HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

Det er virkelig en jungle derude - vi snakker altså om skiundertøjsjunglen. For at du nemmere skal kunne findet det bedste sæt skiundertøj der passer netop dig, har vi ladet vores kræsne testpanelet teste skiundertøj i syntetisk materiale og dernæst samlet resultaterne sammen til dig. Damemodellerne kommer først, så du kan med fordel scrolle lidt længere ned, hvis du gerne vil se testresultaterne for herrer. 

Til den farveglade CRAFT_dam.jpgModel: , .

Pasform: Pasformen er rummelig og passer til den, som ikke vil have skiundertøj der sidder supertight.


Temperatur: Skiundertøjet passer godt til højintensiv træning, da det har et tyndt materiale, er nedkølende og transporterer fugten væk på en effektiv måde. 

Komfort: Virkelig skøn, både på grund af stoffets kvalitet, men også fordi at det ikke sidder for stramt på kroppen. Sømmene kan mærkes, men de forstyrrer ikke. 

Design: Designet er til den lidt barnlige side på grund af de mange farver, mener visse testdeltagere - men det er jo en smagssag. Er farve netop din ting, så vil du elske den her farvebombe af skiundertøj. 

Opsummering: Det her skiundertøj er det modsatte af kedelig. "Man bliver glad af at se sit spejlbillede", siger én af testdeltagerne som værdsætter farvekombinationen. Trøjen har en høj krave, det kan næsten klassificeres som halvpolo. Både arm-og benlængden er lang, og trøjen går et godt stykke ned over rumpen. Bukserne går ikke så højt op i taljen, men bare lige op til navlen. Et virkelig behageligt sæt skiundertøj som er optimal at træne i. Den prisvenlige pris samt at modellen sælges samlet og ikke separat, sikrer den nogle ekstra point. 

Til den som vil have det helt tæt på kroppen 

DOBSOM_dam.jpgModel: ,


Pasform: Denne model sidder som et andet lag hud, og er utrolig stretchy! Det er seam-less, blødt og virkelig tight men på den behagelige måde - faktisk er det som en drøm at have det på. 


Temperatur: Noget kølig i det, da stoffet er ret tyndt. Er oplagt at udføre lavintensive aktiviteter i, da stoffet ventilerer godt. 


Komfort: De fleste af testdeltagerne er helt enige i, at det skiundertøj i syntetisk materiale stikker ud i gadebilledet, og har den højeste komfort af samtlige af testens modeller. 


Design: Skiundertøjets farve værdsætter: "Jeg elsker den her vinrøde nuance! Stort plus", siger en af testdeltagerne. 


Opsummering: Takket været det bløde materiale og den seam-less, strecthy model er det her skiundertøj superbehageligt at have på. Det er som skabt til bevægelse, og rører sig ikke ud af flækken trods store armsving på langskistrækningen. Den vinøde, næsten lilla farve er forfriskende og materialet transporterer fugten væk på en god måde samt holder dig tør og nedkølet, når du sveder. En given ven for den, som gerne er aktiv under vinteren. 

Til den som gerne vil lave burpees

WYTE_dam.jpgModel: , ,


Pasform: Tight, seam-less pasform sim smigrer kroppen på netop den måde, du ønsker. Sidder tight oppe omkring halsen. 


Temperatur: Stoffet er ret så tykt, men materialet transporterer stadig fugten væk på en god måde og man føler sig stadig relativ nedkølet. 

 
Komfort: Super behagelig, én af testdeltagerne sige at hun vil have skiundertøjet på dag og nat. 


Design: Yderst fedt design i en fin, vinrød farve. Modellen findes også i sort til dig som foretrækker en mere neutral kulør på det inderste lag. 


Opsummering: Skiundertøjet har en tight pasform som er virkelig smigrende, takket været det sømløse design samt spandex i materialet. Det, som trækker karakteren noget ned, er de flade søm ved skuldrene som kan mærkes lidt for meget mod huden. Skiundertøjet har en smart silikonekant ved taljen på både bukser og trøje, hvilket gør at det sidder perfekt - selv efter flere burpees og squats (hvis du nu skulle komme til at køre x-fit i et snelandskab!). Imponerende og meget smart, meddeler en testdeltager. 

