Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Bedste reflekser

Craft DK

 

Vejledende pris:  549 kroner 

Pasform: Denne tight er true to size med lidt kompression, men de kan opleves som lidt små i taljen hvor de også er lidt højere. Elsker du høje tights er dette en perfekt tight for dig. 

Komfort: Topkarakter for komforten! Et par super bekvemme tights som knapt mærkes når de er på. De kan opleves som noget tynde men der gør hvad de skal og holder dig både varm og tør under dit efterår- og vinterløb.

Design: Sorte tights der går til alt og er praktiske at have i garderoben! Disse tights har et flot og ergonomisk design som bidrager til en god bevægelsesfrihed. Store og dekorative reflekser på siderne der er en flot detalje om dagen og funktionelt i mørket. 

Konklusion: Helt klart prisen hver med perfekte reflekser til den mørke årstid. De passer lige godt til løbeturen udendørs når det er rigtigt koldt til efterår og vinter. Vil du have et par shorts på over tightsne er det ok og reflekserne kan stadig ses, så længe de ikke går ned over knæene. En lile detalje som testpanelet godt kan lide er lommen bagpå med lynlås med en lille snor i, så du slipper for at lede efter lynlåsen. Det børstede materiale giver dig den ekstra varme du vil have og det ergonomiske design giver dig den ultimative bevægelsesfrihed under din løbetur.

Beskytter mod vind og regn

Nike DK

Vejledende pris: 649 kroner  

Pasform: Tights som er helt rigtige i størrelsen, med en høj talje der holder sig på plads under hele din træning.de sidder ldt løsere rundt om hoften og knæene men strammere ved læggene hvilket er noget testpanelet sætter pris på.

Komfort: Blødt stof der følger kroppens bevægelser. De føles varme samtidigt som de har en god ånbarhed. Det specielle Nike Shield-stof beskytter dig mod vind og regn på de mest udsatte områder: Låren hvor vinden slår imod og bag på læggende hvor der kan sprøjte vand op. 

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det har disse tights også. Diskrete og sorte der er let at matche til et par udstikkende sko eller en farverig jakke.

Konklusion: Vil du løbe i mørket? Komplementer med et refleksbånd eller en overdel med god synlighed. Denne tight er også specielt god til de rigtigt kolde efterårsdage. Men eftersom de ikke er så tykke kan du ikke have dem på en kold vinterdag. De dyreste tights i testen gør sit job med bravur og testpanelet er enige om de er deres pris værd. Trods efterår- og vintervejret giv dig ud i dine Nike Shield!

Effektiv fugttransport

Under armour DK

Vejledende pris: 479 kroner 

Pasform: Fejlfri pasform med en normalhøj talje som har en bredere og vældig skøn elastik. 

Komfort: Uhørt skønne tights som trods deres tykkelse og gode kompression ikke føles for stramme men bløde og følger kroppens bevægelse. De lader dig bevæge dig frit uden at begrænse på nogen måde og giver samtidigt musklerne en behagelig støtte via kompressionen.  

Design: Ingen lommer eller snorre, et enkel og stilrent design uden noget pjat. Elsker du finesser og detaljer kan du syntes de er lidt for basic. Men er du til det enkle har du dine tights her!

Konklusion: Med kompression får musklerne en skøn støtte men uden de bliver for stramme. Tightsne er fine til både løb og cykling. Du kan derimod behøve komplimenterer med noget ekstra vindtæt ved cykling på en blæsende dag. De holder ellers varmen godt og transporterer fugt uden problemer. Til en lav pris for du et par udemærkede tights til dine udendørsaktiviteter.

Komfortvindere

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: True to size og sidder ordentligt uden at de føles for stramme.  

Komfort: For at være et par kompressionstights er de superbløde og behagelige. Ikke for tykke eller tynde. Taljen kan du trække til og det hjælper holde dem på plads under hele dit træningspas. 

Design: Designet er ikke noget der stikker ud, tightsne er sorte og enkle og det gør du matche dem med alt. Elsker du sort  og stilrent er dette et perfekt par til dig. Praktisk og flot med refleksdetaljer på læggene og diskrete lynlåse ved anklerne.

Konklusion: Her har vi et par tights med nær perfekt komfort. En fra testpanelet ville have dem på derhjemme som afslapningbukser, da de simpelthen er så bløde. De er ventilerende med god fugttransport og fungerer lige så godt til en løbetur som til din indendørstræning. Klokkerene tights som holder dig varm til efterår og vinter. Mindre refleksdetaljer hjælper med at blive set i tusmørket men for at være på den sikre side ville vi komplimenterer med lidt ekstra refleks.

Godt med kompression

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: God pasform, sidder som smurt og føles knapt nok på. Lidt strammere rundt om taljen men det er ikke noget der irriterer.

Komfort: Trods meget kompression er de stadig bløde og lækre, da de her har ramt den perfekte kombination mellem kompression og bevægelsesfrihed. Fugttransporten gør sit job og holder dig både varm og tør på de kolde efterår- og vinterdage. 

Design: Sorte og stilrene, designet med færre sømme som gør dem ekstra skøne. Flotte mønstre på læggene løfter denne tight så de føles mere spændende end et par helsorte tights.

