SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

I den her test har vores suplime produkttestere svedt i ti sports-bh`er med let til middelhøj støtte fra nogle af vores største varemærker. Et par af dem har også høj støtte for dig der skal bruge reel støtte når du træner, men skal du have maks støtte kan du læse vores anden test .


Kari Traa Var.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Var

vejledende pris:  239 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Eftersom størrelserne går fra XS til XL og denne model ikke har skåle er det let at finde en der passer. Tag din almindelige størrelse, den sidder som den skal.

Største + : En fryd for øjet! Både selve modellen er super lækkert udformet og mønsteret er et hit hos vores testere. Hvem elsker ikke alt der ligner is med krymmel! En anden lækker detalje er meshpanelet på ryggen. 

Største ÷ :  Fugttransporten er ikke i top. Hvis du har et svedigt træningspas er bh`en fugtig kanske lang tid efter.

Passer bedst tilYoga, pilates og anden lavintensiv træning.

Konklusion:

Den her model er en klassisk sport-bh med let støtte, perfekt til træning uden alt for meget hop og spring. Så længe du ikke har alt for store bryster klarer den også burpees, men ikke noget du smider på til løbeturen. Den sidder skønt og ikke noget som gnaver eller skærer ind nogen steder. Den har desuden en elastik under brystet som er både flot, giver ekstra støtte og masser af komfort. Det der gøt Var til en vinder er designet – den er så cute! Du bliver glad når du træner i den lækkerbisken. De tynde justerbare stropper og det udtagbare indlæg gør man får en endnu bedre kropsnær oplevelse.  

Adidas Alphaskin.jpg

Mærke: Adidas

Model: Alphaskin Support Bra LG

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Den her model har ingen skåle, men med størrelsesguiden i mente hælder det forreste parti til den store ende henover brystet.

Største + : Sidder som en drøm! Pasformen er suveræn, sidder super godt rundt om livet og rundt om brystet. Specielt for at være en bh uden skåle.

Største ÷ : Lidt for nedringet for nogle af testerene og den er ikke beregnet til lange løbeture hvis du har en D-skål, men eller ikke andre minusser.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning.

Konklusion:

Når en sports-bh er så lækker og bekvem er det svært at finde nogle minusser. Den er blød, let og skøn samtidigt som den giver nok støtte til almindelig træning. Kompressionen krammer nærmest dit bryst og materialet er også ok til de svedige pas. Den er både god for komforten og designet. En bryderryg kan ofte give ringere støtte hvis man har et større bryst, men selv vores testere med store bryster syntes denne model leverede over forventningerne. Testpanelet giver stående ovationer til efterårets bedste sports-bh, der oveni købet har en super pris. Tak til Adidas!

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Vanish Mid Print

vejledende pris:  449 kroner

Kommer i farverne::

Størrelsen: Normal i størrelsen. Vælg din almindelige.

Største + : Her snakker vi stabilitet! Bh:en dækker hele bystet og giver en tryg følelse og holder alt på plads.

Største ÷ : Eftersom den er så stabil mærkes den lidt stram når du trækker den på, et spænde på ryggen havde ikke skadet noget.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning. 

Konklusion:

Pasformen er outstanding. Den former sig perfekt rundt om bystet og rundt om kroppen, og designet på ryggen giver en skøn bevægelsesfrihed for din overkrop. Ser skræddarsyet ud! Designet er enkelt men det gør den ikke kedelig. De kryssede bånd på ryggen giver lækker sporty følelse, mens den på fremsiden er stilren og sømløm, hvilket giver den et clean look. Støtten er ligetil og man stoler virkelig på den. Takket være bh`ens faste skumindlæg og ikke udtagbare skåle som en del andre modeller har, føler man sig tryg. Vi elsker den stramme pasform.

Nike Indy Shine Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Indy Shine Bra

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Findes fra XS-XL og det er let at finde en størrelse der passer. Men ligger du mellemto størrelser skal du vælge opad, helt klart.

Største + : Følelsen! Det glinsende stof føles silkeblødt mod huden og giver en luksus lignende følelse. Den er velsyet og sidder som smurt på kroppen.

Største ÷ : Sveden synes hurtigt så bh`en bliver let fugtig når man træner i den. Den er også lidt stram i det og kan være lidt en kamp at få den på.

Passer bedst til: Lav- til middelintensiv træning.

Konklusion:

Den lave udskæring både fremme og bagved i kombination med det glinsende stof gir denne bh et festligt udseende. Det er træningsgarderobens partytop! Den er enkel men samtidig helt anderledes fra andre sports-bh`er. Indlægget giver som en almindelig push up-bh , en løftende effekt og kan give en kavalergang. Du kan selvfølgelig tage indlægget ud hvis du ikke ønsker den effekt når du træner. Selvom Nike beskriver den som light support syntes vi den fungerer fint til burpees og hop hvis du har middelstore bryster. Et tip er at beholde din almindelige størrelse selvom den måske føles lidt stram i starten. Den bliver blødgjort efter et par gange og dermed lidt lettere at få på.

