SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

I den her test har vores suplime produkttestere svedt i ti sports-bh`er med let til middelhøj støtte fra nogle af vores største varemærker. Et par af dem har også høj støtte for dig der skal bruge reel støtte når du træner, men skal du have maks støtte kan du læse vores anden test .


Kari Traa Var.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Var

vejledende pris:  239 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Eftersom størrelserne går fra XS til XL og denne model ikke har skåle er det let at finde en der passer. Tag din almindelige størrelse, den sidder som den skal.

Største + : En fryd for øjet! Både selve modellen er super lækkert udformet og mønsteret er et hit hos vores testere. Hvem elsker ikke alt der ligner is med krymmel! En anden lækker detalje er meshpanelet på ryggen. 

Største ÷ :  Fugttransporten er ikke i top. Hvis du har et svedigt træningspas er bh`en fugtig kanske lang tid efter.

Passer bedst tilYoga, pilates og anden lavintensiv træning.

Konklusion:

Den her model er en klassisk sport-bh med let støtte, perfekt til træning uden alt for meget hop og spring. Så længe du ikke har alt for store bryster klarer den også burpees, men ikke noget du smider på til løbeturen. Den sidder skønt og ikke noget som gnaver eller skærer ind nogen steder. Den har desuden en elastik under brystet som er både flot, giver ekstra støtte og masser af komfort. Det der gøt Var til en vinder er designet – den er så cute! Du bliver glad når du træner i den lækkerbisken. De tynde justerbare stropper og det udtagbare indlæg gør man får en endnu bedre kropsnær oplevelse.  

Adidas Alphaskin.jpg

Mærke: Adidas

Model: Alphaskin Support Bra LG

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Den her model har ingen skåle, men med størrelsesguiden i mente hælder det forreste parti til den store ende henover brystet.

Største + : Sidder som en drøm! Pasformen er suveræn, sidder super godt rundt om livet og rundt om brystet. Specielt for at være en bh uden skåle.

Største ÷ : Lidt for nedringet for nogle af testerene og den er ikke beregnet til lange løbeture hvis du har en D-skål, men eller ikke andre minusser.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning.

Konklusion:

Når en sports-bh er så lækker og bekvem er det svært at finde nogle minusser. Den er blød, let og skøn samtidigt som den giver nok støtte til almindelig træning. Kompressionen krammer nærmest dit bryst og materialet er også ok til de svedige pas. Den er både god for komforten og designet. En bryderryg kan ofte give ringere støtte hvis man har et større bryst, men selv vores testere med store bryster syntes denne model leverede over forventningerne. Testpanelet giver stående ovationer til efterårets bedste sports-bh, der oveni købet har en super pris. Tak til Adidas!

Under Armour Vanish Mid Print.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Vanish Mid Print

vejledende pris:  449 kroner

Kommer i farverne::

Størrelsen: Normal i størrelsen. Vælg din almindelige.

Største + : Her snakker vi stabilitet! Bh:en dækker hele bystet og giver en tryg følelse og holder alt på plads.

Største ÷ : Eftersom den er så stabil mærkes den lidt stram når du trækker den på, et spænde på ryggen havde ikke skadet noget.

Passer bedst til: Middel- til højintensiv træning. 

Konklusion:

Pasformen er outstanding. Den former sig perfekt rundt om bystet og rundt om kroppen, og designet på ryggen giver en skøn bevægelsesfrihed for din overkrop. Ser skræddarsyet ud! Designet er enkelt men det gør den ikke kedelig. De kryssede bånd på ryggen giver lækker sporty følelse, mens den på fremsiden er stilren og sømløm, hvilket giver den et clean look. Støtten er ligetil og man stoler virkelig på den. Takket være bh`ens faste skumindlæg og ikke udtagbare skåle som en del andre modeller har, føler man sig tryg. Vi elsker den stramme pasform.

Nike Indy Shine Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Indy Shine Bra

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Findes fra XS-XL og det er let at finde en størrelse der passer. Men ligger du mellemto størrelser skal du vælge opad, helt klart.

Største + : Følelsen! Det glinsende stof føles silkeblødt mod huden og giver en luksus lignende følelse. Den er velsyet og sidder som smurt på kroppen.

Største ÷ : Sveden synes hurtigt så bh`en bliver let fugtig når man træner i den. Den er også lidt stram i det og kan være lidt en kamp at få den på.