Konklusion: Tightsne bliver et førstevalg for flere i testpanelet og er samtidigt prisvenlige. De giver en god støtte takket være kompressionen og holder dig varm og tør under din træning. En lomme på lænden til de vigtigeste ting. Stærke reflekser savnes for at føle sig sikker på at blive set i mørket så du får tage noget ekstra på med lidt ydeligere refleks. 

Budgetfavoriten

Dobsom DK

Vejledende pris: 399 kroner  

Pasform: True to size, men kan opleves som lidt kortere i modellen hvis du har lange ben. De sidder bekvemt og følger kroppen bevægelser når du løber.. 

Komfort: Skønne og varme tights med lettere kompression som giver let støtte til musklerne. Perfekt for dig som foretrækker tights uden så meget kompression. De er normalt høje i talje som du kan snørre til og sørge for optimal pasform.

Design: Helsorte tights med en enkelt og funktionelt design som alle i testpanelet elsker. Du har lynlås i begge ben og reflekser samt smart lomme bagpå med lynlås. 

Konklusion: Tag disse på til din løbetur når det er mellem nogle minusgrader og optil 12 plusgrader. Er det mørkt kan du matche med et par sko eller en jakke med reflekser. de sidder på plads og holder dig varm under hele løbeturen. Tightsne er også gode at cykle i, men når det rammer en del minusgrader kan du blive lidt kold om lårbasserne. De er perfekte for dig som vil købe et par forede tights til en god pris, men alligevel vil have noget der står til måls med vintervejret.

Bedst i test!

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: Vælg din almindelige størrelse og du får et par tights der sidder så perfekt du knabt mørker du har dem på. En indvendigt snor i taljen gør du kan trække til hvis det behøves.

Komfort: Superbløde og behagelige med en perfekt bevægelsesfrihed under både løb og træning. De kan føles lidt kolde i starten men du får hurtigt varmen i dem. Tightsne har godt med stræk samtidigt som de giver dig en god support.

Design: Ti point for desginet! Flotte og diskrete reflekser langs siderne. En lomme med lynlås til dine vigtigeste ting bagpå til siden. 

Konklusion: Tightsne med den højeste score i testen! Det bedste, og det der udmærker tightsne, er den super pasform og den gode ventilation. De sidder fejlfrit og gør sit job med bravur. De varmer, holder dig tør og giver en god kompression. Du kan anvende disse tights fra 5 minusgrader til 18 plusgrader. De er gode i mørket med sine reflekser, men for at være på den sikre side anbefaler vi du sætter dem sammen med noget der har ydeligere reflekser. Du får virkelig noget får pengene i disse tigts!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

4 dagar sedan
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

4 dagar sedan
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

5 dagar sedan
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

5 dagar sedan
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

5 dagar sedan
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

18 oct 2018
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

18 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du gå efter polstret skitøj på pisten

17 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

17 oct 2018
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sæsonens sikreste køb

16 oct 2018
Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

16 oct 2018
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

15 oct 2018
Wyte

Hold fødderne varme med Wyte

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

09 oct 2018
Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

09 oct 2018
ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

09 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

08 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 oct 2018
Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

05 oct 2018
5DS_4386.jpg

Hike with Wyte – Efterårets outdoorfavoritter er her!

05 oct 2018
Blundstone

Nyt tidløst skomærke til Sportamore

04 oct 2018
more news
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

Med en batterilevetid på op til 120 timer og nye, spændende funktioner er Suunto 9 G1 et pulsur man kan forelske sig i. Her er hvad vores testpanel syntes er bedst ved Suuntos nyeste model.

Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

Se her alle løbere! Hvis du vil fortsætte løbe udendørs når temperaturen slanger sig længere og længere nedad. Når sludet dækker gaderne, er det her Nikes nye løbekollektion Running Utility kommer til sin ret.

DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

I Nike Utility Shield Collection er nogle af de mest populære løbesko blevet opdateret til at modstår vådt og koldt efterårs- og vintervejr. Læs her hvordan de 2 Shield-versioner af Pegasus 35 og Odyssey React klarede sig.

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

Svensk design, naturligt håndtværk og god varme. Et par hyggelige tøfler er et must til efterår og vinter, vores favoritter kommer fra Shepherd.

DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskrig.

alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

Arenas nye serie Bodylift er lavet i samarbejde med ingen ringere end Therese Alshammar. Her giver hun sine bedste tips til når du skal købe ny badedragt – og hvordan du tager din svømmetræning til næste niveau.

Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!

Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

Er du nysgerrig på træningstøj med kompression, men har svært ved at forstå hvad det egentlig gør godt for? Her er alt du behøver at vide.

5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

Match sneen til vinter med Wytes lækre skisæt i hvidt, en sæsonsnyhed du ikke vil gå glip af. Sådan her ser sæsonens skikollektion fra Wyte ud.

Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

Nogle af Nikes mest populære løbesko er blevet udrustet til efterårsvejret og vinterslud. Hold fødderne tørre og varme uanset vejret i den nye Nike Shield.

191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

Tanjun fra Nike var den mest solgte sneaker i foråret 2018. Hvis du ikke allerede er Tanjun-ejer er det på tide at få snøret et par af den populære model på!