DK_header.jpg

Bedst i test: Cykelshorts

Det er vigtigt at beskytte bagdelen, hvis du bruger mange timer på sadlen. Vi har testet sæsonens cykelshorts, så du kan finde den rigtige model til dig!

Cykelbukser er uden tvivl det bedste valg til tohjulede eventyr. Kombinationen af en god åndbarhed med beskyttende polstring og slank pasform giver dig både bedre komfort og en hurtigere oplevelse. De er et must haves for både cykelpendleren som spinningsentusiasten.

SHOP HER:

Cykelbukser er uden tvivl det bedste valg til tohjulede eventyr. Kombinationen af en god åndbarhed med beskyttende polstring og slank pasform giver dig både bedre komfort og en hurtigere oplevelse. De er et must haves for både cykelpendleren som spinningsentusiasten.

Scroll ned for at læse testpanelets vurdering af de forskellige cykelshorts.

Cykelshorts til ham (scroll med for at se til damer)

DK_CRAFT_HERR.jpg

Mærke: Craft

Model: Monument Bib Shorts

Vejledende pris: 849 kroner

Komfort: Vatteringen er middelkraftig og til den blødere side, hvilket giver en god dæmpning, men det holder ikke helt til et dårligt underlag eller meget lange distancer. Det eneste negative rent komfortmæssigt er, at skulderstropperne er noget smalle.

Pasform: Størrelsen er suveræn, sidder stramt men ikke "race-tight". Du får stabile grebflader ved benene, der holder alt på plads uden at det føles stramt.

Design: Flot og diskret design, der er let at matche med det meste cykeltøj i garderoben. Giver et meget stilrent indtryk.

Sammenfatning: Et par superlækre bib-shorts med en masse vattering til dig, der gerne vil have en slank pasform uden den der stramme oplevelse. Selv om disse shorts er relativt vindtætte, er de kølige nok til de fleste sommerdage.

Disse klassikere anbefales især til landevej- og distancecykling, men fungerer til de fleste lejligheder.

 finder du Craft Monument Bib Shorts. 

DK_POC_HERR.jpg

Mærke: Poc

Model: Essential Road Bib Shorts

Vejledende pris: 1 205 kroner

Komfort: Lækre bukser som ikke strammer. De opleves sig virkelig som en del af kroppen. Det var endda muligt at få en massage direkte uden for bukserne efter en cykeltur!

Pasform: Fordi de sidder helt fantastisk, er der intet at sige om den nuværende pasform – de er suveræne! Bøjlerne sidder godt, og bukserne går op på ryggen, hvilket føles godt. På forsiden er de lave nok til, at man lige kan hive dem ned uden først at skulle både bluse og bøjler.

Design: Klassisk bib-model med sorte shorts og hvide hængsler. Et helsort design havde hævet karakteren en tand.

Sammenfatning: Det utroligt kompatible materiale betyder, at bukserne opleves som "en del af kroppen, og de bliver siddende. Virkelig en suveræn komfort og pasform, der gør det dejligt at cykle. Polstringen er lidt tyndere end dele af testpanelet er vant til, men det opfyldte sin funktion og fungerede godt. Et tip er at klippe vaskemærket af inden første tur i dem, da det ellers generer.

kan du tjekke Poc Essential Road Bib Shorts.

DK_CRAFT_HERR_RISE.jpg

Mærke: Craft

Model: Rise Bib Shorts

Vejledende pris: 539 kroner

Komfort: Komfortable uden at imponere, men mere end godkendt!
Vatteringen beskytter godt og er godt til dig, der sidder mere fremme på sadlen lg mere oprejst.

Pasform: Normal i størrelsen men til den mindre side. De er ikke så små, at det generer, men er generelt lidt strammere.

Design: Sort klassikere som er svære ikke at synes om. Kombinationen af materialer føles gennemtænkt og vellykket i alt fra mesh til silikonetrykket på benet.

Sammenfatning: Meget lækker cykelshorts fra Craft i heldækkende sort, som både er slidstærke og af god kvalitet. Selvom bukserne måske egner sig bedst til rutinerede cykelryttere, kan selv den mindre erfarne cyklist lide disse shorts, fordi vatteringen ikke kun giver støtte ved en mere aggressiv og fremadrettet stil, men også fungerer til dig, der sidder mere oprejst. Rise Bib Shorts er desuden et meget prisvenligt alternativ, og hvem sætter ikke pris på det!

klikker du dig videre til Craft Rise Bib Shorts. 

DK_NEWLINE_HERR.jpg

Mærke: Newline

Model: Imotion Bike Heather Bib Shorts

Vejledende pris: 749 kroner

Komfort: Her kommer det enkle til sin fulde ret. En par klassiske cykelshorts som både er lækre og behagelige. Nogle gange behøver det ikke at være sværere end dette! Vatteringen er tilpas stor og ikke for hård.

Pasform: Bukserne er lidt lange og har bløde seler, der ikke "skærer" i skuldrene. Rent størrelsesmæssigt er de lige i øjet og sidder ikke for stramt.

