DK_header.jpg

Bedst i test: Cykelshorts

Det er vigtigt at beskytte bagdelen, hvis du bruger mange timer på sadlen. Vi har testet sæsonens cykelshorts, så du kan finde den rigtige model til dig!

Cykelbukser er uden tvivl det bedste valg til tohjulede eventyr. Kombinationen af en god åndbarhed med beskyttende polstring og slank pasform giver dig både bedre komfort og en hurtigere oplevelse. De er et must haves for både cykelpendleren som spinningsentusiasten.

SHOP HER:

Cykelbukser er uden tvivl det bedste valg til tohjulede eventyr. Kombinationen af en god åndbarhed med beskyttende polstring og slank pasform giver dig både bedre komfort og en hurtigere oplevelse. De er et must haves for både cykelpendleren som spinningsentusiasten.

Scroll ned for at læse testpanelets vurdering af de forskellige cykelshorts.

Cykelshorts til ham (scroll med for at se til damer)

DK_CRAFT_HERR.jpg

Mærke: Craft

Model: Monument Bib Shorts

Vejledende pris: 849 kroner

Komfort: Vatteringen er middelkraftig og til den blødere side, hvilket giver en god dæmpning, men det holder ikke helt til et dårligt underlag eller meget lange distancer. Det eneste negative rent komfortmæssigt er, at skulderstropperne er noget smalle.

Pasform: Størrelsen er suveræn, sidder stramt men ikke "race-tight". Du får stabile grebflader ved benene, der holder alt på plads uden at det føles stramt.

Design: Flot og diskret design, der er let at matche med det meste cykeltøj i garderoben. Giver et meget stilrent indtryk.

Sammenfatning: Et par superlækre bib-shorts med en masse vattering til dig, der gerne vil have en slank pasform uden den der stramme oplevelse. Selv om disse shorts er relativt vindtætte, er de kølige nok til de fleste sommerdage.

Disse klassikere anbefales især til landevej- og distancecykling, men fungerer til de fleste lejligheder.

 finder du Craft Monument Bib Shorts. 

DK_POC_HERR.jpg

Mærke: Poc

Model: Essential Road Bib Shorts

Vejledende pris: 1 205 kroner

Komfort: Lækre bukser som ikke strammer. De opleves sig virkelig som en del af kroppen. Det var endda muligt at få en massage direkte uden for bukserne efter en cykeltur!

Pasform: Fordi de sidder helt fantastisk, er der intet at sige om den nuværende pasform – de er suveræne! Bøjlerne sidder godt, og bukserne går op på ryggen, hvilket føles godt. På forsiden er de lave nok til, at man lige kan hive dem ned uden først at skulle både bluse og bøjler.

Design: Klassisk bib-model med sorte shorts og hvide hængsler. Et helsort design havde hævet karakteren en tand.

Sammenfatning: Det utroligt kompatible materiale betyder, at bukserne opleves som "en del af kroppen, og de bliver siddende. Virkelig en suveræn komfort og pasform, der gør det dejligt at cykle. Polstringen er lidt tyndere end dele af testpanelet er vant til, men det opfyldte sin funktion og fungerede godt. Et tip er at klippe vaskemærket af inden første tur i dem, da det ellers generer.

kan du tjekke Poc Essential Road Bib Shorts.

DK_CRAFT_HERR_RISE.jpg

Mærke: Craft

Model: Rise Bib Shorts

Vejledende pris: 539 kroner

Komfort: Komfortable uden at imponere, men mere end godkendt!
Vatteringen beskytter godt og er godt til dig, der sidder mere fremme på sadlen lg mere oprejst.

Pasform: Normal i størrelsen men til den mindre side. De er ikke så små, at det generer, men er generelt lidt strammere.

Design: Sort klassikere som er svære ikke at synes om. Kombinationen af materialer føles gennemtænkt og vellykket i alt fra mesh til silikonetrykket på benet.

