Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Nu kører vi: 30% på næsten alt!

Mangfoldig træning er både vigtigt og sjovt. For at have det godt og for at få mest muligt ud af din mangfoldige træning, kan du dele den op i tre dele: styrketræning, løb og aktiv recovery. For din recovery er mindst lige så vigtigt som træningen. Vis os, hvordan du træner under hashtagget #LikeAPro og #Sportamore!

Run like a pro

Hos Nike finder du blandt andet løbetøj som er skabt til at løbe stærkt i! Behøver du et par sko med højt eller lavt drop, ventilerende tøj til intervaltræningen eller noget der varmer under langdistancepasset, så har Nike løbetøj og sko til alle niveauer og løbestile.

Løbetøj fra Nike Løbetøj fra Nike

Lift like a pro

Nike laver træningstøj som er perfekt til styrketræning, uanset om du bikser med calisthenics, x-fit, maskiner på gymmet eller måske bare stangen. Materialerne er fleksibe og ånder godt, så du kan føle dig så tilpas som muligt.

Træningstøj fra Nike Træningstøj fra Nike

Recover like a pro

Recovery er en vigtig del af mangfoldig træning. Nike har tøj som er perfekte til blandt andet yoga og anden aktiv recovery. Bløde materialer som følger alle dine bevægelser.

Yogatøj fra Nike Yogatøj fra Nike

Få gratis träningsprogram!

Vil du træne som Malin og Daniel? Tjek deres træningsprogram ud - de har sat et eksklusivt program sammen til Sportamore. Nemt at følge, for alle træningsfans. Det er bare at sætte igang!