Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!  

Sidder som de skal

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: De her tights er true to size med en stram pasform. De sidder super godt tilunde hele træningen, takket være den høje talje der hjælper til at holde dem oppe.

Komfort: De kan være lidt svære at få på men når du først har dem på er det hurtigt glemt og det hele værd. Ekstremt skønne tights. Den høje og brede talje kan man folde ned hvis man ønsker den lidt lavere og det går også at snørre den til!

Design: Lækker og stilren tights. På benene er der store refleksdetaljer, der bare er flotte i dagslys og så oveni hatten pratiske om aftenen. 

Konklusion: Bløde tights der følger kroppens bevægelser og har flere smarte detaljer som, lomme med lynlås på lænden og lynlåse i bunden af benene. Den tætsidende pasform gør at denne model sidder hvord en skal under hele din træning og du ikke skal trække dem op heletiden. Er du en frossenpind kan disse tights føles lidt tynde for dig på de kolde dage. Bliver du derimod let varm passer de dig perfekt. De er bedst til denne periode hvor det ikke er alt for koldt, eller sammen med et sæt skiundertøj når temperaturen falder ydeligere. Reflekserne gør det super til løb udendørs til efterår og vinter.

Lækkert design 

Blacc DK

Vejledende pris: 359 kroner 

Pasform: Du kan vælge din almindelige størrelse. De savner dog lidt stræk i stoffet og det kan være lidt en kamp at få dem på, men når deførst er på sidder de også som smurt. De bliver lidt blødere i takt med du anvender dem. 

Komfort: Tights`ne sidder bekvem og varmer godt under de kolde efterårsdage. Den høje talje med snørring sørger for de sidder på plads under hele løbeturen.

Design: Et 10-tal for designet! Lækker farve der stikker ud blandt andre varme tights der vanligtvis er grå eller sorte. Refleksdetaljerne er lækre og matcher designet.

Konklusion: De mest pengepungsvenlige tights i denne test. Modellen stikker ud med sin flotte farve og er perfekt til løb en kold efterårsdag hvor temperaturen ligger omkring de 5 grader. Tighten har reflekser men er det mørk udenfor kan det være rart at have lidt ekstra reflekstøj på. Smarte lommer på begge sider af lårene gør du har alt det vigtigeste lige ved hånden. Plus findes der en lomme med lynlås på lænden. Fast Lane Winder holder dig varm og har en høj komfort. De sidder skønt på kroppen. Finder du et udegym på din løbetur kan du sagtens lave lidt øvelser i dem også.

Effektiv fugttransport 

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: True to size med en normal talje og en super pasform der sidder som limet på. De giver dig en skøn støtte under hele træningen.  

Komfort: Komfortmæssigt er de helt i top og følger dine bens bevægelser behageligt. De har en god åndbarhed og holder dig tør selv under de intensive træninger.

Design: Tightsne har fået topkarakter for designet. De er enkle og stilrene og gik rent hjem hos hele testpanelet. Lidt kraftigere reflekser detaljer på siderne giver disse klassiske sorte tights lidt ekstra.

Konklusion: Gør dig klar til at få løbet i Speed Tight 7/8 Flash. Den lidt kortere benlængde gør at du med lange ben godt kan opleve de gaber lidt ved anklerne. de sidder godt til og på plads under hele din træning og er super komfortable. Det bedste ved tightsne er den gode åndbarhed der let og effektivt transporterer fungt bort. Det eneste minus må være er at reflekserne ikke er helt i top så du skla gerne have lidt andet på også der lyser op i mørket. De har lommer på begge sider der er perfekte til telefon eller andet under træningen. Med disse tights fra Nike er du klar til en aktiv vinter!

Super varme 

Kari Traa DK

 

Vejledende pris: 799 kroner 

Pasform: Tightsne er normale i størrelsen. De er noget større i taljen så har du smal talje skal de trækkes godt til. 

Komfort: Blødt materiale der er skønt mod huden med en stram pasform der satdig efterlader plads til et sæt skiundertøj under. De er vindtætte og har samtidigt en god åndbarhed. Det kan også sagtens anbefales til at have under andet tøj på de kolde dage.

Design: Lækkert design med gode skæringer og stort plus for reflekserne. Et stort logo på låret som delte vandene i testpanelet.

Konklusion: Tightsne opleves af flere som ave masser af stræk i sig trods sit tykke materiale. Perfekte tights til de kolde dage, da de har godt varme og er vindtætte. Softshellmaterialet sørger også for materialet ånder og transporterer fugt væk effektivt. Det er den dyreste model i testen, men testpanelet er enige om at de er prisen værd. Toril Tights passer både til gåture og løb. De kan også sagtens bruges til langrend. Stort plus for den børstede inderside der bidrager til den bløde fornemmelse.

Følger kroppens bevægelser

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: De her tight føles store og løse hvis du er vant til kompressionstights. Er du præcis imellem to størrelser kan du vælge den lille af det to.   

Komfort: Modellen sidder godt og følger kroppens bevægelser. De sidder også fint på plads under hele din træning og du behøver sjældent rette dem eller trække dem op. 

Design: Diskret sort design med et lille Adidas logo på hoften. Testpanelet ønskede lidt større eller flere refleksdetaljer, da dem som er på ikke helt er nok, så du skal have noget andet på med refleks hvis du skal løbe udenfor i mørket.

