Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

Hvordan skal en sportsbh sidde? Hvor ofte skal jeg vaske min sportsbh? Og hvilken sportsbh er den bedste? Der er mange spørgsmål om emnet, og vi har skrevet flere guider til, hvordan du finder den rigtige model til dig. Tjek for eksempel .

Som regel siger man, at en sportsbh skal sidde stramt på kroppen, ligesom en almindelig bh jo gør. En sportsbh's fornemmeste opgave er at holde brysterne på plads, mens du træner, så den skal sidde stramt og fast uden at føles ubehagelig på kroppen.

Hvilken sportsbh er så bedst? Det er et spørgsmål, som det er umuligt at besvare, fordi det afhænger af, hvordan din krop og din barm ser ud, hvilken slags træning du udfører, og hvordan du foretrækker, at din sportsbh skal sidde på dig. Men forhåbentlig finder du gode nogle tips til modeller i vores store test af sportsbh'er herunder.

EN FØLGESVEND I HVERDAGEN 

Casall Strappy sports bra.png

Test af  

Fås i farverne,  og 

Størrelse: XS-L. 

Pasform og omkreds: Selvom den her model kommer i en størrelsesskala mellem XS-L, så har den polstrede skåle med en løftende effekt, lidt ligesom en push-up bh. Skålene kan dog tages ud, hvis du øger en større grad af frihedsfølelse. 

Støtte: For dig som har en A-C skål giver den her model dig middel støtte, synes testpanelet. Har du en D-skåls barm eller større, så anbefaler vi dig at kigge efter en anden bh med bredere skulderremme og spænde i ryggen, alternativt bruge den her model til lavintensiv træning og hverdagsbrug. 

Konklusion: Superblød og behagelig sportsbh som har et fleksibelt materiale og smalle, justerbar skulderremme. At den har en formende effekt for brysterne er netop det, som Casalls kunder elsker med den her model. De bruger den mere end gerne til både arbejdet, cafeturen og træningspasset. Nogle sportbh'er kan have en tendens til at trykke barmen fladere end den reel er og dermed give en bedre støtte, men mange synes at det gør det sværere at trække vejret med den på. Andre forbinder den her følelsen med en trykken for brystet med et angstanfal. Den her bh giver bestemt ikke nogen trykkende fornemmelse, men sidder behageligt på kroppen og støtter samtidig med din barm, ligesom en normal bh gør. De smalle skulderremme kunne godt have været bredere i det for at kunne bære en tung barm. Udover det, så er det en soleklar basismodel at have i garderoben. 

BEDSTSÆLGENDE BASISVARIANT 

Casall Iconic bra.png

Test af:  

Fås i farverne: ,  og 

Størrelse: XS-XL samt A/B skål eller C/D skål. 

Pasform og omkreds: Pasformen sidder lige i skabet! Sportbh'en sidder godt til over brystkassen, uden at stramme eller føles som om den sidder for tights. Bh'en har ingen indbyggede skåle, hvor valget af skål-størrelsen baseres på hvor meget stof og plads, du gerne vil have i forpartiet. 

Støtte: Det her er en bh som giver meget høj grad af støtte, men på grund af de manglende indbyggede skåle og justerbar remme, så anser testpanelet den for at give en høj støtte til dug med en lille til mellemstor barm. Har du en stor barm, så bør du vælge en anden model til f.eks. løb og træning indeholdende meget hop. 

Konklusion: En allround sportsbh som fungerer til al slags fysisk aktivitet - lav, mellem og højintensiv træning. Det er ikke så svært at forstå, hvorfor det her er en af Casalls bedstsælgende sportsbh'er. Hvis du træner højintensivt, så kommer bh'en til at blive ret våd i elastikbåndet under barmen, da materialet er til den noget tykkere side visse steder. Det er dog ikke noget som virker direkte forstyrrende under løberunden eller træningspasset, men det kan blive en smule varmt. Bagsiden af sportsbh'en er desto bedre, da denne del består af et yderst ventilerende materiale. Ekstra plus for at Iconic Sports Bra er solidt i designet og har brede skuldreremme som aflaster barmen på en god måde. Perfekt til dig som ønsker en robust model i et klassisk design, uden for mange dikkedarer eller forstyrrelser, hvor du kan bruge samme bh til både hverdage og de der højintensive træningspas - for lidt sved i kanterne hører jo træningen til! 

