Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid. 

Fem modeller til fem forskellige typer af personer - vi har testet sæsonens parkajakker til ham. Foretrækker du en model som er spækket med detaljer eller en skrabet jakke som er perfekt til jakkesættet? Tun ind på vores test og find din nye favoritjakke. 

For a night out 

Smith Jacket Svea

Test af: ,

Findes i farverne: , og 

Opsummering: Klassisk dunparka som er ligeså smart som den er stilren. 

Størrelse: Det her er en kort parkajakke som når til midten af din bagdel. Størrelsen er normal, og pasformen er noget slim og ret i det. Vil du have flere lag under, bør du derfor lige gå en størrelse op. 

Materiale: Ydermaterialet er lavet i 60% bomuld og 40% nylon. Foret er 100% nylon og fyldet 80% dun samt 20% fjer.  

Testpanelets vurdering: Smith er, til forskel fra Sveas klassiske damemodel Miss Smith, rank i pasformen og henvender sig derfor til både mænd og kvinder. Unisexmodellen har et clean design med de vigtigste detaljer i form af en snøre i taljen, justerbar hue og praktiske lommer. Faux fur pelsen i hætten er blød og varmende. Hvis du synes, den er lidt for feminin, kan du altid tage den af, en feature som flere af de mandlige testdeltagere er glad for. 

Det er en parka med dunfyld, men den er stadig ikke supervarm. En tilpas vinterjakke som kræver et varmere mellemlag til når temperaturen daler. Et plus gives for de solide håndledsvarmere i slutningen af ærmet, og den hyggelige fleece i lommerne varmer dine forfrosne hænder op på de dage, hvor du har glemt vanterne derhjemme. 

Designet er stilrent og nedtonet, hvilket gør at modellen passer til dage med er snestorm samt en tur i byen. Faktum er, at den grå kulør er rigtigt god sammen med et jakkesæt og har en luksusfornemmelse over sig. 

Jakkens minus: Den faux fur hætte og dens tighte pasform falder ikke i alles smag, så det er heldigt, at du nemt kan tage den af.

Jakkens bedste egenskaber: Det bedste med modellen er, at det er en luksusjakke som er ekstrem holdbar, så hvis du passer godt på den vil den holde i mange sæsoner.  

All in one-jakke 

Jofama Carlos

Test af: ,

Findes i farven: .

OpsummeringEn solid vinterjakke med mange detaljer. 

Størrelse: Noget tight pasform som først og fremmest sidder tæt omkring skuldre og arme. Jakken kan få mere plads nederst, og minder til en vis del om en kegle med pasformen. 

Material: Ydermaterialet består af 95% bomuld og 5% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Vinterjakke, indervest og billet til hæren - her får du meget materiale for pengene. Blandt andet har jakken en indbygget "fake vest" med hue, som du nemt kan fjerne via lynlåsen, hvis du ønsker det. Du får en illusion af lag på lag, men faktisk er det ikke en hel vest, det ser bare sådan ud. Det er virkelig trendy at have en linerjakke under parkaen. 

Jakken har flere detaljer som ikke opfylder nogen direkte funktion, udover at det ser godt ud rent designmæssigt, som fx med lynlåsen på kraven og en falsk lomme på den ene arm. Med det sagt, så får du et helt væld af velfungerende af lommer, en snøre i taljen samt solide lynlåse og knapper for optimal lukning af både jakke og hue. 

Testpanelet hylder desuden, at designet i form af alle detaljerne som får jakken til at se dyr ud, selvom prisen ligger på et mellemniveau. Designet stikker lidt ud, og er meget armyinspireret. Det kan mærkes, at det militære har været inspirationskilde, da den er ekstrem varm samt både er slidstærk og beskyttende mod vinterens vejrudfordringer. 

Jakkens minus: Jakkens ydermateriale i form af vokset canvas (bomuld) bidrager til den høje varmeevne. Derimod er jakken noget dårlig til at frigive overskudsvarmen, så undgå at bruge denne model på de varmere vinterdage. 

Jakkens bedste egenskaber: Slidstærk, robust og ekstra alt. Det her er virkelig en model til den modige! 

Less is more 

Jack & Jones Parkas

Test af: , .

Findes i farven: .  

Opsummering: Klassisk efterårsparka uden nogle unødvendige detaljer som tager for meget fokus. 

Størrelse: Noget lille i størrelsen med korte ærmer. Har du lange arme, bør du af den grund gå en størrelse op. Ellers en ret og slim pasform som er noget længere foran end på bagsiden.  

Materiale: Både ydermateriale og for består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: Er du på jagt efter en smart, prisvenlig og klokkeklar efterårsparka er du kommet til det rette sted. Den her model er hyggelig og varm til både efterår og forår, men en tand for kold til de koldeste vinteruger. Vil du have den her på hele vinterhalvåret, anbefaler vi, at du skaffer en varmere linerjakke samt ekstra undertøj til at have indenunder. 

