Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Bedste reflekser

Craft DK

 

Vejledende pris:  549 kroner 

Pasform: Denne tight er true to size med lidt kompression, men de kan opleves som lidt små i taljen hvor de også er lidt højere. Elsker du høje tights er dette en perfekt tight for dig. 

Komfort: Topkarakter for komforten! Et par super bekvemme tights som knapt mærkes når de er på. De kan opleves som noget tynde men der gør hvad de skal og holder dig både varm og tør under dit efterår- og vinterløb.

Design: Sorte tights der går til alt og er praktiske at have i garderoben! Disse tights har et flot og ergonomisk design som bidrager til en god bevægelsesfrihed. Store og dekorative reflekser på siderne der er en flot detalje om dagen og funktionelt i mørket. 

Konklusion: Helt klart prisen hver med perfekte reflekser til den mørke årstid. De passer lige godt til løbeturen udendørs når det er rigtigt koldt til efterår og vinter. Vil du have et par shorts på over tightsne er det ok og reflekserne kan stadig ses, så længe de ikke går ned over knæene. En lile detalje som testpanelet godt kan lide er lommen bagpå med lynlås med en lille snor i, så du slipper for at lede efter lynlåsen. Det børstede materiale giver dig den ekstra varme du vil have og det ergonomiske design giver dig den ultimative bevægelsesfrihed under din løbetur.

Beskytter mod vind og regn

Nike DK

Vejledende pris: 649 kroner  

Pasform: Tights som er helt rigtige i størrelsen, med en høj talje der holder sig på plads under hele din træning.de sidder ldt løsere rundt om hoften og knæene men strammere ved læggene hvilket er noget testpanelet sætter pris på.

Komfort: Blødt stof der følger kroppens bevægelser. De føles varme samtidigt som de har en god ånbarhed. Det specielle Nike Shield-stof beskytter dig mod vind og regn på de mest udsatte områder: Låren hvor vinden slår imod og bag på læggende hvor der kan sprøjte vand op. 

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det har disse tights også. Diskrete og sorte der er let at matche til et par udstikkende sko eller en farverig jakke.

Konklusion: Vil du løbe i mørket? Komplementer med et refleksbånd eller en overdel med god synlighed. Denne tight er også specielt god til de rigtigt kolde efterårsdage. Men eftersom de ikke er så tykke kan du ikke have dem på en kold vinterdag. De dyreste tights i testen gør sit job med bravur og testpanelet er enige om de er deres pris værd. Trods efterår- og vintervejret giv dig ud i dine Nike Shield!

Effektiv fugttransport

Under armour DK

Vejledende pris: 479 kroner 

Pasform: Fejlfri pasform med en normalhøj talje som har en bredere og vældig skøn elastik. 

Komfort: Uhørt skønne tights som trods deres tykkelse og gode kompression ikke føles for stramme men bløde og følger kroppens bevægelse. De lader dig bevæge dig frit uden at begrænse på nogen måde og giver samtidigt musklerne en behagelig støtte via kompressionen.  

Design: Ingen lommer eller snorre, et enkel og stilrent design uden noget pjat. Elsker du finesser og detaljer kan du syntes de er lidt for basic. Men er du til det enkle har du dine tights her!

Konklusion: Med kompression får musklerne en skøn støtte men uden de bliver for stramme. Tightsne er fine til både løb og cykling. Du kan derimod behøve komplimenterer med noget ekstra vindtæt ved cykling på en blæsende dag. De holder ellers varmen godt og transporterer fugt uden problemer. Til en lav pris for du et par udemærkede tights til dine udendørsaktiviteter.

Komfortvindere

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: True to size og sidder ordentligt uden at de føles for stramme.  

Komfort: For at være et par kompressionstights er de superbløde og behagelige. Ikke for tykke eller tynde. Taljen kan du trække til og det hjælper holde dem på plads under hele dit træningspas. 

Design: Designet er ikke noget der stikker ud, tightsne er sorte og enkle og det gør du matche dem med alt. Elsker du sort  og stilrent er dette et perfekt par til dig. Praktisk og flot med refleksdetaljer på læggene og diskrete lynlåse ved anklerne.

Konklusion: Her har vi et par tights med nær perfekt komfort. En fra testpanelet ville have dem på derhjemme som afslapningbukser, da de simpelthen er så bløde. De er ventilerende med god fugttransport og fungerer lige så godt til en løbetur som til din indendørstræning. Klokkerene tights som holder dig varm til efterår og vinter. Mindre refleksdetaljer hjælper med at blive set i tusmørket men for at være på den sikre side ville vi komplimenterer med lidt ekstra refleks.

Godt med kompression

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: God pasform, sidder som smurt og føles knapt nok på. Lidt strammere rundt om taljen men det er ikke noget der irriterer.

