hvis du kan lide stramme bukser, skal du gå ned i en størrelse.

Fugttransport & ventilation: Når det kommer til ventilation og fugttransport, så gør de deres job. Selvfølgelig kan fugttransporten med denne type af sweatpants aldrig sammenlignes med et par træningstights med mesh-paneler, men gør det endnu bedre for dem dyrker en længere, mere stille træning i fitnesscentret end fx intens x-fit pas.

Komfort & design: Derudover sidder de meget komfortabelt. Pasformen er som sagt afslappet, hvilket giver fuld bevægelsesfrihed. Der er således ingen øvelser, som disse træningsbukser ikke er egnede til. I udseendet kan de være lidt for rene, ifølge nogle testdeltagere. På den anden side kan de tilpasses til de fleste ting, hvilket er en klar fordel!

Opsummering: Enkelt design med garanti for velbehag! Disse træningsbukser er et fremragende valg for dem, der skifter mellem frie vægte og kører andre træningsformer med lav intensitet. De kan tilpasses til de fleste og fungerer generelt godt, uanset hvilke udfordringer du må stå overfor.

#2 Bløde, behagelige og praktiske

byxor craft

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse træningsbukser er perfekte til dem, der ønsker et par der kan tages af og på til træningen, hvor du har brug for at have plads til et par shorts indenunder. De har en løs pasform og er lidt store i størrelse. Du kan ikke gå galt med at købe en størrelse mindre, hvis du vælger mellem to.

Fugttransport & ventilation: Træningsbukserne fra Craft ånder meget godt, og de fungerer derfor godt til både højintensiv træning og mindre svedige aktiviteter.

Komfort & design: I virkeligheden ser Craft-træningsbukser nøjagtigt ud som på billedet. De er brede hele vejen rundt, hvilket giver plads til ekstra tøj indenunder. Hvis du vil træne udendørs, passer de også godt til det takket være den sorte farve, da snavs ikke bliver så hurtig synligt.

Opsummering: Det bedste ved disse bukser er, at de har så god en ventilationsevne og er meget komfortable. Testpanelet finder hurtigt ud af, at de uden problemer også kunne være blevet benyttet hjemme på sofaen. De er også et superalternativ for dem, der har deres shorts på under deres sweatpants på vej til træning for så at tage dem af, så snart pulsen stiger under opvarmningen. 

#3 De tre klassiske striber fra Adidas

adidas byxor

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse meget klassiske Adidas træningsbukser har den helt rigtige størrelse, så du kan købe den størrelse, du normalt bruger i andre bukser. Med hensyn til pasformen, så er de lidt strammere end de andre modeller i testen. De er derfor bedst egnet til løb og andre typer af træning, hvor du har skal have mulighed for at tage nogle store skridt og fleksible bevægelser. 

Fugttransport & ventilering: Alle, der har spillet fodbold, genkender helt sikkert denne model, da den helt er korrekt klassificeret som fodboldbukser. Fordi de er beregnet til at blive brugt til udendørstræning, ånder de meget godt. De fører sveden godt væk og holder dig tør, men luk ikke meget luft ind, da du så vil blive for kold.

Komfort & design: Designet er meget klassisk for at være Adidas. På siderne er de tre ikoniske Adidas-striber, der redder et ellers par helt sorte bukser fra at blive stemplet som kedelige. De har en slank pasform, der giver et glattere indtryk end andre modeller. Det gør dem også meget behagelige, især for dem der kan lide tætsiddende sweatpants, men som endnu ikke er klar til at overgive sig til et par tights.

Opsummering: Et par traditionelle sweatpants til herrer. I bunden er der en lynlås, så du kan åbne dem op, når du varmer op på fodboldbanen, og derefter tage dem af, når du får varmen, helt uden at skulle fjerne skoene. På den anden side, så er det absolut bedste ved denne model, hvor godt den ventilerer, og at bukserne har lommer, der kan lukkes med en lynlås.

Træningsshorts til mænd 

Fordelene ved shorts er, at de (selvfølgelig) er luftigere end lange bukser. Mange gange er de lavet i et tyndere stof, så du kan bruge dem til træning med høj intensitet. Vi anbefaler at træne i shorts, hvis du skal deltage i for eksempel x-fit eller andre træningsformer hvor der er fuld fart over feltet. 

#4 Træningsshorts i længere model

shorts ua

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse træningsshorts er true to size, hvilket betyder, at du nemt kan købe den størrelse, du normalt bruger. De har en løs pasform, så du kan bruge dem til alt fra englehop til burpees uden at føle dig begrænset i dine bevægelser.

