HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

Det er virkelig en jungle derude - vi snakker altså om skiundertøjsjunglen. For at du nemmere skal kunne findet det bedste sæt skiundertøj der passer netop dig, har vi ladet vores kræsne testpanelet teste skiundertøj i syntetisk materiale og dernæst samlet resultaterne sammen til dig. Damemodellerne kommer først, så du kan med fordel scrolle lidt længere ned, hvis du gerne vil se testresultaterne for herrer. 

Til den farveglade CRAFT_dam.jpgModel: , .

Pasform: Pasformen er rummelig og passer til den, som ikke vil have skiundertøj der sidder supertight.


Temperatur: Skiundertøjet passer godt til højintensiv træning, da det har et tyndt materiale, er nedkølende og transporterer fugten væk på en effektiv måde. 

Komfort: Virkelig skøn, både på grund af stoffets kvalitet, men også fordi at det ikke sidder for stramt på kroppen. Sømmene kan mærkes, men de forstyrrer ikke. 

Design: Designet er til den lidt barnlige side på grund af de mange farver, mener visse testdeltagere - men det er jo en smagssag. Er farve netop din ting, så vil du elske den her farvebombe af skiundertøj. 

Opsummering: Det her skiundertøj er det modsatte af kedelig. "Man bliver glad af at se sit spejlbillede", siger én af testdeltagerne som værdsætter farvekombinationen. Trøjen har en høj krave, det kan næsten klassificeres som halvpolo. Både arm-og benlængden er lang, og trøjen går et godt stykke ned over rumpen. Bukserne går ikke så højt op i taljen, men bare lige op til navlen. Et virkelig behageligt sæt skiundertøj som er optimal at træne i. Den prisvenlige pris samt at modellen sælges samlet og ikke separat, sikrer den nogle ekstra point. 

Til den som vil have det helt tæt på kroppen 

DOBSOM_dam.jpgModel: ,


Pasform: Denne model sidder som et andet lag hud, og er utrolig stretchy! Det er seam-less, blødt og virkelig tight men på den behagelige måde - faktisk er det som en drøm at have det på. 


Temperatur: Noget kølig i det, da stoffet er ret tyndt. Er oplagt at udføre lavintensive aktiviteter i, da stoffet ventilerer godt. 


Komfort: De fleste af testdeltagerne er helt enige i, at det skiundertøj i syntetisk materiale stikker ud i gadebilledet, og har den højeste komfort af samtlige af testens modeller. 


Design: Skiundertøjets farve værdsætter: "Jeg elsker den her vinrøde nuance! Stort plus", siger en af testdeltagerne. 


Opsummering: Takket været det bløde materiale og den seam-less, strecthy model er det her skiundertøj superbehageligt at have på. Det er som skabt til bevægelse, og rører sig ikke ud af flækken trods store armsving på langskistrækningen. Den vinøde, næsten lilla farve er forfriskende og materialet transporterer fugten væk på en god måde samt holder dig tør og nedkølet, når du sveder. En given ven for den, som gerne er aktiv under vinteren. 

Til den som gerne vil lave burpees

WYTE_dam.jpgModel: , ,


Pasform: Tight, seam-less pasform sim smigrer kroppen på netop den måde, du ønsker. Sidder tight oppe omkring halsen. 


Temperatur: Stoffet er ret så tykt, men materialet transporterer stadig fugten væk på en god måde og man føler sig stadig relativ nedkølet. 

 
Komfort: Super behagelig, én af testdeltagerne sige at hun vil have skiundertøjet på dag og nat. 


Design: Yderst fedt design i en fin, vinrød farve. Modellen findes også i sort til dig som foretrækker en mere neutral kulør på det inderste lag. 


Opsummering: Skiundertøjet har en tight pasform som er virkelig smigrende, takket været det sømløse design samt spandex i materialet. Det, som trækker karakteren noget ned, er de flade søm ved skuldrene som kan mærkes lidt for meget mod huden. Skiundertøjet har en smart silikonekant ved taljen på både bukser og trøje, hvilket gør at det sidder perfekt - selv efter flere burpees og squats (hvis du nu skulle komme til at køre x-fit i et snelandskab!). Imponerende og meget smart, meddeler en testdeltager. 

