Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Bedste reflekser

Craft DK

 

Vejledende pris:  549 kroner 

Pasform: Denne tight er true to size med lidt kompression, men de kan opleves som lidt små i taljen hvor de også er lidt højere. Elsker du høje tights er dette en perfekt tight for dig. 

Komfort: Topkarakter for komforten! Et par super bekvemme tights som knapt mærkes når de er på. De kan opleves som noget tynde men der gør hvad de skal og holder dig både varm og tør under dit efterår- og vinterløb.

Design: Sorte tights der går til alt og er praktiske at have i garderoben! Disse tights har et flot og ergonomisk design som bidrager til en god bevægelsesfrihed. Store og dekorative reflekser på siderne der er en flot detalje om dagen og funktionelt i mørket. 

Konklusion: Helt klart prisen hver med perfekte reflekser til den mørke årstid. De passer lige godt til løbeturen udendørs når det er rigtigt koldt til efterår og vinter. Vil du have et par shorts på over tightsne er det ok og reflekserne kan stadig ses, så længe de ikke går ned over knæene. En lile detalje som testpanelet godt kan lide er lommen bagpå med lynlås med en lille snor i, så du slipper for at lede efter lynlåsen. Det børstede materiale giver dig den ekstra varme du vil have og det ergonomiske design giver dig den ultimative bevægelsesfrihed under din løbetur.

Beskytter mod vind og regn

Nike DK

Vejledende pris: 649 kroner  

Pasform: Tights som er helt rigtige i størrelsen, med en høj talje der holder sig på plads under hele din træning.de sidder ldt løsere rundt om hoften og knæene men strammere ved læggene hvilket er noget testpanelet sætter pris på.

Komfort: Blødt stof der følger kroppens bevægelser. De føles varme samtidigt som de har en god ånbarhed. Det specielle Nike Shield-stof beskytter dig mod vind og regn på de mest udsatte områder: Låren hvor vinden slår imod og bag på læggende hvor der kan sprøjte vand op. 

Design: Nike har ofte et minimalistisk design og det har disse tights også. Diskrete og sorte der er let at matche til et par udstikkende sko eller en farverig jakke.

Konklusion: Vil du løbe i mørket? Komplementer med et refleksbånd eller en overdel med god synlighed. Denne tight er også specielt god til de rigtigt kolde efterårsdage. Men eftersom de ikke er så tykke kan du ikke have dem på en kold vinterdag. De dyreste tights i testen gør sit job med bravur og testpanelet er enige om de er deres pris værd. Trods efterår- og vintervejret giv dig ud i dine Nike Shield!

Effektiv fugttransport

Under armour DK

Vejledende pris: 479 kroner 

Pasform: Fejlfri pasform med en normalhøj talje som har en bredere og vældig skøn elastik. 

Komfort: Uhørt skønne tights som trods deres tykkelse og gode kompression ikke føles for stramme men bløde og følger kroppens bevægelse. De lader dig bevæge dig frit uden at begrænse på nogen måde og giver samtidigt musklerne en behagelig støtte via kompressionen.  

Design: Ingen lommer eller snorre, et enkel og stilrent design uden noget pjat. Elsker du finesser og detaljer kan du syntes de er lidt for basic. Men er du til det enkle har du dine tights her!

Konklusion: Med kompression får musklerne en skøn støtte men uden de bliver for stramme. Tightsne er fine til både løb og cykling. Du kan derimod behøve komplimenterer med noget ekstra vindtæt ved cykling på en blæsende dag. De holder ellers varmen godt og transporterer fugt uden problemer. Til en lav pris for du et par udemærkede tights til dine udendørsaktiviteter.

Komfortvindere

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: True to size og sidder ordentligt uden at de føles for stramme.  

Komfort: For at være et par kompressionstights er de superbløde og behagelige. Ikke for tykke eller tynde. Taljen kan du trække til og det hjælper holde dem på plads under hele dit træningspas. 

Design: Designet er ikke noget der stikker ud, tightsne er sorte og enkle og det gør du matche dem med alt. Elsker du sort  og stilrent er dette et perfekt par til dig. Praktisk og flot med refleksdetaljer på læggene og diskrete lynlåse ved anklerne.

Konklusion: Her har vi et par tights med nær perfekt komfort. En fra testpanelet ville have dem på derhjemme som afslapningbukser, da de simpelthen er så bløde. De er ventilerende med god fugttransport og fungerer lige så godt til en løbetur som til din indendørstræning. Klokkerene tights som holder dig varm til efterår og vinter. Mindre refleksdetaljer hjælper med at blive set i tusmørket men for at være på den sikre side ville vi komplimenterer med lidt ekstra refleks.

Godt med kompression

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: God pasform, sidder som smurt og føles knapt nok på. Lidt strammere rundt om taljen men det er ikke noget der irriterer.

Komfort: Trods meget kompression er de stadig bløde og lækre, da de her har ramt den perfekte kombination mellem kompression og bevægelsesfrihed. Fugttransporten gør sit job og holder dig både varm og tør på de kolde efterår- og vinterdage. 