TIL DEN COOL LANGRENDSTYPE 

EIVY_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Noget løsere pasform som sagtens vil kunne fungere med et mere tætsiddende lag indenunder. En hue i fleece holder dig varm. 


Temperatur: Ganske tykt stof som holder dig varm, og den såkaldte FABdry-teknik transporterer effektivt fugten væk, når du begynder at svede. 


Komfort: Wow, hvilket et herligt sæt skiundertøj, siger en testdeltager. Det her fungerer ligeså godt til langrend som hjemme i bjælkehytten, når du chiller med vennerne efter en lang dag udenfor. 


Design: Et rudemønster som fungerer optimalt for de fleste, takket være de diskrete farver i blåt og hvidt. 


Opsummering: Det her skiundertøj er til den cool lady som gerne vil være den bedstklædte på afterskien eller planlægger en romantisk date i bjælkehytten! Den store, bløde hue holder dig varm når det blæser om ørene. Skiundertøjet stikker ud fra det øvrige skiundertøj i testen, både på grund af desginet, men også den lidt løsere pasform. Ekstremt skønt stof som føles behageligt mod kroppen. En iøjenfaldende favorit til dig som foretrækker en loose fornemmelse, med et design som har det lille ekstra!

For den stilrene

CRAFT_FUSE_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Blødt, skønt og seam-less skiundertøj. Hul til tommelfingerne i ærmerne og en halv lynlås som gør, at du kan regulere varmen ved at slippe overskudsvarmen ud. Du mærker hurtigt at materialet er ganske stretchy, når du bevæger dig rundt i sættet. 


Temperatur: Trøjens halve lynlås gør, at du kan tilpasse varmen lidt som du vil. Materialet er tyndt, men formår stadig at holde dig varm og hurtigt transportere eventuel fugt væk. 


Komfort: Modellen føles blød og rar mod kroppen. I trøjens nakke findes der en søm som man kan mærke mod huden, men det er ikke noget der forstyrrer, når du først er i fuld sving med din træning. 


Design: Stilrent, for at være et sæt skiundertøj. Smadderlækkert, siger alle testdeltagerne.


Opsummering: Denne model passer til de fleste aktiviteter. Pasformen er god, og bukserne har en ret høj talje som giver yderligere pluspoint til komforten. Den grå farve gør at alle kan bruge det det sæt, hvor det tynde stof giver plads til, at du kan have det på under al slags tøj. At Craft holder den høje kvalitet på sit skiundertøj er der ikke nogen tvivl om, og det her er ikke nogen undtagelse. En værdi investering til alle som synes om at løbe, klatre, vandre eller udføre andre pulshøje aktiviteter udendørs. 


For den som vil leve Lifa 

HH_lifa_syntetModel: , , .


Pasform: Tøjet sidder godt og er en af de mindre stretchy modeller. Lav taljen, men med en lidt mere rummelig pasform, så eventuelt vil du have en størrelse mindre end du plejer. 


Temperatur: Køligt stof i Lifa-materialet som har en fed ventilation, siger et panelmedlem som har testet at træne hårdt med skiundertøjet på, og giver derfor thumbs up for dette. Andre testdeltagere er enige i, at ventilationen og fugttransporten gør, hvad de skal. 


Komfort: Stoffet er solidt, men føles samtidig kølende mod huden. Igen, takket være ventilationsevnen. 


Design: En herlig, stærk farve med en racerbane stribe på både arme og ben. Her har du mulighed for at stikke lidt ud, hvis du vælger anden farve end bare sort. 


Opsummering: Materialet i den her model er lavet af lette og hurtigttørrende Lifa-fibre som gør at modellen er eksemplarisk til alle typer af svedige aktiviteter. Skiundertøjet sidder ikke superslim på kroppen, hvilket kan være godt at vide, hvis du vil gå en størrelsen ned for at få en lidt strammere model. Ellers er det en model som lokker atleterne som gerne vil have en løsere pasform på selv det inderste lag, når de træner. Ekstra plus for det solide materiale, som ikke gør nogen modstand ved bevægelse. Her har du skiundertøj til mange år fremover. 

