Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!  

Sidder som de skal

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: De her tights er true to size med en stram pasform. De sidder super godt tilunde hele træningen, takket være den høje talje der hjælper til at holde dem oppe.

Komfort: De kan være lidt svære at få på men når du først har dem på er det hurtigt glemt og det hele værd. Ekstremt skønne tights. Den høje og brede talje kan man folde ned hvis man ønsker den lidt lavere og det går også at snørre den til!

Design: Lækker og stilren tights. På benene er der store refleksdetaljer, der bare er flotte i dagslys og så oveni hatten pratiske om aftenen. 

Konklusion: Bløde tights der følger kroppens bevægelser og har flere smarte detaljer som, lomme med lynlås på lænden og lynlåse i bunden af benene. Den tætsidende pasform gør at denne model sidder hvord en skal under hele din træning og du ikke skal trække dem op heletiden. Er du en frossenpind kan disse tights føles lidt tynde for dig på de kolde dage. Bliver du derimod let varm passer de dig perfekt. De er bedst til denne periode hvor det ikke er alt for koldt, eller sammen med et sæt skiundertøj når temperaturen falder ydeligere. Reflekserne gør det super til løb udendørs til efterår og vinter.

Lækkert design 

Blacc DK

Vejledende pris: 359 kroner 

Pasform: Du kan vælge din almindelige størrelse. De savner dog lidt stræk i stoffet og det kan være lidt en kamp at få dem på, men når deførst er på sidder de også som smurt. De bliver lidt blødere i takt med du anvender dem. 

Komfort: Tights`ne sidder bekvem og varmer godt under de kolde efterårsdage. Den høje talje med snørring sørger for de sidder på plads under hele løbeturen.

Design: Et 10-tal for designet! Lækker farve der stikker ud blandt andre varme tights der vanligtvis er grå eller sorte. Refleksdetaljerne er lækre og matcher designet.

Konklusion: De mest pengepungsvenlige tights i denne test. Modellen stikker ud med sin flotte farve og er perfekt til løb en kold efterårsdag hvor temperaturen ligger omkring de 5 grader. Tighten har reflekser men er det mørk udenfor kan det være rart at have lidt ekstra reflekstøj på. Smarte lommer på begge sider af lårene gør du har alt det vigtigeste lige ved hånden. Plus findes der en lomme med lynlås på lænden. Fast Lane Winder holder dig varm og har en høj komfort. De sidder skønt på kroppen. Finder du et udegym på din løbetur kan du sagtens lave lidt øvelser i dem også.

Effektiv fugttransport 

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: True to size med en normal talje og en super pasform der sidder som limet på. De giver dig en skøn støtte under hele træningen.  

Komfort: Komfortmæssigt er de helt i top og følger dine bens bevægelser behageligt. De har en god åndbarhed og holder dig tør selv under de intensive træninger.

Design: Tightsne har fået topkarakter for designet. De er enkle og stilrene og gik rent hjem hos hele testpanelet. Lidt kraftigere reflekser detaljer på siderne giver disse klassiske sorte tights lidt ekstra.

Konklusion: Gør dig klar til at få løbet i Speed Tight 7/8 Flash. Den lidt kortere benlængde gør at du med lange ben godt kan opleve de gaber lidt ved anklerne. de sidder godt til og på plads under hele din træning og er super komfortable. Det bedste ved tightsne er den gode åndbarhed der let og effektivt transporterer fungt bort. Det eneste minus må være er at reflekserne ikke er helt i top så du skla gerne have lidt andet på også der lyser op i mørket. De har lommer på begge sider der er perfekte til telefon eller andet under træningen. Med disse tights fra Nike er du klar til en aktiv vinter!

Super varme 

Kari Traa DK

 

Vejledende pris: 799 kroner 

Pasform: Tightsne er normale i størrelsen. De er noget større i taljen så har du smal talje skal de trækkes godt til. 

Komfort: Blødt materiale der er skønt mod huden med en stram pasform der satdig efterlader plads til et sæt skiundertøj under. De er vindtætte og har samtidigt en god åndbarhed. Det kan også sagtens anbefales til at have under andet tøj på de kolde dage.

Design: Lækkert design med gode skæringer og stort plus for reflekserne. Et stort logo på låret som delte vandene i testpanelet.

Konklusion: Tightsne opleves af flere som ave masser af stræk i sig trods sit tykke materiale. Perfekte tights til de kolde dage, da de har godt varme og er vindtætte. Softshellmaterialet sørger også for materialet ånder og transporterer fugt væk effektivt. Det er den dyreste model i testen, men testpanelet er enige om at de er prisen værd. Toril Tights passer både til gåture og løb. De kan også sagtens bruges til langrend. Stort plus for den børstede inderside der bidrager til den bløde fornemmelse.

Følger kroppens bevægelser

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: De her tight føles store og løse hvis du er vant til kompressionstights. Er du præcis imellem to størrelser kan du vælge den lille af det to.   

Komfort: Modellen sidder godt og følger kroppens bevægelser. De sidder også fint på plads under hele din træning og du behøver sjældent rette dem eller trække dem op. 

Design: Diskret sort design med et lille Adidas logo på hoften. Testpanelet ønskede lidt større eller flere refleksdetaljer, da dem som er på ikke helt er nok, så du skal have noget andet på med refleks hvis du skal løbe udenfor i mørket.

Konklusion: Super herlige vintertights som holder dig varm men samtidigt har en god ventilerende effekt. Denne model egner sig til løb og træning udendørs. Adidas Climawarm-materialet har en varmende effekt, høj ventilationsevne og transporterer fugt i særklasse så du holder dig tør. Response Clima Tight sidder som de skal og har en snørre du kan stramme til i taljen. Der finder holder på siden til dit løbebælte. Med disse tights kan du trodse vintervejret. 