Sammenfatning: Meget lækker cykelshorts fra Craft i heldækkende sort, som både er slidstærke og af god kvalitet. Selvom bukserne måske egner sig bedst til rutinerede cykelryttere, kan selv den mindre erfarne cyklist lide disse shorts, fordi vatteringen ikke kun giver støtte ved en mere aggressiv og fremadrettet stil, men også fungerer til dig, der sidder mere oprejst. Rise Bib Shorts er desuden et meget prisvenligt alternativ, og hvem sætter ikke pris på det!

klikker du dig videre til Craft Rise Bib Shorts. 

DK_NEWLINE_HERR.jpg

Mærke: Newline

Model: Imotion Bike Heather Bib Shorts

Vejledende pris: 749 kroner

Komfort: Her kommer det enkle til sin fulde ret. En par klassiske cykelshorts som både er lækre og behagelige. Nogle gange behøver det ikke at være sværere end dette! Vatteringen er tilpas stor og ikke for hård.

Pasform: Bukserne er lidt lange og har bløde seler, der ikke "skærer" i skuldrene. Rent størrelsesmæssigt er de lige i øjet og sidder ikke for stramt.

Design: Du vælger ikke disse cykelshorts på grund af det flotte design, og funktionsmæssigt er der intet at klage over. De er basic og er ok flotte. Farven er dog lidt mere grå i virkeligheden end på billedet.

Sammenfatning: Enkelte og komfortable cykelshorts som sidder, hvor de skal. Har en tilpas vattering og bløde seler. Der findes mere avancerede shorts end Imotion Bike Heather Bib Shorts, der fokuserer på komfort og enkelhed. Dette gør dem til et udmærket valg til motionsrytteren, der leder efter noget funktionelt til en god pris. Et tip er at bruge disse cykelshorts i tørt vejr, for de suger en hel del regn. 

 finder du Newline Imotion Bike Heather Bib Shorts. 

Cykelshorts til hende

DK_CRAFT_DAM.jpg

Mærke: Craft

Model: Glow Bib Shorts

Vejledende pris: 1 045 kroner

Komfort: Smarte seler og en høj ryg sammen med en generøs polstring gør Glow Bib Shorts til et par komfortvindere. De er fleksible, stramme og superlækre! Fordi polstringen er bred og tyk, kan man tydeligt mærke den, når du først får dem på. På den anden side er det hurtigt noget, du glemmer, så snart du kommer i gang.

Pasform: Bukserne går højt op bagpå, så du slipper for bar hud mellem shorts og bluse. Selerne er desuden behagelige og kan justeres, så du får en længde, der passer til din ryg. Testpersoner med en lang ryg samme især pris på den mulighed.

Design: Udover at disse shorts er suveræne, så er de også usædvanligt flotte med dekorative detaljer og funktionelle refleksdetaljer. Stort like!

Sammenfatning: Cykelshorts i kompressionsmateriale med det lille ekstra, når det kommer til pasformen. Silikonetrykket længst nede holder bukserne godt på plads, så du slipper for at hive dem ned, når du cykler. En kraftig og bred polstring giver en god dæmpning også på de lange cykelture på ujævne overflader. Bagpå er de godt skåret, så du slipper for at vise bar ryg. At selerne kan justeres, giver et ekstra plus. Da det er et par kompressionsshorts, sidder de til, men stoffet er stadig fleksibelt. Du kan sagtens bruge disse shorts selvom temperaturen stiger på grund af materialets suveræne fugttransport. 

 kan du tjekke Glow Bib Shorts fra Craft. 

DK_NEWLINE_DAM.jpg

Mærke: Newline

Model: W Bike 8 Panels Bib Shorts

Vejledende pris: 599 kroner

Komfort: Puden er noget mindre end testpanelet er vant til og er formet som en sadel. En del mener måske, at den er for lille, men det er ikke noget, som generer dig, når du sidder på cyklen. Det føles behageligt både til spinning og ture udenfor.

