Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

Hvordan skal en sportsbh sidde? Hvor ofte skal jeg vaske min sportsbh? Og hvilken sportsbh er den bedste? Der er mange spørgsmål om emnet, og vi har skrevet flere guider til, hvordan du finder den rigtige model til dig. Tjek for eksempel .

Som regel siger man, at en sportsbh skal sidde stramt på kroppen, ligesom en almindelig bh jo gør. En sportsbh's fornemmeste opgave er at holde brysterne på plads, mens du træner, så den skal sidde stramt og fast uden at føles ubehagelig på kroppen.

Hvilken sportsbh er så bedst? Det er et spørgsmål, som det er umuligt at besvare, fordi det afhænger af, hvordan din krop og din barm ser ud, hvilken slags træning du udfører, og hvordan du foretrækker, at din sportsbh skal sidde på dig. Men forhåbentlig finder du gode nogle tips til modeller i vores store test af sportsbh'er herunder.

ALLROUND-FAVORIT 

Under Armour Mid Crossback Bra .png

Test af: ,

Fås i farverne: , ,  og 

Størrelse: XS-XL. 

Pasform og omkreds: 

Den her sportsbh vil uden tvivl blive din nye bedste ven. Flere i testpanelet vil have alle farver af modellen alene af den grund, at den er så behagelig (og kommer i nye farvevarianter hvert år). Den sidder ganske enkelt helt perfekt på kroppen! 

Støtte: Den er noget nedringet, og kvinder med en større barm kan behøve en anden type af støtte til løbesessionen eller træning med megen hop. Men til middelintensiv træning, så fungerer den her model også fint til en stor barm. Du med små til mellemstore bryster får derimod rigeligt med stor grad af støtte, selv til løb. 

Konklusion: Mid Crossback Bra er drømmebh'en, du har ventet på! Bh'en absorberer sved på en yderst effektiv måde, trods den tynde polstring og mellemtykke materiale. Du føler dig aldrig indelukket eller våd, når du sveder med den her bh på. Håndboldkampe, løberunder og hårde træningspas med høj puls, bh'en tiltrækker sig ikke din opmærksomhed på noget tidspunkt. Den sidder som limet på kroppen, så så snart du har klikket én farve hjem og modtaget den, bestiller du allerede endnu én før du ved af det. Udover at den kan være lidt bøvlet at tage af og på, så findes der ikke nogen ulemper ved denne model. Test gerne at træne i den her model fra Under Armour, så forstår du, hvad vi mener. Stor risiko for at blive afhængig af denne model! 

EN FØLGESVEND I HVERDAGEN 

Casall Strappy sports bra.png

Test af ,  

Fås i farverne: og 

Størrelse: XS-L. 

Pasform og omkreds: Selvom den her model kommer i en størrelsesskala mellem XS-L, så har den polstrede skåle med en løftende effekt, lidt ligesom en push-up bh. Skålene kan dog tages ud, hvis du øger en større grad af frihedsfølelse. 

Støtte: For dig som har en A-C skål giver den her model dig middel støtte, synes testpanelet. Har du en D-skåls barm eller større, så anbefaler vi dig at kigge efter en anden bh med bredere skulderremme og spænde i ryggen, alternativt bruge den her model til lavintensiv træning og hverdagsbrug. 

Konklusion: Superblød og behagelig sportsbh som har et fleksibelt materiale og smalle, justerbar skulderremme. At den har en formende effekt for brysterne er netop det, som Casalls kunder elsker med den her model. De bruger den mere end gerne til både arbejdet, cafeturen og træningspasset. Nogle sportbh'er kan have en tendens til at trykke barmen fladere end den reel er og dermed give en bedre støtte, men mange synes at det gør det sværere at trække vejret med den på. Andre forbinder den her følelsen med en trykken for brystet med et angstanfal. Den her bh giver bestemt ikke nogen trykkende fornemmelse, men sidder behageligt på kroppen og støtter samtidig med din barm, ligesom en normal bh gør. De smalle skulderremme kunne godt have været bredere i det for at kunne bære en tung barm. Udover det, så er det en soleklar basismodel at have i garderoben. 

