header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

Hvor mange personlige bedste rekorder regner du med at opnå i fitness-centret i 2020? I denne test har Sportamores testpanel testet tights, shorts og træningsbukser, alle med ét formål: At får dig til at gøre dit bedste.

Den vigtigste ting, når du køber træningsbukser, er at de sidder behageligt, at du kan bevæge dig frit med dem på, og at de holder dig så tør og frisk som mulig under hele træningspasset. I denne test har vores testpanel løftet tungt, løbet hurtigt og svedt i træningsbukser fra Adidas, Nike, Craft, Reebok og Under Armour.

Træningsbukser til mænd 

Træningsbukser er oplagte til at have udenpå dine shorts, når du fragter dig selv til og fra både træningscentret og fodboldbanen. Da træningsbukser ofte består af et lidt tykkere materiale, er de gode til lavintensiv træning, da den ekstra varme her vil være et stort plus! Mange sweatpants er også et godt alternativ til udendørs træning under de lidt køligere dele af året. I modsætning til træningstights og mange shorts har træningsbukserne også en klar fordel, da de normalt har lommer.

#1 Garanti for velbehag 

byxor nike

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse Nike træningsbukser er lidt store i størrelsen og har en dejlig, afslappet pasform. Derfor, hvis du kan lide stramme bukser, skal du gå ned i en størrelse.

Fugttransport & ventilation: Når det kommer til ventilation og fugttransport, så gør de deres job. Selvfølgelig kan fugttransporten med denne type af sweatpants aldrig sammenlignes med et par træningstights med mesh-paneler, men gør det endnu bedre for dem dyrker en længere, mere stille træning i fitnesscentret end fx intens x-fit pas.

Komfort & design: Derudover sidder de meget komfortabelt. Pasformen er som sagt afslappet, hvilket giver fuld bevægelsesfrihed. Der er således ingen øvelser, som disse træningsbukser ikke er egnede til. I udseendet kan de være lidt for rene, ifølge nogle testdeltagere. På den anden side kan de tilpasses til de fleste ting, hvilket er en klar fordel!

Opsummering: Enkelt design med garanti for velbehag! Disse træningsbukser er et fremragende valg for dem, der skifter mellem frie vægte og kører andre træningsformer med lav intensitet. De kan tilpasses til de fleste og fungerer generelt godt, uanset hvilke udfordringer du må stå overfor.

#2 Bløde, behagelige og praktiske

byxor craft

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse træningsbukser er perfekte til dem, der ønsker et par der kan tages af og på til træningen, hvor du har brug for at have plads til et par shorts indenunder. De har en løs pasform og er lidt store i størrelse. Du kan ikke gå galt med at købe en størrelse mindre, hvis du vælger mellem to.

Fugttransport & ventilation: Træningsbukserne fra Craft ånder meget godt, og de fungerer derfor godt til både højintensiv træning og mindre svedige aktiviteter.

Komfort & design: I virkeligheden ser Craft-træningsbukser nøjagtigt ud som på billedet. De er brede hele vejen rundt, hvilket giver plads til ekstra tøj indenunder. Hvis du vil træne udendørs, passer de også godt til det takket være den sorte farve, da snavs ikke bliver så hurtig synligt.

Opsummering: Det bedste ved disse bukser er, at de har så god en ventilationsevne og er meget komfortable. Testpanelet finder hurtigt ud af, at de uden problemer også kunne være blevet benyttet hjemme på sofaen. De er også et superalternativ for dem, der har deres shorts på under deres sweatpants på vej til træning for så at tage dem af, så snart pulsen stiger under opvarmningen. 

#3 De tre klassiske striber fra Adidas

adidas byxor

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse meget klassiske Adidas træningsbukser har den helt rigtige størrelse, så du kan købe den størrelse, du normalt bruger i andre bukser. Med hensyn til pasformen, så er de lidt strammere end de andre modeller i testen. De er derfor bedst egnet til løb og andre typer af træning, hvor du har skal have mulighed for at tage nogle store skridt og fleksible bevægelser. 

Fugttransport & ventilering: Alle, der har spillet fodbold, genkender helt sikkert denne model, da den helt er korrekt klassificeret som fodboldbukser. Fordi de er beregnet til at blive brugt til udendørstræning, ånder de meget godt. De fører sveden godt væk og holder dig tør, men luk ikke meget luft ind, da du så vil blive for kold.