TIL DEN COOL LANGRENDSTYPE 

EIVY_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Noget løsere pasform som sagtens vil kunne fungere med et mere tætsiddende lag indenunder. En hue i fleece holder dig varm. 


Temperatur: Ganske tykt stof som holder dig varm, og den såkaldte FABdry-teknik transporterer effektivt fugten væk, når du begynder at svede. 


Komfort: Wow, hvilket et herligt sæt skiundertøj, siger en testdeltager. Det her fungerer ligeså godt til langrend som hjemme i bjælkehytten, når du chiller med vennerne efter en lang dag udenfor. 


Design: Et rudemønster som fungerer optimalt for de fleste, takket være de diskrete farver i blåt og hvidt. 


Opsummering: Det her skiundertøj er til den cool lady som gerne vil være den bedstklædte på afterskien eller planlægger en romantisk date i bjælkehytten! Den store, bløde hue holder dig varm når det blæser om ørene. Skiundertøjet stikker ud fra det øvrige skiundertøj i testen, både på grund af desginet, men også den lidt løsere pasform. Ekstremt skønt stof som føles behageligt mod kroppen. En iøjenfaldende favorit til dig som foretrækker en loose fornemmelse, med et design som har det lille ekstra!

For den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Blødt, skønt og seam-less skiundertøj. Hul til tommelfingerne i ærmerne og en halv lynlås som gør, at du kan regulere varmen ved at slippe overskudsvarmen ud. Du mærker hurtigt at materialet er ganske stretchy, når du bevæger dig rundt i sættet. 


Temperatur: Trøjens halve lynlås gør, at du kan tilpasse varmen lidt som du vil. Materialet er tyndt, men formår stadig at holde dig varm og hurtigt transportere eventuel fugt væk. 


Komfort: Modellen føles blød og rar mod kroppen. I trøjens nakke findes der en søm som man kan mærke mod huden, men det er ikke noget der forstyrrer, når du først er i fuld sving med din træning. 


Design: Stilrent, for at være et sæt skiundertøj. Smadderlækkert, siger alle testdeltagerne.


Opsummering: Denne model passer til de fleste aktiviteter. Pasformen er god, og bukserne har en ret høj talje som giver yderligere pluspoint til komforten. Den grå farve gør at alle kan bruge det det sæt, hvor det tynde stof giver plads til, at du kan have det på under al slags tøj. At Craft holder den høje kvalitet på sit skiundertøj er der ikke nogen tvivl om, og det her er ikke nogen undtagelse. En værdi investering til alle som synes om at løbe, klatre, vandre eller udføre andre pulshøje aktiviteter udendørs. 


For den som vil leve Lifa 

HH_lifa_syntetModel: , , .


Pasform: Tøjet sidder godt og er en af de mindre stretchy modeller. Lav taljen, men med en lidt mere rummelig pasform, så eventuelt vil du have en størrelse mindre end du plejer. 


Temperatur: Køligt stof i Lifa-materialet som har en fed ventilation, siger et panelmedlem som har testet at træne hårdt med skiundertøjet på, og giver derfor thumbs up for dette. Andre testdeltagere er enige i, at ventilationen og fugttransporten gør, hvad de skal. 


Komfort: Stoffet er solidt, men føles samtidig kølende mod huden. Igen, takket være ventilationsevnen. 


Design: En herlig, stærk farve med en racerbane stribe på både arme og ben. Her har du mulighed for at stikke lidt ud, hvis du vælger anden farve end bare sort. 


