HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

Det er virkelig en jungle derude - vi snakker altså om skiundertøjsjunglen. For at du nemmere skal kunne findet det bedste sæt skiundertøj der passer netop dig, har vi ladet vores kræsne testpanelet teste skiundertøj i syntetisk materiale og dernæst samlet resultaterne sammen til dig. Damemodellerne kommer først, så du kan med fordel scrolle lidt længere ned, hvis du gerne vil se testresultaterne for herrer. 

Til den farveglade CRAFT_dam.jpgModel: , .

Pasform: Pasformen er rummelig og passer til den, som ikke vil have skiundertøj der sidder supertight.


Temperatur: Skiundertøjet passer godt til højintensiv træning, da det har et tyndt materiale, er nedkølende og transporterer fugten væk på en effektiv måde. 

Komfort: Virkelig skøn, både på grund af stoffets kvalitet, men også fordi at det ikke sidder for stramt på kroppen. Sømmene kan mærkes, men de forstyrrer ikke. 

Design: Designet er til den lidt barnlige side på grund af de mange farver, mener visse testdeltagere - men det er jo en smagssag. Er farve netop din ting, så vil du elske den her farvebombe af skiundertøj. 

Opsummering: Det her skiundertøj er det modsatte af kedelig. "Man bliver glad af at se sit spejlbillede", siger én af testdeltagerne som værdsætter farvekombinationen. Trøjen har en høj krave, det kan næsten klassificeres som halvpolo. Både arm-og benlængden er lang, og trøjen går et godt stykke ned over rumpen. Bukserne går ikke så højt op i taljen, men bare lige op til navlen. Et virkelig behageligt sæt skiundertøj som er optimal at træne i. Den prisvenlige pris samt at modellen sælges samlet og ikke separat, sikrer den nogle ekstra point. 

Til den som vil have det helt tæt på kroppen 

DOBSOM_dam.jpgModel: ,


Pasform: Denne model sidder som et andet lag hud, og er utrolig stretchy! Det er seam-less, blødt og virkelig tight men på den behagelige måde - faktisk er det som en drøm at have det på. 


Temperatur: Noget kølig i det, da stoffet er ret tyndt. Er oplagt at udføre lavintensive aktiviteter i, da stoffet ventilerer godt. 


Komfort: De fleste af testdeltagerne er helt enige i, at det skiundertøj i syntetisk materiale stikker ud i gadebilledet, og har den højeste komfort af samtlige af testens modeller. 


Design: Skiundertøjets farve værdsætter: "Jeg elsker den her vinrøde nuance! Stort plus", siger en af testdeltagerne. 


Opsummering: Takket været det bløde materiale og den seam-less, strecthy model er det her skiundertøj superbehageligt at have på. Det er som skabt til bevægelse, og rører sig ikke ud af flækken trods store armsving på langskistrækningen. Den vinøde, næsten lilla farve er forfriskende og materialet transporterer fugten væk på en god måde samt holder dig tør og nedkølet, når du sveder. En given ven for den, som gerne er aktiv under vinteren. 

Til den som gerne vil lave burpees

WYTE_dam.jpgModel: , ,


Pasform: Tight, seam-less pasform sim smigrer kroppen på netop den måde, du ønsker. Sidder tight oppe omkring halsen. 


Temperatur: Stoffet er ret så tykt, men materialet transporterer stadig fugten væk på en god måde og man føler sig stadig relativ nedkølet. 

 
Komfort: Super behagelig, én af testdeltagerne sige at hun vil have skiundertøjet på dag og nat. 


Design: Yderst fedt design i en fin, vinrød farve. Modellen findes også i sort til dig som foretrækker en mere neutral kulør på det inderste lag. 


Opsummering: Skiundertøjet har en tight pasform som er virkelig smigrende, takket været det sømløse design samt spandex i materialet. Det, som trækker karakteren noget ned, er de flade søm ved skuldrene som kan mærkes lidt for meget mod huden. Skiundertøjet har en smart silikonekant ved taljen på både bukser og trøje, hvilket gør at det sidder perfekt - selv efter flere burpees og squats (hvis du nu skulle komme til at køre x-fit i et snelandskab!). Imponerende og meget smart, meddeler en testdeltager. 