Komfort: Trods meget kompression er de stadig bløde og lækre, da de her har ramt den perfekte kombination mellem kompression og bevægelsesfrihed. Fugttransporten gør sit job og holder dig både varm og tør på de kolde efterår- og vinterdage. 

Design: Sorte og stilrene, designet med færre sømme som gør dem ekstra skøne. Flotte mønstre på læggene løfter denne tight så de føles mere spændende end et par helsorte tights.

Konklusion: Tightsne bliver et førstevalg for flere i testpanelet og er samtidigt prisvenlige. De giver en god støtte takket være kompressionen og holder dig varm og tør under din træning. En lomme på lænden til de vigtigeste ting. Stærke reflekser savnes for at føle sig sikker på at blive set i mørket så du får tage noget ekstra på med lidt ydeligere refleks. 

Budgetfavoriten

Dobsom DK

Vejledende pris: 399 kroner  

Pasform: True to size, men kan opleves som lidt kortere i modellen hvis du har lange ben. De sidder bekvemt og følger kroppen bevægelser når du løber.. 

Komfort: Skønne og varme tights med lettere kompression som giver let støtte til musklerne. Perfekt for dig som foretrækker tights uden så meget kompression. De er normalt høje i talje som du kan snørre til og sørge for optimal pasform.

Design: Helsorte tights med en enkelt og funktionelt design som alle i testpanelet elsker. Du har lynlås i begge ben og reflekser samt smart lomme bagpå med lynlås. 

Konklusion: Tag disse på til din løbetur når det er mellem nogle minusgrader og optil 12 plusgrader. Er det mørkt kan du matche med et par sko eller en jakke med reflekser. de sidder på plads og holder dig varm under hele løbeturen. Tightsne er også gode at cykle i, men når det rammer en del minusgrader kan du blive lidt kold om lårbasserne. De er perfekte for dig som vil købe et par forede tights til en god pris, men alligevel vil have noget der står til måls med vintervejret.

Bedst i test!

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: Vælg din almindelige størrelse og du får et par tights der sidder så perfekt du knabt mørker du har dem på. En indvendigt snor i taljen gør du kan trække til hvis det behøves.

Komfort: Superbløde og behagelige med en perfekt bevægelsesfrihed under både løb og træning. De kan føles lidt kolde i starten men du får hurtigt varmen i dem. Tightsne har godt med stræk samtidigt som de giver dig en god support.

Design: Ti point for desginet! Flotte og diskrete reflekser langs siderne. En lomme med lynlås til dine vigtigeste ting bagpå til siden. 

Konklusion: Tightsne med den højeste score i testen! Det bedste, og det der udmærker tightsne, er den super pasform og den gode ventilation. De sidder fejlfrit og gør sit job med bravur. De varmer, holder dig tør og giver en god kompression. Du kan anvende disse tights fra 5 minusgrader til 18 plusgrader. De er gode i mørket med sine reflekser, men for at være på den sikre side anbefaler vi du sætter dem sammen med noget der har ydeligere reflekser. Du får virkelig noget får pengene i disse tigts!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

3 dagar sedan
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

6 dagar sedan
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

03 jan 2019
DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

01 jan 2019
DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

01 jan 2019
Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

26 dec 2018
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

23 dec 2018
Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

19 dec 2018
Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

18 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme tilbud på overtøj til de små!

18 dec 2018
jacka peak.jpg

8 favoritter til hendes garderobe!

18 dec 2018
Blacc tights

Kæmpe guide: Find de rigtige tights fra Blacc

16 dec 2018
Vomero 14png

Masser af herlige kilometer i de nye Nike Vomero 14

13 dec 2018
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

11 dec 2018
Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

11 dec 2018
gel nimbus 21

Nyheden Asics Gel-Nimbus 21

10 dec 2018
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

09 dec 2018
DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

07 dec 2018
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

06 dec 2018
Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

05 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

03 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

Jumpboxes, kettlebells og gulve fyldte med kridtpletter. X-fitsæsonen er her og vi tester de bedste træningssko fra Nike.

DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

En god støvle på fødderne er en nødvendighed hvis du skal lykkes med dit skiløb. Vi guider dig i den rigtige retning!

DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

Sportswearmærket Wyte har jakker til ethvert formål. Med hjælp fra vores testpanel har det aldrig været enklere at finde præcis den model der passer dig!

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.

Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

Glem det traditionelle billed af et sportsur. Suunto Fitness 3 er et super flot livstilsur til både træning og hverdag. Joanna Swica og hendes venner har testet den.

OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

Ved genimprægnering af dit skaltøj holder det længere, men det er vigitig at du gør det på en miljøvenlig måde.