Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober
0 : : 0 : : 0 Du når det! 30% på næsten alt!
Hero-image

ADIDAS SOLARBOOST

De nye Solarboost fra adidas er en teknisk avanceret sko der leverer en sublim løbefølelse! Perfekt til alle typer af løbere der ønsker en letvægts løbesko som samtidigt yder en super støddæmpning. Du får en ordentligt fremskudt sko der giver fuld fart fremad, hvilket også giver følelsen af det aldrig har været lettere at løbe. Regn stærkt med at slå nye rekorder med denne løbesko!

1295

DKK

Derfor får de nye løbesko fra Adidas Solarboost den højeste karakter! En glædelig overraskelse til alle Adidas-fan. Netop som vi troede, at man ikke kunne få bedre løbesko fra Adidas, lancerer de Solarboost – deres mest tekniske sko nogensinde!

läs artikeln

SUPER STABIL SÅL

Trods det er en let neutral sko opleves den utrolig stabil. Det er takket være Boost-støddæmpningen samt at skoen i midten har en inkorporeret bro der stabiliserer dine skridt fra indersiden og ydersiden.

SKRÆDDERSYET OVERDEL

Den strikkede overdel er skræddersyet således at materialet er mere fleksibelt på overdelen, for komfortens skyld, men strammere nærmere sålen der hvor der behøves stabilitet. Gennemtænkt design når det er bedst.

TÆNKT MILJØVENLIGHED

Overdelen laves af en tråd istedet for man skærer den ud i plast, hvilket giver mindre spild. Skoens andre dele syes desuden sammen med Parley-fibre, der tillaves af havplast. Så du kan løbe med god samvittighed!

Navnet Solar hentyder til solen og den energi den frigiver, hvilket symboliserer at du som løber får energi tilbage hver gang du sætter foden i jorden.

SolarBoost tilhører løbefamilien - Solar Franchises. Til denne hører også de nye sko Drive og Glide, enklere varianter af SolarBoost, der kommen indenfor den nærmeste fremtid.

Sætter du pris på en stabil letvægtssko med super greb, er denne helt rigtig for dig. Testpanelet hylder Adidas nye løbesko Solarboost - her er hvorfor!