BEDSTSÆLGENDE BASISVARIANT 

Casall Iconic bra.png

Test af: ,  

Fås i farverne: og 

Størrelse: XS-XL samt A/B skål eller C/D skål. 

Pasform og omkreds: Pasformen sidder lige i skabet! Sportbh'en sidder godt til over brystkassen, uden at stramme eller føles som om den sidder for tights. Bh'en har ingen indbyggede skåle, hvor valget af skål-størrelsen baseres på hvor meget stof og plads, du gerne vil have i forpartiet. 

Støtte: Det her er en bh som giver meget høj grad af støtte, men på grund af de manglende indbyggede skåle og justerbar remme, så anser testpanelet den for at give en høj støtte til dug med en lille til mellemstor barm. Har du en stor barm, så bør du vælge en anden model til f.eks. løb og træning indeholdende meget hop. 

Konklusion: En allround sportsbh som fungerer til al slags fysisk aktivitet - lav, mellem og højintensiv træning. Det er ikke så svært at forstå, hvorfor det her er en af Casalls bedstsælgende sportsbh'er. Hvis du træner højintensivt, så kommer bh'en til at blive ret våd i elastikbåndet under barmen, da materialet er til den noget tykkere side visse steder. Det er dog ikke noget som virker direkte forstyrrende under løberunden eller træningspasset, men det kan blive en smule varmt. Bagsiden af sportsbh'en er desto bedre, da denne del består af et yderst ventilerende materiale. Ekstra plus for at Iconic Sports Bra er solidt i designet og har brede skuldreremme som aflaster barmen på en god måde. Perfekt til dig som ønsker en robust model i et klassisk design, uden for mange dikkedarer eller forstyrrelser, hvor du kan bruge samme bh til både hverdage og de der højintensive træningspas - for lidt sved i kanterne hører jo træningen til! 

KOMPRESSIONSSTØTTE 

Stay in place compression sports bra.png

Test af: ,

Fås i farverne: Lyserød i og  samt sort i og 

Størrelse: 65-89 samt A/B-skål eller C/D-skål. 

Pasform og omkreds: Normal i størrelsen med lidt polstring og en tight pasform. Modellen fås i to forskellige skål-størrelser, vi har et stort udvalg af C/D på lager. 

Støtte: Den her bh har ingen justerbare remme eller spænder, så det gælder virkelig om at klikke den helt rette størrelse hjem, så du er sikker på at støtten opfylder sin funktion - tag et nærmere kig på størrelsesguiden ved produktbeskrivelsen. Materialet er superstretchy og sidder tæt og skønt på kroppen. Du får en mellemhøj grad af support som passer til både træningspas og løb.

Konklusion: En klassisk model som sidder supergodt, er superblød og skøn mod kroppen. Ryggen holder dig nedkølet og godt tilpas med sine to lag af mesh-materiale og fine detaljer i sømmene. selv indersiden af bh'en er dækket med mesh, hvilket gør den yderst ventilerende. Fugten transporteres væk på en supereffektiv måde, og du føler dig på ingen måde svedig med bh'en på. Minus med modellen er dog at sveden bliver noget synlig på den koralfarvede variant, men det er ikke noget som nogle af testdeltagerne har så meget imod. Det bedste ved modellen? De brede bånd under brysterne som sikrer, at modellen bliver siddende på plads og ikke glider op, når du f.eks. laver hopøvelser eller burpees. At der ikke er nogen søm under barmen får høje karakterer af testpanelet, og modellen sidder smigrende på kroppen. 

TIL LETTERE TRÆNING OG HJEMMEØVELSER

Nike Indy bra .png

Test af: ,

Fås i farverne: , , og .  

Størrelse: XS-XL

Pasform og omkreds: Normal i størrelsen med en mega behagelig pasform. Selv om sportsbh'en har store "vaskelapper", er der intet, der gnaver eller irriterer - testpanelet er glædeligt overrasket over dette faktum.