BLACC Stability.jpg

Mærke: Blacc

Model: Stability

vejledende pris:  219 kroner

Kommer i farverne:  ,  og 

Størrelsen:  Lille i omkredsen og meget tight på. Så vælg den store størrelse hvis du ligger lige imellem to.

Største + : Super god pasform! Testpanelet kan godt lide den brede kant under brystet som gør den sidder bedre og ikke glider rundt. Selvom krydset på ryggen gør den sidder godt i forvejen. 

Største ÷ :  For tykt stof for de svedige træningspas, det er rigtig varmt i denne top.  Modellen er lidt besværlig at få af og på.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

En helt igennem skøn bh til dig der ikke skal lave alt for hård træning. Det tykke stof bliver nemlig for varmt når du begynder at svede, men det gør på den anden side at den holder brysterne på plads. Designet er lækkert og takket være dette går det også at matche den til et par høje tights. Hvis du, som testpanelet, vil have en køligere tight kan du tage indlæggene ud. Det giver også lidt ekstra plads da den er ganske stram i pasformen. I det store hele er det en pålidelig sports-bh for dig med middelstore bryster. Det lækre meshparti  i ryggen er et kæmpe plus.

Nike Deluxe Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Deluxe

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Vælg trygt din almindelige størrelse, den sidder som smurt på.

Største + : Designet er lækkert! Den minder lidt om en crop top med sin brede elastikkant. 

Største ÷ Fugttransporten er ikke den bedste. Stoffet er ret tykt, men man kan let ånde i den takket være meshen i ryggen. 

Passer bedst til: Alt slags træning.

Konklusion:

En ny favorit fra Nike i efterårets lækreste vinrøde farve. Den giver god støtte og kan absolut bruges til højintensiv træning (måske ikke til helt lange løbeture). Eftersom den minder om en crop top er den perfekt til et par høje tights. Deluxe er virkeligt et godt navn, vi elsker også mehpartiet i ryggen og det er ikke bare lækkert det hjælper også med at ventilerer under de hårde pas. En rigtig vellavet bh der kommer anvendes flittigt til efteråret.

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Mærke: Adidas

Model: All me 3 stripes

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og er helt normal i størrelsen. Strammer ikke ikke overhovedet.

Største + : A-mazing pasform! Testpanelet blev overlykkelige da denne sports-bh kom på. Sidder som smurt på og er super cool.

Største ÷ Findes ikke nogle minusser, vi elsker den!

Passer bedst til: Alt slags træning, også løb.

Konklusion:

Wow, hurra, yes! Den her sports-bh med udtagbare indlæg var populær hos testpanalet med sit minimalistiske design og helt rene look. Den er blød og ventilerende under selv de svedigste pas. Elastikken er præcis som den skal være uden at klemme nogle steder. Den her kommer vi bruge indtil den falder fra hinanden. Testpanelet er specielt glad for Adidas har lavet en bh der er smal imellem skulderne og samtidigt med bred elastik under brystet. Den er bekvem og giver et lille skub mod et nyt look. 3 stripes er en perle som vi sørger for at have i træningstasken.

Reebok Hero Brand Read.jpg

Mærke: Reebok

Model: Hero Brand Read

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og helt almindelig i størrelsen. Vælg din almindelige størrelse.

Største + : Pasformen. Den sidder perfekt! Ingenting gnaver eller klemmer, vatteringen er blød og ryggen føles helt fri takket være designet.

Største ÷ Ganske varm. Materialet er tykt også vatteringen , så under det svedige pas stiger temparaturen lidt rigeligt.

Passer bedst til: Middel- og højintensiv træning, men ikke til de hårdeste pas.  

Konklusion:

Leder du efter en rigtig skøn allround bh? Så er denne et godt valg. Den sidder ordentligt og man føler sig tryg når man hopper rundt med den på. Vatteringen er tilpas tyk men i kombination med det ordentlige stof bliver det lidt varmt hvis du sveder meget. Ikke noget du vælger til HOT-yoga med andre ord. Ryggen er derimod smal og dækket i mesh så der er optimal ventilation. Til HIT-træning, styrketræning, Crossfit og løb er denne et trygt valg der giver en god støtte. Det clean design og bryderryggen er noget der trækker godt op i bedømmelsen.

 Puma Puma Bra.jpg

Mærke: Puma

Model: Puma Bra 

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Findes i størrelserne fra XS-XL og opleves som en anelse stor. Ligger du mellem størrelser skal du vælge den lille. 

Største + Skøn og luftig! Føles rigtig bekvem selvom du sveder igennem! 

