Udnyt vores hjemmelevering30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af april

Lige nu: Kampagne på 10 populære mærker

Kontakt kundeservice

Vores telefoner er i øjeblikket lukket, men vi sidder stadig klar til at hjælpe dig videre via mail og chat, så det er bare med at fange os der!

Pga. Covid-19 kan der være forsinkelser på levering. Vi beklager dette, men vi arbejder så hurtigt vi kan!
.
Retur- & ombytningsproces:
Vores returproces, herunder ombytning af varer, tager typisk 10-14 dage fra at du har indleveret din pakke til Bring og de skanner den til at vi har nået at behandle din retursag. Når den er i vinkel, og vi har nået at kigge på din retur, voila! Så får du automatisk besked fra os via mail.

Fortvivl derfor ikke, hvis der er stilhed fra vores ende af dagene efter, du har indleveret din retur og du kan se, at den er nået til vores lager. Vi er på sagen!

Kontakt:

Vi her på Sportamore er mestre i at navigere rundt i den online verden og vores Kundeservice-atleter arbejder derfor først og fremmest via e-mail ([email protected] eller via formularen herunder), sociale medier og chat.

Fang os på den kanal som passer dig bedst og hav gerne så meget information som muligt klar, så vi lynhurtigt kan finde den helt rette løsning til netop dig.

Telefon: Lukket i øjeblikket

Happy shopping!

.

  • Har du bestilt en vare som sendes direkte fra Nike? Lige nu er der desværre lidt forsinkelser hos Nike pga Convid-19, men de arbejder så hurtigt de kan og du får en mail, så snart din ordre er sendt

Felter markeret med * er obligatoriske

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse? Iblandt kategoriserer Gmail vores ordrebekræftelser som spam eller promovering. Tjek derfor gerne en ekstra gang om den kan findes i disse mapper. Hvis den stadig ikke er at finde så skriv til os!