Støtte: En lettere støtte med udtagelig polstring.

Konklusion: Et enkelt og tidløst design møder en elegant pasform i Indy Bra fra Nike. Denne sportsbh føles pålidelig i alle situationer for kvinder med en mindre barm. Modellen fungerer bedst ved lavintensiv træning som yoga og pilates, da fugttransporten ikke er helt i top. Komforten er bedre. Dette er også en perfekt model at have på en dag på arbejdet, når en almindelig bh ikke føles så attraktiv, fordi udskæringen er så lav, at du kan bruge både t-shirts, undertrøje og skjorter uden at sportsbh'en kan ses. Denne sportsbh er så behagelig, at du vil have den på 24/7!

KOMFORTDRØM

Nike Medium Padded bra .png

Test af: ,

Fås i farverne: og .

Størrelser XS-XL.

Pasform og omkreds: Klokkeren pasform. Denne sportsbh har en klassisk wrestling-ryg, ingen justerbare stropper eller knapper. Vælg din almindelige størrelse for optimal pasform.

Støtte: Medium støtte til en lille/mellemstor barm. Hvis du har meget store bryster, får du lidt mindre støtte.

Konklusion: Wow! Nikes version af en sportsbh her har én lang polstring, der overrasker. Dele af testpanelet var skeptiske over for, at en almindelig  pasform på  en sportsbh kunne være så skøn, men det er den. Fugttransporten er i top, komforten får den højeste bedømmelse, og materialet føles let på kroppen. Kun designet kunne have været lidt mere innovativt. Ellers er dette en ny favorit blandt hovedparten af testpanelets medlemmer. Den lange polstring får også høje karakterer -  praktisk, at den sidder på plads og ikke glider under træningen!

BLØD DRØM TIL YOGATIMEN

Abecita Kimberly.png

Test af: ,

Fås i farverne: , , , og .  

Størrelse: 70-95 og skål B-G. 

Pasform og omkreds: Normal i størrelsen med justerbare stropper og knapper bagpå. Selvom modellen kan se både stor og klodset ud med de brede skulderstropper, er den det modsatte. Den er ekstremt behagelig og blød.

Støtte: Medium støtte, der holder en mellemstor til stor barm på plads under træning uden mange spring og hop. Den er perfekt til yoga, når du ønsker en blød model på din krop. Den formår også at yde stor støtte uden at sidde for stramt til.

Konklusion: En fantastisk sportsbh til alle typer af træning med lav til medium intensitet! Testpanelet var yderst imponeret over styrketræningsfunktionerne. Det bedste er naturligvis middelstøtten, og at du ikke føler dig våd efter en hård træning. Med andre ord er fugttransporten fænomenal! De brede skulderstropper er bekvemt placeret på skuldrene uden at gnave eller ridse, når du træner. Det eneste, der trækker karakteren ned, er, at modellen ikke er den smarteste i testen, men når alle andre funktioner er på toppen, er der intet at klage over. Vil du skille dig ud, kan Kimberly fås i en orange farve. 

FAVORITTEN TIL STORE BRYSTER 

Shock Absorber Sports Specific Run.png

Test af:  ,

Fås i farverne: , og

Størrelse: 65-85 og skål A-F

Pasform og omkreds: Omkredsen er lidt lille i størrelsen og sidder tæt, men du kan justere den ved hjælp af knapper bagpå.

Støtte: Fremragende støtte, især til en stor barm. Med denne favorit på kroppen kan du udføre alle slags øvelser uden at brysterne hopper for meget.

Konklusion: Burpees, løb og boxjumps - når træning med høj intensitet er påkrævet, er dette modellen for dig med en stor barm. Åh, sikken støtte, du får! En af de bedste ting ved modellen, bortset fra at du kan justere omkredsen og skulderstropperne, at den absorberer fugt og holder brysterne på plads, er, at den har en god kvalitet. Hvis du vasker den korrekt, holder den i meget lang tid. Følg vaskerådene og undgå skylning og tørretumbler.

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

5 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
more news
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

5 timmar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020