Til mønstereleven 

WYTE_AGNES_dam.jpgModel: , , .


Pasform: Supertight model der sidder som smurt. Blødt og superstretchy materiale. Høj i taljen med en skøn, tyk snør. 


Temperatur: Holder dig kølig og tør under intensive aktiviteter. Effektiv fugttransport med andre ord. 


Komfort: Samtlige testdeltagere er overens om, at det her skiundertøj er superskønt, blødt og fantastisk at have på. 


Design: Den her model er virkelig skabt til dig som ikke er bange for at være unik i bjergene! Rudemønstret giver dig et edgy og moderne look. 


Opsummering: Præcis som det andet skiundertøj fra Wyte, så har den her model også en silikonerem på indersiden af bukserne og trøjen, hvilket gør at det bliver på sin plads, uanset armsvingninger og andre bevægelser. Designet er nyskabende, og cool til kvinden som vil skille sig ud af mængden. Utroligt skønt materiale som følger alle dine bevægelser, fleksibiliteten er sprød!


***
SKIUNDERTØJ I SYNTETISK MATERIALE TIL HERRER
***

Til den som vil have det blødt 

CRAFT_herr.jpgModel: , .


Pasform:  True to size, vælg den størrelse du plejer at have i skiundertøj eller lignende. 


Temperatur: Ventilerer på de rette steder, siger en af deltagerne som tilføjer, at skiundertøjet føles meget varmt og samtidig transporterer fugten væk på en god måde.  


Komfort: Superskønt materiale som føles blødt mod kroppen. En del af sømmene føles lidt unødvendige med tanke på, at de kan gnave under et tætsiddende mellemlag, når du står på langrend. 


Design: Coolt at blande to forskellige blå nuancer, siger en af deltagerne. Sjovere end sort, siger en anden og tilføjer, at det føles enkelt og clean. 


Opsummering: Et varmende underlag som ifølge visse testdeltagere passer bedst til lavintensiv træning. Andre siger, at det fungerer bedst til mere intensive aktiviteter som andet syntetisk skiundertøj. Lækkert design som man nemt kan synes om. Stoffet er kanalstrikket og derfor virkelig blødt. Noget af det bedste ved modellen er, at du køber både bukser og trøje i ét sæt, som dermed er virkelig venlig mod din pengepung. En prisvenlig basisfavorit til dig som gerne vil have en model der passer til de fleste aktiviteter. 

Til den diskrete sportsudøver 

DOBSOM_herr.jpgModel: ,


Pasform: Det her skiundertøj er en smule i størrelsen og sidder tight - og her mener vi virkelig tight. Det er "som et andet lag hud", siger en testdeltager. Gå derfor med fordel en størrelse op. Materialet er skønt og sidder perfekt på kroppen. 


Temperatur: Det her skiundertøj i et syntetisk materiale varmer på et middelniveau, men er ikke optimal at have på i de koldeste vintermåneder. Da bør du kombinere dit skiundertøj med et i uld, så du ikke kommer til at fryse. 


Komfort: Skønt materiale som føles behageligt mod huden. Der findes absolut ikke noget at klage over her. 


Design: For den som gerne vil have lidt diskret skiundertøj, og som samtidig vil føle sig sporty, så er det her den helt rette model. Javist, designet kan føles en smule enkel, men det fungerer på den anden side perfekt til majoriteten af testdeltagerne, med dets rene look. 


Opsummering: Det her er en model som ikke stikker synderligt ud, hvilket er meget positivt, da det så passer til de fleste. Også pasformen er soleklar, uanset kropsform så længe du sørger for at skaffe den rette størrelsen, da modellen både er lille i størrelse og sidder tight på kroppen. Det stretchy materiale er blødt og fleksibelt samt sidder godt. Den her model er en sikker vinder under vinterløbet, når du behøver noget at svede i. 