Største ÷   Ikke den bedste støtte hvis du har lidt større bryst end en C-skål, specielt ikke til løb. Men middelintensiv træning er den super for.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

Puma ved hvordan man laver træningstøj der er coolt. Den er her sorte sportsbh har guld logo på brystet og et lidt anderledes design på ryggen der giver lidt et disko-vibe, og det er da fedt! Den sidder desuden ekstremt godt på og opleves som et suverænt valg. Testerne som plejer at svede en del syntes denne havde en rigtig fin fugttransport og man var dejlig tilpas selv efter de svedige pas. Støtten passer fint til HIT-holdtræning ifølge testpanelet, men har du en C-skål eller mere skal du satse på en anden model hvis du også skal løbe i den.

Kari Traa Ness.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Ness

vejledende pris:  299 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Stretchy og true to size. 

Største +: Så herlig! Som at have et kram på!

Største ÷ :  Et tykkere materiale og et langt design gør den her sportsbh næsten til en crop top. Den er ikke til løb og træning med mange hop. 

Passer bedst til: Lav- og  middelintensiv træning.

Konklusion:

Blød og sømløs bh som faktisk holder alt fint på plads selv under middel intensiv træning hvis du har mindre bryster, men vi anbefaler den kun til de mere rolige pas. Materialet gør den føles ekstra lækker mod kroppen og komforten er helt suveræn. Elastikken er bred under brystet og skulderstropperne sidder skønt uden at gnave eller lignende. Denne kan du både have på jobbet, yoga og fredagshygge. Det er dog mere en crop top end en sportsbh og en del af testpanelet syntes den er lidt for lang. Da den er lidt varm i det er den perfekt til efterårets kølige pas og vinter gåture. Visse af vores testere oplevede at indlæggene ikke fulgte brystet ordentligt og man måtte fikse lidt med dem. Men når de først sidder er det en super sportsbh!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

3 dagar sedan
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

18 sep 2018
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

18 sep 2018
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

16 sep 2018
Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

16 sep 2018
DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

13 sep 2018
DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

13 sep 2018
DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

13 sep 2018
SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

12 sep 2018
WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

12 sep 2018
8848

Nu vil alle have en multiliner

11 sep 2018
Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

07 sep 2018
Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

07 sep 2018
DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

07 sep 2018
Blacc limited edition

Blaccs lækreste træningstøj nogensinde er her

05 sep 2018
haglöfs

Efteråret ifølge Haglöfs

05 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png

Feminint flow i Blaccs nye yogakollektion

04 sep 2018
Reebok PureMove Bra

Reeboks nye sports-bh regulerer støtte efter behov

03 sep 2018
DK Header

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

02 sep 2018
Reebok lux

Tip til tights: Luksus fra Reebok

01 sep 2018
Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

01 sep 2018
Sport_bh_Nike

Guide: Find den rette sports-bh fra Nike

31 aug 2018
träningskläder

Tør du vove dig ud i rødt til efteråret?

31 aug 2018
DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

31 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast

Derfor skal du løbe i Reeboks løbesko

30 aug 2018
casall

Efterårets nyheder fra Casall

30 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

School-cool i Nikes efterårsnyheder

30 aug 2018
Blacc Mom

Nu har Blacc lavet en kollektion til alle (ventende) mødre!

29 aug 2018
ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

22 aug 2018
DK_header.jpg

TEST: Sæsonens nye træningssko fra Puma

22 aug 2018
nike

Test af Nike`s nye træningssko

22 aug 2018
Nike Air Max Trainer test

TEST: Sådan er de nye Nike Air Max Trainer 1

22 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

16 aug 2018
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
BTS_KIDS

14 indkøb til skolestarten

08 aug 2018
DK_header.jpg

Test: Så god er den nye Puma AMP XT

06 aug 2018
Blacc training

Mønstermani møder natur i Blaccs nye træningskollektion

06 aug 2018
DKheader.jpg

TEST: Træningstøj i lyserød

03 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheder du ikke vil gå glip af!

02 aug 2018
more news
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

Er du en af dem som behøver mindst ti par forskellige tights for at du føler træningsgarderoben er perfekt? Os med! Her er efterårets nyheder der er bedst i test!

Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

Nyhederne fra Nikes træningskollektion kommer i efterårets toner af mørkegrønt, vinrød og sort. Her er ti trendkøb du ikke må glip af!

Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

Efterårstræning = nyt træningstøj! Her er godbiderne fra Nike som vi vi selv vil klike hjem til sæsonens træning.

Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

I den nye Air Zoom Pegasus Turbo finder du de bedste dele fra en elsked klassiker kombineret med innovativt teknisk design der har gjort denne sko endnu lettere, hurtigere og til en nyhed du ikke vil gå glip af!

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

Begynder det blive tid til at købe en ny jakke? Wyte slipper nu deres nye jakkekollektion for efterår og vinter til både dame og herre. Vi får trendy Camofarver og cool dunjakker at se.

8848

Nu vil alle have en multiliner

Efterårets bedste jakke? En multiliner – det mest alsidige stykke tøj i garderoben!

Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

Ny sæson, nye trends – og så meget lækkert sportswear! Her er tøjet du skal have fingrene i (inden all andre får det).

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.