Komfort & design: Designet er meget klassisk for at være Adidas. På siderne er de tre ikoniske Adidas-striber, der redder et ellers par helt sorte bukser fra at blive stemplet som kedelige. De har en slank pasform, der giver et glattere indtryk end andre modeller. Det gør dem også meget behagelige, især for dem der kan lide tætsiddende sweatpants, men som endnu ikke er klar til at overgive sig til et par tights.

Opsummering: Et par traditionelle sweatpants til herrer. I bunden er der en lynlås, så du kan åbne dem op, når du varmer op på fodboldbanen, og derefter tage dem af, når du får varmen, helt uden at skulle fjerne skoene. På den anden side, så er det absolut bedste ved denne model, hvor godt den ventilerer, og at bukserne har lommer, der kan lukkes med en lynlås.

Træningsshorts til mænd 

Fordelene ved shorts er, at de (selvfølgelig) er luftigere end lange bukser. Mange gange er de lavet i et tyndere stof, så du kan bruge dem til træning med høj intensitet. Vi anbefaler at træne i shorts, hvis du skal deltage i for eksempel x-fit eller andre træningsformer hvor der er fuld fart over feltet. 

#4 Træningsshorts i længere model

shorts ua

Model: ,

Størrelse & pasform: Disse træningsshorts er true to size, hvilket betyder, at du nemt kan købe den størrelse, du normalt bruger. De har en løs pasform, så du kan bruge dem til alt fra englehop til burpees uden at føle dig begrænset i dine bevægelser.

Fugttransport & ventilation: Disse shorts er et godt valg for dem, der ønsker at kunne svede i ens træningstøj uden at føle sig overophedet. Dele af shortsen er lavet af meshmateriale, hvilket betyder, at der er bittesmå huller i materialet, hvor luften kan slippe ud - de har dermed en optimal ventilationsevne. 

Komfort og design: Testpanelet er helt lyriske om, hvor behagelige disse shorts er. De får derfor i alt 10 ud af 10 point for komfort! Derudover roser testpanelet også designet. De er enkle, men det er også værdsat at de ikke er klassiske helt-sorte. Testpanelet giver også tommelfingrene op for at modellen er til den lidt længere side, når det kommer til benlængden. 

Opsummering: Super cool træningshorts, der virkelig kun har fordele. De er luftige, forholdsvis lange og skiller sig ud fra resten af mængden, idet de ikke er udelukkende har en kedelig, sort farve. Hvis du vil stikke lidt ekstra ud af den famøse mængde, så fås de også i en lyseblå variant.

#5 Korte, luftige CrossFit-shorts

shorts reebok

Model: ,

Størrelse & pasform: Reebok træningsshorts er lidt store i størrelsen, men ikke så store, at det er værd at gå en fuld størrelse ned. Hvis du vælger mellem to, kan du dog med fordel vælge den mindre.

Fugttransport & ventilation: Ligesom shortsene fra Under Armour er både fugttransport og ventilation to af de vigtigste træk ved disse shorts. De er lavet af et let og luftigt materiale, der gør dem gode til det svedige træningspas.

Komfort & design: Disse shorts er en ren komfortdrøm! For deres design er relativt kort og benlængden ender derfor lidt over knæene. Det giver dig mulighed for at bevæge dig frit i dem. Ideel til olympian lifts, såsom snatching, squatcleans eller lignende.

Opsummering: Reebok er et tøjmærke til træning med høj intensitet. Deres træningshorts er luftige, vejer intet og sidder som smurt! Dette er et rigtig godt alternativ for dem, der elsker CrossFit. Reebok ved, hvad de laver!

#6 Trendy med Sportamors nye brand

frontier shorts

Model: ,

Størrelse & pasform: De er lidt større i størrelsen, så du skal vælge den mindre, hvis du dimler imellem to størrelser. Pasformen er så tilpas løs, at du alligevel vil få glæde af den mindre størrelse. 

Fugttransport & ventilation: Da dette er et par luftige shorts, fungerer de helt som de skal, når det kommer til at holde dig kølig under træningen.

Komfort og design: Hvad der først og fremmest for den samlede vurdering af disse shorts, det er uden tvivl komforten. Takket være et blødt og elastisk stof kan du køre alt fra x-fit til tung løft eller løb i disse træningsshorts. Designet er en anden stor fordel. Testpanelet bliver aldrig trætte af militærgrønt!

