Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!  

Sidder som de skal

Craft DK

 

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: De her tights er true to size med en stram pasform. De sidder super godt tilunde hele træningen, takket være den høje talje der hjælper til at holde dem oppe.

Komfort: De kan være lidt svære at få på men når du først har dem på er det hurtigt glemt og det hele værd. Ekstremt skønne tights. Den høje og brede talje kan man folde ned hvis man ønsker den lidt lavere og det går også at snørre den til!

Design: Lækker og stilren tights. På benene er der store refleksdetaljer, der bare er flotte i dagslys og så oveni hatten pratiske om aftenen. 

Konklusion: Bløde tights der følger kroppens bevægelser og har flere smarte detaljer som, lomme med lynlås på lænden og lynlåse i bunden af benene. Den tætsidende pasform gør at denne model sidder hvord en skal under hele din træning og du ikke skal trække dem op heletiden. Er du en frossenpind kan disse tights føles lidt tynde for dig på de kolde dage. Bliver du derimod let varm passer de dig perfekt. De er bedst til denne periode hvor det ikke er alt for koldt, eller sammen med et sæt skiundertøj når temperaturen falder ydeligere. Reflekserne gør det super til løb udendørs til efterår og vinter.

Lækkert design 

Blacc DK

Vejledende pris: 359 kroner 

Pasform: Du kan vælge din almindelige størrelse. De savner dog lidt stræk i stoffet og det kan være lidt en kamp at få dem på, men når deførst er på sidder de også som smurt. De bliver lidt blødere i takt med du anvender dem. 

Komfort: Tights`ne sidder bekvem og varmer godt under de kolde efterårsdage. Den høje talje med snørring sørger for de sidder på plads under hele løbeturen.

Design: Et 10-tal for designet! Lækker farve der stikker ud blandt andre varme tights der vanligtvis er grå eller sorte. Refleksdetaljerne er lækre og matcher designet.

Konklusion: De mest pengepungsvenlige tights i denne test. Modellen stikker ud med sin flotte farve og er perfekt til løb en kold efterårsdag hvor temperaturen ligger omkring de 5 grader. Tighten har reflekser men er det mørk udenfor kan det være rart at have lidt ekstra reflekstøj på. Smarte lommer på begge sider af lårene gør du har alt det vigtigeste lige ved hånden. Plus findes der en lomme med lynlås på lænden. Fast Lane Winder holder dig varm og har en høj komfort. De sidder skønt på kroppen. Finder du et udegym på din løbetur kan du sagtens lave lidt øvelser i dem også.

Effektiv fugttransport 

Nike DK

Vejledende pris: 599 kroner 

Pasform: True to size med en normal talje og en super pasform der sidder som limet på. De giver dig en skøn støtte under hele træningen.  

Komfort: Komfortmæssigt er de helt i top og følger dine bens bevægelser behageligt. De har en god åndbarhed og holder dig tør selv under de intensive træninger.

Design: Tightsne har fået topkarakter for designet. De er enkle og stilrene og gik rent hjem hos hele testpanelet. Lidt kraftigere reflekser detaljer på siderne giver disse klassiske sorte tights lidt ekstra.

Konklusion: Gør dig klar til at få løbet i Speed Tight 7/8 Flash. Den lidt kortere benlængde gør at du med lange ben godt kan opleve de gaber lidt ved anklerne. de sidder godt til og på plads under hele din træning og er super komfortable. Det bedste ved tightsne er den gode åndbarhed der let og effektivt transporterer fungt bort. Det eneste minus må være er at reflekserne ikke er helt i top så du skla gerne have lidt andet på også der lyser op i mørket. De har lommer på begge sider der er perfekte til telefon eller andet under træningen. Med disse tights fra Nike er du klar til en aktiv vinter!

Super varme 

Kari Traa DK

 

Vejledende pris: 799 kroner 

Pasform: Tightsne er normale i størrelsen. De er noget større i taljen så har du smal talje skal de trækkes godt til. 

