Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Hvad skal jeg bruge når jeg vil spille håndbold ?

 • En Håndbold
 • Harepiks/Klister
 • Arm-og knæbeskyttere
 • Indendørssko/Håndboldsko
 • Komfortabel og funktionelt tøj til sport

  Hvad er forskellen mellem boldene?

  Håndboldbolde er bløde oppustelige bolde, som ofte er fremstillet af et syntetisk materiale med godt greb. Håndbolde kommer i forskellige størrelser, mænd spiller normalt med en lidt større bold end kvinder og børn. En håndbold varierer mellem 50 til 60 centimeter i omkreds, du vælger selv størrelsen, afhængigt af hvem du er og hvor gammel du er. Vi har udarbejdet en tabel på håndbold størrelser, der går fra skala 1 til 3.
  Aldersgruppe: Håndboldstørrelse:
  Piger 8 til 14 år 1
  Drenge 8 til 14 år 1
  Drenge 12 til 16 år 2
  Kvinder over 14 år 2
  Herre over 16 år 3

  Hvilke sko skal jeg købe?

  Det er vigtigt at huske på, når du køber sko til at spille håndbold, at skoen skal være stabil og har en god greb til underlaget. Der findes sko der er designet til at spille håndbold, herunder Kempa og hummel. Håndboldsko er meget stabile og giver en meget godt greb i gulvet. Skoene er også forstærket på kritiske punkter for at forhindre vrid og slag.

  Hvilken type udstyr skal jeg bruge?

  Når du spiller håndbold kan det være godt at komme harepiks på sine hænder, for at få et godt greb om bolden. Beskyttelse, som arm- og knæbeskytter, er designet til at give dig maksimal bevægelsesfrihed og samtidig være beskyttet mod stød og slag, hvis du skulle vælte. Komfortabel og funktionel beklædning, der ånder og holder dig tør er at foretrække, da det kan blive meget varmt og svedigt, når man spiller håndbold.