Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid. 

Fem modeller til fem forskellige typer af personer - vi har testet sæsonens parkajakker til ham. Foretrækker du en model som er spækket med detaljer eller en skrabet jakke som er perfekt til jakkesættet? Tun ind på vores test og find din nye favoritjakke. 

For a night out 

Smith Jacket Svea

Test af: ,

Findes i farverne: , og 

Opsummering: Klassisk dunparka som er ligeså smart som den er stilren. 

Størrelse: Det her er en kort parkajakke som når til midten af din bagdel. Størrelsen er normal, og pasformen er noget slim og ret i det. Vil du have flere lag under, bør du derfor lige gå en størrelse op. 

Materiale: Ydermaterialet er lavet i 60% bomuld og 40% nylon. Foret er 100% nylon og fyldet 80% dun samt 20% fjer.  

Testpanelets vurdering: Smith er, til forskel fra Sveas klassiske damemodel Miss Smith, rank i pasformen og henvender sig derfor til både mænd og kvinder. Unisexmodellen har et clean design med de vigtigste detaljer i form af en snøre i taljen, justerbar hue og praktiske lommer. Faux fur pelsen i hætten er blød og varmende. Hvis du synes, den er lidt for feminin, kan du altid tage den af, en feature som flere af de mandlige testdeltagere er glad for. 

Det er en parka med dunfyld, men den er stadig ikke supervarm. En tilpas vinterjakke som kræver et varmere mellemlag til når temperaturen daler. Et plus gives for de solide håndledsvarmere i slutningen af ærmet, og den hyggelige fleece i lommerne varmer dine forfrosne hænder op på de dage, hvor du har glemt vanterne derhjemme. 

Designet er stilrent og nedtonet, hvilket gør at modellen passer til dage med er snestorm samt en tur i byen. Faktum er, at den grå kulør er rigtigt god sammen med et jakkesæt og har en luksusfornemmelse over sig. 

Jakkens minus: Den faux fur hætte og dens tighte pasform falder ikke i alles smag, så det er heldigt, at du nemt kan tage den af.

Jakkens bedste egenskaber: Det bedste med modellen er, at det er en luksusjakke som er ekstrem holdbar, så hvis du passer godt på den vil den holde i mange sæsoner.  

All in one-jakke 

Jofama Carlos

Test af: ,

Findes i farven: .

OpsummeringEn solid vinterjakke med mange detaljer. 

Størrelse: Noget tight pasform som først og fremmest sidder tæt omkring skuldre og arme. Jakken kan få mere plads nederst, og minder til en vis del om en kegle med pasformen. 

Material: Ydermaterialet består af 95% bomuld og 5% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Vinterjakke, indervest og billet til hæren - her får du meget materiale for pengene. Blandt andet har jakken en indbygget "fake vest" med hue, som du nemt kan fjerne via lynlåsen, hvis du ønsker det. Du får en illusion af lag på lag, men faktisk er det ikke en hel vest, det ser bare sådan ud. Det er virkelig trendy at have en linerjakke under parkaen. 

Jakken har flere detaljer som ikke opfylder nogen direkte funktion, udover at det ser godt ud rent designmæssigt, som fx med lynlåsen på kraven og en falsk lomme på den ene arm. Med det sagt, så får du et helt væld af velfungerende af lommer, en snøre i taljen samt solide lynlåse og knapper for optimal lukning af både jakke og hue. 

Testpanelet hylder desuden, at designet i form af alle detaljerne som får jakken til at se dyr ud, selvom prisen ligger på et mellemniveau. Designet stikker lidt ud, og er meget armyinspireret. Det kan mærkes, at det militære har været inspirationskilde, da den er ekstrem varm samt både er slidstærk og beskyttende mod vinterens vejrudfordringer. 

Jakkens minus: Jakkens ydermateriale i form af vokset canvas (bomuld) bidrager til den høje varmeevne. Derimod er jakken noget dårlig til at frigive overskudsvarmen, så undgå at bruge denne model på de varmere vinterdage. 

Jakkens bedste egenskaber: Slidstærk, robust og ekstra alt. Det her er virkelig en model til den modige! 

Less is more 

Jack & Jones Parkas

Test af: , .

Findes i farven: .  

Opsummering: Klassisk efterårsparka uden nogle unødvendige detaljer som tager for meget fokus. 

Størrelse: Noget lille i størrelsen med korte ærmer. Har du lange arme, bør du af den grund gå en størrelse op. Ellers en ret og slim pasform som er noget længere foran end på bagsiden.  

Materiale: Både ydermateriale og for består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Er du på jagt efter en smart, prisvenlig og klokkeklar efterårsparka er du kommet til det rette sted. Den her model er hyggelig og varm til både efterår og forår, men en tand for kold til de koldeste vinteruger. Vil du have den her på hele vinterhalvåret, anbefaler vi, at du skaffer en varmere linerjakke samt ekstra undertøj til at have indenunder. 