Pasform: Selerne sidder noget tættere foran, og derfor bliver de siddende oppe - et stort plus! Bukserne går ret højt op på ryggen, og det var noget, testpanelet satte pris på og giver pluspoint for. Dejlig pasform! Silikonetrykket ved benene forstærker yderligere oplevelsen af et kropsnært design.

Design: Et par superdejlige cykelshorts! Det er ikke ofte, denne slags "tøj" opleves smigrende, men disse er vi ikke flove over at bruge.

Sammenfatning: Som helhed er dette et par meget gode cykelshorts, som gør, hvad de skal. Bukserne er stramme og behagelige, uden at de opleves for stramme og er konstrueret, så de bliver siddende på både ben og over brystet og ryggen. Som sagt er puden lidt mindre end mange andre modeller, og det kan føle sig lidt mærkeligt, men komfortmæssigt har det ingen betydning, når du cykler. Vi anbefaler dem primært til udendørs cykling, men du kan sagtens bruge dem til spinning.

finder du W Bike 8 Panels Bib Shorts fra Newline. 

DK_POC_DAM.jpg

Mærke: Poc

Model: Essential Road WO Bib Shorts

Vejledende pris: 1 205 kroner

Komfort: Materialet er elastisk, men robust og har en god åndbarhed, hvilket øger komforten. En testperson oplevede hverken at blive våd eller indelukket efter en tur udenfor i bagende sol. Tilføj en utrolig behagelig siddepude, så har du et par shorts, som garanterer en skøn tur på sadlen.

Pasform: Selerne er næsten perfekte og sidder perfekt på hele cykelturen. De kunne muligvis have været mere fleksible, men pasformen er god. Med en silikonekant havde disse cykelshorts siddet bedre. De glider af og til op, hvilket er mærkbart, fordi benene er ret korte i modellen.

Design: Kontrasten mellem sort og hvid gik rent hjem hos testpanelet, som også giver point for de funktionelle detaljer: lommen og reflekser bagpå.

Sammenfatning: Meget funktionelle cykelshorts i en lidt kortere model, som takket være en fantastisk åndbarhed bliver sommerens nye cykelshorts. Sveden absorberes, og gør din tur mere behagelig. De er lidt dyrere, men du får til gengæld et par ordentlige cykelshorts, som er meget allround. Du kan bruge dem til meget og for meget for pengene.

kan du læse videre mere om Poc Essential Road WO Bib Shorts. 

DK_CRAFT_DAM_RISE.jpg

Mærke: Craft

Model: Rise Bib Shorts

Vejledende pris: 539 kroner

Komfort: Puden er tilpas stor, men en testperson oplevede at glide lidt rundt på sadlen på cykelturen med ømhed til følge efter en cykeltur på 4,5 km. Bruger du dem til kortere ture, er der intet at klage over.

Pasform: Selerne kombineret med den højere pasform bagpå er testpanelet vilde med, og det er bl.a. derfor, at bukserne sidder så godt på hele cykelturen. Silikonekanten fungerer fremragende og holder alt på plads fra start til slut.

Design: Stilrene cykelshorts uden generende detaljer. Et sikkert kort!

Sammenfatning: Lækre, stilfulde og flotte cykelshorts i flot design og i en god kvalitet. Med disse på får du en god komfort og funktion på til indendørs fitness og på landevejen. De er slidstærke og komfortable og lever op til det, de lover. Eneste minus er altså siddepuden, der gav en oplevelse af at man glider lidt rundt på sadlen, og derfor kan de anbefales at bruge disse til et par kortere cykelture.

er alt du skal vide om Rise Bib Shorts fra Craft. 

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
more news
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

My Shelter er den seneste regnjakke fra Adidas og skal, præcis som navnet antyder, beskytte dig mod vind og vejr. Her er sport- og eventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nye jakke.

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019