SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

I den her test har vores suplime produkttestere svedt i ti sports-bh`er med let til middelhøj støtte fra nogle af vores største varemærker. Et par af dem har også høj støtte for dig der skal bruge reel støtte når du træner, men skal du have maks støtte kan du læse vores anden test .


Kari Traa Var.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Var

vejledende pris:  239 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Eftersom størrelserne går fra XS til XL og denne model ikke har skåle er det let at finde en der passer. Tag din almindelige størrelse, den sidder som den skal.

Største + : En fryd for øjet! Både selve modellen er super lækkert udformet og mønsteret er et hit hos vores testere. Hvem elsker ikke alt der ligner is med krymmel! En anden lækker detalje er meshpanelet på ryggen. 

Største ÷ :  Fugttransporten er ikke i top. Hvis du har et svedigt træningspas er bh`en fugtig kanske lang tid efter.

Passer bedst tilYoga, pilates og anden lavintensiv træning.

Konklusion:

Den her model er en klassisk sport-bh med let støtte, perfekt til træning uden alt for meget hop og spring. Så længe du ikke har alt for store bryster klarer den også burpees, men ikke noget du smider på til løbeturen. Den sidder skønt og ikke noget som gnaver eller skærer ind nogen steder. Den har desuden en elastik under brystet som er både flot, giver ekstra støtte og masser af komfort. Det der gøt Var til en vinder er designet – den er så cute! Du bliver glad når du træner i den lækkerbisken. De tynde justerbare stropper og det udtagbare indlæg gør man får en endnu bedre kropsnær oplevelse.  

Adidas Alphaskin.jpg

Mærke: Adidas

Model: Alphaskin Support Bra LG

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Den her model har ingen skåle, men med størrelsesguiden i mente hælder det forreste parti til den store ende henover brystet.

Største + : Sidder som en drøm! Pasformen er suveræn, sidder super godt rundt om livet og rundt om brystet. Specielt for at være en bh uden skåle.

Største ÷ : Lidt for nedringet for nogle af testerene og den er ikke beregnet til lange løbeture hvis du har en D-skål, men eller ikke andre minusser.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning.

Konklusion:

Når en sports-bh er så lækker og bekvem er det svært at finde nogle minusser. Den er blød, let og skøn samtidigt som den giver nok støtte til almindelig træning. Kompressionen krammer nærmest dit bryst og materialet er også ok til de svedige pas. Den er både god for komforten og designet. En bryderryg kan ofte give ringere støtte hvis man har et større bryst, men selv vores testere med store bryster syntes denne model leverede over forventningerne. Testpanelet giver stående ovationer til efterårets bedste sports-bh, der oveni købet har en super pris. Tak til Adidas!

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Vanish Mid Print

vejledende pris:  449 kroner

Kommer i farverne::

Størrelsen: Normal i størrelsen. Vælg din almindelige.

Største + : Her snakker vi stabilitet! Bh:en dækker hele bystet og giver en tryg følelse og holder alt på plads.

Største ÷ : Eftersom den er så stabil mærkes den lidt stram når du trækker den på, et spænde på ryggen havde ikke skadet noget.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning. 

Konklusion:

Pasformen er outstanding. Den former sig perfekt rundt om bystet og rundt om kroppen, og designet på ryggen giver en skøn bevægelsesfrihed for din overkrop. Ser skræddarsyet ud! Designet er enkelt men det gør den ikke kedelig. De kryssede bånd på ryggen giver lækker sporty følelse, mens den på fremsiden er stilren og sømløm, hvilket giver den et clean look. Støtten er ligetil og man stoler virkelig på den. Takket være bh`ens faste skumindlæg og ikke udtagbare skåle som en del andre modeller har, føler man sig tryg. Vi elsker den stramme pasform.

Nike Indy Shine Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Indy Shine Bra

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Findes fra XS-XL og det er let at finde en størrelse der passer. Men ligger du mellemto størrelser skal du vælge opad, helt klart.

Største + : Følelsen! Det glinsende stof føles silkeblødt mod huden og giver en luksus lignende følelse. Den er velsyet og sidder som smurt på kroppen.

Største ÷ : Sveden synes hurtigt så bh`en bliver let fugtig når man træner i den. Den er også lidt stram i det og kan være lidt en kamp at få den på.

Passer bedst til: Lav- til middelintensiv træning.

