Udnyt vores hjemmelevering30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af april
0 : : 0 : : 0 Dobbelt udsalg! Lige nu 10% extra rabat

Shoppestart: Nu!

Black Friday – superpriser hele weekenden!

Årets vildeste kampagne er her! Nu sparker vi vores Black Friday-fest igang for alvor! Her er en smagsprøve på vores kæmpe udvalg af tøj, sko og sportsudstyr, som du kan fylde på af til Black Friday-priser, lige her hos os.

Black Friday

Black Friday 2019, årets største shoppingdag, finder sted den 29 november og fyldes med mængder af tilbud og kampagner. Black Friday er et globalt fænomen som konstant vokser. Sammen med Cyber Monday er Black Friday startskuddet på hele julehandlen og genkendes som årets største shoppingdag.

Hvornår er Black Friday 2019?

Black Friday 2019 er fredag den 29 november. Black Friday indtræffer altid dagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i november.

Datoer for Black Friday i de kommende år:
  • Black Friday 2020 er fredag den 27 November.
  • Black Friday 2021 er fredag den 26 november.

Hvad er Black Friday?

Den store shoppingdag i november blev grundlagt i USA i håb om, at butikkerne skulle gå fra røde til sorte salgstal, deraf navnet Black Friday. Det er en dag hvor amerikanske butikker lokker med produkter til nedsatte priser og fantastiske tilbud, hvilket fører til lange køer udenfor varehusene. Du har sikkert set et billede af køerne fra årets største shoppingdag. Fænomenet er kommet til den anden side af Atlanten og siden det store gennembrud i Norden år 2013, er Black Friday en velkendt dag i Danmark.

Dage i forbindelse med Black Friday

Black week:

Da Black Friday blev grundlagt var det en 24-timers kampagne med nedsatte varer og fantastiske tilbud. Det var i løbet af den sorte fredag at spandevis af fysiske butikker valgte at sænke priserne markant. Tanken var at kunderne kun skulle have 24 timer på sig til at shoppe produkter til latterligt lave priser. Men fænomenet er vokset hurtigt og i dag kan prisfesten vare en hel uge, en såkaldt Black week, som starter om mandagen inden Black Friday. Hold derfor udkig allerede om mandagen den 25. november 2019 for at se, om visse butikker tyvstarter den store shoppingweekend. Psst, vi er en af de butikker som selvfølgelig gør det! Normalt tilbyder butikkerne forskellige slags kampagner i løbet af de første dage, for så at sparke det største UDSALG i gang på selve Black Friday den 29. november.

Cyber Monday:

Tre dage efter Black Friday indtræffer Cyber Monday, også kaldet Cybermandag. I år ligger Cyber Monday om mandagen den 2 december. Begrebet blev grundlagt i år 2005 og symboliserede nethandlens version af Black Friday, deraf navnet. Men som du sikkert allerede ved, så holder nethandlen sig ikke kun til at fejre denne mandag, men også Black Friday. Begge disse dage byder på nedsatte priser og fantastiske tilbud. Cyber Monday er både afslutningen på Black Week og starten til julehandlen, da mange sørger for at købe de første julegaver til pressede priser.

Black Friday på Sportamore

Sportamore har været med til at fejre Black Friday flere år i træk med fantastiske tilbud, så du kan gøre dit livs bedste kup. Vi vil ikke nøjes med kun at fejre den sorte fredag og har derfor nedsatte priser og gode tilbud hele ugen, en såkaldt Black Week. Sidste år havde vi ekstra gode tilbud hver time under Black Friday, såsom 50% off på Blacc og Wyte samt supertilbud på udvalgte pulsure og sneakers. Hvilke spændende tilbud vi har i år er stadig hemmeligt, men vi lover dig, at du ikke bliver skuffet. Alle trofaste Sportamore-kunder ved, at vi ikke holder tilbage når det kommer til Black Friday-tilbud.

Sørg for at gøre et kup på Black Friday!

Kom og vær med til at fejre årets største shoppingdag sammen med os og find et nyt træningskit, løbesko eller tidlige julegaver til hele familien. Blandt vores nedsatte varer finder du alt fra jakker og sko til nye træningsfavoritter, cykeludstyr, golf og padel. Vi presser priserne på varer fra Nike, adidas, Puma, Peak Performance og meget mere! Det bedste med det hele? Hos os slipper du for trængsel og lange køer til prøverummene. Prøv dine nye køb derhjemme i ro og mag, vi har altid fri fragt ved køb over 299 kr og gratis retur.

Find det rigtige under Black Friday

Du behøver ikke lede længe for at finde vores Black Friday-tilbud. Vi har samlet alle vores nedsatte produkter her. Hvis du imod forventning alligevel stirrer dig blind på alle de nedsatte varer under Black Friday, så kan du let navigere rundt på vores hjemmeside efter den slags sport, størrelse, farve eller det produkt du er på udkig efter.

Storsælgere under Black Friday

Et par tips fra vores kunder er at tjekke vores udvalg af nedsatte løbesko, blandt andet all time-favoritten UltraBoost fra adidas, samt vinterjakker fra blandt andet Peak Performance og Didriksons. Udover det har vi altid spandevis af lækre træningstights, sport-bh'er og funktionstrøjer fra Nike, Puma og flere til pressede priser i løbet af Black Friday-ugen. Mange forældre sørger også for at købe ind til børnene som måske har brug for en ny flyverdragt, varmt regntøj og et par gummistøvler.

Køb julegaver på Black Friday

Er du én af dem som tyvstarter julehandlen under Black Friday, så kan vi fortælle, at du nok skal finde de perfekte julegaver til hele familien her på Sportamore. Hvad siger du til at hapse et multisportsur til en nedsat pris til din bror, en ny padelketcher til din søster eller dejlige matchende hoodies til dine forældre?

Til Sportamore