Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Klik her for at se vores aktuelle deals

Kari Traa lancerer sneakers

Endelig lancerer Kari Traa sine første sneakers - de perfekte hverdagssko til en aktiv livsstil. Med disse kan du gå i stedet for at tage bussen hjem, danse hele natten uden at få ondt i dine fødder. Få et athleisure-look. Efterårets sneaker du bare må have!

Kari Traa er kendte for sit cool mønstrede skiundertøj. Nu har de for første gang kastet sig over sneakers!

Let og ventilerende

Med en slip on-overdel og ventilerende sidepaneler er Fus det klare valg for dig der leder efter en sneaker der er lige let og blød som den er fed.

Slitstark sula

Både Fus och Fres har en yttersula i slitstarkt gummi med halksäkert mönster som ser till att du står stabilt oavsett underlag.

Slidstærk sål

Både Fus og Fres har en ydersål i slidstærkt gummi med skridsikkert mønster så du står sikker på ethvert underlag.

FRES

799 DKK
Fres er den perfekte sko til hverdagens livsstil på farten. Den strikkede overdel er blød og åndbar, hvilket betyder at Fres leverer problemfri komfort. Et blødt kvartpanel i TPU giver støtte til mellemfoden og tilpasset pasform. En behagelig, polstret neoprenkrave støtter hælen.

FUS

699 DKK
Fus er en stilfuld og behagelig letvægtssko til brug hele dagen lang. Den har en elastisk slip on-konstruktion, som gør den let at tage af og på. Mellemfodens elastik giver øget fleksibilitet, og meshpanelerne giver ventilation og komfort