Konklusion:

Den lave udskæring både fremme og bagved i kombination med det glinsende stof gir denne bh et festligt udseende. Det er træningsgarderobens partytop! Den er enkel men samtidig helt anderledes fra andre sports-bh`er. Indlægget giver som en almindelig push up-bh , en løftende effekt og kan give en kavalergang. Du kan selvfølgelig tage indlægget ud hvis du ikke ønsker den effekt når du træner. Selvom Nike beskriver den som light support syntes vi den fungerer fint til burpees og hop hvis du har middelstore bryster. Et tip er at beholde din almindelige størrelse selvom den måske føles lidt stram i starten. Den bliver blødgjort efter et par gange og dermed lidt lettere at få på.

BLACC Stability.jpg

Mærke: Blacc

Model: Stability

vejledende pris:  219 kroner

Kommer i farverne:  ,  og 

Størrelsen:  Lille i omkredsen og meget tight på. Så vælg den store størrelse hvis du ligger lige imellem to.

Største + : Super god pasform! Testpanelet kan godt lide den brede kant under brystet som gør den sidder bedre og ikke glider rundt. Selvom krydset på ryggen gør den sidder godt i forvejen. 

Største ÷ :  For tykt stof for de svedige træningspas, det er rigtig varmt i denne top.  Modellen er lidt besværlig at få af og på.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

En helt igennem skøn bh til dig der ikke skal lave alt for hård træning. Det tykke stof bliver nemlig for varmt når du begynder at svede, men det gør på den anden side at den holder brysterne på plads. Designet er lækkert og takket være dette går det også at matche den til et par høje tights. Hvis du, som testpanelet, vil have en køligere tight kan du tage indlæggene ud. Det giver også lidt ekstra plads da den er ganske stram i pasformen. I det store hele er det en pålidelig sports-bh for dig med middelstore bryster. Det lækre meshparti  i ryggen er et kæmpe plus.

Nike Deluxe Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Deluxe

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Vælg trygt din almindelige størrelse, den sidder som smurt på.

Største + : Designet er lækkert! Den minder lidt om en crop top med sin brede elastikkant. 

Største ÷ Fugttransporten er ikke den bedste. Stoffet er ret tykt, men man kan let ånde i den takket være meshen i ryggen. 

Passer bedst til: Alt slags træning.

Konklusion:

En ny favorit fra Nike i efterårets lækreste vinrøde farve. Den giver god støtte og kan absolut bruges til højintensiv træning (måske ikke til helt lange løbeture). Eftersom den minder om en crop top er den perfekt til et par høje tights. Deluxe er virkeligt et godt navn, vi elsker også mehpartiet i ryggen og det er ikke bare lækkert det hjælper også med at ventilerer under de hårde pas. En rigtig vellavet bh der kommer anvendes flittigt til efteråret.

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Mærke: Adidas

Model: All me 3 stripes

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og er helt normal i størrelsen. Strammer ikke ikke overhovedet.

Største + : A-mazing pasform! Testpanelet blev overlykkelige da denne sports-bh kom på. Sidder som smurt på og er super cool.

Største ÷ Findes ikke nogle minusser, vi elsker den!

Passer bedst til: Alt slags træning, også løb.

Konklusion:

Wow, hurra, yes! Den her sports-bh med udtagbare indlæg var populær hos testpanalet med sit minimalistiske design og helt rene look. Den er blød og ventilerende under selv de svedigste pas. Elastikken er præcis som den skal være uden at klemme nogle steder. Den her kommer vi bruge indtil den falder fra hinanden. Testpanelet er specielt glad for Adidas har lavet en bh der er smal imellem skulderne og samtidigt med bred elastik under brystet. Den er bekvem og giver et lille skub mod et nyt look. 3 stripes er en perle som vi sørger for at have i træningstasken.

Reebok Hero Brand Read.jpg

Mærke: Reebok

Model: Hero Brand Read

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og helt almindelig i størrelsen. Vælg din almindelige størrelse.

Største + : Pasformen. Den sidder perfekt! Ingenting gnaver eller klemmer, vatteringen er blød og ryggen føles helt fri takket være designet.

Største ÷ Ganske varm. Materialet er tykt også vatteringen , så under det svedige pas stiger temparaturen lidt rigeligt.

Passer bedst til: Middel- og højintensiv træning, men ikke til de hårdeste pas.  

Konklusion:

Leder du efter en rigtig skøn allround bh? Så er denne et godt valg. Den sidder ordentligt og man føler sig tryg når man hopper rundt med den på. Vatteringen er tilpas tyk men i kombination med det ordentlige stof bliver det lidt varmt hvis du sveder meget. Ikke noget du vælger til HOT-yoga med andre ord. Ryggen er derimod smal og dækket i mesh så der er optimal ventilation. Til HIT-træning, styrketræning, Crossfit og løb er denne et trygt valg der giver en god støtte. Det clean design og bryderryggen er noget der trækker godt op i bedømmelsen.