Opsummering: Materialet i den her model er lavet af lette og hurtigttørrende Lifa-fibre som gør at modellen er eksemplarisk til alle typer af svedige aktiviteter. Skiundertøjet sidder ikke superslim på kroppen, hvilket kan være godt at vide, hvis du vil gå en størrelsen ned for at få en lidt strammere model. Ellers er det en model som lokker atleterne som gerne vil have en løsere pasform på selv det inderste lag, når de træner. Ekstra plus for det solide materiale, som ikke gør nogen modstand ved bevægelse. Her har du skiundertøj til mange år fremover. 

Til mønstereleven 

WYTE_AGNES_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Supertight model der sidder som smurt. Blødt og superstretchy materiale. Høj i taljen med en skøn, tyk snør. 


Temperatur: Holder dig kølig og tør under intensive aktiviteter. Effektiv fugttransport med andre ord. 


Komfort: Samtlige testdeltagere er overens om, at det her skiundertøj er superskønt, blødt og fantastisk at have på. 


Design: Den her model er virkelig skabt til dig som ikke er bange for at være unik i bjergene! Rudemønstret giver dig et edgy og moderne look. 


Opsummering: Præcis som det andet skiundertøj fra Wyte, så har den her model også en silikonerem på indersiden af bukserne og trøjen, hvilket gør at det bliver på sin plads, uanset armsvingninger og andre bevægelser. Designet er nyskabende, og cool til kvinden som vil skille sig ud af mængden. Utroligt skønt materiale som følger alle dine bevægelser, fleksibiliteten er sprød!


***
SKIUNDERTØJ I SYNTETISK MATERIALE TIL HERRER
***

Til den som vil have det blødt 

CRAFT_herr.jpgModel: , .


Pasform:  True to size, vælg den størrelse du plejer at have i skiundertøj eller lignende. 


Temperatur: Ventilerer på de rette steder, siger en af deltagerne som tilføjer, at skiundertøjet føles meget varmt og samtidig transporterer fugten væk på en god måde.  


Komfort: Superskønt materiale som føles blødt mod kroppen. En del af sømmene føles lidt unødvendige med tanke på, at de kan gnave under et tætsiddende mellemlag, når du står på langrend. 


Design: Coolt at blande to forskellige blå nuancer, siger en af deltagerne. Sjovere end sort, siger en anden og tilføjer, at det føles enkelt og clean. 


Opsummering: Et varmende underlag som ifølge visse testdeltagere passer bedst til lavintensiv træning. Andre siger, at det fungerer bedst til mere intensive aktiviteter som andet syntetisk skiundertøj. Lækkert design som man nemt kan synes om. Stoffet er kanalstrikket og derfor virkelig blødt. Noget af det bedste ved modellen er, at du køber både bukser og trøje i ét sæt, som dermed er virkelig venlig mod din pengepung. En prisvenlig basisfavorit til dig som gerne vil have en model der passer til de fleste aktiviteter. 

Til den diskrete sportsudøver 

DOBSOM_herr.jpgModel: ,


Pasform: Det her skiundertøj er en smule i størrelsen og sidder tight - og her mener vi virkelig tight. Det er "som et andet lag hud", siger en testdeltager. Gå derfor med fordel en størrelse op. Materialet er skønt og sidder perfekt på kroppen. 


Temperatur: Det her skiundertøj i et syntetisk materiale varmer på et middelniveau, men er ikke optimal at have på i de koldeste vintermåneder. Da bør du kombinere dit skiundertøj med et i uld, så du ikke kommer til at fryse. 


Komfort: Skønt materiale som føles behageligt mod huden. Der findes absolut ikke noget at klage over her. 


Design: For den som gerne vil have lidt diskret skiundertøj, og som samtidig vil føle sig sporty, så er det her den helt rette model. Javist, designet kan føles en smule enkel, men det fungerer på den anden side perfekt til majoriteten af testdeltagerne, med dets rene look. 


Opsummering: Det her er en model som ikke stikker synderligt ud, hvilket er meget positivt, da det så passer til de fleste. Også pasformen er soleklar, uanset kropsform så længe du sørger for at skaffe den rette størrelsen, da modellen både er lille i størrelse og sidder tight på kroppen. Det stretchy materiale er blødt og fleksibelt samt sidder godt. Den her model er en sikker vinder under vinterløbet, når du behøver noget at svede i. 