TIL DEN COOL LANGRENDSTYPE 

EIVY_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Noget løsere pasform som sagtens vil kunne fungere med et mere tætsiddende lag indenunder. En hue i fleece holder dig varm. 


Temperatur: Ganske tykt stof som holder dig varm, og den såkaldte FABdry-teknik transporterer effektivt fugten væk, når du begynder at svede. 


Komfort: Wow, hvilket et herligt sæt skiundertøj, siger en testdeltager. Det her fungerer ligeså godt til langrend som hjemme i bjælkehytten, når du chiller med vennerne efter en lang dag udenfor. 


Design: Et rudemønster som fungerer optimalt for de fleste, takket være de diskrete farver i blåt og hvidt. 


Opsummering: Det her skiundertøj er til den cool lady som gerne vil være den bedstklædte på afterskien eller planlægger en romantisk date i bjælkehytten! Den store, bløde hue holder dig varm når det blæser om ørene. Skiundertøjet stikker ud fra det øvrige skiundertøj i testen, både på grund af desginet, men også den lidt løsere pasform. Ekstremt skønt stof som føles behageligt mod kroppen. En iøjenfaldende favorit til dig som foretrækker en loose fornemmelse, med et design som har det lille ekstra!

For den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Blødt, skønt og seam-less skiundertøj. Hul til tommelfingerne i ærmerne og en halv lynlås som gør, at du kan regulere varmen ved at slippe overskudsvarmen ud. Du mærker hurtigt at materialet er ganske stretchy, når du bevæger dig rundt i sættet. 


Temperatur: Trøjens halve lynlås gør, at du kan tilpasse varmen lidt som du vil. Materialet er tyndt, men formår stadig at holde dig varm og hurtigt transportere eventuel fugt væk. 


Komfort: Modellen føles blød og rar mod kroppen. I trøjens nakke findes der en søm som man kan mærke mod huden, men det er ikke noget der forstyrrer, når du først er i fuld sving med din træning. 


Design: Stilrent, for at være et sæt skiundertøj. Smadderlækkert, siger alle testdeltagerne.


Opsummering: Denne model passer til de fleste aktiviteter. Pasformen er god, og bukserne har en ret høj talje som giver yderligere pluspoint til komforten. Den grå farve gør at alle kan bruge det det sæt, hvor det tynde stof giver plads til, at du kan have det på under al slags tøj. At Craft holder den høje kvalitet på sit skiundertøj er der ikke nogen tvivl om, og det her er ikke nogen undtagelse. En værdi investering til alle som synes om at løbe, klatre, vandre eller udføre andre pulshøje aktiviteter udendørs. 


For den som vil leve Lifa 

HH_lifa_syntetModel: , , .


Pasform: Tøjet sidder godt og er en af de mindre stretchy modeller. Lav taljen, men med en lidt mere rummelig pasform, så eventuelt vil du have en størrelse mindre end du plejer. 


Temperatur: Køligt stof i Lifa-materialet som har en fed ventilation, siger et panelmedlem som har testet at træne hårdt med skiundertøjet på, og giver derfor thumbs up for dette. Andre testdeltagere er enige i, at ventilationen og fugttransporten gør, hvad de skal. 


Komfort: Stoffet er solidt, men føles samtidig kølende mod huden. Igen, takket være ventilationsevnen. 


Design: En herlig, stærk farve med en racerbane stribe på både arme og ben. Her har du mulighed for at stikke lidt ud, hvis du vælger anden farve end bare sort. 


Opsummering: Materialet i den her model er lavet af lette og hurtigttørrende Lifa-fibre som gør at modellen er eksemplarisk til alle typer af svedige aktiviteter. Skiundertøjet sidder ikke superslim på kroppen, hvilket kan være godt at vide, hvis du vil gå en størrelsen ned for at få en lidt strammere model. Ellers er det en model som lokker atleterne som gerne vil have en løsere pasform på selv det inderste lag, når de træner. Ekstra plus for det solide materiale, som ikke gør nogen modstand ved bevægelse. Her har du skiundertøj til mange år fremover. 