Design: Sorte og stilrene, designet med færre sømme som gør dem ekstra skøne. Flotte mønstre på læggene løfter denne tight så de føles mere spændende end et par helsorte tights.

Konklusion: Tightsne bliver et førstevalg for flere i testpanelet og er samtidigt prisvenlige. De giver en god støtte takket være kompressionen og holder dig varm og tør under din træning. En lomme på lænden til de vigtigeste ting. Stærke reflekser savnes for at føle sig sikker på at blive set i mørket så du får tage noget ekstra på med lidt ydeligere refleks. 

Budgetfavoriten

Dobsom DK

Vejledende pris: 399 kroner  

Pasform: True to size, men kan opleves som lidt kortere i modellen hvis du har lange ben. De sidder bekvemt og følger kroppen bevægelser når du løber.. 

Komfort: Skønne og varme tights med lettere kompression som giver let støtte til musklerne. Perfekt for dig som foretrækker tights uden så meget kompression. De er normalt høje i talje som du kan snørre til og sørge for optimal pasform.

Design: Helsorte tights med en enkelt og funktionelt design som alle i testpanelet elsker. Du har lynlås i begge ben og reflekser samt smart lomme bagpå med lynlås. 

Konklusion: Tag disse på til din løbetur når det er mellem nogle minusgrader og optil 12 plusgrader. Er det mørkt kan du matche med et par sko eller en jakke med reflekser. de sidder på plads og holder dig varm under hele løbeturen. Tightsne er også gode at cykle i, men når det rammer en del minusgrader kan du blive lidt kold om lårbasserne. De er perfekte for dig som vil købe et par forede tights til en god pris, men alligevel vil have noget der står til måls med vintervejret.

Bedst i test!

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: Vælg din almindelige størrelse og du får et par tights der sidder så perfekt du knabt mørker du har dem på. En indvendigt snor i taljen gør du kan trække til hvis det behøves.

Komfort: Superbløde og behagelige med en perfekt bevægelsesfrihed under både løb og træning. De kan føles lidt kolde i starten men du får hurtigt varmen i dem. Tightsne har godt med stræk samtidigt som de giver dig en god support.

Design: Ti point for desginet! Flotte og diskrete reflekser langs siderne. En lomme med lynlås til dine vigtigeste ting bagpå til siden. 

Konklusion: Tightsne med den højeste score i testen! Det bedste, og det der udmærker tightsne, er den super pasform og den gode ventilation. De sidder fejlfrit og gør sit job med bravur. De varmer, holder dig tør og giver en god kompression. Du kan anvende disse tights fra 5 minusgrader til 18 plusgrader. De er gode i mørket med sine reflekser, men for at være på den sikre side anbefaler vi du sætter dem sammen med noget der har ydeligere reflekser. Du får virkelig noget får pengene i disse tigts!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

4 dagar sedan
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

4 dagar sedan
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

4 dagar sedan
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

4 dagar sedan
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

4 dagar sedan
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

5 dagar sedan
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

6 dagar sedan
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

04 apr 2019
Adidas UB19

Derfor har du brug for mere end ét par løbesko

04 apr 2019
Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

04 apr 2019
Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

02 apr 2019
Wyte

Her er årets badetrends 2019

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

01 apr 2019
Löparskor

Mid season sales: De 7 bedste løbesko til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers

Video: Èt par sneakers – flere styles

29 mar 2019
Löparskor

8 farverige løbesko. Gør et fund til Mid Season Sale

28 mar 2019
Plock tights dam

Mesh-tights overtager markedet

28 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka

9 træningsjakker til at byde foråret velkommen!

28 mar 2019
Header.png

Sæsonens skaljakker – bedst i test!

26 mar 2019
salomon

TEST: Salomon Speedcross 5

26 mar 2019
Adidas miljöarbete

Adidas klimavenlige arbejde fortsætter

25 mar 2019
Regnställ

TEST: Forårets regntøj til børn

22 mar 2019
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

22 mar 2019
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

22 mar 2019
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

20 mar 2019
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

20 mar 2019
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

18 mar 2019
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

Minimalistiske løbesko? Nej tak! Hoka One One har fået succes med sin overdimensionerede mellemsål og uovertruffen støddæmpning. Her er nyhederne som triller ind hos Sportamore i løbet af foråret.

Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

Vandtæt, nem at pakke og let at bære rundt på. Hvordan lyder det? Duffelbag tasken er en ofte glemt klassiker som er helt perfekt til korte weekendrejser.

Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

Præcis op til påsken udgiver Asics nye farveversioner af deres to mest populære løbesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt, hvad du skal vide om skoene!

Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

Foråret er på vej og vi længtes efter sol, varme og nye sneakers. Her er tre af de største skotendenser fra Adidas, som vi hellere end gerne vil have på fødderne.

Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

Der findes ikke nogen bedre følelse end at tulle rundt i træningstøj som sidder som et ekstra lag hud. Nu udgiver Adidas sin nye Primekit-kollektion og vi elsker den allerede!

New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

Zante eller 1080. Hvordan adskiller New Balance sig fra de andre populære løbesko? Vi har søgt hjælp hos en superløber for at få svaret!

TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!