Konklusion: Super herlige vintertights som holder dig varm men samtidigt har en god ventilerende effekt. Denne model egner sig til løb og træning udendørs. Adidas Climawarm-materialet har en varmende effekt, høj ventilationsevne og transporterer fugt i særklasse så du holder dig tør. Response Clima Tight sidder som de skal og har en snørre du kan stramme til i taljen. Der finder holder på siden til dit løbebælte. Med disse tights kan du trodse vintervejret. 

Bedst i test! 

Craft DK

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: Pasformen er true to size med en skøn kompression som former sig omkring kroppen. Har du lange ben kan de opleves som lidt korte men det er en smagsag hvordan du foretrækker de skal sidde. 

Komfort: Et par superskønne løbetights som holder dig varm og beskytter fint mod vinden. De har en god åndbarhed og holder dig tør under de svedige træninger. 

Design: Fuldt hus designmæssigt! Sorte og stilrene med reflekterende detaljer på læggene og en lille lomme ved lænden. 

Konklusion: De ultimative tights for de fleste løbere. Det bedste ved Delta 20 Warm Long Tights er måden de følger kroppens bevægelser og den bløde børstede inderside. Minus er manglen på reflekser, så du skla måske have noget ekstra på der skinner lidt igen i vintermørket. Den gode åndbarhed gør du kan have disse tigts ved en felere forskellige temperaturer ude. En fra testpanelet testede dem ved 17 plusgrader og en ved 6, de gjorde hvad de skulle for begge takket være vindtætheden i materialet der holder dig varm. Plus for det flotte design der var et hit blandt alle i testpanelet!

Vind-afvisende

Nike DK

Vejledende pris: 449 kroner 

Pasform: De er lidt mod den lille ende af skalaen så du vil sagtens kunne gå en størrelse op hvis du ikke kan lide de sidder for stramt.

Komfort: Tightsne har ikke lige meget stræk som den del af de andre modeller, men sidder stadig fint. De står fint imod vind og varmer godt på de kolde dage samtidig som de transporterer fugt super effektivt.

Design: Rigtigt flot design med en pasform der gør du føler dig fin og lækker. Små sømme som knap kan mærkes og flotte detaljer på lårene der løfter de ellers helsorte tights.

Konklusion: Et par tights du kan have på til de mere rolige træningspas da de let kan glide ned hvis de sidder for stramt, hvilket kan være et moment der irriterer under en lang løbetur. Denne model kommer til sin ret ved andvending ved temperaturer mellem 5-10 mnusgrader. De er helt vindtætte hvilket, i kombination med materialet giver en høj varmeevne. Den utroligt smigrende pasform og det flotte design giver disse en høj score. Et minus er igen manglen på reflekser der er vigtig på denne tid af året. 

Varme allround-tights

Blacc DK

Vejledende pris: 539 kroner 

Pasform: Skøn pasform men lidt små i størrelserne så ligger du imellem to kan du overveje at gå op. 

Komfort: Bekvemme tights med fint stræk. En høj talje med snørring gør de sidder som en drøm uden fare for at glide ned. Det bløde stof gør at disse tight også kan have dsse tights på sammen med en stor blød trøje til weekend hygge.

Design: Endnu et 10-tal på design fronten! Stilrent og med flade sømme placeret så de giver feminine former. Reflekserne giver dem det lille ekstra og er stilsikkert lavet i prikket mønster. 

Konklusion: Et par tights som gør sig godt i koldt vejr. De ventilerer godt og beskytter samtidig mod kold vind. Praktisk lomme i lænden. Du føler dig lækker og godt tilpas i denne model. De sidder godt og føles som et med kroppen. der er ingen sømme der gnaver eller noget mod kroppen og samtidigt giver den fuld bevægelsesfrihed. Vil du lave styrketræning i dem er det bare at køre på! Den perfekte allround tight til en rimelig pris.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

5 dagar sedan
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

03 jan 2019
DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

01 jan 2019
DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

01 jan 2019
Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

26 dec 2018
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

23 dec 2018
Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

19 dec 2018
Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

18 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme tilbud på overtøj til de små!

18 dec 2018
jacka peak.jpg

8 favoritter til hendes garderobe!

18 dec 2018
Blacc tights

Kæmpe guide: Find de rigtige tights fra Blacc

16 dec 2018
Vomero 14png

Masser af herlige kilometer i de nye Nike Vomero 14

13 dec 2018
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

11 dec 2018
Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

11 dec 2018
gel nimbus 21

Nyheden Asics Gel-Nimbus 21

10 dec 2018
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

09 dec 2018
DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

07 dec 2018
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

06 dec 2018
Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

05 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

03 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

20 nov 2018
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

En god støvle på fødderne er en nødvendighed hvis du skal lykkes med dit skiløb. Vi guider dig i den rigtige retning!

DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

Sportswearmærket Wyte har jakker til ethvert formål. Med hjælp fra vores testpanel har det aldrig været enklere at finde præcis den model der passer dig!

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.

Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

Glem det traditionelle billed af et sportsur. Suunto Fitness 3 er et super flot livstilsur til både træning og hverdag. Joanna Swica og hendes venner har testet den.

OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

Ved genimprægnering af dit skaltøj holder det længere, men det er vigitig at du gør det på en miljøvenlig måde.

Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

Sculpture er en af Casalls mest elskede tightsmodeller. Nu er favoritten finjusteret – her er alt du vil vide om de nye, opdaterede Sculpture tights.