Opsummering: Et par trendy og helt igennem meget behagelige træningshorts, hvis eneste ulempe er, at de er lidt store i størrelsen. På bagsiden er en lille lomme, hvor nøgler kan blive gemt. Ellers er de et godt valg til alle typer af træning undtagen til udendørstræning om vinteren. Så skal du i stedet se på et par tights eller almindelige træningsbukser.

Træningstights til mænd 

Fordelene ved træning med tights er mange, men pasningen er den allerførste i så fald. Da tightsen sidder tæt på kroppen, kommer de aldrig i vejen. Med andre ord, hvis du vil føle dig smidig, mens du træner, er træningstightsen det rigtige alternativ. Derudover har de fleste tights også fremragende fugttransport og ventilation. Ulempen? Der er sjældent nogen store lommer.

# 7 Overkommelig kvalitet

tights craft

Model:

Størrelse & pasform: Disse Craft-træningstights er true to size og har en normal pasform. Du kan købe din almindelige størrelse uden problemer.

Fugttransport & ventilation: Materialet føles meget tyndt og ventilerer derfor meget godt. På den anden side, hvis du træner om vinteren, anbefales et par shorts indenunder, da de risikerer at blive lidt kolde ellers. I varme motionscentre er disse shorts som en drøm takket være den måde, som luften får lov til at strømme igennem og ud på. 

Komfort & design: Designet er til den enklere side og passer til dig, der ikke er så glad for at stikke ud af mængden. Når det kommer til bekvemmelighed, er de nærmest helt perfekte.

Resume: Enkle, men meget behagelige tights der udfører alle de funktioner, som et par tights skal besidde. De er blandt andet velegnet til de fleste typer af og regelmæssig træning. Testpanelet siger også, at de fås til en meget god pris for at være et så solide kvalitetstights.

# 8 Simpelthen et meget godt valg

tights nike

Model: ,

Størrelse & pasform: Også disse tights er dybest set true to size, men hvis du står mellem to størrelser, anbefaler testpanelet, at du køber den største af de to.

Fugttransport & ventilering: Disse tights har både ventilations- og fugtafledende egenskaber, der kan konkurrere med shortsen i testen! I disse tights fra Nike lider du absolut ingen risiko for at føle dig våd overhovedet, mens du træner.

Komfort & design: En stor fordel ved denne model er, at de er meget komfortable. Pro Tights er et klassisk par tights, som ikke vil skuffe dig! Rent udseendesmæssigt ser de ud som et par tights normalt gør - sorte, klassiske og meget let at matche med resten af træningsgarderoben.

Opsummering: Vi anbefaler disse tights til dem, der leder efter et par gamle klassiske tights med en klassisk vibe over sig. De holder dig tør under træningen, giver mulighed for en god mængde luftighed og sidder superfint. Testpanelet uddeler også ekstra plus, fordi de ikke er for stramme, men behagelige.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

1 dag sedan
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

3 dagar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

5 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

5 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

5 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

6 dagar sedan
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

6 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

Vil du blive bedre, hurtigere og samtidig minimere risikoen for skader, når du løber? Hvis ja, så prøv den nyeste innovation fra Saucony: Endorphin Pro!

1 dag sedan
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

Nu er den seneste version af alles yndlingsløbesko her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du læse alt om opdateringerne, dæmpningen og det nye design.

3 dagar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i hvert fald. Vi foretrækker at gå rundt i et par Fila-sneakers, ja, nærmest året rundt. Se de sæsonens hotteste modeller til kvinder her!

5 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

Tid til at skaffe dit barn et par nye fodboldstøvler? Helgradér dig ved at læse den her test først!

5 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

5 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

Ønsker du dig et par retroinspirerede, men stadig moderne, stilfulde sneakers? Så skal du satse på et par sneakers fra New Balance! Her er årets nyheder.

6 dagar sedan
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

De har en bred vifte af træningstights, fra de blødeste sømløse modeller til kompressionstights. Her hjælper vi dig med at finde de rigtige Better Bodies tights til netop dig og din smag.

6 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

Har du blå mærker eller gnavesår i trussekanten efter træningen? Det er sandsynligvis bomuldsundertøjet, der er synderen her!

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

Når det bliver varmere udenfor, så kan det være rart at træne i korte shorts i stedet. Hvor heldigt, at vores testpanel testede netop det!

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

19 may 2020