Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Nu kører vi: 30% på næsten alt!

Se eventyret i øjnene.

Garmin Fenix 6

Nå længere med det robuste multisportsur Fenix 6 - uret som lader dig udforske grænserne for, hvad du troede var muligt!

Fokus på intensiteten

Glem snittiden, med PacePro-funktionen måler Fenix 6 dit anstrengningsniveau under løb med både stigninger og på jævne underlag. Fenix 6 er klar til næste trailløb, er du?

Forud­installerede kort

Fenix 6 kommer med forudinstallerede skikort over 2 000 skianlæg rundt om i verden, så du kan opdage nye højder og udfordringer.

Op til 6 ugers batteritid

Batteriet i Fenix 6 klarer flere uger uden opladning. Via appen Power Manager kontrollerer du selv længden på din batteritid.

Solcelle­opladning

Nu præsenterer Garmin sit første solcelleopladet ur. Bær den på håndleddet en dag i solen og forlæng batteritiden med Fenix 6 X Pro Solar op til tre dage.

Spotify på håndleddet

Et heftigt eventyr bliver bare endnu mere heftigt med et godt soundtrack! Med Fenix 6 er Spotify allerede hentet ned, alt du behøver at gøre er at trykke på Play.

Ingen pung, intet problem

Har du glemt din pung? Bekymr dig ikke, Fenix 6 er forberedt på alt. Nu kan du betale med #GarminPay.

Fenix 6X Pro Solar

7 365 kr

Fenix 6X Pro Solar

Her er uret som du vil have med på vandringen, sejladsen eller på steder hvor der ikke findes så mange opladningsmuligheder. Solar kommer med længere batteritid og solceller, så du kan oplade, mens du bærer rundt på det.

Køb Fenix 6X Pro Solar her

Andre modeller i serien

Fenix 6S

Det mindste ur i serien som passer perfekt til dig der gerne vil have noget let på håndleddet, men samtidig ikke vil gå glip af et de mange funktioner et avanceret ur tilbyder.

5 425 kr

Fenix 6

Den lidt større søskende til Fenix 6S. Displayet er større og dermed lettere at manøvre. Uret kommer også med et noget større batteri, hvilket giver en bedre batteritid.

fr. 6 185 kr

Fenix 6X

Modellen til dig som kan lide at vise dit nye ur frem eller måske til dig som har svært ved de små ikoner på et mindre display. 6X er den største model i Fenix-serien.

6 605 kr