Komfort: Blødt materiale der er skønt mod huden med en stram pasform der satdig efterlader plads til et sæt skiundertøj under. De er vindtætte og har samtidigt en god åndbarhed. Det kan også sagtens anbefales til at have under andet tøj på de kolde dage.

Design: Lækkert design med gode skæringer og stort plus for reflekserne. Et stort logo på låret som delte vandene i testpanelet.

Konklusion: Tightsne opleves af flere som ave masser af stræk i sig trods sit tykke materiale. Perfekte tights til de kolde dage, da de har godt varme og er vindtætte. Softshellmaterialet sørger også for materialet ånder og transporterer fugt væk effektivt. Det er den dyreste model i testen, men testpanelet er enige om at de er prisen værd. Toril Tights passer både til gåture og løb. De kan også sagtens bruges til langrend. Stort plus for den børstede inderside der bidrager til den bløde fornemmelse.

Følger kroppens bevægelser

Adidas DK

Vejledende pris: 499 kroner 

Pasform: De her tight føles store og løse hvis du er vant til kompressionstights. Er du præcis imellem to størrelser kan du vælge den lille af det to.   

Komfort: Modellen sidder godt og følger kroppens bevægelser. De sidder også fint på plads under hele din træning og du behøver sjældent rette dem eller trække dem op. 

Design: Diskret sort design med et lille Adidas logo på hoften. Testpanelet ønskede lidt større eller flere refleksdetaljer, da dem som er på ikke helt er nok, så du skal have noget andet på med refleks hvis du skal løbe udenfor i mørket.

Konklusion: Super herlige vintertights som holder dig varm men samtidigt har en god ventilerende effekt. Denne model egner sig til løb og træning udendørs. Adidas Climawarm-materialet har en varmende effekt, høj ventilationsevne og transporterer fugt i særklasse så du holder dig tør. Response Clima Tight sidder som de skal og har en snørre du kan stramme til i taljen. Der finder holder på siden til dit løbebælte. Med disse tights kan du trodse vintervejret. 

Bedst i test! 

Craft DK

Vejledende pris: 549 kroner 

Pasform: Pasformen er true to size med en skøn kompression som former sig omkring kroppen. Har du lange ben kan de opleves som lidt korte men det er en smagsag hvordan du foretrækker de skal sidde. 

Komfort: Et par superskønne løbetights som holder dig varm og beskytter fint mod vinden. De har en god åndbarhed og holder dig tør under de svedige træninger. 

Design: Fuldt hus designmæssigt! Sorte og stilrene med reflekterende detaljer på læggene og en lille lomme ved lænden. 

Konklusion: De ultimative tights for de fleste løbere. Det bedste ved Delta 20 Warm Long Tights er måden de følger kroppens bevægelser og den bløde børstede inderside. Minus er manglen på reflekser, så du skla måske have noget ekstra på der skinner lidt igen i vintermørket. Den gode åndbarhed gør du kan have disse tigts ved en felere forskellige temperaturer ude. En fra testpanelet testede dem ved 17 plusgrader og en ved 6, de gjorde hvad de skulle for begge takket være vindtætheden i materialet der holder dig varm. Plus for det flotte design der var et hit blandt alle i testpanelet!

Vind-afvisende

Nike DK

Vejledende pris: 449 kroner 

Pasform: De er lidt mod den lille ende af skalaen så du vil sagtens kunne gå en størrelse op hvis du ikke kan lide de sidder for stramt.

Komfort: Tightsne har ikke lige meget stræk som den del af de andre modeller, men sidder stadig fint. De står fint imod vind og varmer godt på de kolde dage samtidig som de transporterer fugt super effektivt.

Design: Rigtigt flot design med en pasform der gør du føler dig fin og lækker. Små sømme som knap kan mærkes og flotte detaljer på lårene der løfter de ellers helsorte tights.