Passer bedst til: Lav- til middelintensiv træning.

Konklusion:

Den lave udskæring både fremme og bagved i kombination med det glinsende stof gir denne bh et festligt udseende. Det er træningsgarderobens partytop! Den er enkel men samtidig helt anderledes fra andre sports-bh`er. Indlægget giver som en almindelig push up-bh , en løftende effekt og kan give en kavalergang. Du kan selvfølgelig tage indlægget ud hvis du ikke ønsker den effekt når du træner. Selvom Nike beskriver den som light support syntes vi den fungerer fint til burpees og hop hvis du har middelstore bryster. Et tip er at beholde din almindelige størrelse selvom den måske føles lidt stram i starten. Den bliver blødgjort efter et par gange og dermed lidt lettere at få på.

BLACC Stability.jpg

Mærke: Blacc

Model: Stability

vejledende pris:  219 kroner

Kommer i farverne:  ,  og 

Størrelsen:  Lille i omkredsen og meget tight på. Så vælg den store størrelse hvis du ligger lige imellem to.

Største + : Super god pasform! Testpanelet kan godt lide den brede kant under brystet som gør den sidder bedre og ikke glider rundt. Selvom krydset på ryggen gør den sidder godt i forvejen. 

Største ÷ :  For tykt stof for de svedige træningspas, det er rigtig varmt i denne top.  Modellen er lidt besværlig at få af og på.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

En helt igennem skøn bh til dig der ikke skal lave alt for hård træning. Det tykke stof bliver nemlig for varmt når du begynder at svede, men det gør på den anden side at den holder brysterne på plads. Designet er lækkert og takket være dette går det også at matche den til et par høje tights. Hvis du, som testpanelet, vil have en køligere tight kan du tage indlæggene ud. Det giver også lidt ekstra plads da den er ganske stram i pasformen. I det store hele er det en pålidelig sports-bh for dig med middelstore bryster. Det lækre meshparti  i ryggen er et kæmpe plus.

Nike Deluxe Bra.jpg

Mærke: Nike

Model: Deluxe

vejledende pris:  329 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Vælg trygt din almindelige størrelse, den sidder som smurt på.

Største + : Designet er lækkert! Den minder lidt om en crop top med sin brede elastikkant. 

Største ÷ Fugttransporten er ikke den bedste. Stoffet er ret tykt, men man kan let ånde i den takket være meshen i ryggen. 

Passer bedst til: Alt slags træning.

Konklusion:

En ny favorit fra Nike i efterårets lækreste vinrøde farve. Den giver god støtte og kan absolut bruges til højintensiv træning (måske ikke til helt lange løbeture). Eftersom den minder om en crop top er den perfekt til et par høje tights. Deluxe er virkeligt et godt navn, vi elsker også mehpartiet i ryggen og det er ikke bare lækkert det hjælper også med at ventilerer under de hårde pas. En rigtig vellavet bh der kommer anvendes flittigt til efteråret.

Adidas All Me 3 Stripes.jpg

Mærke: Adidas

Model: All me 3 stripes

vejledende pris:  259 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og er helt normal i størrelsen. Strammer ikke ikke overhovedet.

Største + : A-mazing pasform! Testpanelet blev overlykkelige da denne sports-bh kom på. Sidder som smurt på og er super cool.

Største ÷ Findes ikke nogle minusser, vi elsker den!

Passer bedst til: Alt slags træning, også løb.

Konklusion:

Wow, hurra, yes! Den her sports-bh med udtagbare indlæg var populær hos testpanalet med sit minimalistiske design og helt rene look. Den er blød og ventilerende under selv de svedigste pas. Elastikken er præcis som den skal være uden at klemme nogle steder. Den her kommer vi bruge indtil den falder fra hinanden. Testpanelet er specielt glad for Adidas har lavet en bh der er smal imellem skulderne og samtidigt med bred elastik under brystet. Den er bekvem og giver et lille skub mod et nyt look. 3 stripes er en perle som vi sørger for at have i træningstasken.

Reebok Hero Brand Read.jpg

Mærke: Reebok

Model: Hero Brand Read

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Kommer i XS-XL og helt almindelig i størrelsen. Vælg din almindelige størrelse.

Største + : Pasformen. Den sidder perfekt! Ingenting gnaver eller klemmer, vatteringen er blød og ryggen føles helt fri takket være designet.

