Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid. 

Fem modeller til fem forskellige typer af personer - vi har testet sæsonens parkajakker til ham. Foretrækker du en model som er spækket med detaljer eller en skrabet jakke som er perfekt til jakkesættet? Tun ind på vores test og find din nye favoritjakke. 

For a night out 

Smith Jacket Svea

Test af: ,

Findes i farverne: , og 

Opsummering: Klassisk dunparka som er ligeså smart som den er stilren. 

Størrelse: Det her er en kort parkajakke som når til midten af din bagdel. Størrelsen er normal, og pasformen er noget slim og ret i det. Vil du have flere lag under, bør du derfor lige gå en størrelse op. 

Materiale: Ydermaterialet er lavet i 60% bomuld og 40% nylon. Foret er 100% nylon og fyldet 80% dun samt 20% fjer.  

Testpanelets vurdering: Smith er, til forskel fra Sveas klassiske damemodel Miss Smith, rank i pasformen og henvender sig derfor til både mænd og kvinder. Unisexmodellen har et clean design med de vigtigste detaljer i form af en snøre i taljen, justerbar hue og praktiske lommer. Faux fur pelsen i hætten er blød og varmende. Hvis du synes, den er lidt for feminin, kan du altid tage den af, en feature som flere af de mandlige testdeltagere er glad for. 

Det er en parka med dunfyld, men den er stadig ikke supervarm. En tilpas vinterjakke som kræver et varmere mellemlag til når temperaturen daler. Et plus gives for de solide håndledsvarmere i slutningen af ærmet, og den hyggelige fleece i lommerne varmer dine forfrosne hænder op på de dage, hvor du har glemt vanterne derhjemme. 

Designet er stilrent og nedtonet, hvilket gør at modellen passer til dage med er snestorm samt en tur i byen. Faktum er, at den grå kulør er rigtigt god sammen med et jakkesæt og har en luksusfornemmelse over sig. 

Jakkens minus: Den faux fur hætte og dens tighte pasform falder ikke i alles smag, så det er heldigt, at du nemt kan tage den af.

Jakkens bedste egenskaber: Det bedste med modellen er, at det er en luksusjakke som er ekstrem holdbar, så hvis du passer godt på den vil den holde i mange sæsoner.  

All in one-jakke 

Jofama Carlos

Test af: ,

Findes i farven: .

OpsummeringEn solid vinterjakke med mange detaljer. 

Størrelse: Noget tight pasform som først og fremmest sidder tæt omkring skuldre og arme. Jakken kan få mere plads nederst, og minder til en vis del om en kegle med pasformen. 

Material: Ydermaterialet består af 95% bomuld og 5% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Vinterjakke, indervest og billet til hæren - her får du meget materiale for pengene. Blandt andet har jakken en indbygget "fake vest" med hue, som du nemt kan fjerne via lynlåsen, hvis du ønsker det. Du får en illusion af lag på lag, men faktisk er det ikke en hel vest, det ser bare sådan ud. Det er virkelig trendy at have en linerjakke under parkaen. 

Jakken har flere detaljer som ikke opfylder nogen direkte funktion, udover at det ser godt ud rent designmæssigt, som fx med lynlåsen på kraven og en falsk lomme på den ene arm. Med det sagt, så får du et helt væld af velfungerende af lommer, en snøre i taljen samt solide lynlåse og knapper for optimal lukning af både jakke og hue. 

Testpanelet hylder desuden, at designet i form af alle detaljerne som får jakken til at se dyr ud, selvom prisen ligger på et mellemniveau. Designet stikker lidt ud, og er meget armyinspireret. Det kan mærkes, at det militære har været inspirationskilde, da den er ekstrem varm samt både er slidstærk og beskyttende mod vinterens vejrudfordringer. 

Jakkens minus: Jakkens ydermateriale i form af vokset canvas (bomuld) bidrager til den høje varmeevne. Derimod er jakken noget dårlig til at frigive overskudsvarmen, så undgå at bruge denne model på de varmere vinterdage. 

Jakkens bedste egenskaber: Slidstærk, robust og ekstra alt. Det her er virkelig en model til den modige! 

Less is more 

Jack & Jones Parkas

Test af: , .

Findes i farven: .  

Opsummering: Klassisk efterårsparka uden nogle unødvendige detaljer som tager for meget fokus. 

Størrelse: Noget lille i størrelsen med korte ærmer. Har du lange arme, bør du af den grund gå en størrelse op. Ellers en ret og slim pasform som er noget længere foran end på bagsiden.  

Materiale: Både ydermateriale og for består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Er du på jagt efter en smart, prisvenlig og klokkeklar efterårsparka er du kommet til det rette sted. Den her model er hyggelig og varm til både efterår og forår, men en tand for kold til de koldeste vinteruger. Vil du have den her på hele vinterhalvåret, anbefaler vi, at du skaffer en varmere linerjakke samt ekstra undertøj til at have indenunder. 