Design: Du vælger ikke disse cykelshorts på grund af det flotte design, og funktionsmæssigt er der intet at klage over. De er basic og er ok flotte. Farven er dog lidt mere grå i virkeligheden end på billedet.

Sammenfatning: Enkelte og komfortable cykelshorts som sidder, hvor de skal. Har en tilpas vattering og bløde seler. Der findes mere avancerede shorts end Imotion Bike Heather Bib Shorts, der fokuserer på komfort og enkelhed. Dette gør dem til et udmærket valg til motionsrytteren, der leder efter noget funktionelt til en god pris. Et tip er at bruge disse cykelshorts i tørt vejr, for de suger en hel del regn. 

 finder du Newline Imotion Bike Heather Bib Shorts. 

Cykelshorts til hende

DK_CRAFT_DAM.jpg

Mærke: Craft

Model: Glow Bib Shorts

Vejledende pris: 1 045 kroner

Komfort: Smarte seler og en høj ryg sammen med en generøs polstring gør Glow Bib Shorts til et par komfortvindere. De er fleksible, stramme og superlækre! Fordi polstringen er bred og tyk, kan man tydeligt mærke den, når du først får dem på. På den anden side er det hurtigt noget, du glemmer, så snart du kommer i gang.

Pasform: Bukserne går højt op bagpå, så du slipper for bar hud mellem shorts og bluse. Selerne er desuden behagelige og kan justeres, så du får en længde, der passer til din ryg. Testpersoner med en lang ryg samme især pris på den mulighed.

Design: Udover at disse shorts er suveræne, så er de også usædvanligt flotte med dekorative detaljer og funktionelle refleksdetaljer. Stort like!

Sammenfatning: Cykelshorts i kompressionsmateriale med det lille ekstra, når det kommer til pasformen. Silikonetrykket længst nede holder bukserne godt på plads, så du slipper for at hive dem ned, når du cykler. En kraftig og bred polstring giver en god dæmpning også på de lange cykelture på ujævne overflader. Bagpå er de godt skåret, så du slipper for at vise bar ryg. At selerne kan justeres, giver et ekstra plus. Da det er et par kompressionsshorts, sidder de til, men stoffet er stadig fleksibelt. Du kan sagtens bruge disse shorts selvom temperaturen stiger på grund af materialets suveræne fugttransport. 

 kan du tjekke Glow Bib Shorts fra Craft. 

DK_NEWLINE_DAM.jpg

Mærke: Newline

Model: W Bike 8 Panels Bib Shorts

Vejledende pris: 599 kroner

Komfort: Puden er noget mindre end testpanelet er vant til og er formet som en sadel. En del mener måske, at den er for lille, men det er ikke noget, som generer dig, når du sidder på cyklen. Det føles behageligt både til spinning og ture udenfor.

Pasform: Selerne sidder noget tættere foran, og derfor bliver de siddende oppe - et stort plus! Bukserne går ret højt op på ryggen, og det var noget, testpanelet satte pris på og giver pluspoint for. Dejlig pasform! Silikonetrykket ved benene forstærker yderligere oplevelsen af et kropsnært design.

Design: Et par superdejlige cykelshorts! Det er ikke ofte, denne slags "tøj" opleves smigrende, men disse er vi ikke flove over at bruge.

Sammenfatning: Som helhed er dette et par meget gode cykelshorts, som gør, hvad de skal. Bukserne er stramme og behagelige, uden at de opleves for stramme og er konstrueret, så de bliver siddende på både ben og over brystet og ryggen. Som sagt er puden lidt mindre end mange andre modeller, og det kan føle sig lidt mærkeligt, men komfortmæssigt har det ingen betydning, når du cykler. Vi anbefaler dem primært til udendørs cykling, men du kan sagtens bruge dem til spinning.

finder du W Bike 8 Panels Bib Shorts fra Newline. 

DK_POC_DAM.jpg

Mærke: Poc

Model: Essential Road WO Bib Shorts

Vejledende pris: 1 205 kroner

Komfort: Materialet er elastisk, men robust og har en god åndbarhed, hvilket øger komforten. En testperson oplevede hverken at blive våd eller indelukket efter en tur udenfor i bagende sol. Tilføj en utrolig behagelig siddepude, så har du et par shorts, som garanterer en skøn tur på sadlen.

Pasform: Selerne er næsten perfekte og sidder perfekt på hele cykelturen. De kunne muligvis have været mere fleksible, men pasformen er god. Med en silikonekant havde disse cykelshorts siddet bedre. De glider af og til op, hvilket er mærkbart, fordi benene er ret korte i modellen.

Design: Kontrasten mellem sort og hvid gik rent hjem hos testpanelet, som også giver point for de funktionelle detaljer: lommen og reflekser bagpå.

Sammenfatning: Meget funktionelle cykelshorts i en lidt kortere model, som takket være en fantastisk åndbarhed bliver sommerens nye cykelshorts. Sveden absorberes, og gør din tur mere behagelig. De er lidt dyrere, men du får til gengæld et par ordentlige cykelshorts, som er meget allround. Du kan bruge dem til meget og for meget for pengene.

kan du læse videre mere om Poc Essential Road WO Bib Shorts. 

