Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Nu kører vi: 30% på næsten alt!

test test
RUN FOR THE OCEANS

ULTRABOOST PARLEY

1345 DKK De elskede løbesko Ultraboost lanceres nu i Parley Ocean Plastic, der laves hovedsageligt af havplast. 85 procent af skoens overdel er laet i disse miljøvenlige materialer og til hver sko anvendes 11 plasticflasker i produktionen. Det her er den perfekte løbesko for dig med et neutral løbestil der ønsker en lidt bedre støddæmpning. Du kan løbe både på asfalt og skovstier. Continental-gummiet i sålen sikrer et godt greb på både vådt og tørt underlag. Denne sko kan både bruges til en kort tur på et par kilometer eller et halvmarathon.

Gode nyheder til dig der elsker Ultraboostboost! Nu lancerer Adidas sine bedst sælgende løbesko sammen med Parley, gjort i bæredygtigt havplast.

læs artiklen

Miljøvenlig produktion

Til hver Ultaboost Parley anvendes 11 plasticflasker samlet op fra havet, dette er unikt.

Super komfort

Takket være Primeknit-overdelen og Boost-materialt i mellemsålen bliver hver løbetur behagelig, uanset underlag.

Fødderne luftes

Overdelen er gjort i en del der lader foden ånde og som leder eventuel fugt bort.

Overdelen sidder let på foden og skaber minimal friktion, hvilket gør at skoene slides mindre i hælen og spidsen.
Boost materialet i mellemsålen er bevist at holde 3 gange så længe som en traditionel EVA-mellemsål, som du finder på de flete løbesko på markedet.

UltraBoost X

Ultraboost X er en sko specilet fremstillet til kvindelige fødder. Skoene giver maksimal støtte samtidigt lader de foden bevæge sig naturligt i skoen hviket giver ekstra kraft og spændstighed i hvert skridt.
Køb nu

UltraBoost UNCAGED

UltraBOOST Uncaged Parley er den rigtige sko til dig der vi løbe uden at blive træt. den enorm responsive løbesko giver ekstra energi tilbage i hvert skridt og følger dit naturlige rørelsesmønster fra hæl til tå.
Køb nu