Det her er en nedtonet model med sparsomme detaljer, også når det kommer til prislappen. Prisen er virkelig god mod din pengepung, og du får meget for pengene. Når det kommer til detaljerne, eller måske manglen på samme, så ser vi få lommer, snøre i taljen samt i huen. Udover det er modellen klassisk og slidstærk, det kræver meget for at skade ydermaterialet. 

Jakken har en lidt blødere design som gør, at modellen passer mindst lige så godt til en sporty stil som til en aftentur ude i byen. Den nedtonede detaljer gør at du kan matche modellen med hvad som helst. 

Jakkens minus: Til forskel fra mange andre parkamodeller har den her jakke noget kortere ærmer, hvilket kan være værd at have i mente, når du vælger størrelsen. Testpanelet har dog en løftet pegefinger mod pelsen i huen, da den kan komme til at tabe lidt af sin form efter brug. 

Jakkens bedste egenskaber: Kombinationen af den blå farve og den hvide på indersiden af hætten er superfin. Sammen med det nedtonede look, er det her en sand prisvenlig, enkel model som passer til de fleste. 

Stylish first! 

Jofama Parkas

Test af: ,  

Findes i farven:

Opsummering: En sporty og stilsikker version af en parka. 

Størrelse: Så længe du kører med din sædvanlige størrelse, vil pasformen være super. Normal til semi-loose. Jakken slutter præcis lige under bagdelen, og kan sammen med den lidt kortere pasform opleves som en smule poset på kroppen.  

Materiale: Ydermaterialet består af 50% polyester, 46% nylon og 4% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelet vurdering: Det her er en spændende model som nemt kan mistolkes for at være noget andet end det, den faktisk er. For det første så har den ikke samme type af robust ydermateriale som parkas ofte har, men føles mere som en sportswear-jakke. Men varmen derimod, ja, den er noget helt andet end på en sportswear-model. Den her jakke er virkelig varmende og vil holde dig beskyttet fra kulden hele vinteren igennem. 

Også selvom designet er clean, har den her model alle de funktioner, som du søger efter i en jakke - snøre længst nede, justerbar hætte og solid lynlås. 

Noget af det bedste med modellen er, at den er superlet. Du snydes til at tro, at det her er en tynd efterårsjakke, men faktum er at den er supervarm. 

Jakkens minus: Eftersom ydermaterialet adskiller sig fra mange andre parkas, kan den her jakke føles lidt speciel til sammenligning. Dele af testpanelet savner lidt stabilitet i ydermaterialet som holder jakken stiv i det. 

Jakkens bedste egenskaber: Det er en lækker og let men samtidig varm jakke. Du får meget varme i forhold til dens lave vægt. Ekstra plus gives for den bomberjakke-lignende design som føles virkelig trendy. 

Back to black 

Wyte parkas

Test af: 

Findes i farverne:  og 

Opsummering: Prisvenlig og klassisk model som fungerer fint til de fleste. 

Størrelse: Noget rummelig pasform med en længde som går ned under 

Materiale: Ydermaterialet består af 85% polyester og 15% bomuld. Fyldet består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: En tilpas varm parkajakke til en mild vinter. Bliver det superkoldt, bør du kombinerer modellen med en linerjakke indenunder. Jakken sidder virkelig godt på kroppen, der er absolut ingen klagepunkter dér. Noget, som hyldes meget, er proportionerne på jakken - det ser hverken ud som om du har en poset pasform eller klemt dig ned i en alt for lille jakke, når du har denne model på. Det her er en jakke som passer til de fleste kropsformer. 

Designet er skåret ind til benet og nedtonet, så det passer til de fleste begivenheder og outfits. Det er også skønt med en jakke som ikke har alt for mange krusseduller som forstyrrer. Der findes altså det mest nødvendige i form af lommer på både yder- og indersiden af jakken, snøre i taljen samt en i huen som kan justere dens pasform. 

Er du én af dem, som synes at en sort jakke er lidt kedelig i det, vil du blive glad for det faktum, at modellen også findes i camouflage-mønster, så du selv kan afgøre hvor synlig du vil være (eller smelte ind!) i dine omgivelser. 

Jakkens minus: Kvaliteten på detaljerne ånder ikke ligefrem luksus, som hos modellerne hvis prislapper er tredobbelte denne. Lynlåsen måtte gerne have været til den grovere side, så det true til sådan en solid jakke. Også de hvide snører ved huen kunne have været i et andet materiale for at give jakken et mere luksus touch. 

Jakkens bedste egenskaber: Du får en clean, robust og mangfoldig vinterjakke til en virkelig lav pris. Meget jakke for pengene! 

SHOP HER:

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

1 dag sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

2 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

4 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

5 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

1 dag sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

2 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

4 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

5 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019