 Puma Puma Bra.jpg

Mærke: Puma

Model: Puma Bra 

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Findes i størrelserne fra XS-XL og opleves som en anelse stor. Ligger du mellem størrelser skal du vælge den lille. 

Største + Skøn og luftig! Føles rigtig bekvem selvom du sveder igennem! 

Største ÷   Ikke den bedste støtte hvis du har lidt større bryst end en C-skål, specielt ikke til løb. Men middelintensiv træning er den super for.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

Puma ved hvordan man laver træningstøj der er coolt. Den er her sorte sportsbh har guld logo på brystet og et lidt anderledes design på ryggen der giver lidt et disko-vibe, og det er da fedt! Den sidder desuden ekstremt godt på og opleves som et suverænt valg. Testerne som plejer at svede en del syntes denne havde en rigtig fin fugttransport og man var dejlig tilpas selv efter de svedige pas. Støtten passer fint til HIT-holdtræning ifølge testpanelet, men har du en C-skål eller mere skal du satse på en anden model hvis du også skal løbe i den.

Kari Traa Ness.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Ness

vejledende pris:  299 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Stretchy og true to size. 

Største +: Så herlig! Som at have et kram på!

Største ÷ :  Et tykkere materiale og et langt design gør den her sportsbh næsten til en crop top. Den er ikke til løb og træning med mange hop. 

Passer bedst til: Lav- og  middelintensiv træning.

Konklusion:

Blød og sømløs bh som faktisk holder alt fint på plads selv under middel intensiv træning hvis du har mindre bryster, men vi anbefaler den kun til de mere rolige pas. Materialet gør den føles ekstra lækker mod kroppen og komforten er helt suveræn. Elastikken er bred under brystet og skulderstropperne sidder skønt uden at gnave eller lignende. Denne kan du både have på jobbet, yoga og fredagshygge. Det er dog mere en crop top end en sportsbh og en del af testpanelet syntes den er lidt for lang. Da den er lidt varm i det er den perfekt til efterårets kølige pas og vinter gåture. Visse af vores testere oplevede at indlæggene ikke fulgte brystet ordentligt og man måtte fikse lidt med dem. Men når de først sidder er det en super sportsbh!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

driva

Nu findes der en sports-bh uld!

3 dagar sedan
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

3 dagar sedan
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

5 dagar sedan
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

6 dagar sedan
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

6 dagar sedan
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

6 dagar sedan
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

6 dagar sedan
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

18 oct 2018
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

18 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du gå efter polstret skitøj på pisten

17 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

17 oct 2018
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sæsonens sikreste køb

16 oct 2018
Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

16 oct 2018
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

15 oct 2018
Wyte

Hold fødderne varme med Wyte

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
more news
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

Hvis du elsker skiundertøj i uld vil du også elske den nye sports bh Driva fra Kari Traa. Lækker støtte, i merinould!

Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

Hele fodboldd-anmark holder vejret mens vi spændt venter på den nye Copa 19 gør sin entre. Her er alt du behøver vide om fodboldskoen som har fået sit første makeover i 36 år.

Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

Black Friday er en super mulighed for at købe det som normalt gør lidt ondt på tegnebogen. Her er 12 gode tips til børnenes garderobe.

Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

På årets største shoppingdag finder vi alle godbiderne frem. Her er 12 fund du kan klikke hjem på Black Friday 2018.

Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

Hold dit vinterløb stabilt med duppede løbesko. Vores testpanel har løbet i tre foskellige modeller fra Icebug.

Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

Elsker du feminint skitøj som stikker ud og har et mønster der stikker ud? Så er Odd Mollys vinterkollektion noget for dig.

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

Adidas har haft et langt samarbejde med designeren Stella McCartney, noget som skal fejres med en ny kollektionen - Statement. Tjek det nye tøj her!

DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

Med en batterilevetid på op til 120 timer og nye, spændende funktioner er Suunto 9 G1 et pulsur man kan forelske sig i. Her er hvad vores testpanel syntes er bedst ved Suuntos nyeste model.

Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

Se her alle løbere! Hvis du vil fortsætte løbe udendørs når temperaturen slanger sig længere og længere nedad. Når sludet dækker gaderne, er det her Nikes nye løbekollektion Running Utility kommer til sin ret.

DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

I Nike Utility Shield Collection er nogle af de mest populære løbesko blevet opdateret til at modstår vådt og koldt efterårs- og vintervejr. Læs her hvordan de 2 Shield-versioner af Pegasus 35 og Odyssey React klarede sig.

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!