Største ÷ Ganske varm. Materialet er tykt også vatteringen , så under det svedige pas stiger temparaturen lidt rigeligt.

Passer bedst til: Middel- og højintensiv træning, men ikke til de hårdeste pas.  

Konklusion:

Leder du efter en rigtig skøn allround bh? Så er denne et godt valg. Den sidder ordentligt og man føler sig tryg når man hopper rundt med den på. Vatteringen er tilpas tyk men i kombination med det ordentlige stof bliver det lidt varmt hvis du sveder meget. Ikke noget du vælger til HOT-yoga med andre ord. Ryggen er derimod smal og dækket i mesh så der er optimal ventilation. Til HIT-træning, styrketræning, Crossfit og løb er denne et trygt valg der giver en god støtte. Det clean design og bryderryggen er noget der trækker godt op i bedømmelsen.

 Puma Puma Bra.jpg

Mærke: Puma

Model: Puma Bra 

vejledende pris:  349 kroner

Kommer i farverne: 

Størrelsen: Findes i størrelserne fra XS-XL og opleves som en anelse stor. Ligger du mellem størrelser skal du vælge den lille. 

Største + Skøn og luftig! Føles rigtig bekvem selvom du sveder igennem! 

Største ÷   Ikke den bedste støtte hvis du har lidt større bryst end en C-skål, specielt ikke til løb. Men middelintensiv træning er den super for.

Passer bedst til: Middelintensiv træning.

Konklusion:

Puma ved hvordan man laver træningstøj der er coolt. Den er her sorte sportsbh har guld logo på brystet og et lidt anderledes design på ryggen der giver lidt et disko-vibe, og det er da fedt! Den sidder desuden ekstremt godt på og opleves som et suverænt valg. Testerne som plejer at svede en del syntes denne havde en rigtig fin fugttransport og man var dejlig tilpas selv efter de svedige pas. Støtten passer fint til HIT-holdtræning ifølge testpanelet, men har du en C-skål eller mere skal du satse på en anden model hvis du også skal løbe i den.

Kari Traa Ness.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Ness

vejledende pris:  299 kroner

Kommer i farverne:  og 

Størrelsen: Stretchy og true to size. 

Største +: Så herlig! Som at have et kram på!

Største ÷ :  Et tykkere materiale og et langt design gør den her sportsbh næsten til en crop top. Den er ikke til løb og træning med mange hop. 

Passer bedst til: Lav- og  middelintensiv træning.

Konklusion:

Blød og sømløs bh som faktisk holder alt fint på plads selv under middel intensiv træning hvis du har mindre bryster, men vi anbefaler den kun til de mere rolige pas. Materialet gør den føles ekstra lækker mod kroppen og komforten er helt suveræn. Elastikken er bred under brystet og skulderstropperne sidder skønt uden at gnave eller lignende. Denne kan du både have på jobbet, yoga og fredagshygge. Det er dog mere en crop top end en sportsbh og en del af testpanelet syntes den er lidt for lang. Da den er lidt varm i det er den perfekt til efterårets kølige pas og vinter gåture. Visse af vores testere oplevede at indlæggene ikke fulgte brystet ordentligt og man måtte fikse lidt med dem. Men når de først sidder er det en super sportsbh!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

1 dag sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

2 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

1 dag sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

2 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver selv sine nye træningssko Varsity Compete TR 2 som en model med grep og stabilitet til alle lejligheder. Vi lod PT'en Chand Smith svede i den nye sko for at se, om den holder godt i måtten. Så god er den ifølge ham!

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

Den seneste opdatering af Nike Pegasus er landet! Den er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før.

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

Trendy, pengepungsvenlige sneakers som aldrig går ud af mode? Vi snakker selvfølgelig om Supergas espadrillos sko. Her er historien bag mærket og de tre mest populære modeller, som du ikke vil gå glip af.

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

Længes du efter sommerens varme rideture? Maksimer oplevelsen for både dig og din hest ved at vælge de rette ridebukser. Eksperten fortæller om, hvad du skal tænke på med pasform, forstærkning eller ej samt hvordan du vasker bukserne korrekt for lang holdbarhed.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

Yogatights kan meget vel være noget af det mest behagelige tøj som findes, men ofte stiller vi flere krav til dem, udover at de bare skal være skønne.

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

22 may 2019