Til mønstereleven 

WYTE_AGNES_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Supertight model der sidder som smurt. Blødt og superstretchy materiale. Høj i taljen med en skøn, tyk snør. 


Temperatur: Holder dig kølig og tør under intensive aktiviteter. Effektiv fugttransport med andre ord. 


Komfort: Samtlige testdeltagere er overens om, at det her skiundertøj er superskønt, blødt og fantastisk at have på. 


Design: Den her model er virkelig skabt til dig som ikke er bange for at være unik i bjergene! Rudemønstret giver dig et edgy og moderne look. 


Opsummering: Præcis som det andet skiundertøj fra Wyte, så har den her model også en silikonerem på indersiden af bukserne og trøjen, hvilket gør at det bliver på sin plads, uanset armsvingninger og andre bevægelser. Designet er nyskabende, og cool til kvinden som vil skille sig ud af mængden. Utroligt skønt materiale som følger alle dine bevægelser, fleksibiliteten er sprød!


***
SKIUNDERTØJ I SYNTETISK MATERIALE TIL HERRER
***

Til den som vil have det blødt 

CRAFT_herr.jpgModel: , .


Pasform:  True to size, vælg den størrelse du plejer at have i skiundertøj eller lignende. 


Temperatur: Ventilerer på de rette steder, siger en af deltagerne som tilføjer, at skiundertøjet føles meget varmt og samtidig transporterer fugten væk på en god måde.  


Komfort: Superskønt materiale som føles blødt mod kroppen. En del af sømmene føles lidt unødvendige med tanke på, at de kan gnave under et tætsiddende mellemlag, når du står på langrend. 


Design: Coolt at blande to forskellige blå nuancer, siger en af deltagerne. Sjovere end sort, siger en anden og tilføjer, at det føles enkelt og clean. 


Opsummering: Et varmende underlag som ifølge visse testdeltagere passer bedst til lavintensiv træning. Andre siger, at det fungerer bedst til mere intensive aktiviteter som andet syntetisk skiundertøj. Lækkert design som man nemt kan synes om. Stoffet er kanalstrikket og derfor virkelig blødt. Noget af det bedste ved modellen er, at du køber både bukser og trøje i ét sæt, som dermed er virkelig venlig mod din pengepung. En prisvenlig basisfavorit til dig som gerne vil have en model der passer til de fleste aktiviteter. 

Til den diskrete sportsudøver 

DOBSOM_herr.jpgModel: ,


Pasform: Det her skiundertøj er en smule i størrelsen og sidder tight - og her mener vi virkelig tight. Det er "som et andet lag hud", siger en testdeltager. Gå derfor med fordel en størrelse op. Materialet er skønt og sidder perfekt på kroppen. 


Temperatur: Det her skiundertøj i et syntetisk materiale varmer på et middelniveau, men er ikke optimal at have på i de koldeste vintermåneder. Da bør du kombinere dit skiundertøj med et i uld, så du ikke kommer til at fryse. 


Komfort: Skønt materiale som føles behageligt mod huden. Der findes absolut ikke noget at klage over her. 


Design: For den som gerne vil have lidt diskret skiundertøj, og som samtidig vil føle sig sporty, så er det her den helt rette model. Javist, designet kan føles en smule enkel, men det fungerer på den anden side perfekt til majoriteten af testdeltagerne, med dets rene look. 


Opsummering: Det her er en model som ikke stikker synderligt ud, hvilket er meget positivt, da det så passer til de fleste. Også pasformen er soleklar, uanset kropsform så længe du sørger for at skaffe den rette størrelsen, da modellen både er lille i størrelse og sidder tight på kroppen. Det stretchy materiale er blødt og fleksibelt samt sidder godt. Den her model er en sikker vinder under vinterløbet, når du behøver noget at svede i. 

Til den futuristiske rumrejsende 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModel: , , .