Fugttransport & ventilation: Disse shorts er et godt valg for dem, der ønsker at kunne svede i ens træningstøj uden at føle sig overophedet. Dele af shortsen er lavet af meshmateriale, hvilket betyder, at der er bittesmå huller i materialet, hvor luften kan slippe ud - de har dermed en optimal ventilationsevne. 

Komfort og design: Testpanelet er helt lyriske om, hvor behagelige disse shorts er. De får derfor i alt 10 ud af 10 point for komfort! Derudover roser testpanelet også designet. De er enkle, men det er også værdsat at de ikke er klassiske helt-sorte. Testpanelet giver også tommelfingrene op for at modellen er til den lidt længere side, når det kommer til benlængden. 

Opsummering: Super cool træningshorts, der virkelig kun har fordele. De er luftige, forholdsvis lange og skiller sig ud fra resten af mængden, idet de ikke er udelukkende har en kedelig, sort farve. Hvis du vil stikke lidt ekstra ud af den famøse mængde, så fås de også i en lyseblå variant.

#5 Korte, luftige CrossFit-shorts

shorts reebok

Model: ,

Størrelse & pasform: Reebok træningsshorts er lidt store i størrelsen, men ikke så store, at det er værd at gå en fuld størrelse ned. Hvis du vælger mellem to, kan du dog med fordel vælge den mindre.

Fugttransport & ventilation: Ligesom shortsene fra Under Armour er både fugttransport og ventilation to af de vigtigste træk ved disse shorts. De er lavet af et let og luftigt materiale, der gør dem gode til det svedige træningspas.

Komfort & design: Disse shorts er en ren komfortdrøm! For deres design er relativt kort og benlængden ender derfor lidt over knæene. Det giver dig mulighed for at bevæge dig frit i dem. Ideel til olympian lifts, såsom snatching, squatcleans eller lignende.

Opsummering: Reebok er et tøjmærke til træning med høj intensitet. Deres træningshorts er luftige, vejer intet og sidder som smurt! Dette er et rigtig godt alternativ for dem, der elsker CrossFit. Reebok ved, hvad de laver!

#6 Trendy med Sportamors nye brand

frontier shorts

Model: ,

Størrelse & pasform: De er lidt større i størrelsen, så du skal vælge den mindre, hvis du dimler imellem to størrelser. Pasformen er så tilpas løs, at du alligevel vil få glæde af den mindre størrelse. 

Fugttransport & ventilation: Da dette er et par luftige shorts, fungerer de helt som de skal, når det kommer til at holde dig kølig under træningen.

Komfort og design: Hvad der først og fremmest for den samlede vurdering af disse shorts, det er uden tvivl komforten. Takket være et blødt og elastisk stof kan du køre alt fra x-fit til tung løft eller løb i disse træningsshorts. Designet er en anden stor fordel. Testpanelet bliver aldrig trætte af militærgrønt!

Opsummering: Et par trendy og helt igennem meget behagelige træningshorts, hvis eneste ulempe er, at de er lidt store i størrelsen. På bagsiden er en lille lomme, hvor nøgler kan blive gemt. Ellers er de et godt valg til alle typer af træning undtagen til udendørstræning om vinteren. Så skal du i stedet se på et par tights eller almindelige træningsbukser.

Træningstights til mænd 

Fordelene ved træning med tights er mange, men pasningen er den allerførste i så fald. Da tightsen sidder tæt på kroppen, kommer de aldrig i vejen. Med andre ord, hvis du vil føle dig smidig, mens du træner, er træningstightsen det rigtige alternativ. Derudover har de fleste tights også fremragende fugttransport og ventilation. Ulempen? Der er sjældent nogen store lommer.

# 7 Overkommelig kvalitet

tights craft

Model:

Størrelse & pasform: Disse Craft-træningstights er true to size og har en normal pasform. Du kan købe din almindelige størrelse uden problemer.

Fugttransport & ventilation: Materialet føles meget tyndt og ventilerer derfor meget godt. På den anden side, hvis du træner om vinteren, anbefales et par shorts indenunder, da de risikerer at blive lidt kolde ellers. I varme motionscentre er disse shorts som en drøm takket være den måde, som luften får lov til at strømme igennem og ud på. 

Komfort & design: Designet er til den enklere side og passer til dig, der ikke er så glad for at stikke ud af mængden. Når det kommer til bekvemmelighed, er de nærmest helt perfekte.

Resume: Enkle, men meget behagelige tights der udfører alle de funktioner, som et par tights skal besidde. De er blandt andet velegnet til de fleste typer af og regelmæssig træning. Testpanelet siger også, at de fås til en meget god pris for at være et så solide kvalitetstights.

# 8 Simpelthen et meget godt valg

tights nike

Model: ,

Størrelse & pasform: Også disse tights er dybest set true to size, men hvis du står mellem to størrelser, anbefaler testpanelet, at du køber den største af de to.