Det her er en nedtonet model med sparsomme detaljer, også når det kommer til prislappen. Prisen er virkelig god mod din pengepung, og du får meget for pengene. Når det kommer til detaljerne, eller måske manglen på samme, så ser vi få lommer, snøre i taljen samt i huen. Udover det er modellen klassisk og slidstærk, det kræver meget for at skade ydermaterialet. 

Jakken har en lidt blødere design som gør, at modellen passer mindst lige så godt til en sporty stil som til en aftentur ude i byen. Den nedtonede detaljer gør at du kan matche modellen med hvad som helst. 

Jakkens minus: Til forskel fra mange andre parkamodeller har den her jakke noget kortere ærmer, hvilket kan være værd at have i mente, når du vælger størrelsen. Testpanelet har dog en løftet pegefinger mod pelsen i huen, da den kan komme til at tabe lidt af sin form efter brug. 

Jakkens bedste egenskaber: Kombinationen af den blå farve og den hvide på indersiden af hætten er superfin. Sammen med det nedtonede look, er det her en sand prisvenlig, enkel model som passer til de fleste. 

Stylish first! 

Jofama Parkas

Test af: ,  

Findes i farven:

Opsummering: En sporty og stilsikker version af en parka. 

Størrelse: Så længe du kører med din sædvanlige størrelse, vil pasformen være super. Normal til semi-loose. Jakken slutter præcis lige under bagdelen, og kan sammen med den lidt kortere pasform opleves som en smule poset på kroppen.  

Materiale: Ydermaterialet består af 50% polyester, 46% nylon og 4% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelet vurdering: Det her er en spændende model som nemt kan mistolkes for at være noget andet end det, den faktisk er. For det første så har den ikke samme type af robust ydermateriale som parkas ofte har, men føles mere som en sportswear-jakke. Men varmen derimod, ja, den er noget helt andet end på en sportswear-model. Den her jakke er virkelig varmende og vil holde dig beskyttet fra kulden hele vinteren igennem. 

Også selvom designet er clean, har den her model alle de funktioner, som du søger efter i en jakke - snøre længst nede, justerbar hætte og solid lynlås. 

Noget af det bedste med modellen er, at den er superlet. Du snydes til at tro, at det her er en tynd efterårsjakke, men faktum er at den er supervarm. 

Jakkens minus: Eftersom ydermaterialet adskiller sig fra mange andre parkas, kan den her jakke føles lidt speciel til sammenligning. Dele af testpanelet savner lidt stabilitet i ydermaterialet som holder jakken stiv i det. 

Jakkens bedste egenskaber: Det er en lækker og let men samtidig varm jakke. Du får meget varme i forhold til dens lave vægt. Ekstra plus gives for den bomberjakke-lignende design som føles virkelig trendy. 

Back to black 

Wyte parkas

Test af: 

Findes i farverne:  og 

Opsummering: Prisvenlig og klassisk model som fungerer fint til de fleste. 

Størrelse: Noget rummelig pasform med en længde som går ned under 

Materiale: Ydermaterialet består af 85% polyester og 15% bomuld. Fyldet består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: En tilpas varm parkajakke til en mild vinter. Bliver det superkoldt, bør du kombinerer modellen med en linerjakke indenunder. Jakken sidder virkelig godt på kroppen, der er absolut ingen klagepunkter dér. Noget, som hyldes meget, er proportionerne på jakken - det ser hverken ud som om du har en poset pasform eller klemt dig ned i en alt for lille jakke, når du har denne model på. Det her er en jakke som passer til de fleste kropsformer. 

Designet er skåret ind til benet og nedtonet, så det passer til de fleste begivenheder og outfits. Det er også skønt med en jakke som ikke har alt for mange krusseduller som forstyrrer. Der findes altså det mest nødvendige i form af lommer på både yder- og indersiden af jakken, snøre i taljen samt en i huen som kan justere dens pasform. 

Er du én af dem, som synes at en sort jakke er lidt kedelig i det, vil du blive glad for det faktum, at modellen også findes i camouflage-mønster, så du selv kan afgøre hvor synlig du vil være (eller smelte ind!) i dine omgivelser. 

Jakkens minus: Kvaliteten på detaljerne ånder ikke ligefrem luksus, som hos modellerne hvis prislapper er tredobbelte denne. Lynlåsen måtte gerne have været til den grovere side, så det true til sådan en solid jakke. Også de hvide snører ved huen kunne have været i et andet materiale for at give jakken et mere luksus touch. 

Jakkens bedste egenskaber: Du får en clean, robust og mangfoldig vinterjakke til en virkelig lav pris. Meget jakke for pengene! 

SHOP HER:

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019