SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

I den her test har vores suplime produkttestere svedt i ti sports-bh`er med let til middelhøj støtte fra nogle af vores største varemærker. Et par af dem har også høj støtte for dig der skal bruge reel støtte når du træner, men skal du have maks støtte kan du læse vores anden test .


Kari Traa Var.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Var

vejledende pris:  239 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Eftersom størrelserne går fra XS til XL og denne model ikke har skåle er det let at finde en der passer. Tag din almindelige størrelse, den sidder som den skal.

Største + : En fryd for øjet! Både selve modellen er super lækkert udformet og mønsteret er et hit hos vores testere. Hvem elsker ikke alt der ligner is med krymmel! En anden lækker detalje er meshpanelet på ryggen. 

Største ÷ :  Fugttransporten er ikke i top. Hvis du har et svedigt træningspas er bh`en fugtig kanske lang tid efter.

Passer bedst tilYoga, pilates og anden lavintensiv træning.

Konklusion:

Den her model er en klassisk sport-bh med let støtte, perfekt til træning uden alt for meget hop og spring. Så længe du ikke har alt for store bryster klarer den også burpees, men ikke noget du smider på til løbeturen. Den sidder skønt og ikke noget som gnaver eller skærer ind nogen steder. Den har desuden en elastik under brystet som er både flot, giver ekstra støtte og masser af komfort. Det der gøt Var til en vinder er designet – den er så cute! Du bliver glad når du træner i den lækkerbisken. De tynde justerbare stropper og det udtagbare indlæg gør man får en endnu bedre kropsnær oplevelse.  

Adidas Alphaskin.jpg

Mærke: Adidas

Model: Alphaskin Support Bra LG

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Den her model har ingen skåle, men med størrelsesguiden i mente hælder det forreste parti til den store ende henover brystet.

Største + : Sidder som en drøm! Pasformen er suveræn, sidder super godt rundt om livet og rundt om brystet. Specielt for at være en bh uden skåle.

Største ÷ : Lidt for nedringet for nogle af testerene og den er ikke beregnet til lange løbeture hvis du har en D-skål, men eller ikke andre minusser.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning.

Konklusion:

Når en sports-bh er så lækker og bekvem er det svært at finde nogle minusser. Den er blød, let og skøn samtidigt som den giver nok støtte til almindelig træning. Kompressionen krammer nærmest dit bryst og materialet er også ok til de svedige pas. Den er både god for komforten og designet. En bryderryg kan ofte give ringere støtte hvis man har et større bryst, men selv vores testere med store bryster syntes denne model leverede over forventningerne. Testpanelet giver stående ovationer til efterårets bedste sports-bh, der oveni købet har en super pris. Tak til Adidas!

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Vanish Mid Print

vejledende pris:  449 kroner

Kommer i farverne::

Størrelsen: Normal i størrelsen. Vælg din almindelige.

Største + : Her snakker vi stabilitet! Bh:en dækker hele bystet og giver en tryg følelse og holder alt på plads.

Største ÷ : Eftersom den er så stabil mærkes den lidt stram når du trækker den på, et spænde på ryggen havde ikke skadet noget.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning. 

Konklusion:

Pasformen er outstanding. Den former sig perfekt rundt om bystet og rundt om kroppen, og designet på ryggen giver en skøn bevægelsesfrihed for din overkrop. Ser skræddarsyet ud! Designet er enkelt men det gør den ikke kedelig. De kryssede bånd på ryggen giver lækker sporty følelse, mens den på fremsiden er stilren og sømløm, hvilket giver den et clean look. Støtten er ligetil og man stoler virkelig på den. Takket være bh`ens faste skumindlæg og ikke udtagbare skåle som en del andre modeller har, føler man sig tryg. Vi elsker den stramme pasform.

Nike Indy Shine Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Indy Shine Bra

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Findes fra XS-XL og det er let at finde en størrelse der passer. Men ligger du mellemto størrelser skal du vælge opad, helt klart.

Største + : Følelsen! Det glinsende stof føles silkeblødt mod huden og giver en luksus lignende følelse. Den er velsyet og sidder som smurt på kroppen.

Største ÷ : Sveden synes hurtigt så bh`en bliver let fugtig når man træner i den. Den er også lidt stram i det og kan være lidt en kamp at få den på.

Passer bedst til: Lav- til middelintensiv træning.