Bedst i test! 

Craft DK

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: Pasformen er true to size med en skøn kompression som former sig omkring kroppen. Har du lange ben kan de opleves som lidt korte men det er en smagsag hvordan du foretrækker de skal sidde. 

Komfort: Et par superskønne løbetights som holder dig varm og beskytter fint mod vinden. De har en god åndbarhed og holder dig tør under de svedige træninger. 

Design: Fuldt hus designmæssigt! Sorte og stilrene med reflekterende detaljer på læggene og en lille lomme ved lænden. 

Konklusion: De ultimative tights for de fleste løbere. Det bedste ved Delta 20 Warm Long Tights er måden de følger kroppens bevægelser og den bløde børstede inderside. Minus er manglen på reflekser, så du skla måske have noget ekstra på der skinner lidt igen i vintermørket. Den gode åndbarhed gør du kan have disse tigts ved en felere forskellige temperaturer ude. En fra testpanelet testede dem ved 17 plusgrader og en ved 6, de gjorde hvad de skulle for begge takket være vindtætheden i materialet der holder dig varm. Plus for det flotte design der var et hit blandt alle i testpanelet!

Vind-afvisende

Nike DK

Vejledende pris: 449 kroner 

Pasform: De er lidt mod den lille ende af skalaen så du vil sagtens kunne gå en størrelse op hvis du ikke kan lide de sidder for stramt.

Komfort: Tightsne har ikke lige meget stræk som den del af de andre modeller, men sidder stadig fint. De står fint imod vind og varmer godt på de kolde dage samtidig som de transporterer fugt super effektivt.

Design: Rigtigt flot design med en pasform der gør du føler dig fin og lækker. Små sømme som knap kan mærkes og flotte detaljer på lårene der løfter de ellers helsorte tights.

Konklusion: Et par tights du kan have på til de mere rolige træningspas da de let kan glide ned hvis de sidder for stramt, hvilket kan være et moment der irriterer under en lang løbetur. Denne model kommer til sin ret ved andvending ved temperaturer mellem 5-10 mnusgrader. De er helt vindtætte hvilket, i kombination med materialet giver en høj varmeevne. Den utroligt smigrende pasform og det flotte design giver disse en høj score. Et minus er igen manglen på reflekser der er vigtig på denne tid af året. 

Varme allround-tights

Blacc DK

Vejledende pris: 539 kroner 

Pasform: Skøn pasform men lidt små i størrelserne så ligger du imellem to kan du overveje at gå op. 

Komfort: Bekvemme tights med fint stræk. En høj talje med snørring gør de sidder som en drøm uden fare for at glide ned. Det bløde stof gør at disse tight også kan have dsse tights på sammen med en stor blød trøje til weekend hygge.

Design: Endnu et 10-tal på design fronten! Stilrent og med flade sømme placeret så de giver feminine former. Reflekserne giver dem det lille ekstra og er stilsikkert lavet i prikket mønster. 

Konklusion: Et par tights som gør sig godt i koldt vejr. De ventilerer godt og beskytter samtidig mod kold vind. Praktisk lomme i lænden. Du føler dig lækker og godt tilpas i denne model. De sidder godt og føles som et med kroppen. der er ingen sømme der gnaver eller noget mod kroppen og samtidigt giver den fuld bevægelsesfrihed. Vil du lave styrketræning i dem er det bare at køre på! Den perfekte allround tight til en rimelig pris.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

23 timmar sedan
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

1 dag sedan
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

18 oct 2018
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

18 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du gå efter polstret skitøj på pisten

17 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

17 oct 2018
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sæsonens sikreste køb

16 oct 2018
Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

16 oct 2018
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

15 oct 2018
Wyte

Hold fødderne varme med Wyte

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

09 oct 2018
Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

09 oct 2018
ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

09 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

08 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 oct 2018
Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

05 oct 2018
more news
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

Elsker du feminint skitøj som stikker ud og har et mønster der stikker ud? Så er Odd Mollys vinterkollektion noget for dig.

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

Adidas har haft et langt samarbejde med designeren Stella McCartney, noget som skal fejres med en ny kollektionen - Statement. Tjek det nye tøj her!

DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

Med en batterilevetid på op til 120 timer og nye, spændende funktioner er Suunto 9 G1 et pulsur man kan forelske sig i. Her er hvad vores testpanel syntes er bedst ved Suuntos nyeste model.

Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

Se her alle løbere! Hvis du vil fortsætte løbe udendørs når temperaturen slanger sig længere og længere nedad. Når sludet dækker gaderne, er det her Nikes nye løbekollektion Running Utility kommer til sin ret.

DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

I Nike Utility Shield Collection er nogle af de mest populære løbesko blevet opdateret til at modstår vådt og koldt efterårs- og vintervejr. Læs her hvordan de 2 Shield-versioner af Pegasus 35 og Odyssey React klarede sig.

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

Svensk design, naturligt håndtværk og god varme. Et par hyggelige tøfler er et must til efterår og vinter, vores favoritter kommer fra Shepherd.

DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskrig.

alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

Arenas nye serie Bodylift er lavet i samarbejde med ingen ringere end Therese Alshammar. Her giver hun sine bedste tips til når du skal købe ny badedragt – og hvordan du tager din svømmetræning til næste niveau.

Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!

Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

Er du nysgerrig på træningstøj med kompression, men har svært ved at forstå hvad det egentlig gør godt for? Her er alt du behøver at vide.

5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

Match sneen til vinter med Wytes lækre skisæt i hvidt, en sæsonsnyhed du ikke vil gå glip af. Sådan her ser sæsonens skikollektion fra Wyte ud.