Pasform: Stoffet er lidt tykkere og tightere ved ærmer og ben, hvilket gør at pasformen netop der er god, og ikke flyder ud. Ellers true to size. 


Temperatur: Lidt tyndere stof der hvor man typisk sveder mest, altså i armhulerne og ved lægmusklerne. En model som virkelig er til de vinteraktiviteter hvor pulsen stiger heftigt med andre ord. 


Komfort: Vildt behagelig at have på. Modellen og selve dets materiale føles behageligt mod kroppen. Et ekstra plus for at der ikke er specielt mange unødvendige søm som gnaver eller går tværs over ben og arme. 


Design: "Stilrent, føles moderne og lidt futuristisk", siger en testdeltager som laver en reference til rumrejser, da han tager skiundertøjet på. 

Opsummering: Mange af testdeltagerne vil gerne gøre opmærksom på, at trøjen går langt ned over hofterne, hvilket er supergodt da man så undgår et mellemrum mellem over- og underdel. Du som er høj vil hurtigt opdage, at længden på ærmer og ben er klokkeklar, dad længden er supergod. Udover det, så har det her sæt syntetisk skiundertøj en høj varmeformåen, hvilket værdsættes af dem som ved, at de kan blive noget stillestående i langrendsski eller under vandreturen. Det her er et populært sæt skiundertøj fra Craft, og samtlige testdeltagere i panelet forstår hvorfor. De ånder af høj kvalitet. 

Til den fartfyldte udstikker 

WEARCOLOUR_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Tight, men ikke slim. Skønt og fleksibelt stof som til en vis grad minder om silke. 

Temperatur: Transporterer fugten væk på en optimal måde, så du holdes tør under dine vinteraktiviteter. 


Komfort: Flade sømme som gør, at disse ikke gnaver eller mærkes overhovedet. Tyndt stof og behagelig talje. 


Design: Her er skiundertøjet til dig som gerne vil have lidt farve1 Det cool, grønne mønster giver dig en lidt edgy vibe på skibakken. 


Opsummering: Wear Colour leverer altid en høj trendfaktor, og det her skiundertøj er ingen undtagelse. Det camo-inspirede design gør at modellen stikker ud, og passer ligeså godt på langrendturen som after skien og hjemme foran pejsen. Den her model passer til dig som er glad for mønstre og farve på dit inderste lag. Ellers er det her en model til dig som vil bevæge dig, og ikke er bange for at blive svedig eller kold. Takket været det tynde stof er skiundertøjet så skønt, at man ikke har lyst til at tage det af, siger en af deltagerne. 

Til den Lifa(s)-glade 

HH_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Til dig som ikke vil have superdupertight skiundertøj, her har du fundet den rette model. Den er derimod true to size, så kør på din sædvanlige størrelse. 


Temperatur: Let og behageligt skiundertøj som effektivt transporterer fugten væk. Lifa-fiber holder dig varm og tør, når du sveder allermest. 


Komfort: En lidt mere løs pasform, hvilket gør tøjet både skønt under vandringen og hjemme i hytten - eller hvorfor ikke på fodboldbanen?


Design: Klassisk skiundertøjsmodel fra Helly Hansen med cool, handy detaljer. Designet kunne have været en tand mere moderne, men samtidig stikker det ud fra de andre helsorte skiundertøjs-modeller. 


Opsummering: Det her er skiundertøj til dig som synes om at bevæge dig, og gerne vil kunne være ude en hel dag uden at blive hverken kold eller våd. Jo højere puls du har under din udendørsaktivitet, desto bedre. En testdeltagere prøvede at køre en fodboldkamp i sættet - og det hold med en marginal! Det noget mere rummelig skiundertøj gør, at modellen ikke sidder tight på kroppen, men det holder stadig en behagelig pasform som passer til dig, der ikke er helt klar på tætsiddende tøj. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
more news
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

Det kan være en jungle at navigere rundt i, når man skal vælge den helt rette sportsbh, ikke? Den lingeriuddannede Jenny Svedberg Freéd står klar til at hjælpe dig!

06 jul 2020