Konklusion:

Den lave udskæring både fremme og bagved i kombination med det glinsende stof gir denne bh et festligt udseende. Det er træningsgarderobens partytop! Den er enkel men samtidig helt anderledes fra andre sports-bh`er. Indlægget giver som en almindelig push up-bh , en løftende effekt og kan give en kavalergang. Du kan selvfølgelig tage indlægget ud hvis du ikke ønsker den effekt når du træner. Selvom Nike beskriver den som light support syntes vi den fungerer fint til burpees og hop hvis du har middelstore bryster. Et tip er at beholde din almindelige størrelse selvom den måske føles lidt stram i starten. Den bliver blødgjort efter et par gange og dermed lidt lettere at få på.

BLACC Stability.jpg

Mærke: Blacc

Model: Stability

vejledende pris:  219 kroner

Kommer i farverne:  ,  og 

Størrelsen:  Lille i omkredsen og meget tight på. Så vælg den store størrelse hvis du ligger lige imellem to.

Største + : Super god pasform! Testpanelet kan godt lide den brede kant under brystet som gør den sidder bedre og ikke glider rundt. Selvom krydset på ryggen gør den sidder godt i forvejen. 

Største ÷ :  For tykt stof for de svedige træningspas, det er rigtig varmt i denne top.  Modellen er lidt besværlig at få af og på.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

En helt igennem skøn bh til dig der ikke skal lave alt for hård træning. Det tykke stof bliver nemlig for varmt når du begynder at svede, men det gør på den anden side at den holder brysterne på plads. Designet er lækkert og takket være dette går det også at matche den til et par høje tights. Hvis du, som testpanelet, vil have en køligere tight kan du tage indlæggene ud. Det giver også lidt ekstra plads da den er ganske stram i pasformen. I det store hele er det en pålidelig sports-bh for dig med middelstore bryster. Det lækre meshparti  i ryggen er et kæmpe plus.

Nike Deluxe Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Deluxe

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Vælg trygt din almindelige størrelse, den sidder som smurt på.

Største + : Designet er lækkert! Den minder lidt om en crop top med sin brede elastikkant. 

Største ÷ Fugttransporten er ikke den bedste. Stoffet er ret tykt, men man kan let ånde i den takket være meshen i ryggen. 

Passer bedst til: Alt slags træning.

Konklusion:

En ny favorit fra Nike i efterårets lækreste vinrøde farve. Den giver god støtte og kan absolut bruges til højintensiv træning (måske ikke til helt lange løbeture). Eftersom den minder om en crop top er den perfekt til et par høje tights. Deluxe er virkeligt et godt navn, vi elsker også mehpartiet i ryggen og det er ikke bare lækkert det hjælper også med at ventilerer under de hårde pas. En rigtig vellavet bh der kommer anvendes flittigt til efteråret.

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Mærke: Adidas

Model: All me 3 stripes

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og er helt normal i størrelsen. Strammer ikke ikke overhovedet.

Største + : A-mazing pasform! Testpanelet blev overlykkelige da denne sports-bh kom på. Sidder som smurt på og er super cool.

Største ÷ Findes ikke nogle minusser, vi elsker den!

Passer bedst til: Alt slags træning, også løb.

Konklusion:

Wow, hurra, yes! Den her sports-bh med udtagbare indlæg var populær hos testpanalet med sit minimalistiske design og helt rene look. Den er blød og ventilerende under selv de svedigste pas. Elastikken er præcis som den skal være uden at klemme nogle steder. Den her kommer vi bruge indtil den falder fra hinanden. Testpanelet er specielt glad for Adidas har lavet en bh der er smal imellem skulderne og samtidigt med bred elastik under brystet. Den er bekvem og giver et lille skub mod et nyt look. 3 stripes er en perle som vi sørger for at have i træningstasken.

Reebok Hero Brand Read.jpg

Mærke: Reebok

Model: Hero Brand Read

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og helt almindelig i størrelsen. Vælg din almindelige størrelse.

Største + : Pasformen. Den sidder perfekt! Ingenting gnaver eller klemmer, vatteringen er blød og ryggen føles helt fri takket være designet.

Største ÷ Ganske varm. Materialet er tykt også vatteringen , så under det svedige pas stiger temparaturen lidt rigeligt.

Passer bedst til: Middel- og højintensiv træning, men ikke til de hårdeste pas.  

Konklusion:

Leder du efter en rigtig skøn allround bh? Så er denne et godt valg. Den sidder ordentligt og man føler sig tryg når man hopper rundt med den på. Vatteringen er tilpas tyk men i kombination med det ordentlige stof bliver det lidt varmt hvis du sveder meget. Ikke noget du vælger til HOT-yoga med andre ord. Ryggen er derimod smal og dækket i mesh så der er optimal ventilation. Til HIT-træning, styrketræning, Crossfit og løb er denne et trygt valg der giver en god støtte. Det clean design og bryderryggen er noget der trækker godt op i bedømmelsen.