Konklusion: Et par tights du kan have på til de mere rolige træningspas da de let kan glide ned hvis de sidder for stramt, hvilket kan være et moment der irriterer under en lang løbetur. Denne model kommer til sin ret ved andvending ved temperaturer mellem 5-10 mnusgrader. De er helt vindtætte hvilket, i kombination med materialet giver en høj varmeevne. Den utroligt smigrende pasform og det flotte design giver disse en høj score. Et minus er igen manglen på reflekser der er vigtig på denne tid af året. 

Varme allround-tights

Blacc DK

Vejledende pris: 539 kroner 

Pasform: Skøn pasform men lidt små i størrelserne så ligger du imellem to kan du overveje at gå op. 

Komfort: Bekvemme tights med fint stræk. En høj talje med snørring gør de sidder som en drøm uden fare for at glide ned. Det bløde stof gør at disse tight også kan have dsse tights på sammen med en stor blød trøje til weekend hygge.

Design: Endnu et 10-tal på design fronten! Stilrent og med flade sømme placeret så de giver feminine former. Reflekserne giver dem det lille ekstra og er stilsikkert lavet i prikket mønster. 

Konklusion: Et par tights som gør sig godt i koldt vejr. De ventilerer godt og beskytter samtidig mod kold vind. Praktisk lomme i lænden. Du føler dig lækker og godt tilpas i denne model. De sidder godt og føles som et med kroppen. der er ingen sømme der gnaver eller noget mod kroppen og samtidigt giver den fuld bevægelsesfrihed. Vil du lave styrketræning i dem er det bare at køre på! Den perfekte allround tight til en rimelig pris.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

4 dagar sedan
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

4 dagar sedan
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

4 dagar sedan
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

4 dagar sedan
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

5 dagar sedan
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

5 dagar sedan
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

04 apr 2019
Adidas UB19

Derfor har du brug for mere end ét par løbesko

04 apr 2019
Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

04 apr 2019
Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

02 apr 2019
Wyte

Her er årets badetrends 2019

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

01 apr 2019
Löparskor

Mid season sales: De 7 bedste løbesko til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers

Video: Èt par sneakers – flere styles

29 mar 2019
Löparskor

8 farverige løbesko. Gør et fund til Mid Season Sale

28 mar 2019
Plock tights dam

Mesh-tights overtager markedet

28 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka

9 træningsjakker til at byde foråret velkommen!

28 mar 2019
Header.png

Sæsonens skaljakker – bedst i test!

26 mar 2019
salomon

TEST: Salomon Speedcross 5

26 mar 2019
Adidas miljöarbete

Adidas klimavenlige arbejde fortsætter

25 mar 2019
Regnställ

TEST: Forårets regntøj til børn

22 mar 2019
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

22 mar 2019
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

22 mar 2019
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

20 mar 2019
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

20 mar 2019
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

18 mar 2019
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

Minimalistiske løbesko? Nej tak! Hoka One One har fået succes med sin overdimensionerede mellemsål og uovertruffen støddæmpning. Her er nyhederne som triller ind hos Sportamore i løbet af foråret.

Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

Vandtæt, nem at pakke og let at bære rundt på. Hvordan lyder det? Duffelbag tasken er en ofte glemt klassiker som er helt perfekt til korte weekendrejser.

Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

Præcis op til påsken udgiver Asics nye farveversioner af deres to mest populære løbesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt, hvad du skal vide om skoene!

Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

Foråret er på vej og vi længtes efter sol, varme og nye sneakers. Her er tre af de største skotendenser fra Adidas, som vi hellere end gerne vil have på fødderne.

Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

Der findes ikke nogen bedre følelse end at tulle rundt i træningstøj som sidder som et ekstra lag hud. Nu udgiver Adidas sin nye Primekit-kollektion og vi elsker den allerede!

New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

Zante eller 1080. Hvordan adskiller New Balance sig fra de andre populære løbesko? Vi har søgt hjælp hos en superløber for at få svaret!

TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!