Til den futuristiske rumrejsende 

CRAFT_FUSEKNIT_herr.jpgModel: , , .


Pasform: Stoffet er lidt tykkere og tightere ved ærmer og ben, hvilket gør at pasformen netop der er god, og ikke flyder ud. Ellers true to size. 


Temperatur: Lidt tyndere stof der hvor man typisk sveder mest, altså i armhulerne og ved lægmusklerne. En model som virkelig er til de vinteraktiviteter hvor pulsen stiger heftigt med andre ord. 


Komfort: Vildt behagelig at have på. Modellen og selve dets materiale føles behageligt mod kroppen. Et ekstra plus for at der ikke er specielt mange unødvendige søm som gnaver eller går tværs over ben og arme. 


Design: "Stilrent, føles moderne og lidt futuristisk", siger en testdeltager som laver en reference til rumrejser, da han tager skiundertøjet på. 

Opsummering: Mange af testdeltagerne vil gerne gøre opmærksom på, at trøjen går langt ned over hofterne, hvilket er supergodt da man så undgår et mellemrum mellem over- og underdel. Du som er høj vil hurtigt opdage, at længden på ærmer og ben er klokkeklar, dad længden er supergod. Udover det, så har det her sæt syntetisk skiundertøj en høj varmeformåen, hvilket værdsættes af dem som ved, at de kan blive noget stillestående i langrendsski eller under vandreturen. Det her er et populært sæt skiundertøj fra Craft, og samtlige testdeltagere i panelet forstår hvorfor. De ånder af høj kvalitet. 

Til den fartfyldte udstikker 

WEARCOLOUR_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Tight, men ikke slim. Skønt og fleksibelt stof som til en vis grad minder om silke. 

Temperatur: Transporterer fugten væk på en optimal måde, så du holdes tør under dine vinteraktiviteter. 


Komfort: Flade sømme som gør, at disse ikke gnaver eller mærkes overhovedet. Tyndt stof og behagelig talje. 


Design: Her er skiundertøjet til dig som gerne vil have lidt farve1 Det cool, grønne mønster giver dig en lidt edgy vibe på skibakken. 


Opsummering: Wear Colour leverer altid en høj trendfaktor, og det her skiundertøj er ingen undtagelse. Det camo-inspirede design gør at modellen stikker ud, og passer ligeså godt på langrendturen som after skien og hjemme foran pejsen. Den her model passer til dig som er glad for mønstre og farve på dit inderste lag. Ellers er det her en model til dig som vil bevæge dig, og ikke er bange for at blive svedig eller kold. Takket været det tynde stof er skiundertøjet så skønt, at man ikke har lyst til at tage det af, siger en af deltagerne. 

Til den Lifa(s)-glade 

HH_herr.jpgModel: , ,

Pasform: Til dig som ikke vil have superdupertight skiundertøj, her har du fundet den rette model. Den er derimod true to size, så kør på din sædvanlige størrelse. 


Temperatur: Let og behageligt skiundertøj som effektivt transporterer fugten væk. Lifa-fiber holder dig varm og tør, når du sveder allermest. 


Komfort: En lidt mere løs pasform, hvilket gør tøjet både skønt under vandringen og hjemme i hytten - eller hvorfor ikke på fodboldbanen?


Design: Klassisk skiundertøjsmodel fra Helly Hansen med cool, handy detaljer. Designet kunne have været en tand mere moderne, men samtidig stikker det ud fra de andre helsorte skiundertøjs-modeller. 


Opsummering: Det her er skiundertøj til dig som synes om at bevæge dig, og gerne vil kunne være ude en hel dag uden at blive hverken kold eller våd. Jo højere puls du har under din udendørsaktivitet, desto bedre. En testdeltagere prøvede at køre en fodboldkamp i sættet - og det hold med en marginal! Det noget mere rummelig skiundertøj gør, at modellen ikke sidder tight på kroppen, men det holder stadig en behagelig pasform som passer til dig, der ikke er helt klar på tætsiddende tøj. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019