 Puma Puma Bra.jpg

Mærke: Puma

Model: Puma Bra 

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Findes i størrelserne fra XS-XL og opleves som en anelse stor. Ligger du mellem størrelser skal du vælge den lille. 

Største + Skøn og luftig! Føles rigtig bekvem selvom du sveder igennem! 

Største ÷   Ikke den bedste støtte hvis du har lidt større bryst end en C-skål, specielt ikke til løb. Men middelintensiv træning er den super for.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

Puma ved hvordan man laver træningstøj der er coolt. Den er her sorte sportsbh har guld logo på brystet og et lidt anderledes design på ryggen der giver lidt et disko-vibe, og det er da fedt! Den sidder desuden ekstremt godt på og opleves som et suverænt valg. Testerne som plejer at svede en del syntes denne havde en rigtig fin fugttransport og man var dejlig tilpas selv efter de svedige pas. Støtten passer fint til HIT-holdtræning ifølge testpanelet, men har du en C-skål eller mere skal du satse på en anden model hvis du også skal løbe i den.

Kari Traa Ness.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Ness

vejledende pris:  299 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Stretchy og true to size. 

Største +: Så herlig! Som at have et kram på!

Største ÷ :  Et tykkere materiale og et langt design gør den her sportsbh næsten til en crop top. Den er ikke til løb og træning med mange hop. 

Passer bedst til: Lav- og  middelintensiv træning.

Konklusion:

Blød og sømløs bh som faktisk holder alt fint på plads selv under middel intensiv træning hvis du har mindre bryster, men vi anbefaler den kun til de mere rolige pas. Materialet gør den føles ekstra lækker mod kroppen og komforten er helt suveræn. Elastikken er bred under brystet og skulderstropperne sidder skønt uden at gnave eller lignende. Denne kan du både have på jobbet, yoga og fredagshygge. Det er dog mere en crop top end en sportsbh og en del af testpanelet syntes den er lidt for lang. Da den er lidt varm i det er den perfekt til efterårets kølige pas og vinter gåture. Visse af vores testere oplevede at indlæggene ikke fulgte brystet ordentligt og man måtte fikse lidt med dem. Men når de først sidder er det en super sportsbh!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

4 dagar sedan
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

27 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

26 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

25 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheder i 2019

25 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Sådan passer du bedst på din sports-bh

24 jan 2019
UA Hovr

Løbeskoene for 2019 du ikke vil gå glip af!

24 jan 2019
Byks_Karitraa.png

Forårets nye sneakers fra Kari Traa

23 jan 2019
Lofsan PureMove Bra

Lofsan: Sådan vælger du den rigtige sports-bh

22 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg

Craft`s nye Studio Collection er her!

21 jan 2019
Puma XT Fuse

De bedste håndboldssko 2019

18 jan 2019
DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

18 jan 2019
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

17 jan 2019
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

15 jan 2019
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af vores bedste linerjakker for herrer

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

03 jan 2019
DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

01 jan 2019
DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

01 jan 2019
Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

26 dec 2018
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

23 dec 2018
Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

19 dec 2018
Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

18 dec 2018
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

Et par tights der duer til alt. Det er tanken bag One. Vi har testet Nikes nye supertights og vi blev ikke skuffet!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

Det er ikke bare smag og stil der styrer indkøb til træningsgarderoben. Din pengepung har også noget at skulle sige! Så her har du fem prisvenlige sportsbh`er fra Blacc.

svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

Vindafvisende, let og stilren. Sig hej til Adidas nye tilføjelse til din træningsgarderobe: vindjakken Wind Fleece Jacket!

Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

At købe fodboldsstøvler på nettet behøver ikke være så svært. Vores testpanel guider dig igennem Adidas mest populære modeller.

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

Björn Borg er gået sammen med Cafés modechef Daniel Lindström og har skabt det ultimative løbetøj!

Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

Glem ideen om funktionalitet og trendsikkert design ikke går hånd i hånd. Sømløst tøj til både fritid og sport der er lige så flot som det er praktisk. Nike Tech Pack ligner ikke noget du har set før.

adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes blødeste dæmpning nogensinde er Epic React Flyknit en sko udover det sædvanlige. Nu superskoen opdateret.