Fugttransport & ventilering: Disse tights har både ventilations- og fugtafledende egenskaber, der kan konkurrere med shortsen i testen! I disse tights fra Nike lider du absolut ingen risiko for at føle dig våd overhovedet, mens du træner.

Komfort & design: En stor fordel ved denne model er, at de er meget komfortable. Pro Tights er et klassisk par tights, som ikke vil skuffe dig! Rent udseendesmæssigt ser de ud som et par tights normalt gør - sorte, klassiske og meget let at matche med resten af træningsgarderoben.

Opsummering: Vi anbefaler disse tights til dem, der leder efter et par gamle klassiske tights med en klassisk vibe over sig. De holder dig tør under træningen, giver mulighed for en god mængde luftighed og sidder superfint. Testpanelet uddeler også ekstra plus, fordi de ikke er for stramme, men behagelige.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

1 dag sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

13 feb 2020
nike header 2

Den nye Metcon 5 får dig til at blive forelsket

12 feb 2020
header tennisskor

Find de rette tennissko

12 feb 2020
header plus size adidas

Test! Plus size-tøj fra Adidas

12 feb 2020
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Icaniwill tights og træningstøj

12 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2

Ny løbesko fra Reebok: Perfekt til forskellige distancer

12 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er det nye Suunto 7 pulsur det åbenlyse valg

09 feb 2020
peak

Guide: Vælg den rigtige skijakke fra Peak Performance

08 feb 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

06 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

05 feb 2020
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - prisvenligt badetøj i sæsonbestemte mønstre og farver

05 feb 2020
Adida sultra boost

Derfor kommer du til at elske at løbe i Adidas Ultra Boost

04 feb 2020
header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

03 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg

Vejledning: Sådan vælger du den rigtige skihjelm

03 feb 2020
virvelvind uv plagg

Farverig, sjov og funktionel: Her er det nye babymærke Virvelvind

03 feb 2020
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

03 feb 2020
Under Armour sport-bh

TEST! Derfor vil du elske sports-bh'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
Salomon skaljacka

Sådan vasker du din skaljakke

29 jan 2020
Sneakers kids

Køb de rigtige sneakers til børnene

29 jan 2020
Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

28 jan 2020
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

28 jan 2020
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

27 jan 2020
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

27 jan 2020
nike infinity run test header

Test: Så god er den nye løbesko Nike Infinity Run

27 jan 2020
more news
SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

Foråret kunne ikke være startet bedre! Adidas lancerer nu en helt ny løbesko til hurtigt løb og hurtige løbetræningsøvelser. Her er alt, du skal vide om SL20!

1 dag sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

Det kan være svært at yde sit bedste, hvis ikke dit træningstøj gør det samme! Her prøver vores Instagram-følger, Zara Celinder, tights, t-shirts, bluser og en sports-bh i plus size fra Nike.

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

Bliv klar til sæsonstart med et par nye fodboldstøvler. Her samler vi vores favoritter fra Nike, Puma og adidas.

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

Noget tøj er simpelthen uundværligt i enhver kvindes træningsgarderobe. Her er det bedste Nike-træningstøj, der bør få et nyt hjem hos dig!

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

Lær at finde rundt i vores løbesko-sortiment som i din egen baglomme! Her er forskellen på Bondi, Clifton og Arahi fra Hoka One One.

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

Hvordan ser dine drømmetights ud? Bløde, har en tætsiddende pasform, høj talje og et trendy mønster? Så er Casalls tights lige noget for dig!

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

Er du på udkig efter et par behagelige vandre- eller trekkingsko, du kan gå lange ture i al slags vejr og terræn? Så læs med her. Vores testpanel har gået ture i både vandtætte og behagelige vandresko.

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

Pasform, materialevalg, størrelse og hvilken sko, der hører til hvilken årstid - her svarer vi på alle spørgsmål om adidas børnesko.

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

En drømmetest fra adidas. Ultraboost-skoene, en padelketsjer med maksimal boldkontrol og en t-shirt, du kan bruge både i fitnesscentret og til hverdags. Gå ikke glip af disse sorte adidas-favoritter!

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

Gennem denne test løber de tre striber fra adidas som er en rød tråd. Vores testpanel har bedømt de 5 mest populære modeller fra adidas.

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

Hvem skal du møde i padel? Mærk sejrens sødme med en ny ketsjer, nye sko og måske endda et helt nyt outfit! Her er 10 padel-favoritter, som du ikke må gå glip af.

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

Der er masser af forskellige tights til løb, og det er vigtigt at vælge en model, der sidder korrekt, støtter musklerne og helst har lommer. Her er 11 modeller, der er gode på løbeturen.

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

De bedste træningssko, tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

13 feb 2020