Det her er en nedtonet model med sparsomme detaljer, også når det kommer til prislappen. Prisen er virkelig god mod din pengepung, og du får meget for pengene. Når det kommer til detaljerne, eller måske manglen på samme, så ser vi få lommer, snøre i taljen samt i huen. Udover det er modellen klassisk og slidstærk, det kræver meget for at skade ydermaterialet. 

Jakken har en lidt blødere design som gør, at modellen passer mindst lige så godt til en sporty stil som til en aftentur ude i byen. Den nedtonede detaljer gør at du kan matche modellen med hvad som helst. 

Jakkens minus: Til forskel fra mange andre parkamodeller har den her jakke noget kortere ærmer, hvilket kan være værd at have i mente, når du vælger størrelsen. Testpanelet har dog en løftet pegefinger mod pelsen i huen, da den kan komme til at tabe lidt af sin form efter brug. 

Jakkens bedste egenskaber: Kombinationen af den blå farve og den hvide på indersiden af hætten er superfin. Sammen med det nedtonede look, er det her en sand prisvenlig, enkel model som passer til de fleste. 

Stylish first! 

Jofama Parkas

Test af: ,  

Findes i farven:

Opsummering: En sporty og stilsikker version af en parka. 

Størrelse: Så længe du kører med din sædvanlige størrelse, vil pasformen være super. Normal til semi-loose. Jakken slutter præcis lige under bagdelen, og kan sammen med den lidt kortere pasform opleves som en smule poset på kroppen.  

Materiale: Ydermaterialet består af 50% polyester, 46% nylon og 4% spandex. Foret består af 100% polyester. 

Testpanelet vurdering: Det her er en spændende model som nemt kan mistolkes for at være noget andet end det, den faktisk er. For det første så har den ikke samme type af robust ydermateriale som parkas ofte har, men føles mere som en sportswear-jakke. Men varmen derimod, ja, den er noget helt andet end på en sportswear-model. Den her jakke er virkelig varmende og vil holde dig beskyttet fra kulden hele vinteren igennem. 

Også selvom designet er clean, har den her model alle de funktioner, som du søger efter i en jakke - snøre længst nede, justerbar hætte og solid lynlås. 

Noget af det bedste med modellen er, at den er superlet. Du snydes til at tro, at det her er en tynd efterårsjakke, men faktum er at den er supervarm. 

Jakkens minus: Eftersom ydermaterialet adskiller sig fra mange andre parkas, kan den her jakke føles lidt speciel til sammenligning. Dele af testpanelet savner lidt stabilitet i ydermaterialet som holder jakken stiv i det. 

Jakkens bedste egenskaber: Det er en lækker og let men samtidig varm jakke. Du får meget varme i forhold til dens lave vægt. Ekstra plus gives for den bomberjakke-lignende design som føles virkelig trendy. 

Back to black 

Wyte parkas

Test af: 

Findes i farverne:  og 

Opsummering: Prisvenlig og klassisk model som fungerer fint til de fleste. 

Størrelse: Noget rummelig pasform med en længde som går ned under 

Materiale: Ydermaterialet består af 85% polyester og 15% bomuld. Fyldet består af 100% polyester. 

Testpanelets vurdering: En tilpas varm parkajakke til en mild vinter. Bliver det superkoldt, bør du kombinerer modellen med en linerjakke indenunder. Jakken sidder virkelig godt på kroppen, der er absolut ingen klagepunkter dér. Noget, som hyldes meget, er proportionerne på jakken - det ser hverken ud som om du har en poset pasform eller klemt dig ned i en alt for lille jakke, når du har denne model på. Det her er en jakke som passer til de fleste kropsformer. 

Designet er skåret ind til benet og nedtonet, så det passer til de fleste begivenheder og outfits. Det er også skønt med en jakke som ikke har alt for mange krusseduller som forstyrrer. Der findes altså det mest nødvendige i form af lommer på både yder- og indersiden af jakken, snøre i taljen samt en i huen som kan justere dens pasform. 

Er du én af dem, som synes at en sort jakke er lidt kedelig i det, vil du blive glad for det faktum, at modellen også findes i camouflage-mønster, så du selv kan afgøre hvor synlig du vil være (eller smelte ind!) i dine omgivelser. 

Jakkens minus: Kvaliteten på detaljerne ånder ikke ligefrem luksus, som hos modellerne hvis prislapper er tredobbelte denne. Lynlåsen måtte gerne have været til den grovere side, så det true til sådan en solid jakke. Også de hvide snører ved huen kunne have været i et andet materiale for at give jakken et mere luksus touch. 

Jakkens bedste egenskaber: Du får en clean, robust og mangfoldig vinterjakke til en virkelig lav pris. Meget jakke for pengene! 

SHOP HER:

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020