TIL LETTERE TRÆNING OG HJEMMEØVELSER

Nike Indy bra .png

Test af:  

Fås i farverne:  og 

Størrelse: XS-XL 

Pasform og omkreds: Normal i størrelsen med en mega behagelig pasform. Selv om sportsbh'en har store "vaskelapper", er der intet, der gnaver eller irriterer - testpanelet er glædeligt overrasket over dette faktum.

Støtte: En lettere støtte med udtagelig polstring.

Konklusion: Et enkelt og tidløst design møder en elegant pasform i Indy Bra fra Nike. Denne sportsbh føles pålidelig i alle situationer for kvinder med en mindre barm. Modellen fungerer bedst ved lavintensiv træning som yoga og pilates, da fugttransporten ikke er helt i top. Komforten er bedre. Dette er også en perfekt model at have på en dag på arbejdet, når en almindelig bh ikke føles så attraktiv, fordi udskæringen er så lav, at du kan bruge både t-shirts, undertrøje og skjorter uden at sportsbh'en kan ses. Denne sportsbh er så behagelig, at du vil have den på 24/7!

KOMFORTDRØM

Nike Medium Padded bra .png

Test af: 

Fås i farverne: , ,  og .

Størrelser XS-XL. 

Pasform og omkreds: Klokkeren pasform. Denne sportsbh har en klassisk wrestling-ryg, ingen justerbare stropper eller knapper. Vælg din almindelige størrelse for optimal pasform.

Støtte: Medium støtte til en lille/mellemstor barm. Hvis du har meget store bryster, får du lidt mindre støtte.

Konklusion: Wow! Nikes version af en sportsbh her har én lang polstring, der overrasker. Dele af testpanelet var skeptiske over for, at en almindelig  pasform på  en sportsbh kunne være så skøn, men det er den. Fugttransporten er i top, komforten får den højeste bedømmelse, og materialet føles let på kroppen. Kun designet kunne have været lidt mere innovativt. Ellers er dette en ny favorit blandt hovedparten af testpanelets medlemmer. Den lange polstring får også høje karakterer -  praktisk, at den sidder på plads og ikke glider under træningen!

FAVORITTEN TIL STORE BRYSTER 

Shock Absorber Sports Specific Run.png

Test af:  , 

Fås i farverne:  og 

Størrelse: 65-85 og skål A-F 

Pasform og omkreds: Omkredsen er lidt lille i størrelsen og sidder tæt, men du kan justere den ved hjælp af knapper bagpå.

Støtte: Fremragende støtte, især til en stor barm. Med denne favorit på kroppen kan du udføre alle slags øvelser uden at brysterne hopper for meget.

Konklusion: Burpees, løb og boxjumps - når træning med høj intensitet er påkrævet, er dette modellen for dig med en stor barm. Åh, sikken støtte, du får! En af de bedste ting ved modellen, bortset fra at du kan justere omkredsen og skulderstropperne, at den absorberer fugt og holder brysterne på plads, er, at den har en god kvalitet. Hvis du vasker den korrekt, holder den i meget lang tid. Følg vaskerådene og undgå skylning og tørretumbler.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

21 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

5 dagar sedan
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
underställ

Find det rigtige undertøj

15 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Test tights med fickor

Test: Bedste træningstights med lommer

10 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
tights

Guide: Køb de rette tights til din træning

05 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
more news
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Vores nye outdoor-ambassadører er "løbet af vejen" i Salomons Alphacross Blast. Hvor gode er de nye trailsko?

21 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

5 dagar sedan
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

Temperaturen falder, når dagene bliver kortere. Det er tid til at vælge den nye, varme efterårsjakke. Her er fire nyheder til ham, der er den bedste i test!

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

Vandafvisende stof og god opvarmningsevne. Her er efterårets varme jakker til hende, der er bedst i test!

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

Vores testpanel har løbetrænet i trailsko fra Adidas Salomon, Asics og Saucony. Se hvilke modeller, der er bedst i test!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

Hoka One One's Bondi er velegnet til dem, der vejer lidt mere eller har svært ved at finde den rette løbeteknik. Her er alt, hvad du vil vide om den godt veldæmpede løbesko!

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

Overvejer du også at købe en dunjakke fra Peak Performance? Så følg disse smarte råd for at finde en jakke som sidder perfekt og holder længe!

19 sep 2020
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020