Til den futuristiske rumrejsende 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModel: , , .


Pasform: Stoffet er lidt tykkere og tightere ved ærmer og ben, hvilket gør at pasformen netop der er god, og ikke flyder ud. Ellers true to size. 


Temperatur: Lidt tyndere stof der hvor man typisk sveder mest, altså i armhulerne og ved lægmusklerne. En model som virkelig er til de vinteraktiviteter hvor pulsen stiger heftigt med andre ord. 


Komfort: Vildt behagelig at have på. Modellen og selve dets materiale føles behageligt mod kroppen. Et ekstra plus for at der ikke er specielt mange unødvendige søm som gnaver eller går tværs over ben og arme. 


Design: "Stilrent, føles moderne og lidt futuristisk", siger en testdeltager som laver en reference til rumrejser, da han tager skiundertøjet på. 

Opsummering: Mange af testdeltagerne vil gerne gøre opmærksom på, at trøjen går langt ned over hofterne, hvilket er supergodt da man så undgår et mellemrum mellem over- og underdel. Du som er høj vil hurtigt opdage, at længden på ærmer og ben er klokkeklar, dad længden er supergod. Udover det, så har det her sæt syntetisk skiundertøj en høj varmeformåen, hvilket værdsættes af dem som ved, at de kan blive noget stillestående i langrendsski eller under vandreturen. Det her er et populært sæt skiundertøj fra Craft, og samtlige testdeltagere i panelet forstår hvorfor. De ånder af høj kvalitet. 

Til den fartfyldte udstikker 

WEARCOLOUR_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Tight, men ikke slim. Skønt og fleksibelt stof som til en vis grad minder om silke. 

Temperatur: Transporterer fugten væk på en optimal måde, så du holdes tør under dine vinteraktiviteter. 


Komfort: Flade sømme som gør, at disse ikke gnaver eller mærkes overhovedet. Tyndt stof og behagelig talje. 


Design: Her er skiundertøjet til dig som gerne vil have lidt farve1 Det cool, grønne mønster giver dig en lidt edgy vibe på skibakken. 


Opsummering: Wear Colour leverer altid en høj trendfaktor, og det her skiundertøj er ingen undtagelse. Det camo-inspirede design gør at modellen stikker ud, og passer ligeså godt på langrendturen som after skien og hjemme foran pejsen. Den her model passer til dig som er glad for mønstre og farve på dit inderste lag. Ellers er det her en model til dig som vil bevæge dig, og ikke er bange for at blive svedig eller kold. Takket været det tynde stof er skiundertøjet så skønt, at man ikke har lyst til at tage det af, siger en af deltagerne. 

Til den Lifa(s)-glade 

HH_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Til dig som ikke vil have superdupertight skiundertøj, her har du fundet den rette model. Den er derimod true to size, så kør på din sædvanlige størrelse. 


Temperatur: Let og behageligt skiundertøj som effektivt transporterer fugten væk. Lifa-fiber holder dig varm og tør, når du sveder allermest. 


Komfort: En lidt mere løs pasform, hvilket gør tøjet både skønt under vandringen og hjemme i hytten - eller hvorfor ikke på fodboldbanen?


Design: Klassisk skiundertøjsmodel fra Helly Hansen med cool, handy detaljer. Designet kunne have været en tand mere moderne, men samtidig stikker det ud fra de andre helsorte skiundertøjs-modeller. 


Opsummering: Det her er skiundertøj til dig som synes om at bevæge dig, og gerne vil kunne være ude en hel dag uden at blive hverken kold eller våd. Jo højere puls du har under din udendørsaktivitet, desto bedre. En testdeltagere prøvede at køre en fodboldkamp i sættet - og det hold med en marginal! Det noget mere rummelig skiundertøj gør, at modellen ikke sidder tight på kroppen, men det holder stadig en behagelig pasform som passer til dig, der ikke er helt klar på tætsiddende tøj. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019