DK_CRAFT_DAM_RISE.jpg

Mærke: Craft

Model: Rise Bib Shorts

Vejledende pris: 539 kroner

Komfort: Puden er tilpas stor, men en testperson oplevede at glide lidt rundt på sadlen på cykelturen med ømhed til følge efter en cykeltur på 4,5 km. Bruger du dem til kortere ture, er der intet at klage over.

Pasform: Selerne kombineret med den højere pasform bagpå er testpanelet vilde med, og det er bl.a. derfor, at bukserne sidder så godt på hele cykelturen. Silikonekanten fungerer fremragende og holder alt på plads fra start til slut.

Design: Stilrene cykelshorts uden generende detaljer. Et sikkert kort!

Sammenfatning: Lækre, stilfulde og flotte cykelshorts i flot design og i en god kvalitet. Med disse på får du en god komfort og funktion på til indendørs fitness og på landevejen. De er slidstærke og komfortable og lever op til det, de lover. Eneste minus er altså siddepuden, der gav en oplevelse af at man glider lidt rundt på sadlen, og derfor kan de anbefales at bruge disse til et par kortere cykelture.

er alt du skal vide om Rise Bib Shorts fra Craft. 

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

21 timmar sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

13 feb 2020
nike header 2

Den nye Metcon 5 får dig til at blive forelsket

12 feb 2020
header tennisskor

Find de rette tennissko

12 feb 2020
header plus size adidas

Test! Plus size-tøj fra Adidas

12 feb 2020
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Icaniwill tights og træningstøj

12 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2

Ny løbesko fra Reebok: Perfekt til forskellige distancer

12 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er det nye Suunto 7 pulsur det åbenlyse valg

09 feb 2020
peak

Guide: Vælg den rigtige skijakke fra Peak Performance

08 feb 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

06 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

05 feb 2020
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - prisvenligt badetøj i sæsonbestemte mønstre og farver

05 feb 2020
Adida sultra boost

Derfor kommer du til at elske at løbe i Adidas Ultra Boost

04 feb 2020
header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

03 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg

Vejledning: Sådan vælger du den rigtige skihjelm

03 feb 2020
virvelvind uv plagg

Farverig, sjov og funktionel: Her er det nye babymærke Virvelvind

03 feb 2020
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

03 feb 2020
Under Armour sport-bh

TEST! Derfor vil du elske sports-bh'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
Salomon skaljacka

Sådan vasker du din skaljakke

29 jan 2020
Sneakers kids

Køb de rigtige sneakers til børnene

29 jan 2020
Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

28 jan 2020
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

28 jan 2020
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

27 jan 2020
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

27 jan 2020
nike infinity run test header

Test: Så god er den nye løbesko Nike Infinity Run

27 jan 2020
more news
SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

Foråret kunne ikke være startet bedre! Adidas lancerer nu en helt ny løbesko til hurtigt løb og hurtige løbetræningsøvelser. Her er alt, du skal vide om SL20!

21 timmar sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

Det kan være svært at yde sit bedste, hvis ikke dit træningstøj gør det samme! Her prøver vores Instagram-følger, Zara Celinder, tights, t-shirts, bluser og en sports-bh i plus size fra Nike.

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

Bliv klar til sæsonstart med et par nye fodboldstøvler. Her samler vi vores favoritter fra Nike, Puma og adidas.

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

Noget tøj er simpelthen uundværligt i enhver kvindes træningsgarderobe. Her er det bedste Nike-træningstøj, der bør få et nyt hjem hos dig!

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

Lær at finde rundt i vores løbesko-sortiment som i din egen baglomme! Her er forskellen på Bondi, Clifton og Arahi fra Hoka One One.

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

Hvordan ser dine drømmetights ud? Bløde, har en tætsiddende pasform, høj talje og et trendy mønster? Så er Casalls tights lige noget for dig!

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

Er du på udkig efter et par behagelige vandre- eller trekkingsko, du kan gå lange ture i al slags vejr og terræn? Så læs med her. Vores testpanel har gået ture i både vandtætte og behagelige vandresko.

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

Pasform, materialevalg, størrelse og hvilken sko, der hører til hvilken årstid - her svarer vi på alle spørgsmål om adidas børnesko.

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

En drømmetest fra adidas. Ultraboost-skoene, en padelketsjer med maksimal boldkontrol og en t-shirt, du kan bruge både i fitnesscentret og til hverdags. Gå ikke glip af disse sorte adidas-favoritter!

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

Gennem denne test løber de tre striber fra adidas som er en rød tråd. Vores testpanel har bedømt de 5 mest populære modeller fra adidas.

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

Hvem skal du møde i padel? Mærk sejrens sødme med en ny ketsjer, nye sko og måske endda et helt nyt outfit! Her er 10 padel-favoritter, som du ikke må gå glip af.

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

Der er masser af forskellige tights til løb, og det er vigtigt at vælge en model, der sidder korrekt, støtter musklerne og helst har lommer. Her er 11 modeller, der er gode på løbeturen.

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

De bedste træningssko, tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

13 feb 2020